Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Bocs, ha nem néztem eleget vissza és már volt.Ma kaptam e-mailt a postától.
Két csomagom is jön, az egyikre már befizettem a jelzett 399Ft-ot. A másik csomag is hasonló értékű telefon tok.
Ezért furcsáltam, hogy most 85,28Ft-ot kérnek. Bevittem a Parcelba a követési számot, nincs eredmény. Erre nézem, az e-mail feladó címét! ag.delivery.magyar.posta.hu.cosmeticsdubai.com
Az oldalt jól lemásolták.
Találkoztatok már ilyennel?
[kép1] [kép2] [kép3]Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Nikaré
őstag
válasz tillatrilla #181093 üzenetére
Engem még nem talált meg.
Hivatalos szerv nem alkalmazottja. -
titán
válasz tillatrilla #181093 üzenetére
Igen, nem kell vele foglalkozni, legfeljebb letiltod ha kapsz tőle egy másikat. Majd jelzem az illetékeseknek, de szerintem azt javasolják amit írtam.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Kaptam egy privát üzit,mit szóltok hozzá?A szövegét bemásolom...,, Az üzenet küldőjét nem írom le.
,,Én Gabesz vagyok Budapestről.
Olvastam a prohardvare oldal fórumán, hogy ebay "szakértő" Vagy.
A tanácsodat, vagy segítségedet szeretném kérni.
Nokia E 63-as mobilt szeretnék vásárolni az ebayről, de nem regisztráltam fel.
Nem vagyok hivatalos szerv alkalmazottja. Az lenne a kérdésem, hogy ha találnék egy Nokia E 63-t, akkor megrendelnéd-e?
Az összeg pedig annyi lenne amennyit mondasz.
Az adatlapodon láttam, hogy Te is anno upcmailes voltál. Én is. Sokkal jobb volt az upc mint a mostani jogutód a vodafone. Szörnyű.
Köszönöm szépen. "Más is kapott hasonlót?
Üdv: Attila
-
kiskkas
tag
válasz pulutodurumo #181039 üzenetére
Számomra egy nagy ötletet adtál köszönet érte.
Xiami Note 10 5G . iPlay-40 pro
-
Luissimo
veterán
válasz grafnet #181076 üzenetére
Hali all,
Ittvagyok ujra, kicsit több infoval, e bringa ügyben.
Szóval ezzel szemezgetek, vajon hogyan viszonyul ez az itthon kaphato bringàkhoz, illetve, aki màr ismeri ezek lelkivilàgàt, mit szol hozzà?
Mire kell ügyelni, mik a kulcsmondatok a tudàsban?Szàmomra es kevèsbè ismert oldal, de ez persze nemjelent semmit.
Köszi minden segitöszàndèkèrt
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Köszi mindenkienk!
Kollegám akar lámpát venni, reggel-délután főúton jön kb 2x15km-t. Hát erre kell lámpa. (hajnalban nem sok fény van, ez fix)
Az Astrolux BL03-at nézegettem én is amúgy, nem tűnik rossznak, Flashaholic tesztelte, ott jól szerpelt. -
nababika
aktív tag
Sziasztok egy olyan eszközt keresek amivel több winchestert tudnék egy USB n keresztül a számítógéphez csatlakoztatni. Nem tudom egyáltalán létezik e ilyen a SATA to USB keresőszóra nem adott ki semmi relevans találhatot. Vagy csak én vagyok béna.
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Melyik most az ajanlott zsebbika alirol /gb / bg / ebay-rol? :)
-
tobias40
veterán
MeCool KII Pro Amlogic boxot keresek,ha lehet akkor ingyenes szállítással..
Tud vki konkrét linket ahonnan eu-s szállítás van netalán és ingyenes?
Köszi előre is!
-
chatran
őstag
válasz zolikaDB #181077 üzenetére
Astrolux BL02-t rendeltem a Banggood-tól. Van távolsági és tompított része, városban bőven elég a tompított, ez nem vakítja a szembejövő autósokat. Van már egy újabb verziója BL03, annak állítólag már jobb a fényereje, de a lapos kialakítása miatt több helyet foglal a kormányon.
-
macilaci78
nagyúr
válasz zolikaDB #181077 üzenetére
Erre a kérdésre a lámpa topikban kapsz választ. Jelen topikban a már kiválasztott termék beszerzése felől érdeklődhetsz.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Jelenleg mi az ajánlott bicikli, kerékpár lámpa? Első a fontos, hátsó mellékes.
Lidl nincs most a boltban, illetve van belőle egy szett, de ennél meggyőzőbb kellene.
Köszönöm -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Kici-ócó-jóáras de nem kacat gimbalra nem tudtok kupont?
Zhiyun, Blitzwolf... De bármi jó, ami 3 tengelyes.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Luissimo #181071 üzenetére
Van kimondottan eBay topik. Ennek ahova most írsz [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért nem csak az a profilja, hanem így szól a leírása: Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból ezért nem volt egyértelmű hogy pontosan mire gondolsz
Az eBay-en eladók vannak a Világ minden tájáról, szóval egy kis szűkítés legalább országra az célszerű lenne.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Donki Hóte #181067 üzenetére
Akkor még időben írj az eladónak arra ott van a link.
Kapcsolat felvétel az eladóval.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
veterán
-
Druss
aktív tag
válasz Donki Hóte #181067 üzenetére
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
veterán
Régen nem rendeltem az aliról semmit sem, most újra próbálkozom.
A rendeléseknél azt hol tudom megnézni, hogy milyen szállítási móddal kértem a postázást?
Remélem, hogy saver shippinggel rendeltem, de nem találom az erre vonatkozó információt
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
farkas-j
őstag
válasz Luissimo #181058 üzenetére
Én a Bangood-ról (EU szállítás) rendeltem 3 éve 2db akciós Fiido L1-et, majd rá fél évre 2db szintén akciós Fiido L2-t. Így a családban már mindenkinek van összecsukható, könnyen szállítható bringája. A szállítás nagyon lassú volt, különösen az első kettő (4 hónap) mert előrendelésben jött. Az egyik Fiido-nál volt minőségi problémám, mert ütött a meghajtó lánckereke. A szokásos értetlenkedési körök után végül küldtek egy cseredarabot. Összességében elégedett vagyok velük.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
hfrici
aktív tag
Sok pihent....
-
Luissimo
veterán
Sziasztok,
Közvèlemènyt kutatnèk.
Rendelt màr valaki innen vagy más hasonló oldalról elektromos bringát esetleg EU rektárbol?
Mi a tapasztalat ?
-
Degeczi
nagyúr
válasz tillatrilla #181055 üzenetére
Menetrögzítő kamerát amúgysem érdemes szivargyújtóról táplálni, jobb gyújtásra fixen rákötni, mert különben nem elhanyagolható esély van rá, h pont akkor nem fog üzemelni kilazult, kiesett csatlakozás miatt, amikor szükség lett volna rá.
-
tillatrilla
senior tag
válasz pulutodurumo #181044 üzenetére
Szia! Próbáltam a zenelejátszást,de csak hívás kezelésre alkalmas a gyári fejegység...Viszont közben más problémám is akadt...A szivargyujtóban mindig kint van a feszültség,bármit zárok,kapcsolok.Innentől kezdve a beledugható fm transmitter is folyamatosan fesz alatt lenne,amíg le nem merítené az aksit.És ebből adódóan a menetrögzítő kemara beszerelésén is fennakadtam,mivel a bizti doboz ebben a motortérben,és hátul a csomagtartóban leledzik...Melyik fórumra érdemes tovább baktatnom?
-
titán
Nem oldották meg a Posta kikerülését, akár választhat olyan szállítási módot ahol az van, vagy választ olyat ahol nem a Posta vagy nem kínai nyomkövetésű számmal kézbesítik. Semmi megoldandó dolog nem volt ezzel, csak változtak a dolgok. Az történt hogy tavaly áprilistól Budapesten van a Cainiao régió központja és direkt tudják szállítani Budapestre és itt az Express One az egyik partner, nem csak a Posta.
-
Ra3
őstag
válasz kory24 #181051 üzenetére
Lengyel raktár, nem lesz semmi extra sarc, a futár a kezedbe fogja nyomni a cuccot.
Egyébként Kínából is nyugodtan lehet rendelni már, én kivártam az első pár hónapot amíg elült a por, ősz óta elég sok mindent vettem, egyszer sem volt semmi extra ügyintézés/sarc, vagy a posta hozta ki, vagy futár.
Amióta megoldották a posta kikerülését még gyorsabb is lett az egész folyamat, nem is mindig kell fizetni pluszban szállítási költséget, de ha igen arra is azt mondom hogy megéri.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
titán
válasz Zoli-bácsi #181047 üzenetére
Nem lutri mert azért nem gyakori hogy nem azzal küldené mint ami ki van fizetve, de lehet biztosra menni és megírni hogy Ali standard lett fizetve, legyen szíves és ne küldje mással mert akkor az + díjas lesz és akkor nagyom morcos hangulatba kerülünk.
-
cof
veterán
válasz Zoli-bácsi #181047 üzenetére
Azért ez ritka csak írtam, hogy előfordulhat. Aliexpress topik erről szól pár hónapja mit hogyan, mennyi. Összefoglalóba is benne van szerintem.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
válasz Zoli-bácsi #181045 üzenetére
Az már eleve Express One számot kap, 10 napos időket fut kb. nálam. Nyilván az eladón múlik, mert olvastam olyat, hogy Standard Shipping-el vette de CN postával küldte.
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
addikt
válasz tillatrilla #181043 üzenetére
Pont azt már nem lehet kapni. Egy uGreen márkájú kis csiptetős bigyó. Elsősorban vezetékes fül- és fejhallgatókhoz találták ki, de mivel van saját mikrofonja, így nekem az a BT kihangosító is. Aptx HD a legjobb amit tud, szerintem teljesen vállalható hangja van.
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
tillatrilla
senior tag
válasz kmarci25 #181036 üzenetére
Sziasztok! Na,pont ezt a lehetőséget nem próbáltam ki.Töröltem az autóban a BT profilból az előző tulaj telefonjait,meg hívás indítást próbáltam a minőség miatt.Az tökéletes.Viszont holnap kipróbálom,hogy a zene is átmegy-e a BT-on keresztül...
pulutodurumo:köszi neked is a választ!És milyen BT-os cuccot használsz?Név,típus,esetleg link? Hang minőségi milyen? A gyári fejegység nagyon szépen szól,legalább is mp3 cd-ről...
-
pulutodurumo
addikt
válasz tillatrilla #181035 üzenetére
Az AUX jackbe akár egy Bluetooth vevőt is dughatsz, akkor kevesebb a vezeték. Hetente legalább egyszer azért tölteni kell, kábé 6 órát bír amit én használok.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Beni2360
félisten
És ez 50 db-s
A felét atveszem.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kmarci25
veterán
válasz tillatrilla #181035 üzenetére
Miért nem játszol le zenét telefonról és BT-n küldöd a fejegységre? Vagy kötöd össze jack-kel a telefont és a fejegységet?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Autóba keresnék ajánlott, szivargyujtóba dugható valami kütyüt,ami sd kártyáról zeneljátszásra képes.A problémám,hogy a gyári fejegységen nincs usb port,csak cd/mp3 cd lejátszásra képes,illetve BT kapcsolat a telefonálás miatt,és még egy 3.5mm stereo jack a könyöktámasznál,amit aux bemenetként kezel a fejegység.Opel autó,nem szeretném a gyárit kicserélni,inkább megoldást keresnék.Fm hangátvitel rádió frekin,BT-n,vagy valami...a gyári fej kb. 5-6 BT eszközt képes kezelni,de azt nem tudom,hogy menet közben mondjuk 2 telefon,+még egy BT audió valami nem okozna-e neki összeomlást...
-
cof
veterán
válasz xcvbxcvb #181033 üzenetére
Köszi, de ez itthon is indokolatlanul drágának tűnik. Most találtam másik alternatívát [link]
Bár a gumi jobb lenne amit előzőleg linkeltem, mert igaz hogy akkora súlyt nem pakolok rá, router stb... de ez a szivacs nem tudom mennyire esik össze az idők folyamán.
Itt egy karikából ha 4 fele vágom kijön 4 db. A magasság is stimmel 4mm, és ez 48 db tehát 48x4= 192 db 2.38$-ért. Azért ez már így baráti ár, 0.01$ / db ami 3.55 Ft.
Én is vágnék ha lenne miből, mert az esztétika nem fontos. De se ragasztóm, se gumilapom nincsen.
[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
Ilyesmit szerintem kapsz itthon is. Barkácsboltokban, bútorboltokban. pl.: [link] [link] Én mondluk vágnák ki magamnak gumilapból, és kétoldalas ragasztóval felragasztanám.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
cof
veterán
Ilyen gumibakot keresnék Alin: [link]
De itt 10 db-ot adnak ennyiért, nem 10 lapot és ez pofátlanul drága szerintem még akkor is ha 200 Ft lenne 1$. Esetleg valaki vett már ilyet és olcsóbban? Amire kellene, router, switch, külső hdd megemelésére stb. 7.6x4.2 mm-es darab jónak tűnik méretben. És ez így már kapásból 12 db.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz Digitalpimp #181027 üzenetére
ma mar ment a piros szin is jobb kezel ball kezzel meg nem sikerult ra erezek
de ez inkabb a kart erositi jobban nem is a csuklot de durva egy kis keszulekde mintha tobb edzes mod is lenne majd ha megy jol majd utana nezek
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Predator2
addikt
Köszönöm urak!
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
-
Digitalpimp
senior tag
válasz spileraaa #181021 üzenetére
Kellett nekem is pár nap és próbálkozás mire ráéreztem, hogy is kell pörgetni. Már most pirosig bármikor megy, egyszer sikerült eddig pár másodpercre belepörgetni a lilás színbe. Jó gyakorlást!
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Predator2
addikt
Helló
50cm-es Type C vezetékre lenne szükségem, autóba kellene, így érni fogja hideg/meleg.
Honnan érdemes rendelni? Jöhet akár belföld is. Csak jó minőségű vezeték legyen.
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
spileraaa
senior tag
válasz kigyi_23 #181022 üzenetére
na sikerült de sokat kell még gyakoroljam hogy jól menjen
kb 3-5 másodpercre jelent meg a kék szín viszont annál a pontnál nagyon éreztem hogy jó kis eszköz vagyis megérte bőven az árát mivel szerintem nagyon erősíti a kart és a csuklót is
amugy azt hittem kifogtam egy selejtes darabot de közben kiderült a 2000 fordulatot elérni nem is annyira könnyűErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
megjött Gyro Ball az 5 színű de nem tudok rajoni hogy tudnám működésre bírni hogy világítson
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
titán
válasz twine #181019 üzenetére
Világos, tudok erről a hülyeségükről hogy a helyi posta nem hiszi el hogy a belga küldeményeknél azért üres a vámolási státusz (a program nem írta be a 0-át) mert ezeket nem kell vámolni, ezért visszaküldik.
Az NPKK az üres rubrikába beír egy 0-át és azt már tudják kiadni, annak ellenére hogy azt állítják hogy ez nem könyvelt küldemény, ha nem az, akkor minek vonalkódozni, foglalkozni vele, hiszen a küldeményen ott vannak a cím adatok. Amikor nem volt számítógép akkor is ezek alapján ki tudta vinni a postás. A szokásos béna feldolgozási folyamataik miatt szívatnak bennünket. -
twine
veterán
Privátban az egyik kedves forumtársunk segített, és irányított egy kis ösvényre, amin már végig tudtam menni, és kiderült a következő...:
Sikerült beszélnem egy kollégával aki részletesen tájékoztatott.
Kiderült, hogy volt már a település postáján a csomag, de nem adták ki kézbesítőnek "informatikai probléma" miatt, (ami általában nem beolvasható vonalkód szokott lenni, amiről kiderítik, hogy kell e fizetni érte vagy sem...stb..stb...)
Ezért elvileg visszaküldték a nemzetközi posta kicserélő központba,,ahonnan viszont semmilyen nyoma nincs, hogy meg is érkezett, mert az utolsó értékelhető és bizonyítható nyom a szigetmonostori postától származik...
Szóval be kell menni, és érdeklődni a postán mi a helyzet a csomaggal, valóban visszaküldték e...?
vagy ott rohad a sarokban, annak ellenére, hogy rajta van a címem -
twine
veterán
válasz sambenez #181015 üzenetére
Köszönöm, igazán sokat segítettél...
Én Budapesten dolgozom minden nap "átlagos" munkaidő beosztásban , a posta pedig ilyen nyitvatartással rendelkezik,
ahol b@sznak felvenni a telefont, mert és ezt figyeld...az asztal túlfelén van a telefon..."ők nem fognak minden telefonért felállni"...
Felajánlottam azt is, hogy viszek hosszabb kábelt, és a saját kezemmel kötöm be, és rakom át az asztalukra, ahonnan elérik a telefont anélkül , hogy az ordas nagy 3.14csájukat fel kellene emelni...
Nem jó, nem lehet...
nyilvánvalóan "nem lehet", hiszen egy bődületes r0hadék egy pusztulat posta működik sajnos kis településünkön...ahol mindent leszarnak, az ügyfél a legutolsó, a fontos az hogy a kisasszony minél kevesebbet dolgozzon, és minél hamarabb leléphessen....Én viszont sajnos nem vagyok előrébb, csak ha szabadnapot veszek ki, és délelőtt be tudok menni....
De megfogadom a tanácsod
Szerk:
A hangnem nyilván nem neked szólt...hanem a postának ahonnan egy betű információt nem tudok meg anélkül, hogy szabit vennék ki...
no offense[ Szerkesztve ]
-
-
twine
veterán
köszönöm a segítséget
Magyar Posta nyomkövetőjében látom...
Illetve az Aliexpress tracking is azt jelzi hogy Magyarországon van...
Vagy valamit félreértek?Szerk:
"Rossz a fordító programos fordításod nézd meg itt a nyomkövetést."
Ezt írja:Lehet, hogy mégis ott van kis településünk postáján, csak baromira nem jelzi a tracking?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz twine #181012 üzenetére
Ez úgy működik hogy a kínai eladó igényel egy holland nyomkövetési azonosítót, a logisztikai cég egy konténerbe belepakolja és elküldi Hollandiába. Amikor oda megérkezik mivel EU-n kívülről jön vámolni fogják és azután a Holland Posta most már az egyedi csomagot elküldi Magyarországra és majd kézbesítik mint nem könyvelt küldemény.
Ez két rendeltetési országba érkezik (van amikor 3, mert Liége az Belgium) és kétszer kerül elküldésre.
Ha Magyarországra megjön akkor azt a Magyar Posta nyomkövetőjében is látod és onnan számolhatod 2-10 napon belüli kézbesítést.
Tévedés hogy nem vámolják azokat amelyeket Kínából küldenek akár mi is a nyomkövetési számuk, az EU-ba nem jöhet be másképp. Persze ez nem mindig jár fizetési kötelezettséggel a címzett felé.
Rossz a fordító programos fordításod nézd meg itt a nyomkövetést.[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Sziasztok!
Segítsetek nekem légyszíves, hol tudnék ennek a holminak utána érdeklődni?
állítólag február elején sikeres volt a vámkezelés...azóta semmi t nem tudok róla...
Meg az is aggaszt, hogy
"a tételt megtartják, a címzettet értesítik"
egy hónapja senki nem értesített...
ráadásul NL, tehát elvileg sok mindent nem kellene vámolni, meg áfázni...egy 3600forintos telefontartóról van szó...Előre is köszönök minden ötletet
[ Szerkesztve ]
-
Csepy
őstag
SOUNDPEATS
csak ajánlani tudom. Ha jó áron kell igazán jó, akkor TruEngine 3SE, dual dynamic drivere-es, kegyetlen szép hangzás. Most ugyanannyi aliexpress-szen, mint alzán, inkább alzáról venném.Másfélszer annyiért (és az már nem olcsó) van a SoundPeats H1, ami híbrid dual driveres, van saját alkalmazása és EQ-zható. Nekem az az elsődleges fülesem.
Ezdéshez szintén Soundpeats-től a TrueFree+-om van, aminek 800mAh-s tokja van. Napi 2 óra edzéssel kb 3 hétig jó a tok töltése és a füles hangja is szép.
Regards: Csepy
-
dan1
tag
válasz tundermacko #181002 üzenetére
Akkor nem csak én jártam így.
Más: Ajánlott hasonló "erpocc/docc" szerű fülesek vannak most?
Talán két éve zsinóros Bluetooth Baseus vettem kettőt is ,a másodikat cserélnem le.Bár még jó, de az ördög nem alszik. Ajánlott még ez a márka? Ennek a hangzása nagyon bejött és 6 óra körül bírja még most is. -
kigyi_23
addikt
Itt csak én bízok ennyire az emberekben? Nekem azért volt olyan esetem amikor megérkezett és csak a track volt hibás. Tény, hogy volt olyan is amikor valszeg fel sem adta.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
kigyi_23
addikt
válasz fecus #181003 üzenetére
Ilyenkor el lehet kezdeni félni, hogy gond van, de még akár a tiéd is megérkezhet ha az eladó összekeverte a nyomkövetési számokat. Én rákérdeznék első körben az eladónál, ha nem válaszol akkor nyilván, ha piactéren vetted akkor ott folytatnám. Ha ott sem, de paypal-al fizettél akkor az lesz a megoldás. És természetesen továbbra sem tudjuk mennyi ideje van úton a csomagod, lehet valóban csak másik számot kaptál és megérkezhet a tiéd is.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
titán
válasz fecus #181003 üzenetére
Ha már átvették, kézbesítve lett az akkor nem a te csomagod volt más csomagjának a nyomkövetési számát kaptad meg. Az AliExptress topik Összefoglalóban 9. Teendők, ha máshol kézbesítik a nekünk megadott nyomkövetési számú küldeményt találsz segítséget a lerendezéshez, ha nem AliExpress volt akkor értelemszerűen az adott helyre vonatkozóan értelmezd.
-
fecus
őstag
Tiszteletem!
Mit is kell tennem ha a kínai csomagom a Posta nyomkövetése szerint Sátoraljaújhelyen van kézbesítés alatt én meg Szegeden lakom?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
tundermacko
csendes tag
-
edk-
őstag
válasz pulutodurumo #181000 üzenetére
Az áfa is kisbetűvel írandó.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.