Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Szerintem nem ilyen összetettek az emberek, mikor egy CnC 4 az eladási listák élére kerülhet...itt a játéknak akkora híre van, hogy marketingre nincs akkora szükség mintha egy ismeretlen nevű játékot dobnának a piacra. Abban viszont igazad van, hogy valószínűleg nulláról kell írni a játékot, de szerintem még így is sikere lenne az évek óta folytatott hype miatt, bármennyire is szemetek voltak, én pl. nagy eséllyel megvenném, de legalábbis nagyon el kellene rontaniuk, hogy azt mondjam nekem ez nem kell. A videó egy az egyben tetszett, szerintem a grafikával sincs sok baj.
De persze nagyon kicsi az esély itt bármire is a jogi huzavona miatt.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
Nem hiszem el, hogy egy komolyabb kiadó nem látott ebben fantáziát. Ennél sokkal több és sokkal szarabb játékokat dobnak ki évente, egy Duke Nukem-el pedig ezt megtehetik? Elmennek a jó büdös francba.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."