Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
Mindennapi belépő gamer.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
MK VII
veterán
Tudjátok mit nem értek?
Mi a pláne abban, hogy feltesz valaki egy hirdetést, hogy xy dolgot keres x forint és y forint közt.
Benézek pl a 1150-es procik közé az aprón és ott egy hirdetés, hogy i5-4590-4690 processzort keresek 30-40 ezer forint közt.
Erre magamban csak annyit tudok reagálni, hogy keressél bmeg.
Ott van a hirdetése alatt kb 2-3 olyan processzor hirdetés pont abban az árkategóriában és az általa megadott feltételekkel..
Bármelyikre rácsaphatna, de ő inkább keres..Csak engem idegesít ez?
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Beretvás #25496 üzenetére
A legtöbb ilyen ember aki ilyen nyomott áron keres bármit az nagy valószínűséggel pár ezressel drágábban tovább adja.. Hisz pont azért keres ilyen olcsón.. Aki saját használatra vesz annak nem lesz büdös pár ezressel a reális árhoz közelebb fizetni a portékáért.
Nagyon sok ilyen hirdetés van aprón.. Sőt még anno ebben a topikban is meg lett említve valakinek a hirdetése aki valami eszméletlen olcsón akart GTX980ti-t venni és nem is rejtette véka alá, hogy azért, hogy drágábban továbbadja..
Ezek ilyenek.. Élősködnek a megszorult embereken akiknek kell a pénz... Fog maradat találni 110-ért ebben biztos vagyok...[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
Reális áron keresek GTX 1070-et 110 ezerért.
Ugyanitt eladó reális áron i5-6500 55 ezerért -
snecy20
nagyúr
-
SUPREME7
addikt
Na 50K-ért senkinek se kellett az LG G4-em, pedig tényleg csak jófejségből raktam fel a HA-ra ilyen olcsón, 3-an szopattak meg azzal, hogy jönnek érte, aztán persze nem jelentek meg. 55K-ért fél nap alatt elment a jófogáson. Mostanában már nem is szeretek a HA-n hirdetni, a jófogáson bár sok az analfabéta, de nem kötekednek annyit akik komoly vevők.
-
ViZion
félisten
-
Chaser
legenda
válasz seniman #25386 üzenetére
amikor megkerdezte 50k-s notebooknal a tag, h a benne levo 5k4-es 80 gb 100/100 hddben mennyi uzemora van, azert ugy elgondolkoztam:d akkor ert hibatlanul 3k-t max, a leiras reszletes volt...ezen kivul:d jah az se volt ott hanyadik tulaj vagyok : ) de meg vagy 7 kerdese volt amiknel fogtam a fejem, pl uv, holott ki volt irva nincs, v bp szemelyesen, mikor az is ki volt irva nincs:d megiskertemszepennefarasszon' : )))
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
dugo_
veterán
válasz customer114 #25473 üzenetére
Ezekkel ki van segítve az ember, ha 1150-es deszkája van.
-
ViZion
félisten
válasz Kalandor #25466 üzenetére
Ez a tisztelet. Találok egy jó cuccot, ráírok a modikra, ha nekik nem kell, akkor megveszem én. De első a PH! csapat.
Szal. oda kellene írni, h a hirdetés címe, nem a lakhelyé!!!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
ViZion
félisten
válasz #21346560 #25456 üzenetére
+1
Kicsit fura a srác, de rendes tag.
És jah, ilyen, ha visszafogja magátHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Simi37
őstag
Véletlen kezembe akadt egy reklám újság. Ezen akadt meg a szemem:
"150MB leforgalmazhatóság"
Nem lett volna egyszerűbb odaírni h 150MB internet, vagy adat?Ilyen szó létezik egyáltalán, vagy csak átaludtam még egy nyelvújítást?
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
senior tag
válasz Trailblazer #25447 üzenetére
a "hirdetés címe" nem ugyanazt jelenti, mint a "hirdető címe", néhányan ezt nem fogják fel, de rápriviztem, és "megoldotta".
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
Redneck
nagyúr
Érdeklődő:
Hirdetés: i5 4460 3.2Ghz BOX 2019.10.19-ig iPon garancia
Szia! 30.000ft eladnád?Én:
Üdv!
Persze, és adok mellé egy ébresztőórát is. Hülyének nézel? Rossz vicc volt, a többiek legalább közel voltak.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
zoltanz
nagyúr
Ne itt izmozzatok, menjetek privátba. Köszi.
-
-
-
senior tag
mi lett a neveddel?
keresztelő volt?ha esetleg megyei jogú várost szeretne valaki venni, van belőle pár darab eladó: [link]
[ Szerkesztve ]
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
Rison77
senior tag
[link] Már nem bírta tovább a várakozást.
[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
válasz Trailblazer #25433 üzenetére
Árat nem is néztem tuti a táp miatt ilyen drága
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
zoltanz
nagyúr
válasz Trailblazer #25433 üzenetére
Azt mondják nem minden eladó, de van az a pénz (nagybetűvel) amiért odaadják.
(mondjuk a sárga madzagot már beharisnyázhatta volna...)[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
ViZion
félisten
válasz essexboy #25430 üzenetére
Hááát... ez ide kevés. Keress rá, h Taat milyen khm... hirdetéseket dob ide. Szal. pár karakter elütésért nem szoktunk senkit betrollkodni. Kivéve, ha árban van elütés, pl.: a 15000 Ft reális árat elüti és mondjuk 55000-ért keres rá madarat.
HA! rules simple as FCK...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
CJ4567
nagyúr
-
Papooo
senior tag
válasz Gyuri27 #25421 üzenetére
Eddig öt 500+ pozitívos emberke szopatott meg a személyes átvétellel.
Nem jöttek el a megbeszélt találkozóra, amikor telefonáltam nem vették fel, a privát üzenetem válaszra se méltatták.
Előbb-utóbb meg fogom hálálni nekik.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Papooo
senior tag
válasz ViZion #25417 üzenetére
Ne csodálkozz, hogy senki se szeret portázni.
Az előreutalás elég kétes dolog, az utánvétnél pedig fennáll a veszély, hogy a vevő elkezd simlizni hogy sérült vackot kapott, vagy csak egyszerűen nem veszi át a csomagot, mert menet közben megkapta valahol olcsóbban.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
ViZion
félisten
válasz seniman #25391 üzenetére
Monitort vadásztam, kicsit, kis felbontással, 2. monitornak... Senki nem postáz, még az sem, akinél csomagküldés is jelölve van. Haver meg odaadta a régit, ingyen. Igaz azé' is el kellet menni, de csak 1 km-et...
Beretvás : odáig nem jutottunk...
Papooo: előreutalásig sem jutottunk.
Kérdezem, h milyen a képe, belső tápos-e, etc. És csomagküldés mehet-e? Volt, aki nem is írt, rákérdeztem, akkor mondta, h nem, azért nem írt...[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
zoltanz
nagyúr
Fekete péntek megvolt, aszem pörögni fog a topik.
-
dugo_
veterán
válasz seniman #25386 üzenetére
Én leírtam mindent a hirdetésben, még azt is nagybetűkkel kiemelve, hogy a notiban csak egy darab AMD APU van, nincs dedikált videókártya. Utána megemlítettem ugyanezt vagy háromszor a levelezés során.
Első komment átvételnél:
"Látom szépen lefoglalta magának az 512MB memóriát a dedikált videókártya."Ráhagytam, ha így szeretné megvenni, akkor vegye ebben a tudatban.
-
Papooo
senior tag
válasz SUPREME7 #25410 üzenetére
Ráér az eladása, ha egy év múlva megy el, az sem érdekel.
Végső esetben februárban megveszi ismerős 36-ért.Igazából a görcsös alkudozós felfogástól kapok agyf@szt.
Ha valamit látok, ami valóban jó vétel, ott nem alkudozom, mert úgyis lesz aki meg fogja adni azt az árat érte
Ha meg valami drága, és ott van hogy fix az ár, akkor csak röhögök, esetleg visszanézek rá pár nap múlva, hogy mennyit olvadt az a betonfix összeg.A végén persze megkaptam hogy én vagyok a bunkó
Nemrég feltettem a Jófosásra (troll módon) 20-ért, a legjobb ajánlat amit kaptam érte 14 volt.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
SUPREME7
addikt
válasz Papooo #25408 üzenetére
Fura, hogy nem viszik el, szerintem jó ár érte (rakd fel inkább a jófogásra, ott nem a kínai gépekhez hasonlítják a hardvert, könnyebben elmegy, talán még 40K-ért is). Az én cuccomat meg tegnap óta megnézték vagy kétszázan, de eddig talán 1 komolynak tekinthető vevő van rá, ha nem viszi el ma, esküszöm csinálok fényképet róla (tegnap lusta voltam) és felrakom 55K-ért, már többen rámírtak, hogy miért ilyen olcsó, mi a baj vele?! Ha nekik ez kell, akkor adhatom én drágábban is...
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz Kalandor #25405 üzenetére
A tények most engem igazolnak. Nézd nem rossz ár érte, nem irreális.
Viszont azt tudjuk mikor megveszünk valamit (kevés kivételtől eltekintve) mindig "bukta" a vége.
Nyilván ezt vásárláskor bekalkuláljuk. Minél drágábban veszünk valamit annál nagyobb az értékvesztés.
Használt cuccnál három ár van. Van a madárvadászat ár. A reális. Meg amiért rögtön elviszik.
Az utóbbi kettő között kell megtalálni az árat szerintem.
Ebben a kategóriában meg 90k nemigazán tétel. Aki ilyen almát akar venni nézi a hirdetésed (vagy bárkiét) aztán kereken 1 perc gugglival megtalálja amit én. Mennyi most 4 giga ram almáéknál? 20-30k?
Azt rászámolja a te áradra ha bővíteni akarja már 230k-nál tart. Máris a difi csak 60k.
Ami mint mondtam ebben a kategóriában kb semmi.
Nem bántani akarlak. Nem lealkudni a cucc árát oszt jól megvenni. Csak piaci törvényekre próbálok rávilágítani, de te megsértődsz.
Amit neked most el kell döntened, hogy meddig akarod árulni. Ha mindegy mikor viszik el jó a 200k (fent taglaltam). Ha el akarod adni rakd ki 195-re, majd 190-re. rakj fel róla képet. Azt gondolom elviszik a cuccot hamar. A postához meg azt írd, hogy bizonyos feltételek mellett lehetséges.
Amúgy meg azt csinálsz amit akarsz természetesen.Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Gyuri27
félisten
válasz Kalandor #25403 üzenetére
Ahogy gondolod. Amíg ott tartasz, hogy de te 200-ért árulod az meg 290 nincs miről beszélgetni.
Nyilván ha a 290-s is gari nélkül lenne, meg használt (meg nem lenne bene +4 giga) igazad lenne. Így nincs. Látszik ez abból is, hogy két hete fent van.
Ilyen árú cuccnál azért egy két kép, főleg a karcolásról bele kell férjen a hirdetésbe.
Annó mikor boltoltam egy hétnél tovább semmit nem árultam.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
gyandras10
csendes tag
válasz Trailblazer #25399 üzenetére
Szerintem teljes mértékben idevaló.
1. Apró kölök miértezik.
2. A reklám is apró hirdetés .
:-)Na befejeztem . Ez akkor már lerágott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest