Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz TazLeacher #6 üzenetére
szerintem nagy ötlet lenne, csak érdekes lenne a kivitelezés... jó ötlet lenne, mert kapásból 3 faj van, ami millió lehetőséget rejt, csak a kivitelezés lenne érdekes... itt gondolok arra, ha a játékból átvennék az egységek nagy részét... azért nem egy súlycsoport mondjuk egy terran marine meg egy goliat meg ha hozzávesszük az alapegységeket: zergling, zealot... teljesen más harcstílust képviselnek... ááá... kezdenek rendesen elvonási tüneteim lenni: új avp-re meg sc2-re vágyok... este már azt álmodtam, hogy jönnek az alienek és smartgunnal szaggatom őket
ui: mindent összevetve én eljátszanék szívesen egy sc mmofps-el... főleg, ha csinálnának és úgy hoznák össze, hogy casual módban is el lehessen vele lenni napi fél óra játékkal... ne kelljen annyi időt beáldozni, mint a wownál, ha igazán eredményes akar valaki lenni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris