Blizzard: MMOFPS készül?

A NoFrag című francia oldal információi szerint a Blizzard egy új MMORPG-n dolgozik, ami sokkal másabb lesz, mint a World of Warcraft, márpedig ha ők azt mondják, akkor biztosan nem csak egy hagyományos MMO-ról beszélhetünk. Az új játék ugyanis két részre lesz osztva.

A játéknak lesz egy úgynevezett "Szociális része", ahol amolyan Sims Online-szerűen élhetjük karakterünk mindennapi életét, beszélgethetünk, barátkozhatunk, üzletelhetünk a többiekkel, valamint lesz egy FPS-módban játszható multis része, ahol a hagyományos MMORPG-kben fellelhető feladatokat hajthatjuk végre a barátainkkal együtt, szörnyeket gyilkolhatunk, küldetéseket teljesíthetünk, stb.

A játék futurisztikus környezetben fog játszódni, tehát a Blizzard korábban elkotyogott pletykái, miszerint az új MMORPG-jükben valami teljesen mást akarnak alkotni, mint a WoW, nagyjából beigazolódni látszik. Azonban mivel eddig se megerősítés, se cáfolat nem érkezett a Blizzard részéről a pletykákat illetően, ezért még semmi nem tekinthető biztosnak. Mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Azóta történt

Előzmények