Új hozzászólás Aktív témák
-
imrus72
tag
válasz Wallenberg #5994 üzenetére
[link]
1 dbot vettem. Mióta megvan a telefon ez van rajta.
Tökéletesen illeszkedik, könnyű felrakni.
0 karc van rajta.
Nem szoktam ide írni, mert nincs miért,pro felhasználó vagyok, ez az iroda, játék, bank, fizetés, két sim kártya.
Mióta megvan jó,legutóbbi 2 frissítés óta tökéletes.
Egyszer volt újra húzva, amikor megvettem, azóta csak ráfrissítés van, és jó![ Szerkesztve ]
-
Már nem tudom itt beszéltem valakivel erről, de SoT nálunk ahol lakom, kevés wifivel:. [kép]
Ez az f2 pro , emellé vegyetek egy mai 120Hz-es izmosabb telefont és nem csoda ha 6-7 óra alatt nem tárgyalok. Hajrá Telenor 4G 👍
Ez közel 0%-nál nem üti meg az 5 órát.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
klaya86
senior tag
-
klaya86
senior tag
https://a.aliexpress.com/_vEWAli
Ezt használom, maximálisan elégedett vagyok vele. -
Wallenberg
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni?
Fekete, teljes kijelzőt lefedő üvegfóliát (tempered glass) keresek a telefonra. Ki, milyet ajánl?Üdv.
-
darvinya
titán
válasz Carline #5992 üzenetére
Majdnem 1 évig semmi baja nem volt.
De ez az USB mizéria kikészít.
Spanyolból rendeltem, hátha, mert magyar alkatrész webbolt mindenféle plusz költséget pakol rá, ráadásul majd 1 hónap múlva jönne meg.
Akkor meg egyszerűbb magam rendelni kínából.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Na jól átvert a FixShop.hu.
Kiküldte az USB panel, csak ép a panel nem volt benne.
Kaptam egy számlát, egy felbontott eredeti csomagot, amit megtűztek, s kibontottak.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Toth_Jani
őstag
Ha újat kellene venni akkor simán bevállalnám a Note 10S verziót, butább ugyan de minden benne van amit használok, OLED kijelzős, és a 6/64GB-os már 70-ért kapható.
De nálam a telefonok nem pusztulnak el csak elavulnak.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz klaya86 #5984 üzenetére
Hát ez a lyuk, meg csepp kikészít.
Sziget, talán, mert annyira Mi8Pro nem volt zavaró.
De most ez a csepp izé, áááá.
Ráadásul kényszer telon nem működik a Ne Zavarj mód, azaz hiába kapcsol be, nem történi semmi.
Ez mindent elmond.Hajlított kijelző meg jól mutat, de használva, borzalmasan idegesítő.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
klaya86
senior tag
válasz darvinya #5982 üzenetére
Hasonló áron, hasonló tudással nehéz lenne most a választás,az biztos. Oké poco F3.. gyengébb kamerák+ kamera lyukas kijelző. Csúcs hardverrel szerelt, amoledes készülék 150ig nem igazán van,ami kamerákban is legalább ezt a szintet hozza. Lyuk/notch mentes kijelzővel meg egyenesen nulla.
-
Nem, egyszerűen működik.
-
darvinya
titán
Jó hallani, hogy másoknak milyen jó működik.
Én is gondba lennék, ha nem javul meg, és újat kellene venni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
félisten
Mindenki várja a 12-es frissítést.
Tényleg, sacc/kb. mikorra várható?Nálam amúgy hibátlanul műxik. Sokszor padlót fogott már a 3 dolláros ebay-es tokban, fólia nélkül, de eddig meg sem kottyant neki.
A legjobb telóm eddig.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
darvinya
titán
Kihalt a topik, de azért leírom, hogy péntek este teljesen megadta magát az USB aljzat.
Szombaton hirtelen vettem egy Xiaomi Mi Note 10 Lite-ot.
Kényszer telonak elmegy, de ez a csepp és hajlított képernyő, kicsit nagyon zavar, idegesít.
Elvileg pénteken már itt az USB aljzat, visszatérhetek.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Már megint nem veszi a töltést, de kikapcsolás után már csak piros led világít.
Mi lehet az újabb gond?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Carline
őstag
válasz fujifilm1 #5969 üzenetére
Én rányomtam a frissítésre és újból feladta a 12.5.5.0-t mint "rebuild rom" frissítést.
Feltettem, gondolom valami miatt csak újraépítették.
Nálam a fényerő sokszor visszaáll majd' a legkisebb értékre ha lezárás után feloldom. Este még azt mondom jó is, de napközben zavaró, hogy erős fény esetén is alacsony világítással kell hasznáni addig, míg eszébe nem jut beállni a megfelelő szintre. Ez kb 12.5.1 vagy 12.5.3 óta fennálló "hiba" nálam.
Akku valóban jobb lett. Régebbi romnál estére 20% körül volt, most ua. használattal rendre 50% körüli értékek vannak.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
darvinya
titán
válasz mgTerminator #5967 üzenetére
Persze, még teljesen új töltővel is.
Aljzatom tiszta, nem hordom zsebben, hogy eltőmítsem minden likját.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz mgTerminator #5964 üzenetére
Nem nyert, ez USB panel hiba.
-
darvinya
titán
válasz mgTerminator #5964 üzenetére
Tegnap szétkaptam, utána kicsit helyre jött, de csak gyorstöltés van.
Android WebView intéz minden net dolgot, így csak frissítés távolítható el.
De kipróbálom.
Chrome meg, van, meg nem is.
Szóval az repülhet.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Múltkori töltési problémám fokozódott.
Azaz egyáltalán nem tölt.
Vagy USB ajzat adta meg magát, vagy akku.
Többi tesztelve, s jó.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
IT user
tag
Új Xiaomi.eu stabil: 12.5.5.0.
[link] -
fujifilm1
senior tag
válasz darvinya #5956 üzenetére
A GSam Battery Monitor mutatja a pillanatnyi töltést/fogyasztást.
Szoktam nézegetni, mert lehet szabályozni a töltési áramot szoftverből:
$ adb shell
lmi:/ $ su
lmi:/ # more /sys/class/power_supply/battery/constant_charge_current_max
6000000 ---Ez a pillanatnyi max megengedett áram.Ez beállítja hogy 2A legyen a max amit a telefon töltő elektronika megenged:
echo "2000000" > /sys/class/power_supply/battery/constant_charge_current_max
chmod 444 /sys/class/power_supply/battery/constant_charge_current_maxEzek a parancsok nekem Taskerből futnak.
-
kelly416
veterán
Van hangszóró tisztító frekvenciát generáló app talán. De némely telefonban menüben is meg van ez az poció. Keress rá. Én a Poco-t nem tisztítottam így, mert nem volt miért, de valamelyik korábbi telefonomat (talán a RN4-et) kellett ilyenre fogjam. Először kiröhögtem, de amikor fénybe tartva elindítottam az appot és pofával lefelé fordítottam a telót, látszott, hogy elég sok port kirezonál magából. Utána jobban is lehetett hallani a túloldalt.
-
FeRkE
őstag
Sziasztok,
Nektek nem porolodik be a felso hangszoro nyilas?
Mostanaban eszrevettem hogy egyre halkabban hallom a tuloldali felet es ugy tunik tizsta dzsuva a hangszoro. Mivel erdemes ovatosan kitisztitani? -
aktív tag
-
mgTerminator
veterán
válasz Litván Zongora #5951 üzenetére
Töltsd le a Playből az X-Plore programot és abban van olyan hogy lemeztérkép. Ott látni fogod melyik mappa mennyi helyet foglal.
-
aktív tag
-
pg1966
aktív tag
válasz Litván Zongora #5949 üzenetére
Minden, ami a többibe nem sorolható, tehát pl. a letöltött programok adatfájljai, amik mondjuk játékoknál több gigabyte-osak is lehetnek, letöltött egyéb adatfájlok, MIUI, Android mappa, ...
-
aktív tag
Sziaszok!
A lányom kérésére írok, az ő F2 Pro-jában, ha megnyitjuk a tárhely-et, látszik, hogy mennyit foglal a rendszer, mennyit a fotók, zenék, stb. És van egy "egyéb" kategória is, amit nem lehet tovább részletezni, se törölni, semmi. Ez 34 giga nagyságú jelenleg. Tudja esetleg valaki, hogy ez micsoda? Mit címkéz a MIUI "egyéb" címszóval?
Shit happens. Size matters. Time flies.
-
kelly416
veterán
Nekem mióta Xiaomi telóm van, azóta bajom van a közelségérzékelővel, de csak miui alapú rommal. Amikor mondjuk RR rom volt a telómon, megszűnt ez a "hiba". Igaz, az RN4 volt, a Poco-t egyszer megpróbáltam, nem sikerült romcserére bírni, azóta lusta voltam újra nekilátni. De állítólag a Xiaomi most gőz erővel rajta van ennek a hibának a kijavításán.
-
klaya86
senior tag
Vagy szerencsés vagyok, vagy nem tudom mi van 😄 poco lassan egy éve megvan, sosem volt ezzel (sem) problémám. Előtte mi9 lite volt 1 évig. Az is hibátlan volt. Pedig látom,sokan panaszkodnak a közelség érzékelőre.
-
Zune
csendes tag
Sziasztok,
Nálatok nem jött elő a közelség érzékelővel probléma? Az elmúlt pár hónapban kb 10 hívásból 8 nál menet közben valamit nem jól érzékel a közelségérzékelő és feloldja a képernyőt és mindent gombot sikerült megnyomni az arcommal mire végzek a hívással.
A zsenialitásnak vannak határai, bezzeg a hülyeség az nem ilyen korlátozott.
-
Wallenberg
senior tag
válasz Wallenberg #5932 üzenetére
Erre valaki?
-
addikt
Az hogyan van, hogy nálam non-stop aktív az ujjlenyomat és a képernyő minta is, mindig el is felejtem kikapcsolni őket TWRP-be lépés előtt és nálam soha nincs gond a TWRP-be jutással?Nem emlékszem, de vagy nem kér semmit, de ha kér is, akkor megadom a rendes képernyőzáras mintámat és szépenbeenged.Itt meg olvasom sokszor, hogy gond van vele.Szerk: Nagyon félreolvastam az előzőeket. 😁
[ Szerkesztve ]
-
bupemko
senior tag
válasz mgTerminator #5929 üzenetére
Köszi a választ, akkor valószínűleg a work profile kavar be. Eddig mindig úgy frissítettem xiaomi.eu-t, hogy kikapcsoltam PIN kódot, most nem tudtam frissítés után vissza kapcsolni.
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok.
Valaki tudja hogy a Enhanched Edition ami xiaomi.eu stabil ágon van, az benne van már a heti bétában is. Ami már 12.6-nal jár.
Nem tiszta a dolog.Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
-
[ Szerkesztve ]
-
fujifilm1
senior tag
Eu stable V12.5.4.0 fogyasztás - nagyon jó. A 12.5 sorozat eddig gyorsan merült, ez viszont ismét csodás. Az átlagos merülés:. 0.8% per óra.
Nálam semmi hiba. -
Wallenberg
senior tag
Sziasztok.
Csatlakozok a klubhoz egy 6/128-as neonkék Poco F2 Pro telefonnal.
Tudnátok segíteni?
Fekete, teljes kijelzőt lefedő üvegfóliát (tempered glass) keresek a telefonra. Ki, milyet ajánl?Üdv.
-
addikt
válasz mgTerminator #5927 üzenetére
Ez normális screenshot, nekem és sokunknak sajnos valamiért nem ilyen. 😔
Az adatforgalom számlálómnak meg akkor lehet egy teló újraindítás kell talán, de annyira nem foglalkoztat egyelőre, hogy csak azért újraindítsak.
-
bupemko
senior tag
Frissítettem én is xiaomi.eu stable-t, PIN kódot nem enged beállítani, csak mintát vagy jelszót. Nektek megy a PIN kód is?
-
mgTerminator
veterán
Közben utána olvastam és rájöttem mi a probléma.
A Xiaomi csinált egy olyat ami a Windowsban is van: virtuális memória. Lefoglal 2Gb-ot a háttértáron így kiegészítve a RAM-ot.Ennek a mappája (/data/extm) akasztja meg a mentést. Igazából hiába kikapcsoltam, ettől függetlenül az üres mappát létrehozza és már ez is megakasztja. A megoldás, az hogy a TWRP fájlkezelőjében törölni kell mentés előtt az említett mappát és kész.
Nem tudom mi a problémád a screenshot-al, nekem jónak tűnik.
Az adatforgalom számláló is számol.
-
addikt
válasz mgTerminator #5925 üzenetére
Nem szoktam találkozni vele, mert nem szoktam TWRP Backup-olni. 😶
Tegnapelőtt raktam fel a 21.8.18-at. Egyelőre annyi, hogy a screenshot-ok továbbra is sötétesek vele (már lassan hozzászokok, hogy fél éve nem javítja ezt a Xiaomi), de még olyan hiba is van jelenleg, hogy az adatforgalom számláló nem számol, csak két vízszintes vonalat mutat.
-
lumpika
tag
Sziasztok A MI dokumentum nézőke mindig ezt csinálja:
Fájl megnyitása sikertelen.
Nyissa meg egy másik alkalmazásban vagy próbálja újra. Mi lehet a gond? -
darvinya
titán
válasz kelly416 #5920 üzenetére
Apró, de annál idegesítő probléma.
Így lehet ösztönözni, hogy vegyél új telefont.
Anno így kezdték elrontani telokat, hogy fogyjon az üj.
S elsőként Xperia P volt ilyen hiba, de először Samsung csinálta meg.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kelly416
veterán
Nekem Redmi Note 4-en okozott fejtörést először, de a régi Xiaomi-s fórumtársak már akkor azt mondták, hogy ez visszatérő Xiaomi hiba. Azért jó, hogy mostanra elkezdtek dolgozni a kijavításán...
Ja? Amint romot cseréltem anno a.RN4-en, nem is volt ilyen bajom. Szóval nem fizikai baki. -
kelly416
veterán
válasz fujifilm1 #5915 üzenetére
Nekem egy baj van, de az az előzővel is volt, csak kevésbé jött elő. Az ujjlenyomatomat 10-ből ha 2x felismeri, már boldog vagyok. Sötétben, világosban, este, reggel, mindegy. Érdekes módon az erste appjai egyből mennek, a rejtett alkalmazások egyből mennek, de a kijelzőfeloldás legtöbbször kódos, annyiszor nem ismeri fel az ujjamat. Szerintem ez nem az én baleksagom, ha a többi helyen elsőre működik.
-
fujifilm1
senior tag
Eu stable V12.5.4.0 - felrakás tapasztalatok:
1.) A VoWifi (Digi) -egyből működik - a PDC tool nélkül is. (eddig minden Update után újból be kellett állítani a szolgáltatói profilt.)
2. A Magisk felrakás nem igényelte a boot image patchelést. Simán át nevezve zip-re, ment TWRP-ből. (Lehet csak én nem vettem észre hogy lehet felrakni patchelés nélkül is- mint régen.)
Eddig minden rendben. Semmi változást nem látok.
Az aksi érdekel - pár nap mulva meglátjuk. -
Carline
őstag
Xiaomi.eu stable V12.5.4.0 verziót feldobta az update app. Itt le is tölthető: [link]
Remélem a feloldás után alacsonyra ugró fényerőt javítja.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Toth_Jani
őstag
válasz kelly416 #5910 üzenetére
Hát igen ez sajnos igy van az első Droid mobilok 3,2"-osak voltak ráadásul rezisztív kijelzővel vagyis 2 fólia volt előtte amit összenyomtunk.
Aztán a tervező is "fejlődtek" és már ők sem látják a kijelzőket, ha nem cserélődik a tervezőgárda akkor pár év múlva egy 60"-os TV-t cipelünk magunkkal. -
kelly416
veterán
Minél "fejlettebb" vagyok, annál jobban érzem én is, hogy a kijelző miatt kevesebb részletet látok, mint sokan mások az én szintemen, akik vagy tableteznek, vagy kivetítik a képet (lásd pl. Samsung dex), de letojom. Én kiengedem a gőzt, jól értem magam és kikapcsolok a játékkal. Meg úgy vagyok vele, hogy én nem csalok. A tablet fél igazság, az még elmegy, bár nem csak többet látsz, de több helyed is van kezelni, kevésbé lógnak bele a hasznos területbe a gombok, több ujjal tudod kezelni... De tény, hogy vannak olyanok, akik tuti kitolják nagy tv-re a képet, mert amikor kilőnek és oda ugrik a kamera az elkövetőre, hát onnan az én kijelzőmön semmit nem látnék magamból. Nem 10 centiről, egy centiről sem. Szóval jóval nagyobb képet néznek.
De nem baj, kikapcsolódásnak jó, nekem meg csak az kell. Így lehet telón is játszani.
-
addikt
Persze biztosan, meg eleve mobilra szánt játék is, nem táblákra.
Hivatalos versenyekről táblgapégesek ki is vannak tiltva.
Csak átszokást igényelne azért biztosan a dolog. -
addikt
válasz kelly416 #5903 üzenetére
Nem fogom teljesen megérteni, hogy hogyan lehet battle royal féle játékot mobil kijelző méreten játszani. 😁
A klánommal CoD-ban szoktunk esténként battle royal-t játszani és én táblagépen nyomom, míg a többiek mobilon és gondolok rá közben, hogy milyen nehéz lehet nekik.
Közben meg végülis ők is elvannak vele, de szerintem ehhez 10 centiről kell nézni azokat a kijelzőket, mert battle royal-ban sok fontos apró részletre kell figyelni. -
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
válasz #24556544 #5900 üzenetére
Az almás nokia az vallás inkább, mint realis döntés. Legalábbis kis hazánkban az átlag emberek részéről. De ezt inkább hagyjuk is.
A kamera jogos érv, sajnos olcsóbb, de jó kamerás teló nem létezik szerintem. Én sem használom ki a tudást, "csak" pubg-al játszom, de én pl. azért vettem, mert a 256gigásat meg tudtam venni 120-ért (a mi9t pro telóm ment feleségemnek, az Ő redmi note4-e meg a lányomnak, így 3 telócsere ennyiért megérte), egyébként én sem cseréltem volna le a 9t pro-t. De én legalább megnyúzom a pubg-al néha akár 4 órát is, meg sokat fényképezek. Nekem az a 4 nap 4óra SOT telóhasználat nem érné meg. Akkor inkább 2 évente garis Redmi vagy Redmi Note és gari végén csere.
-
Toth_Jani
őstag
válasz kelly416 #5898 üzenetére
Én például szinte csak a pénzügyekhez használom vagyis fizetésre utalásra, van 2 nagyon egyszerű játék rajta és a Face lite verziója.
De a mobil 2 éves a fent lévő alkalmazásokhoz brutálisan gyors, és ha nem törőm össze akkor még 2-3 évet simán kibír.
Most ha azt nézem 5 évre megkaptam 130 ezerért, miközben a szolgáltató adott volna kicsit rosszabbat ingyen, évente 120 ezerért akkor már nem is olyan rossz üzlet ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest