Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz dilajoska1 #6898 üzenetére
DRM kulcsot csak adott egység gyártó adja.
Google droid csak alapszolgáltatáshoz van általános kulcsa.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tomboy0013
veterán
válasz dilajoska1 #6898 üzenetére
Igen, működik.
Darvinya: Magyarázd el akkor hogyan lett jó a kijelzőm is AOSP ROM-mal. Tényleg érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
válasz darvinya #6896 üzenetére
Én úgy tudom hogy a hivatalos DRM kulcsokat (Google ..........) a főzött romok is tartalmazzák. Kis trükkel a widevine is működik. Talán még a HDR is. Legalább is én így emlékszem mikor annó főzött romokat használtam. Kisebb nagobb hibákkal még az AXN kamera (MiUI kamera) is működik.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
tomboy0013
veterán
válasz darvinya #6893 üzenetére
Mikben butult le?
Olyannyira lebutult, hogy a MIUI -s kijelző probléma (zárképernyőn fakó színek aktív ujjlenyomat olvasó esetén ) teljesen megszűnt, lett 77Hz mode és a kijelző felső harmada sem halvány zöldes DC dimmingnél. Ilyen butítás lehetett volna a gyári ROM-ba is, nem bántam volna. Plusz a kismillió szoftveres nyűg is eltűnt. Ez úgy buta hogy okosabb vagy hogyan kell ezt értelmezni? -
Füleske
addikt
válasz darvinya #6879 üzenetére
Csak érdekességképp: utána néztem, Poco F4 - en és Xiaomi 12X - en is 4.19 kernel van, droid 12 - vel. Mivel F4 GT - n meg nem, azt gondolom, hogy a Xiaomi - nál a 865-870 vonalhoz ez a kernel tartozik. És valószínűleg ezzel mennek tovább droid 13 - ra is.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz tomboy0013 #6890 üzenetére
Persze, hogy nem jelentkezik a hiba, mert CostumROM:mal.ugrott DRM kulcsok, így kaptál egy lebutított képeségű telot.
Főleg a Sony kamera modulok háklisok erre.
Anno ezzel szívtam sokat Doogee és Verne teloknál, azóta kerülőm.ezeket, CROM-mokk együtt.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Toth_Jani
őstag
válasz darvinya #6883 üzenetére
Én már 2 hónapja megtettem, Xiaomi 12, igaz ez csak 8/256-os
Van előnye is hátránya is, üzemidőben kb egyforma (nálam), viszont, ha hajtom melegszik.
A vezeték nélküli töltés viszont nem rossz, ráadásul itt már van pár okosság a menüben, amit a Poco nem kapott meg, hiába android 12-es. -
tomboy0013
veterán
válasz darvinya #6889 üzenetére
Elképesztő... Te amúgy direkt húzod az agyam ilyen butaságokkal? Vaci új bontatlan teló volt.
Én egy olyan hibát se írtam amit más ne írt volna akár itt akár máshol a neten. Melyik hibára gondolsz ami szerinted ilyen volt?
És miért van az hogy MIUI nélkül egyik hiba sem jelentkezik? Kérlek, fejtsd ki. -
darvinya
titán
válasz tomboy0013 #6888 üzenetére
Pedig egyedi hibák azt jelenti, hogy csak nálad vannak.
S párszor csak olyan hibáid voltak, ami más készüléknél nem.Az, hogy Te nem bontottad, attól még lehetet Refubised készülék.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tomboy0013
veterán
válasz darvinya #6887 üzenetére
Semmi egyéni hiba nem volt, már egy párszor leírtam. Neked konkrétan már kétszer is.... És bontott sem volt, sem pedig Btel-es. Ha esetleg megint ezzel jönnél. Ezek továbbra sem én voltam.
Meg hát ugye annyira hibás hogy custom ROM-mal meg szépen megy minden.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz tomboy0013 #6884 üzenetére
Ok, egyéni hibás készülék mellett nem csodálkozom.
-
félisten
válasz tomboy0013 #6884 üzenetére
Milyen gondok voltak vele?
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
darvinya
titán
Elcsábultam Xiaomi 12T Pro 12/256 vagy Xiaomi 12 Pro 12/256-ra.
De nem adom el(kopp-kopp) F2Pro-t.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
dilajoska1
őstag
-
dilajoska1
őstag
válasz dilajoska1 #6880 üzenetére
nem igazán.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
dilajoska1
őstag
válasz darvinya #6879 üzenetére
Ezért van a stable vonal. Visszafelé kompatibilitás meg ritkán okoz gondot. Bug-ok meg nem igazán a kernel miatt van MiUi-n. Talán még a 4.14-es kernellel lehettek gondok mert ugye az volt az utolsó amivel kompatibilis de valószínű hogy a 4.19-es már stabilabb főleg 12-es Androidnál. Nálam igazán vannak gondok.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz dilajoska1 #6878 üzenetére
Bug-ok mennyisége növekszik meg.
Összeomlás sem kizárt.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
dilajoska1
őstag
válasz darvinya #6877 üzenetére
Igen de valószínű hogy nem igazán vesszük észre a különbséget.
De van, az utolsó előtti is az előtti sor de a cikk is írja.
4.19 stable, 4.14 stable, 4.19-q, 4.14-q.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz dilajoska1 #6875 üzenetére
Igen, tudom, volt SE-Sony telom.
Amúgy fenti táblázat a valós kernel-t írja, az összes funkció mellett.
Lehet használni kisebbet, de nem teljes értékű lesz.
Amit írtam is.Amúgy táblázat szerint, amit beraktál, ott egyáltalán nincs android 13-nál 4.19-es kernel, hanem 5.10-5.13-as.
Már droid 12 sem használ 4-es kernel-t, hanem 5.04-5.10-t.[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
Itt bővebben lehet olvasni a kernelekről. Elvileg a 4.19-es kernel is használható még az Android 13-hoz.
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
-
Füleske
addikt
válasz darvinya #6868 üzenetére
"Droid 13-hoz teljes droid 12-nek is kellene lennie.
Mert most felfejlesztett droid 11 van, ami nem teljesen droid 12."Nem értelek. A telefonon droid 12 van. Ami egy felfejlesztett droid 11. Ami egy felfejlesztett droid 10. Ami egy... stb. stb.
Amúgy az újabb hírek szerint nem lesz rá droid 13. De semmilyen 865 chipes telefonra se, tehát a fél évvel később kiadott Mi 10T / 10T Pro - ra sem.Wallenberg: a barométert leírták, a rádiót internetes rádióval tudod pótolni. Pl. ez reklámmentes: [link]
-
darvinya
titán
válasz Wallenberg #6866 üzenetére
Rádióhoz nincs rendszer összetevő, pedig tudja ANT+ -ot.
Droid 13-hoz teljes droid 12-nek is kellene lennie.
Mert most felfejlesztett droid 11 van, ami nem teljesen droid 12.[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
válasz Wallenberg #6866 üzenetére
A barométer az iránytűnél van.
-
Wallenberg
senior tag
Poco F2 Pro telefonom 2 éves hivatalos gyártói garanciája december végén lejár. Nézegettem a hasonló kategóriájú telefonokat. De amilyen drágák a mai csúcskategóriás telefonok, úgy döntöttem, hogy egy ideig még marad a telefon. A hátlapi neonkék szín is nagyon tetszik. Egyszerűen szinte alig van csúcskategóriás best buy telefon. Ami van, az meg horror áron van. Vagy drága pénzért kevesebbet tud. Pl: nincs jack, pop-up kamera, értesítési LED stb. Én még 160-ért vettem a telót. Annyiért ma maximum középkategóriás telefont adnak.
Amit viszont keresek a telón: rádió és barométer. Nem tudjátok, hol találom meg őket?
Android 13-at megkapja még az F2 Pro?
[ Szerkesztve ]
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék... Meg akarnám csinálni, hogy a miui 14 dinamikus widgetjeit tudjam használni. Ehhez viszont kellene a miui system launcher. De ezt nem tudom sehogyan sem telepíteni. Mindig ezt dobja ki, nem tudom hogyan tovább, hogyan temepítsem a hivatalos miui launcher - t. You Tube - on találtam videót, de ott bootloader - t kellene nyitni, Magisk-et feltenni és úgy. De nem akarok bootloadert nyitni meg hasonló.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
-
félisten
válasz bzolika10 #6858 üzenetére
Oksi, megkeresem őket.
Remélem, engedik, hogy nézzem a folyamatot, hogy ellessem a trükkjeiket, szerszámaikat.Közben rendeltem 3db flex kábelt tartalékba, ha valakinek kell nálam lehet találni majd.
-
bzolika10
aktív tag
Én szétszedtem a telefont és kicseréltem az usb aljzatot, mert azt hittem, hogy az a baja. Aztán jött a tipp a szalagkábelre. Mivel sehol se tudtam beszerezni, ezért elvittem szervízbe, 1 óra alatt megcsinálták, így a ragasztást nem én csináltam.
Ez a kábel kell neked, itt is minimum 2 hetet kell rá várni.
-
félisten
válasz bzolika10 #6854 üzenetére
Köszi!
A ragasztókat pótolni kell újakkal, vagy a gyári is megfogja rendesen megint?
Láttam már ilyet is, meg olyat is.Mi a pontos neve az USB szalagkábelnek?
Alaplapi szalagkábelt látok pár helyen.[ Szerkesztve ]
-
bzolika10
aktív tag
Szétszedni nem nehéz, bár ragasztva van, viszont szalagkábelt kb sehol nem lehet kapni halandóknak. Gsm boltban ha javítani kell, akkor szinte mindenütt van, de ha te akarsz venni, akkor sehol sincs készleten. De ha sikerül taláni helyet, ahol lehet kapni, akkor megtennéd, hogy belinkeled ide, mert vennék én is egy pár darabot tartalékba.
-
félisten
Nos, visszaolvasva látom, hogy valószínűleg a szalagkábel.
1.) Honnan érdemes vennem, hogy hamar nálam legyn?
2.) cserekor mire kell figyelnem?
Szedtem már szét több telót is iFixit-es videók és képek alapján, de volt egy Huawei, amit sem sikerült javítanom, valszeg szétszedéskor elcsesztem valamit.
Na, itt ilyenbe nem akarok belefutni.Köszi előre is!
-
félisten
Sziasztok!
Ma arra keltem, hogy a teló nem veszi a töltést egyik töltőről, kábelről sem.
Új teló, vagy van rá valami megoldás?
Kössz!
-
snakebait
senior tag
válasz mgTerminator #6849 üzenetére
Meg háromszoros áron mint annak idején a poco f2 pro. Ha valakinek ennyit megér egy mobil, hajrá.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
pg1966
aktív tag
válasz mgTerminator #6849 üzenetére
Azért üzemidőben gyengébb, nem?
Kamera tényleg olyan jó? -
pg1966
aktív tag
válasz tomboy0013 #6844 üzenetére
Hát épp a Poco gyorstöltőjét nem próbáltam a Pixel-hez, de volt amivel ment, volt amivel nem a gyorstöltés. Volt amivel abszolút nem töltött, amivel a Poco meg gyorstölt. Szóval elég vegyes volt a kép.
Szerintem a Poco-nál lényeges a kábel. Ha az nem jó, akkor a saját töltőjével sem tölt gyorstöltéssel.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
Ha már gyorstöltésről esett szó:
A telefonunk valami spéci módon támogatja a rapid töltést?
Minden töltő, ami elvileg akár 100W-tal is tud tölteni, meg tudja a QC4+-t, meg a PD 3.0-t, ugyanúgy csak "fast charging"-ot tud vele.Van valami spéci varázslat, amit keresnem kell pl. autós töltők esetén?
-
pg1966
aktív tag
válasz Toth_Jani #6842 üzenetére
Na bebizonyosodott, jól sejtettem, tényleg csak 64 bites programok futnak a Pixel 7-eseken. Ezért nem ment nekem az iGO. Android 14-től ez már általános lesz, de a Google előbb bevezette a saját termékeinél, azért szólhattak volna!
-
Toth_Jani
őstag
Én a 12-re váltottam le, hát igazából ugyanaz a kettő, csak ez majdnem dupla áron volt.
Igazából sokkal többet nem tud, sőt van ami a Pocoban van csak, pl. légnyomásmérő, 3,5 jack.
Ami előny a vezeték nélküli töltés, a kisebb méret, és a valamivel jobb kijelző, meg az elvi 4 év támogatás ami majd kiderül.
Üzemidőben túl sok változás nincs mindkettőt 2-3 naponta töltöm. (Illetve a Poco most dobozban van, ezért majd ha merül akkor töltöm.) -
törölt tag
Én most kb. 2 és fél év után egy Iphone 13 pro ra cseréltem le, mert nagyon jó áron jutottam hozzá hibátlan állapotban 2 hete.
Életemben először iphoneozok, már 6+ év xiaomi után nagyon elég volt az androidból nekem.6+ év alatt már meg is öregedtem annyira, hogy áldás az ios egyszerűsége és hatékonysága. Amennyire imádtam custom romolni meg minden szar, most annyira imádom a másik oldalt.
Nem kell semmin agyalni, csak van és k*rva jól teszi a dolgát. Ez az amit a miui 10 frissítésből jó, ha 1 szer talált el.Pedig mennyit szidtam az iphone -t főleg az ára miatt, de már egy csúcs xiaomi is méreg drága és akkor a stabilitás meg a hosszú támogatás sehol igazából.
Ez a poco f2 pro még igazán csúcs vétel volt, azóta kábé semmi sehol.
-
darvinya
titán
válasz tomboy0013 #6838 üzenetére
Én megelékszem a gyári rendszerrel, de utód egyszerűen nincs.
Ami van, hát…Ő…izé, ha ⅓ áron adnák, akkor elfogadom a komprumisszumot RealMe GT3 esetében.
De sajnos nem, így marad egy darabig még.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tomboy0013
veterán
Nekem is jó lenne zoom kamera, DSLR-emen is azt használom elég sokszor. Gondoltam mobillal ki lehetne váltani azt is, de pont amik fontosak lennének a hétköznapi használat során azt kellene beáldoznom a Pixellel, ráadásul jó drágán.
Android 13 custom ROM-mal és egy saját ízlése szabott Google Camera-val meg végre szeretem is használni az F2 Pro-t így elengedem valószínűleg a Pixel vonalat. Megint... -
pg1966
aktív tag
válasz tomboy0013 #6836 üzenetére
Én is a kamera miatt nézelődöm, minimum 5x optikai zoom legyen OIS-sel, így a kínálat nem túl bő, a Pixel 7 Pro-n, az S22 Ultra-n, a Vivo X80 Pro-n és az IQOO-10 Pro-n kívül nem találtam mást. Ez utóbbi kettőből várom még az új kiadásokat, főleg hogy a nagy méretű ultrahangos ujjlenyomat-olvasókkal jöttek ki az említett verziójukban, amik sokkal jobbak az optikaiaknál.
Egyébként meglepődtem, hogy a mi Poco-nk így 2 és fél évesen milyen jól tartja még magát. Kár hogy az új Poco-kban még gyengébb a kamerás felhozatal. -
tomboy0013
veterán
-
pg1966
aktív tag
2 és fél év Poco F2 Pro használat után elgondolkodtam, hogy mi lehetne az utód, és kipróbáltam egy Pixel 7 Pro-t.
Ami egyértelműen jobb volt a Pixel-ben:
- a kamera nagyon tuti, a képek színei jobbak, természetesebbek, sötétben 3 sec. alatt olyan képeket ment le, amin több látszik, mint szabad szemmel, stabilizálás is nagyon jó, 5-10x-es zoomnál is simán kézben tartható
- a kijelző minősége jobb, élénkebbek a színek (furatot és oldalsó lekerekítést leszámítva, mert azokat rühellem)
- a futó programok közötti váltás sokkal jobb, az alsó vonal jobbra-balra húzásával
- gyorsabb ujjlenyomat olvasó
- két hangszóró, valamivel jobb hangminőséggel
- kicsit gyorsabb/simább a rendszer működése, a 120 Hz-et én nem veszem észreViszont több olyan "hibája" volt a Pixel-nek, ami engem zavart:
- hát ez a fordított ki-bekapcsoló és hangerő gombok elrendezése számomra érthetetlen, és zavaró, nem tudom meg lehet-e szokni
- jóval gyengébb üzemidő (kb. 2/3-a a 2 és fél éves Poco-nak), még készenlétben is többet fogyaszt
- erősebb melegedés
- gyengébb mobil, Wifi és "GPS" térerő
- töltés nem megy bármilyen töltő-kábel kombinációval, van amivel abszolút nem tölt
- felébresztés ujjlenyomattal csak úgy megy, ha előtte megmozgatom, hogy a kijelző aktivizálja magát (legalábbis AOD-t kikapcsolva, én azt nem használom)
- nincsenek widget-ek a WiFi, mobilnet, repülő üzemmód, LED ki-be kapcsolására
- WiFi bekapcsolása sem egy mozdulat, az NFC meg tényleg csak több lépésből érhető el
- az ikonok mellet csak egy pöttyel tudja mutatni az üzeneteket, nem számmal
- semmilyen iGO-t nem lehet felrakni, szerintem azért, mert már csak 64 bites alkalmazásokat lehet telepíteni, de ezt csak gyanítomNagyjából ennyi, szóval 3 nap után ment vissza, és örömmel használom a Poco-t újra.
-
fujifilm1
senior tag
válasz bzolika10 #6816 üzenetére
Hm. Már ketten dicsértétek a CrDroidot, lehet meg kéne nézni... Idő...
A Tasker-es töltési áram limitet - szívesen. Én mostanában nem használom, mert az áramot most a mágneses csatlakozós kábelem korlátozza, kb 3-4 amper között. Ez így elég gyorsan feltölt (2óra) de kíméli az aksit nem melegszik.[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Eddig zömében Lineage és CrDroid ROM-okról láttam itt tapasztalatokat (én is a CrDroid-ot használtam) így most megosztom veletek egy másik ROM-mal, a SparkOS-szel tapasztaltakat.
Az Android 13 alapú ROM-mal tettem egy próbát. A tapasztalataim összességében nagyon is pozitívak. Kezdem azért a negatívummal: Egyelőre 1 bug-ot tapasztaltam, kikapcsolt kijelzőnél hiába van bekapcsolva hogy érzékeljen az ujjlenyomat olvasó, nem teszi csak ha felébresztem dupla koppal/gombbal vagy ha aktív az AoD vagy Ambient display. Következőben javítja a fejlesztő már jelezve lett neki. Emellett még azt megemlítem hogy a ROM specifikus beállítások angolul vannak a menüben, nincs magyarítás mint pl. a CrDroid-nál.
Ezen kívül nem tapasztaltam anomáliákat egyelőre. Van csatlakoztatva WearOS óra, Android Auto, hiba nélkül mennek.
2 verzió van, van Google appokkal ellátott verzió és van vanilla ROM. Én az utóbbit telepítettem Nikgapps FULL package kíséretében + később addon formájában hozzáadtam a Pixel launcher-t mert az valahogy nem települt a csomaggal ami elvileg tartalmazta.
A Pixel launcher-ben voltak a CrDroid-ban idegesítő bugok, itt tökéletes minden.
A CrDroid-ban nem ment az EIS a Google Camera-val, itt működik.
Az üzemidő kb olyan mint CrDroid-nál volt, másfél - két nap 5-6 óra kijelző idővel megvan nálam. Ennyit nekem nem bírt a gyári ROM.
Egyebet tekintve nagyon hasonló funkciói vannak mint a CrDroid-nak.
Ami érdemleges változást találtam, az a 77Hz kapcsolhatósága 60 helyett, érezhetően smooth-abb a rendszer. Kicsit a színeken változtat, zöldesebb és világosabb lesz a kijelző ha használom. Nem zavaróan, persze lehet beállítással korrigálni.
Továbbá van beépített reklám blokkoló. App-okban nem látok reklámot mióta bekapcsoltam. Nagyon király rendszer, tudom javasolni kísérletező kedvűeknek.
Egyelőre a legfrissebb TWRP az Android 13 titkosítással nem tud mit kezdeni, fel tudtam vele telepíteni a rendszert, de utólag a Pixel launcher addon már csak ADB sideload-dal ment TWRP mellett, mert nem látja a telefonon tárolt adatokat.[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Elbizonytalanodtam... Úgy emlékszem volt Yt, de lehet az indonézre emlékszem..
Ha nem volt Yt rajta alapból akkor nem is módosítottam semmit.
A weekly-ket nem szerettem sosem, inkább a stablet favorizáltam.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
addikt
Nekem sincs YouTube alapból a legutolsó weekly-n.
Stable-ön akkor ezek szerint már van? -
Carline
őstag
A 13.0.5.0 SJKCNXM stabil xiaomi.eu van fenn. Ezt jobban szeretem mert optimalizált, kigyomlált, reklám és egyéb sallangmentes verzió, nekem akkuidőben egy kicsivel jobban bírja mint a gyáriak. Rootolva nincs, mert nem használok olyan appot ami igényelné.
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Nekem V13.0.3.0.SJKIDXM indonéz volt rajta, gyári rendszer 4G meg minden más is működött rajta, banki app rendben volt, tanusítvány szintén. Amiben más mint a globál, hogy a tárcsázó és az SMS app a xiaomi féle és nem a google verziós. Valamint mivel nem európai rom, így nincs GDPR "védelem" rajta és megy a natív hívásrögzítés.
Ha nyitott a BL akkor simán fel tudod rakni a fastboot-os verziót a MiFlash-el. Előte mentsd az adataidat, mindent mert gyalul mindent.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
jimmy5
aktív tag
A Xiaomi.eu verziók azok jók. Ott Az eszköz tanúsított.
Viszont ha a gyári globalt tettem rá akkor volt baj ezzel.
Olyan esetleg van aki nyitott bootloaderrel gyári stabil romot használ ???
Annak mit ír a készülék ?Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
addikt
-
Carline
őstag
A .eu romon minden okés. Azt írta, hogy ha visszatér gyári globálra azokkal nincs megbékélve a play protect.
OTP appot én használtam gyári romon is, bár én az indonézt használtam a call recorder miatt.[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
addikt
Más kérdés, hogy vajon miért jelzi nála "nem tanúsítottként" a telót, miközben számos xiaomi.eu verziót használtam már, egyéb telókon is és sosem láttam ilyen problémát.
Jelenleg a legutolsó weekly-t használom és minden egyéb nélkül megy az OTP app.
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok.
Jelenleg az utolsó xiaomi.eu romon vagyok .
Szeretném visszatenni a gyári globál romot.
Egy bajom van azokkal hogy a Play Protect-nél azt írja hogy "Az eszköz nem tanúsított". Emiatt nem megy fel a Google Pay,Revolut és a banki appok.
Hogyan lehet ezt megoldani root nélkül ?
Bootloader ugye nyitva.Tudtok valamit erről?
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
bzolika10
aktív tag
válasz fujifilm1 #6815 üzenetére
Feltettem végül a crDroidot. Olyan mint a lineage csak sokkal faszább, testreszabhatóbb. Immensity kernellel meg 2 napos üzemidő simán megvan. A kedvencem beallításom az, hogy elhiteti a google fotókkal, hogy ő egy pixel telefon és ennek megfelelően korlátlan fotó tárhely jár hozzá. A taskeres töltési sebesség állítás nagyon fasza, köszi, hogy megosztottad. A mindig bekapcsolt ujjlenyomat olvasóhoz se kell crDroid alatt magisk modul, ami lineage alatt kellett.
Egyenlőre tökéletesen működik, kivéve a viper4. Valami felrement a telepítsekor, de ez úgyse létfontosságú -
fujifilm1
senior tag
válasz bzolika10 #6814 üzenetére
kb minden második lineage update okoz valami gebaszt az automatikus fényerőnél.
Nekem ez a max fényerőre állítás nem szokott lenni,
de az hogy 2mp ig normál fényerőn van aztán leveszi a minimumra
- úgy hogy csak meresztegetem a szemem.-
Nálam ez úgy tűnik nem kernel függő.
De ez a legnagyobb problémám lineage-el -
bzolika10
aktív tag
Tegnap feltettem a legújabb immensity kernelt lineage 19.1 alá. Üzemidőben tényleg sokat javult a telefon, viszont vannak sajnos bugok is. Ilyen peldául az, hogy ha lezárom a képernyőt és újra megnyitom, akkor automatikusan legnagyobb fényerőre állítja magát. Ti is tapasztaltatok ilyet?
-
Füleske
addikt
-
nemszamit
tag
Sziasztok!
Frissítettem recovery-ből 13.0.5.0-ra (stable, előtte is az volt csak 12.vm. Frissítés előtt kikapcsoltam a képernyőzárat, ujjlenyomatot)
Minden oké volt, de most ha visszakapcsolom a ujjlenyomat használatot, akkor nem indulnak el/nem lehet használni banki alkalmazásokat (eddig mentek).
Van valami trükk, hogy jó legyen? (appot újraraktam, töröltem cache-t dalvikot, biztonság ki-be kapcsolva)Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest