Új hozzászólás Aktív témák

• speed471

aktív tag

Keresztbe kell tolni az egészet nekünk mikor lesz jó? Ha kevesebb marketing lessz a dologban. Számomra szomorú tény hogy a legtöbb mai játéknak semmi story/hangulat..multiplayer oda és sok petch...
    Csak azt akarom ki fejezni hogy sok féle kártyám volt de még mindemki szív az atival, gondolok itt a akad a game meg nem szép meg fekete meg kék halál a gépen. Nekem ilyen nvidiaval nem volt. 15 éve pakolgatok össze gépeket... nekem ati akor sem kéne ha igyen adnák. Én inkább fizetek a nvidiáért aztán kb 3 év után cserélem jobbra. Ez igaz a amd vs intelre.. teszteltem anó egy 1090T amd procit. Hát nagy csalódás volt gyorsan eladtam 1 hétig volt meg kb. Utána jött a intel 460.. ha jol emlekszem vagy 470. 4 fix mag 2,8ghz semmi húzással ugyan azok a játékok kevésbé pörgették fel a procit a intelnél és minden gyorsabb volt. Miért is?

Szóval az Nvidiának nem kell parázni a mantle vagy mi a picsaval... meg mehet a sunyiba ennyi...10 fps miatt ekora feszkot meg kicsit szebb graf.. nagy dur egy. Egy jól elkészitet viszonylag kevés hibával rendelkező játéknál semmi gond nem lesz a grafikával. 1 évig minecraftban csináltam logikai kapcsolásokkal különböző dolgokat:D pont nem érdekelt a grafika a játék élvezhetősége miatt.
    Most kezdtem el régi gamekel tolni ég és föld a mai szarokal szemben. Ha ilyen játékaik lesznek a jövőbe akor eladom a gépem. Játékokra kéne gyúrni.

Két lépés közt születik a megoldás. "Okos az, aki csak a felét hiszi el annak, amit hall. Zseni az, aki tudja is, hogy melyik felét."

Új hozzászólás Aktív témák