- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Dark Souls 2 nem jön next genre(ahhoz túl nagy és komoly cím ), így nem célszerű annak a grafikáját alapul venni.
Szerintem akinek van egy középkategóriás pc-je annak nagyon nem éri meg az új konzolok egyike se (kivéve ha kinect mániás) mert a bejelentett címek 80%-a jön pc-re is, 1-2 értelmesebb exkluzív lesz csak, annyi meg pc oldalon is van. Grafikában sincs (még )lényegi előrelépés, csak tisztességes szint. Árat szerintem teljesen felesleges hasonlítani, olyan nagy szakadék lett a játékárakban ami kompenzálja a hardware árakat.
Aki újként száll be a játékvilágba, vagy előző generációja van csak annak megéri a vásárlás mert ahhoz képest nagy az ugrás. De én továbbra is tartom magam hogy csak a hype generálta azt a keresletet ezek az új gépek iránt, főleg ps4 esetében, mert xbox one-on még a kínálat is jobb valamivel szerintem és sokak szerint is. Ebből meg leszűrhető hogy a technikai elemzésről szóló cikkek, a ps4 erejéről ment marketing volt a döntő tényező, semmi kézzel fogható. Ezt az AMD pc oldalon eljátszotta és hiába csinál már marha jó vga kártyákat amik még a "régi" környezetben is sokszor verik a konkurenciát, nem ment annyira a szekér. Ezt érzem az új konzoloknál is, de majd jön az E3, utána szerintem sokkal okosabbak leszünk, hiszen 2015-ös címeket fognak mutogatni és kiderül hogy csak a halandzsa szöveg ment-e vagy volt azért komoly alapja is.
Az előző generáció előtt meg le a kalappal, szvsz. Azok GÉPEK voltak, nem játékmakettek.
-
cacasz02
aktív tag
Nekem bf4-nél annyira laggolt a mantle hogy vissza kellett álnom dx-re. Na erre jo? Alapból ja stabil 60 fps de amikor 400%-os cpu terhelés van akkor mit lehet csinálni.
-
antikomcsi
veterán
Ehhez csak úgy érdekesség képen annyit fűznék, hogy nézd meg az egyik legismertebb hazai webáruházban mondjuk a hamarosan megjelenő Plant vs Zombies árát.
Szerintem elég érdekes a ps4-es játék ára, ha megnézzük a 360 -és a One verzióét. Nem is igazán értem. És ha ezeket a tényezőket is számításba vesszük, akkor ha az így marad, márpedig eddig is ez volt a gyakori a konzoloknál, akkor elég hamar kifizetünk plusz 100 ezer és még több forintot, ha ps4-el játszunk pc helyett, úgy, hogy utóbbi árát még nem is tudom pontosan.
-
Prof
addikt
Ez igaz, a PC grafika mindig is a konzol elott volt miota beindult az ATI/Nvidia 3D-s videokartya harc. Amiben nem huzott el az a 400 dollaros PC grafikaja, amibe egy PS4 kerul. Es akkor meg fogyasztasrol/meretrol sehol nem beszeltunk az egesz konzol fogyaszt annyit, mint a 660 egymaga.
Egy 660 csak egymaga 230 dollar. 170 dollar egy olcso i5 proci ami kihajtja es meg se alaplapod, memoriad hattertarad, hazad. ( Mas kerdes, hogy a viszont a steam akcios /bundle jatekok, F2P cimek meg olyan olcsok, hogy 10 jatek utan mar megeri )A PS 4 grafikajat, majd ha kijonnek a ra tervezett programok lehet megitelni 1-2 even belul, amig beta SDK van es regi konzolra fejlesztenek, addig nem kapsz nextgen cimeket. (lsd. Dark Souls 2, Az AAA kategorias jatekok meg 2-4 ev alatt keszulnek altalaban).
Ha fognad a GTA5 -ot es 4 evvel a PS3 megjelenes utan mutogattad volna az embereknek, hogy leendo PS4 jatek mindenki amulna es izgatottan varna a PS4-et. Ezt teszi ha kiismerik a hardvert es kihasznaljak a benne rejlo lehetosegeket. Amit most latsz a konzolok grafikajabol/teljesitmenyebol az csak a kezdet. Persze nem tagadom ha jon a 4K korszak nem 8 ev mulva jon a PS5 az biztos.
Plane, hogy "semmibol" nem all majd kiadni egy 2 generacioval Kaveri utani ujabb AMD APU procira egy konzolt. -
parampa
aktív tag
Video leírásában ott van: 'pre-rendered' , created in 3Dsmax by VAYA (bolgár cég)
Látvány miatt kapcsolódik. A Ford GT -s rész állat.haddent: a konzolok meg engem nemérdekelnek
Egy még elérhetö árú GTX660 ~60FPS -el visz mindent Max/Ultra 1920x1080 FullHD-ben folyékonyan.
Ami nem mondható el mindkét új konzolról ...és ez még csak az elsö év. Egyre jobb vga-k jönnek PC-hez. -
solaris17
aktív tag
Mit hoz az OGL.. meglátjuk.
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
sayinpety
tag
Egyetlen fogyasztonak sincs fogalma arrol mennyire behatarolja a projekteket a D3D. Danielt tisztelem, amiert a nyilvanossag elott kiall az igazaert. Tudom hany evig harcolt azert, hogy vegre jo APIt kapjon, hogy mindannyian megkapjuk. Halas vagyok erte, idovel mind halasak lesztek. En nem harcolnek nyilvanosan mert tele van az internet gyulolkodokkel. Azt hinnek nekik akarok rosszat a Mantle tamogatasaval, ha megmagyaraznam hogy nem, akkor lefizetett programozo leszek. Remenytelen es szanalmas.
-
Jack@l
veterán
A második egy renderelő addon/framework építészeknek, nem játék engine. VAYA studio: [link]
Ettől függetlenül szép, csak nem realtime.[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
-
Prof
addikt
Hardvereknel 1 ev nagy ido (lassan mondhatjuk Volt, amig ment a csikszelesseg csokkentes ezerrel) szoftvereknel nagyon nem
Az API-kal/SDK-kal ez a gond, miutan megvan a hardver akkortol kezdhetnek fejlodni, de mire kesz lesz az tobb ev. Elobb-utobb olyan megoldasok is, mint a CUDA, ami az elejen evekig kihasznalatlan volt, azert utat tortek maguknak, ahogy kiforrott az API es rengeteg kartya eladast hoztak kozvetve a rajuk irt programok reven.Mutass egy API-t, ami hardverfuggo es par honap alatt tokeletesen mukodott 200+ fele hardveren.
-
Prof
addikt
Reszben egyetertek veled.
Lehet uj fejlett technologiakat behozni, de a piac amig megeszi es rengeteg profitot hoz a sok Dx9-es jatek ami szinte minden gepen fut, addig en mint fejleszto inkabb a 10-20x akkora piacot valasztom, mint a csicsasabb jatek/jobb teljesitmenyt.
Ugyanakkor udvozlom az AMD "solution provider" megoldasait, mert valoban fejlesztenek es nem csak a meglevo 10-20 eves technogligabol facsargatjak a zsetont, mint a konkurrenseik. Mas kerdes, hogy eladas nelkul sokra nem mennek vele, ha csokken a piaci reszesedest minden ujito technologiajuk jelentosege is vele egyenesen aranyosan csokken.
Nagyon sokat vesztenek, azzal, hogy nincs sajat gyaruk. Szerintem iden az AMD VGA-k, APU-k, amig a konzolok fogynak dragak lesznek es nem lehet kapni majd oket tovabbra se. -
parampa
aktív tag
Nvidia Wave And PhysX RealTime Water Physics Demo 4:00 végén a vihar
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest