Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- EAFC 25
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
..persze... remek megoldás. A szülők meg lassan halál feleslegesen vannak mi? Nem kell nevelni és megtanítani a mértéket a kölöknek.....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz PandaMonium #39 üzenetére
Tudtam hogy szarkazmus, de tudtam a választ a kérdésre
-
Reggie0
félisten
válasz PandaMonium #39 üzenetére
-
PandaMonium
őstag
-
SunyaMacs
aktív tag
Nem tudom, miért olyan addiktívak az ilyen játékok. Nekem nem jönnek be.
-
Sinisi
senior tag
Bárcsak általánosságban elterjedt jelenség lenne a gondos szülői modell. Szerintem akkor nem is jutott volna ilyen szintre a szabályozás. A takaró alatt való olvasás is elindulhatna "népbetegséggé' válás ösvényén, aztán ha tömeges méretekbe torkollna, majd foglalkozunk azzal is :-)
Félre ne érts, alapvetően ingoványos talajnak tartom az állami szabályozás betüremkedését a privát szférába. -
Mirman
őstag
Szerintem meg nem jó húzás . A törvényes gondviselő az aki eldönti hogy mennyit játsszon a gyerek . És ha neki csak hétvégente van megengedve ? Miért ne ülhetne le akar 4-5 órát is egy esős hétvégi napon pl ?
Mert anno pl könyvet olvasni éjszaka takaró alatt zseblampaval az szemkimelo volt nem ? Ott nem jött a kiadó hogy Géza ne olvass ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
Sinisi
senior tag
A korlátozás egy igen jó húzás! (ha nem lehet kijátszani)...
-
BlackPriest
őstag
Ha mar ennyire ellenorzott, az anyagi helyzet fenyeben a mikrotranzakciokat is lehetne korlatozni.
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
törölt tag
válasz Blindmouse #8 üzenetére
pl.: a figyelem, az érdeklődés, a minőségi idő, a követhető példa, a megalapozott értékrend hiánya, sorolhatnám még. Komoly morális értékválságban vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz Blindmouse #22 üzenetére
Senki sem irt 24 orat. Esetleg olvassal utana a szalmabab ervelesnek.
De aki napi 16 orat dolgozik es csak aludni megy haza, annak haziallat sem valo, nem hogy gyerek. Remelem erted mit irtal.
[ Szerkesztve ]
-
cami][us
senior tag
Nem egy nagy durranás.
-
lm83
őstag
Ezen nem illene vicceskednem,
De biztos már csökkent a termelés, azért kellett -
Blindmouse
senior tag
-
Hunmugli
aktív tag
Nem a Clash Royale a legnépszerűbb játék?
Mondjuk itt valszeg átsiklottam valami felett, hogy a 200m játékos talán nem is napi, vagy hogy ez a mobákon belül, stb... Bár ha Kína a fő bázis, akkor nem csodálom ezt a nagy számot. Csak én még nem is hallottam erről...
A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.
-
PandaMonium
őstag
Gondolom nem saját megfontolásból hozta a cég a döntést, hanem így szeretnék elkerülni, hogy betiltsák a játékot. Jó sok pénztől eshetnek így el, biztos nem volt kellemes döntés a vezetőség részéről.
[ Szerkesztve ]
What I cannot create, I do not understand
-
félisten
Mindezt egy droidos tableten... lassan tényleg fölösleges egy gyereknek külön PC-t venni, elég a nappaliba egy családi HTPC/letöltőgép.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Reggie0
félisten
válasz Blindmouse #16 üzenetére
Aki nem erti a logikat, az elobb kialt demagogiat.
-
atike
nagyúr
Eddig is voltak már korlátozások. Csak épp úgy, hogy megcsináltál x pályát a játékből, és utána csak x óra múlva enged továbblépni. CSAKHOGY pénzért lehetett venni instant továbbjutást...
-
Reggie0
félisten
válasz Blindmouse #12 üzenetére
Ezt most ugy mondod, mintha kotelezo lenne szulni.
-
ViZion
félisten
válasz Blindmouse #12 üzenetére
Itthon más a helyzet, de itt is probléma ez. Mindenki rohan, már nincsenek többgenerációs családok, anyuka beteszi gyereket a TV/PC/akármi elé és dolgozik otthon is, apa meg még haza sem ért... Ez lehet az alap gond, csak ezzel nem nagyon tudunk mit kezdeni.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Blindmouse
senior tag
Lehet nem olvasol híreket, de lehet hallottál arról, hogy kínában a gyárakban gyakorlatilag miliók dolgoznak úgy, hogy csak aludni mennek valami kollégium szerűségbe. A család maradéka meg valahol a rizsmező közepén él, a nagyszülők nevelik az unokát. Akinek fogalma sincs az internetről, mert amikor ő felnőtt, még fullba nyomták a maoista kommunista elzárkózást. Gyakorlatilag szót sem ért a gyerekkel.
Szóval lehet baj van a szülői kontrollal? Nem mondod.3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
dobisan
csendes tag
válasz aprokaroka87 #1 üzenetére
Kínáról beszélünk. Tuti nyilván van tartva.
-
Reggie0
félisten
válasz Blindmouse #8 üzenetére
Mert ez a szuloi kontrol hianyat/felulbiralasat jelenti Konkretan egy ceg ne diszkriminaljon vedett tulajdonsag alapjan.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én ezt nem találom a play-en...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Blindmouse
senior tag
Miért lenne probléma? Egy gyerek nem rendelkezik döntéshez szükséges képességekkel. Telefon meg mindig nála van. Sejtem mekkora probléma lehet az okostelefon a sulikban. Már nálunk a butatelefonoknál is baj volt.
Peppa : Mert mi a probléma? Az hogy a valóság nem eléggé színes, meg nem ugrál eleget?
[ Szerkesztve ]
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
törölt tag
-
-szp-
aktív tag
Alapvetően nem ez volt a motiváció, arrafelé szeretik pontosan tudni, hogy ki mit csinál az interneten. Viszont ha már az eszközök megvoltak, nem tartott semeddig írni belőle egy szülői felügyeletre is alkalmas változatot
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
Fred23
nagyúr
Nekem ez nem tetszik. A béna szülő mintha sikerrel áttolta volna a felelősséget másra, közben pedig ez a korlátozás sokakat hátrányosan érinthet.
-
Narxis
nagyúr
-
-szp-
aktív tag
válasz aprokaroka87 #1 üzenetére
Nagyon jó kínai szülői felügyelet toolok vannak a Tencentnél, illetve Kínában például a valódi nevüket kell használni a felhasználóknak (ha van, akkor közösségi oldal regisztrációt is), ami a többi játékos számára nem látszik, tehát visszaélni elvileg nem lehet vele.
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
ViZion
félisten
Dicséretes. Mondjuk szülőként nem értem, h apja/anyja miért nem veri ki a kezéből a tabletet Nálunk is időkorlát van, kell is, mert a gyerekek nem érzik, h mennyit bámulják.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
aprokaroka87
nagyúr
Értem én...de azt hogy ellenőrzik le hogy ha a gyerkőc 11 éves, de mondjuk 18-nak vallja magát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- DIGI Mobil
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest