Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz szcsaba1994 #112 üzenetére
Annál jobb sokkal !
Én nálam ilyenek fordultak meg mielött X4 lett volna.Athlon64 X2-4000(2.1Ghz)+ utána egy X2-Black E 5000+(2.6Ghz@3.1Ghz) és ezt cseréltem egy Phenom2-X2 545-re(3.0Ghz@3.5Ghz) majd X4-945-re.
Meguntam a nagy konfigokat Mini HTPC építésekben látom a jövőmet,így egy
Brazos-ra cseréltem E-350 ,utána LlanoA6-3500 egy miniITX-es lapkában ,és most megint A8-3820(65W TDP) X4-est hajtok 2.5Ghz-es. MiniITX 29x13x22cm-es házikóban egy kisebb fiókban elfér az asztalomban. -
MZperX75
addikt
válasz szcsaba1994 #104 üzenetére
Az nem rossz kis proci!
Nekem is Phenom2 X4 945-95W TDP(3.0Ghz@3.3Ghz) ment alapfeszen annak idején szépen kihajtott 2db HD4870-1G CFX-et,ez nem most volt én még a nem dobozosat vettem brutál jó áron áfa nélkül 28.000Ft-ért.Most simán alátehetsz egy jó HD7850-es karit vagy HD6950-est,azt szépen meghajt.
Kicsit sokat fogyaszt,de alulfeszeled szorzót lejjebb nyomod 2.6-2.8Ghz-en szépen elvisz mindent.Bár attól függ,ha van egy jó AM3-as lapod,akkor megérheti,ha nincs viszont nem ajánlom annyira.
FM1-et sem tudok ajánlani ,bár ilyen áron kb 20-22ezerért A8-3870K-kapsz ami egy fokkal jobb 32nm-es és húzható is kevesebbet eszik,én azt vennék,de az én vagyok.
A trinity meg drága,bullban nem gondolkodom.Intel sem olcsóbb bár ólcsó lapban egy I3-ast azért nem olyan rossz.
Milyen VGA kártyád van hozz? Vagy mit szeretnél hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
Egy brazoson vagy mas gyenge procis gepen nem tudom megnezni meg 1-2 evig. Mielott belekotnel, az 1-2 evet Te irtad.
És?
Akkor ne azon teszteld ,vegyél olyat amin fut.
Itt a téma az ,hogy kiárusítás van AMD országban,korrektebb árakon árulja,az ilyen olyan portékáit.
Pont.
Valakinek jó ,valakinek rossz,
valakinek ezért jó,valakinek azért rossz.Szerencséd,hogy a piac elég nagy.
Így a számodra megfelelő terméket kaphatsz,ha nem az AMD háza tájáról, akkor nem onnan.
Ez ilyen egyszerű."Engem - a filmet nezok 99%-aval egyetemben"
Fogalmad nincs a nézők 99% a szokásairól,ez kiderül a irományaidból,csak magánvéleményed lehet,és néhány "fanatikus"kis barátod véleménye maximum.
Az itt fórumozók, nagyon kis százalékát teszik ki ,a PC-s felhasználók közt.szép napot.
OFF[ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
10bites animeket meg ne akard már egy "szutyok" géppel lejátszatni
Át kell konvertálni valami jó bitrátájú ,egészséges videó formátumban,nem a procival szarakodni.
Utána már a Brazos is eszi!Szerinted miért nem adták ki az Avatárt 10bites animbe? De ha rajtad múlott volna...
-
MZperX75
addikt
Találtál egy rosszul kódolt FHD-s kamerás felvételt? És tesztelted egy Llanóval meg egy G530-al ?
Mindkettő alatt volt HD-s VGA- kártya a G530-as vitte a másikon szaggatott?Persze ,én meg most jöttem Andersentől.
A Trinity a 4K-s videókkal is elvileg elboldogul,de szerintem a Llanók közül is sokan.
A rosszul kódolt Videót át kell konvertálni,amit meg nem lehet azt töröld![ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
válasz Enxtheone #45 üzenetére
Persze! Simán A HD4000 már sokat javult.
(#44) Mister_X
"és azért a vonalat húzzuk már meg a két kategória között..."Húzz!
Nálam egy A8-3820(65W-TDP)konfig van elrejtve ,amit egy 24" 1080p monitor+720p Projektort szolgál ki.
mint munkára mint multimédiára(TV+film+játék+munka VGA kártya nélkül)[ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
Pontosítanék!
Diszkrét kártya nélkül jobb felhasználói élményt képes nyújtani az AMD Llano vagy Brazos vagy Trinity-s konfigek,mint az Intel"viszonylag drága megoldásai. Számomra.
Azt hogy mi a drága vagy olcsó,ez megint csak relatív.
HTPC-t lehet 1millióból is összerakni,és lehet 60.000Ft-ból.Mi a HTPC? A fogalomzavar elkerülése végett
[link]Ne keverjem a képletbe a HTPC-t,? Miért ne?
Ma szinte otthonra majdnem mindenki,csak HTPC rak össze!
Egy HTPC(otthoni-mozi-PC)
Fogyaszthat akár 1000W-is!
Lehet szekrény méretű is,lehet benne akár 4db HD7970-is,sőt a legdrágább konfig is lehet HTPC.[ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
#14) MZperX75 válasza Mister_X (#10) üzenetére
2012-11-07 09:32:41
"Vegyél Intelt meg drága VGA-t mert az úgy olcsó .....Egy kis HTPC alapnak A4-3300-as tökéletes,VGA nélkül,persze van olcsóba HD6550-es akkor tedd be mellé.
utóljára HD6670-est ajánlottak 2 év garral 13.000Ft-ért."Még egyszer azt veszel amit akarsz,és amire pénzed van!Nehéz mi ? felfognod.
"@MZperX75: de én egy szóval sem említettem a HTPC-ket... Te keverted bele és még meg is magyarázod. Szép.
"
Ez egy AMD-s hír ne keverd bele az Intelt főleg egy "fostos" G530-at,ha meg belekevered,akkor az tény,hogy semmivel sem ad nagyobb felhasználói élményt, még diszkrét VGA-val sem .A Llano kiváló HTPC alap,sőt még a brazos is jobb alap HTPC-be mint G530-as,és igen az IGP miatt.
Egy diszkrét kártya sokat eszik,és drága.
[ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
65dollár egy 4magos Athlon X4 631 az az 14495Ft ,az A8-3870k 91dollár az az 20293Ft
A4-3400 40dollár azaz 8920Ft A4-3300 36dollár durván 8000Ft
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Garanciális AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Box Processzor
- Processzor felvásárlás
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest