Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuioch
aktív tag
válasz
NoilDwen #1548 üzenetére
Szia! A felsorolásodból talán egyedül a file-nézegető nincs. Más a szisztéma, ha egy dokumentumot vagy egy mp3-at teszel a telefonra pc-ről, akkor azt oda rakja, ahova kell, az adott program "alá". Jelzőled nincsen, de be lehet állítani, hogy a vaku villogjon ha kapsz valamit. Egyéni csengőhang: számítógépen megfogom, behúzom egy programba, és felrakta a telefonra.
(ugyanitt dokumentumokat, képeket, videókat bármit ugyanígy /iTools/)
Az 5C egy nagyon jó fogású, nagyon szép, nagyon kézbe illő és rendkívül stabil/gyors telefon. Én bátran ajánlom, nekem is az első almás készülék, csak én WP-ről jöttem át.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.
- Politika
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Hardcore café
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest