Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sla75
csendes tag
válasz
30z.Samu #1499 üzenetére
Eddig nem volt szimpi az Apple.Drága,sznob telónak könyveltem el.Ez az én hülyeségem volt,bocsánat.De a feleségem 4S-e még ennyi idő után is kap frissítést,azért az jó!Az androidnál erős gépet kell venni,hogy jó legyen.Annyi pénzem nincs.50e-ért egy jól működő IOS-t.Kap 1 esélyt az Apple.
-
sla75
csendes tag
Sziasztok!1 hét múlva jövök én is ide kérdezgetni,mert Sony sp után,veszek 5C-t.Sp-be csalódtam.Feleségem csesztet régóta,hogy váltsak már IOS-ra!Kicsit félek,hogy minden más,de majd megszokom.Szerintem most jött el az ideje az 5c-nek,hogy ilyen olcsó(50e).
-
Senais
aktív tag
találtam egy másik megoldást közben: felmentem icloudra, és oda ha feltöltöm a képeket akkor automatikusan leszedi a telóra őket
most egyelőre nem nyúlok hozzá, ha végzett adok majd még egy esélyt a te módszerednek is.
És köszönöm szépen a segítséget!szerk.: erről az oldalról szedtem le én is az itools-t
-
zuioch
aktív tag
válasz
univerzita #1483 üzenetére
megtaláltam, honnan szedtem le én: [link]
-
Senais
aktív tag
képet másolni még mindig nem tudok a telefonra, ha rámegyek hogy képek és videók importálása, ahogy te mondtad, úgy a gépre másolja a képeket iphone-ról, itoolsban nem megy, mert új albumot nem tudok létrehozni, a camera rollba meg nem tudom importálni
30z.Samu:
Nekem tetszik, 70k-ért abszolút megérte. Bár nem vagyok elájulva annyira, ugye gyors és akadásmentes a rendszer, de az előző telefonommal se volt baj ilyentéren.
Én amúgy nem utáltam és nem is utálom az androidot (azzal sincs baj, csak meg kell válogatni hogy milyen gyártótól vesz telefont az ember). A kamera viszont nagyonjó
Pár nap múlva biztos jobb véleménnyel leszek a telóról, most egyelőre eléggé kaotikus minden. Nem sok hiányzik ahhoz hogy anyázzak, mert még csak képeket se tudok rámásolni -
zuioch
aktív tag
válasz
univerzita #1483 üzenetére
Na.. szerintem verziószámmal eltévedtem.
Próbáld ezt, ennek angolnak kell lennie: [link] -
zuioch
aktív tag
A legújabb verzió, ha minden igaz itt elérhető: [link]
1.8.4.9 (jobb oldalon)
(simán tudsz felrakni/törölni office dokumentumokat, pdf-eket, multimédia tartalmakat, szerintem bármit, és oda teszi a telefonon, ahová való, tehát ha megnyitod telcsin az alkalmazást, ott lesz a file, nincsen vele különösebb dolgod) -
zuioch
aktív tag
Hmm.. nálam nem fordítja meg a képet.
Rámegyek Win7-ben a "Sajátgép"-re, az Iphone-ra jobb klikk, és "képek és videók importálása".Egyébként pedig nem használok iTunes-t, mert nem jön be.
ITools2015-öt viszont annál inkább... abban töltögetek fel, meg törlök le képeket, videókat, csengőhangokat, stb.. Ha kedved van, próbáld ki, de az iTunes-t ne töröld le, mert bizonyos file-jai kellenek az iTools működéséhez! -
Senais
aktív tag
Hát tegnap délelőtt sikerült végre megkaparintanom egy fehér változatot, és hát nagyon sokat nyomkodtam tegnap...
Első benyomásaim: hát ez nagyon fura. És még mindig azMég mindig tanulgatom a használatát (5év android után), de már kezdem megszokni.
Ami a leginkább zavar, az az hogy az előlapi kamerával készült képeket így tükrözi, úgyhogy picsártban mindig meg kell fordítgatni, eléggé zavaró... -
domerator
veterán
Na felfrissítettem a 8.4 beta 3-ra... mivel előtte 7.1.2 JB volt és az animációk gyorsra voltak állítva így most kicsit lassúcska hatása van a dolognak, pedig nem az.
Hívás bugot nem vettem észre, igaz majdnem mindig BT fülessel használom. ott nem tudom jelentkezik-e.Ami viszont előny, hogy a vodánál 7.1.2-vel nem volt 4G-m, most pedig már van. Szerintem nem a leggyorsabb, de mindenesetre meglepően sok helyen van. Mondjuk az 5C ebből a szempontból fullos, minden 4G frekit ismer.
-
30z.Samu
félisten
Oké, be vagyok sózva így is...
De két előfizetés húzós lenne..most is 13 ezret fizetek, ha most bevállalok még egyet az ~30k/hó. Nem merem bevállalni. Igaz csak novemberig lenne, mert az egyikről lejárna a hűség és azt le is mondanám, tervben van egy telefonszám csere is...meg lehet, hogy szolgáltatót is váltok.
-
30z.Samu
félisten
Ja értem.
Annyim nekem lesz rá, én majd valami magasabb díjcsomaggal fogom elhozni szerintem. De úgy is telefonálok gazdagon.
Én szerintem megvárom, hogy a Vodánál tudjak készüléket elhozni és elhozok egy Szifont. 07.05-én már tudok kihozni. Azt az 5 hetet csak kibírom...
-
Senais
aktív tag
válasz
30z.Samu #1463 üzenetére
like s-sel, az pont kapóra is jött
zuioch:
köszönöm szépen, remélem nem fogom megbánni 5 év android után. A mostani telómnál se használok már app drawert, szóval remélem nem lesz nehéz az átállás, az 1" különbséget nehezebb lesz megszoknimás:
Attól félek egyedül hogy spotify-ra nem lesz elég a 200 megás netem, 32 kb/s nettel nagyon necces a spotify? -
zuioch
aktív tag
Akkor már csak meg kell álmodnod a megfelelő színt, begyűjteni róla jó pár képet, meg naponta nézegetni youtube-on.
Én ezzel kezdtem: Pic
aztán maradt is ez a szín.. -
zuioch
aktív tag
Aki 8GB-os telefonon gondolkodik, annak itt egy 8.3-as ios, frissen telepítve, szokásos appokkal.
A telefonon fotó, videó és zene jelenleg nincsen... de továbbra is halkan jegyzem meg az Office csomag méretét (900MB), amit nem feltétlenül használ mindenki, illetve ennél jóval kisebb méretű, word és excel dokumentumokat felismerő app létezik, igaz kevesebb szerkesztési lehetőséggel.(enélkül kb. 3,7GB maradna szabadon) -
zuioch
aktív tag
Én már több mint 10 éve T-s vagyok, kamatmentes részlet, előfizetés, olcsóbb percdíjak, nekem nincs gondom velük
na mindegy ...Szerintem 3990-es előfizetéssel 50880.- ft-ért nagyon jó vétel, a havi 2120 ft-os részletet is ki lehet bírni.
(8000 ft-os csomagban még vonzóbb a 30480 ft-os ár, már ha tutira lebeszéli az illető) -
30z.Samu
félisten
válasz
univerzita #1454 üzenetére
Én olyat is láttam, hogy 0Ft és széép nagy díjcsomaggal havi 20k. De ez nem tudom mennyire fedi a valóságot, hogy tényleg el tudom hozni zseton nélkül, vagy azért valamennyit mégis hagyjunk ott.
-
misuti
tag
Úgy látom a Telekom kedvet csinált pár emberkének!
Nekem szűkös picit a 8 giga,de bőven kárpótol a sebesség! -
Senais
aktív tag
Üdv!
Valószínüleg lassacskán átlépek az iphone 5C táborba (egy-másfél hónap), erősen gondolkodok a megvételén.
8gb-s verziót választanék, bekalkuláltam már a helyet is (jelenleg a 32gigás sd-mből 7 giga foglalt, ennek több mint a fele zene és custom rom, mivel droidon vagyok most). Nem játszok, szal még maradni is fog egy-két giga helyem
Azt szeretném kérdezni, hogy OTG-re van-e lehetőség ios alatt? -
zuioch
aktív tag
Ém windows phoneról jöttem át, szintén tmobilos 8gb-os 5c-re, szintén a nagyon jó ár miatt. (50e ft) Minden appot megtaláltam amit ott használtam, ingyen. Mire belaktam a telefont, 2 GB-om maradt. Nekem bőven elég, de én nem vagyok nagy fotós, videós, sem zenehallgató. Office irodai programokat viszont használok, amik 900 MB-ot foglalnak a telefonon, tehát ezek nélkül 3GB-hoz közelítenék. Teljesen felhasználófüggő hogy neked elég lesz-e, vag nem. Igo-t nem, waze-t viszont használok, nekem tökéletes, de van nokia here maps is, ami offline. Nem bántam meg a váltást, pedig a wp sem instabil, de hozzám közelebb áll az ios.
-
juan88
tag
Sziasztok!
Nagyon jó áron van most az 5c a telekomnál, gondolkodok a váltáson, eddig droidot használtam. Tudnátok-e abban segíteni,hogy
1.: 8 gb-s készüléknél mennyi felhasználható helyed marad?
2.: Siri tud-e magyarul?
3.: Android iGo-t gondolom nem tudok átvinni iOS-re.
4.: Ami droidon ingyenes app, az várhatóan ingyenes iOS-en is?
5.: Hol tudnám megnézni online az alkalmazásboltot?iPad mellett lesz használva, szerintem így elférek 8Gb-n, bár kicsit izgulok. Köszönöm előre is!
-
Dr.DiLSEN
újonc
válasz
30z.Samu #1445 üzenetére
Arra bőven eleg. Mint, mondtam az 5s se tűnik gyorsabbnak a mindennapokban. Egy átlagfelhasználó szvsz nem is vesz észre a kamera, touch id es a burkolaton kívül mást. Ez is meg bőven támogatott lesz, főleg ha a 4s support időtartamát vesszük alapul. Itt mar csak a te pénztárcád szab határt. Meg, hogy a 8gb eleg-e. Ahogy nézem, a 16 GB mar ritkabb ebből. De pl. en nem játszom es nekem mindenre eleg (zenét is streamelem - neha, 1-2 albumot offlinezok spotifyn). De ez felhasználó függő. Ha lenne majd 6c, lehet inkább azt vennem következőleg is... Pedig, 3GS óta nyomom a szifont.
-
Dr.DiLSEN
újonc
válasz
30z.Samu #1441 üzenetére
Barátnőmnek 5s van es a összeségében nem nagyon vettünk észre a két telefon között számottevő különbséget. Max. fel másodpercet itt-ott. iOS nagyon jo kis rendszer. Az o telojaba van ujjlenyomatolvaso meg a kamera jobb. Lassított dolog tetszik nekem nagyon az ovejebe, de ezen kívül az ég világon semmit nem vettünk észre, hogy az 5c rosszabb lenne. A hatos mar azert más tészta. Nekem nem érte meg az 5s a felárat, főleg, hogy nem is vagyok fém mániás.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Valakinek van ebből a változatból? Mindennapi használatra mennyire jó ez a telefon?
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Az egyik munkatársam telefonján szeretnénk belépni az app store-ba megvan minden azonosító. Egyedül a credit card numbert nem tudjuk kikerülni. Csak három lehetőség van Visa, Mastercard, és egy harmadik. Nincs olyan hogy none vagy valami hasonló. Esetleg tudtok valami más megoldást, hogy ne kelljen kártyaszámot megadni?
A segítséget előre is köszönöm.
-
domerator
veterán
válasz
Diokhan #1433 üzenetére
5.1.1-gyel lett véve több mint 2 éve, majd amikor páromtól megörököltem, akkor lett rajta JB, aztán a t-nél egy vagyonért függetlenítve lett és itunes restore helyett csak semi restore-t csináltam rajta, így maradt a régi oprendszer.
Viszont szerintem az akkut cserélni kell rajta, mert nem nagyon bírja ... csak telefonálás és 3G szinkronnal 4 óra körül van a használat... semmi gps vagy zene.
-
domerator
veterán
Egyébként nem vicceltem... tényleg jó az 5c... kevésbé sérülékeny, mint a másik két ötös, a simánál jobb akksi és 4G, én nagyon meg vagyok vele elégedve. Egy év 261 töltési ciklus után még 1384 mAh van az 1500-ból, pedig volt gyilkolva kocsiban folyamatos töltéssel navigációval eleget.
-
zuioch
aktív tag
Ez a topik elhalálozott
-
Zsidaaj
tag
Sziasztok kis segítséget kérnék.
Van egy törött 5c készülékem.
Vettem bele egy új kijelzőt de az újal képet nem ad a telefon csak bekapcsol rezen de semmilyen életjelet nem ad a képernyő ( pedig új) Mit tudok csinálni elvileg a szalag kábel sérült azt lehet cserélni külön? HELP SOS :/ -
zuioch
aktív tag
Érdemes a rendszert frissíteni 7-esről?
-
Zooliegsm
tag
köszönöm a válaszokat.
-
zuioch
aktív tag
válasz
Zooliegsm #1419 üzenetére
Én csak a barátnőm 4-eséről tudok nyilatkozni, ami szintén 8 GB. Kb 80-100 zene van fent neki folyamatosan, nem játszik, nem néz rajta filmet (vicces is lenne akkora kijelzőn), de múlt nyáron iszonyú sokat fotózott vele nyaraláson, és még így is 800MB(!) szabad hely maradt neki mire hazaértünk. Ezen kívül alap programok vannak rá telepítve, Skype, Viber, facebook, Máv menetrend, meg a többi.
Nekem a Lumiám szintén 8GB, most hogy minden fent van amire szükségem van, beleértve a GPS programot + térképeket, 2,64GB szabad helyem van. Az SD kártyát az életben nem használtam, pedig van benne.
-
válasz
Zooliegsm #1419 üzenetére
nekem 16gb van és 12,5 gb lát a rendszer.
8gb-ból nem tudom mennyit lát, én biztos nem vennék de hát ki mire használja, mit tölt le stb...szóval egyén függő... azt csak a barátnőd tudja,hogy mire akarja használni.... ergo ha nem tölt le rá 300-400mb játékokat,és nem akarja rajta hordozni az összes zenéjét,fényképét,videóját ami a esetleg a számítógépen van akkor elviekben elég kéne legyen, az a maradék 5,5 gb kb...
A fénykép tömörítés nagyon zsír - van, hogy 600kbyte a kép méret( asszony sony Z1 compact 8mpx-en kb 3mb a kép méret és az iphone képe szebb) de általában 3,5 mb-nál nem nagyobbak... a videó az persze más tészta.
-
zuioch
aktív tag
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget. Zártabb rendszer nem gond, jelenlegi Windows Phone-om sem annyira nyitott mint egy droid. Hajlok a vételre.
-
Tressy
senior tag
Pár kérdésre tudok válaszolni
1. Kiszámithatatlan valakinek nincs valakinek van
2-3.Én gmailt használok ott több email fióknál mindig az utoljára megnézett fiók új emailjeit mutatja(gyári klienst nem tudom)
4.Igo még pár napig ingyenes de van HERE ios alatt az is ingyenes
5.Igen használhatsz
6.Avi kezelés megfelelő lejátszó program segitségével.
7.Ios-en minden program csak saját sandboxban müködik.Igy nincs fájl kezelő külön.Pl MsOffice jó lehet erre
8.Nem fogja amúgy szerintem classic ifunbox jobb telefonhoz fájl feltöltésre
9.Van kliens hozzá
10.Fólia sosem árt, föként ha üveg -
Zooliegsm
tag
Sziasztok
egy kérdés az 5c tulajokhoz. barátnőm szemezget a vodánál egy 5c-vel, de ugye "csak" 8gigás van. ez mennyire elég? picit félek tőle, hogy szenvedne vele, de semmi játék stb nem kell...tudom, relatív..talán ez a jó kérdés: mennyi a szabad hely rajta kezdésnek? Ti megvagytok azzal a fennmaradt gigaáradattal?
-
insight
aktív tag
1. A bejövő hívás felvétele után meddig csörög még a telefon, mert hallottam 3mp-ről is, meg egy hajszálról is. Akkor most melyik igaz? Azonnal felveszi, nincs 3 másodperc.
2. A jelenlegi Lumiámon 2 email fiókot használok, ezek külön ki vannak rakva a főképernyőre, mindig az dobja ki a kis "1"-est, amelyikre érkezett az email. Itt hogy van? Képeken nézve alul látok egy email ikont, de mellé lehet tenni még egyet, vagy teljesen más elven működik? Az email alkalmazás egyetlen app, abban lesz mindkét postafiókod. Akármelyikbe kapsz emailt, meg fog jelenni az ikonon egy pici szám. Az appba lépve már látni fogod, hogy hova kaptad. A pici számon kívül beállíthatod, hogy a képernyő tetején jelenjen meg értesítés majd tűnjön el, vagy úgy is, hogy egy ablak ugorjon fel középen, amit aztán le kell okéznod, hogy eltűnjön.
3. Még mindig emali. Ha küldenek egy mailt, azonnal megkapom, vagy 15 perc a legkisebb frissítési idő?Azonnal megkapod, ha PUSH módban van a mailboxod.
4. GPS. Jelenleg (Lumia) Nokia Here-t használok. Ingyenes, Offline. Ennek kéne valami alternatíva. Ha nem túl drága, fizetnék is érte, csak legyen jó.iGO. Ennél jobb nincs Magyarországon.
5. Saját csengő, - és értesítési hangokat lehet használni?Lehet, de iRinger vagy iTunes kell hozzá.
6. AVi kezelés megoldható?iTunes megmondja.
7. Létezik-e valamiféle filekezelő? Ez elsősorban azért érdekel, mert dokumentumokat és excell file-okat gyakran használok, illetve másolnék rá. Szóval könnyen meg kéne találnom (és használnom) őket. Nem, viszont office programok és online tárhelyek igen, ahonnan hozzáférhetsz. A klasszikus értelemben vett tárhelykezelés nincs iPhoneon, csakis valamilyen egyéb appal böngészheted a tartalmakat.
8. Fent van az asztali gépen az Itunes, a barátnőm szokta használni a 4-eséhez. Ugyanezzel a programmal használhatnám az 5C-t? Nem fogja keverni a két telefont? Természetesen nem, sok különböző telefont le tud kezelni. Viszont egyszerre csak egy iTunes-szal szinkronizálhatod!
9. Onedrive, Dropbox? Van.
10. Fólia gondolom ajánlott rá, de amúgy karcolódós? A hátlap mennyire sérülékeny? Passz.
11. Aksi simán hozza az 1 napot, vagy éppen hogy? (egy átlagos használat mellett) Simán hoznia kell
Kicsit olyan érzésem van, mint amikor valaki a DOS alapú Norton Commandert keresi a Windows 8-ban. A kérdéseid/igényeid alapján (főleg a 2.,5., 6. és 7. kérdés) szerintem neked Android való, nem iPhone. Az iOS ennél sokkal kontrolláltabb környezet, de cserébe amit kapsz, az stabilitás és megbízható működés. Dokumentumok és excelfájlok hatékony használatára meg inkább egy jó tablet való.
-
zuioch
aktív tag
Üdv emberek!
Telefon vásárlás előtt vagyok, jövő hónapban hosszabbítok a T-nél és a NextS előfizetésre odaadnák ezt a készüléket 30e ft-ért. Nem mondom hogy kifejezetten ezt akarom venni, de ennyit szerintem megér, meg zöldben kifejezetten tetszik. Na majd meglátom... addig is lenne pár kérdésem.
1. A bejövő hívás felvétele után meddig csörög még a telefon, mert hallottam 3mp-ről is, meg egy hajszálról is. Akkor most melyik igaz?
2. A jelenlegi Lumiámon 2 email fiókot használok, ezek külön ki vannak rakva a főképernyőre, mindig az dobja ki a kis "1"-est, amelyikre érkezett az email. Itt hogy van? Képeken nézve alul látok egy email ikont, de mellé lehet tenni még egyet, vagy teljesen más elven működik?
3. Még mindig emali. Ha küldenek egy mailt, azonnal megkapom, vagy 15 perc a legkisebb frissítési idő?
4. GPS. Jelenleg (Lumia) Nokia Here-t használok. Ingyenes, Offline. Ennek kéne valami alternatíva. Ha nem túl drága, fizetnék is érte, csak legyen jó.
5. Saját csengő, - és értesítési hangokat lehet használni?
6. AVi kezelés megoldható?
7. Létezik-e valamiféle filekezelő? Ez elsősorban azért érdekel, mert dokumentumokat és excell file-okat gyakran használok, illetve másolnék rá. Szóval könnyen meg kéne találnom (és használnom) őket.
8. Fent van az asztali gépen az Itunes, a barátnőm szokta használni a 4-eséhez. Ugyanezzel a programmal használhatnám az 5C-t? Nem fogja keverni a két telefont?
9. Onedrive, Dropbox?
10. Fólia gondolom ajánlott rá, de amúgy karcolódós? A hátlap mennyire sérülékeny?
11. Aksi simán hozza az 1 napot, vagy éppen hogy? (egy átlagos használat mellett)
..
Hát első körbe ezek jutottak eszembe, max még kérdezek ha beugrik a többi. -
ha valakit érdekel esetleg, stopper-ral lemértem,hogy 1 óra alatt 22%-ot merült aktív játék közben.
( Csr racing, Csr classic, drag racing nitro...)
szerintem ez nagyon jó arány
wifiről és lte hálózaton lógott közben,automata fényerővel.
( ennyit merült az S3 Neo-m is előtte )
Tibee86: töltöttem le camera app-ot és így már tudja a slow motion-t
Azt az egyet bánom,hogy nincs belőle 32gb verzió... az 5s meg jóval drágább és nekem személy szerint nem érné meg arra váltani mert nem hoz annyival több pluszt...haveromnak 5s így van viszonyítási alapom hozzá... mindegy marad év végéig aztán karácsonyra meglepem magam egy I6 64gb-val
-
domerator
veterán
8.3 hogyan viselkedik az 5C-n? Akkuidő tapasztalatok, esetleg lassulás, bugok, hívási késlekedés?
Frissíteném, de nem merem, most 7.1.2 van, de hiányzik a manuál kamerabeállítás, meg biztos van egy-két más kényelmi dolog is, ami jól jönne.
JB még nincs 8.3-ra ha jól tudom ugye?
-
illetve slow motion videót nem tud ugye ?
time elapse ott van, csak nem tudom,hogy esetleg más kamera app kell hozzá ? full laikus vagyok ebben
-
üdv
délután 4-kor csatlakoztam a táborhoz !
eddig minden jó, minden szép
Új hozzászólás Aktív témák
ma Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest