Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
muzsi19
tag
Sziasztok!
Szerintetek régi fajta projektort tudok rákötni a telefonra?a projektoron van scart csatlakozò,Mini USB meg ilyen video kimenetek!?
PowerPoint előadást szeretnék tartani ròla.
Köszi előre is! -
Tibee86
nagyúr
A tuti, az az Apple Store, hivatalos viszonteladó (pl.:iStyle), vagy szolgáltató, a többi az lutri.
1194: A garancia és a szavatosság pedig nagyon nem ugyanaz, 1 év garancia van az Apple termékekre.
-
otps
aktív tag
válasz
blasio1990 #1160 üzenetére
Van az a garancia 2 év is; csak kicsit legyél képben fogyasztói jogból:
https://www.apple.com/uk/legal/statutory-warranty/
http://9to5mac.com/2013/06/12/apple-changes-warranty-policy-in-belgium-to-offer-two-years-protection/
Update 2: The changes appear to be EU wide as pictured above.Sőt; rendeld be Angliából és rögtön 6 év a gari.
-
otps
aktív tag
Sziasztok! Én is új vagyok; de megmondom a tutit!
Semmi előny nem szól a rabsággal vásárlás mellett; ha ugyanannyiért megkapod az Apple-től függetlenül; Szorozd fel az esetleges utánajárás költségét azzal, hogy hány %, hogy egyáltalán elromlik, viszont függetlenül mennyivel többet ér a készülék.
http://www.argep.hu/product_2327215.html
Másrészt: eMatrox, ElectroPark, Bemutatóterem megbízható boltok? (Utóbbiban vettem már Pana fülest; semmi baja nem volt)
Ugyanaz az ár, mint Németországban:
http://www.preissuchmaschine.de/in-Handy-ohne-Vertrag/Smartphone/Apple-iPhone-5c-8GB.html
A boltok komolyságát mutatja, hogy Cetelem Áruhitel is igényelhető; ellentétben a jóskapista GSM-mel.
Esetleg az ÁFÁ-t elcsalják, de azt mondják, a garancia gyári. Esetleg megrendeled a neten, 8 napig csekkolod a garit, ha nem jó, vissza kell adniuk a pénzt (netes rendelésre vonatkozó szabályok).Harmadrészt meg türelem; egy (két) hónapot már mindenki tud várni. (Én igen)
Tok: http://www.senacases.com/product/ultraslim-iphone-5c/
Sajna forrást nem tudok. -
smn84
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék visszaváltani androidról iOS-re. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek megéri-e most venni iPhone 5c-t (mert kábé annyi pénzem lenne), vagy várjak, amíg megjelenik a 6, és akkor akkor menjek az 5s-re? Ezzel az a baj, hogy nem tudom, mikor esik az ára majd az 5s-nek, és hogy esik-e egyáltalán annyit. Az 5c nekem tetszik, ami nekem kell, az megvan benne, szóval ez is jó megoldás. T-nél venném domino csomagban, előfizetés sajnos nem játszik, mobilshopokból meg nem akarok lutrizni: vidéki vagyok, fontos lenne a közeli szerviz.
A véleményetekre lennék csak kíváncsi, előre is köszi. -
Lalllerrr
tag
válasz
revolver #1188 üzenetére
Hello!
Gondolom, hogy ha a párodnak wp-je volt, akkor van outlook fiókja, ahova a wp alapból synceli a névjegyeket, így nincs más teendő, mint felvenni a fiókot az iphone-on és beállítani, hogy a kontaktokat is szinkronizálja.
Nekem Lumiám volt az 5c előtt, nálam is így van!
-
-
revolver
aktív tag
Sziasztok!
A párom vált windows phone-ról ,és szeretném a névjegyzéket átvinni erre a telóra.Ötlet Valaki? -
Vasinger!
nagyúr
válasz
KyserSoze555 #1181 üzenetére
Itt tedd fel a kérdésedet: [link]
-
Vgabor92
tag
válasz
menj el jósnőhöz majd megmondja..
-
Simi87
senior tag
válasz
Erre csak hülye válaszkkat fogsz kapni.
-
KyserSoze555
újonc
Sziasztok.
Kérdésem a következő lenne:szeptemberben ha bemutatják az Iphone6ot, szerintetek h fog alakulni a Telekom Iphone kínálata? Eltünik I4S? Árazásban az I5C veszi át a helyét?
Azért kérdezem mert nagyon bizsereg a tenyerem h lecseréljem a 3GS telómat.
Azt viszont nem akarom benyalni h most megveszem az I5C egy hónap múlva meg 30-50ezerrel olcsóbban kínálják. -
bobby_30
tag
Sziasztok!
Sikerült beújítanom egy ilyen telót xperia arc s után, hát mit mondjak megváltás volt ez nekem. Annyit viszont kérdeznék hogy ha jön az ios 8 akkor érdemes lesz rá frissíteni? Nem kell lassulással számolnom, vagy bármi más negatívumra? Csak azért érdekelne mert nekem a jelenlegi szoftver ami rajta van tökéletes, és nem biztos hogy megéri nekem váltani. -
karesz81
tag
Sziasztok!
Nem értek az IOS-hez. Egy barátom kért segítséget.
Rendszerfrissítésnél milyen kódot kell megadni?Köszi!
-
Lalllerrr
tag
Sziasztok!
Más is tapasztal olyat, hogy a nano sim slotnál melegszik a teló?
Nekem csak mostanában tűnt fel, régebbről nem emlékszem ilyenre. -
Simi87
senior tag
válasz
tom956ster #1170 üzenetére
En most vettem az iPeel-ben vízálló tokot. Hazafelé teszteltem.
-
tom956ster
aktív tag
Mindenkinek Üdv!
Anno olvastam a tesztet, és mivel van vagy két-három hónapja, hogy lett fehérben egy ilyen telefonom, gondoltam becsekkolok. Igazából a Metal miatt néztem be a tesztbe, és sajnálattal tapasztalom, hogy nem A7 proci van a telefonban, hanem A6
. ha jól értelmezem, akkor így lőttek a Metalnak annak minden pozitív vívmányával együtt...
Egyébként az utolsó pár száz hszt elolvastam, sokan tokokkal küzdenek. Nekem anno szintén fontos volt, hogy a lehető leghamarabb bekerüljön valami tokba, mert nem szeretnék egy karcot sem rá. Így került a választásom egy i-Blason tokra. Ha gondoljátok, olvassatok róla egy rövid bemutatót a logoutomon. Nekem megy egy ideje és nagyon meg vagyok elégedve vele. Okés, mondhatni military méret lett a telefonból, de ez nekem nem szempont egyébként sem, ellenben nem téltem semmitől. (Jó, vízbe nem dobom, mert a toktól még nem lett vízálló.)
-
cirx
senior tag
Használ valaki ilyet? Jó minőségű a cucc? Nem gyüjti a szöszöket? Mennyire puha? Nem fordul le róla?
-
sl30
csendes tag
http://index.hu/index2/#bloghu/appleblog/2014/07/05/iphone_5c_a_bukas_ami_nem_az
-
Vasinger!
nagyúr
Ha valakinek esetleg kéne 5c-re bumper/tok az nyugodtan írjon rám!
-
primera1
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy ha van egy szolgáltató függő iphone (tök mindegy,hogy 4,4s stb) és lejár a garija 1 év múlva,akkor az onnan kezdve miért nem tiltható,mi köze a kettőnek egymáshoz?
Azért kérdezem,mert szinte mindenki így hirdeti,hogy 1 éves elmúlt,garija lejárt,tehát nem tiltható!
Köszi a választ előre is
Üdv -
blasio1990
újonc
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, 2 lehetőséggel (mindenképp független telefon kell):
- ~50-60 ezerért olcsó androidos telefon pl. Samsung Ace 3, amit nem sajnálok, ha tönkremegy, évente cserélhető kategória (eddig ilyeneim voltak)
- 150 ért I5C Mediamarktból, amit nagyon sajnálnék, mert min 3-4évre terveznék vele.Szerintetek megéri a rizikót? Vannak az iphone-nak típushibái? Mert ugye az 1 év gari is lejár..
tényleg a Mediamarktos vásárlásra érvényes a rendes Apple garancia (azért a MM nem fusigsm..)?
Nem szeretném, ha 1év 1 nap múlva dobhatnám ki, mert elromlódott...(ugyanez az 50 ezresnél nem fáj)Volt valamelyikőtök akinek elromlott? Ha van valami baja alapból, akkor az előjön hamar? Típushibák vannak (pl gyártási sorozatokban, vagy mint pl 4-esnél a kijelzősárgulás?
Köszi előre is a tájékoztatót
B -
koma106
senior tag
Zagg fóliám volt már, évekkel ezelőtt ipodon. Közvetlenül a zagg-tól rendeltem, és működött a korlátlan gari is rá. Ezért gondoltam rá. megnézem azt, amit ajánlottál. köszi.
-
Simi87
senior tag
válasz
koma106 #1154 üzenetére
Artwizz nagyon jó tokokat csinál. én westend iStyle-ban vettem őket 4-5 ezer körül. a kinézett fólia nagyon gumis hatású, és kb. mindenhol hamisítványt lehet kapni. nekem most Perfect üveglap van rajta, nagyon bevált. a szélei le vannak kerekítve, olyan mintha nem lenne rajta semmi. vagy Buff fólia.
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Vékony tokot keresek 5c-re. Ozakival szemezgettem, de csupa rosszat olvasok itt róla. Artwizz SeeJacket vagy Rubber Clip milyenek? Nem nyúlnak? Itthon van ajánlott bolt?
Fólia valószínűleg Zagg IS lesz (itt is fogadom a jobb ötleteket)
Köszi. -
Flyme
senior tag
Az normalis, hogy a telefon toltes kozben baromi forro ha hasznalom? a toltofej szintugy.
-
Simi87 és Tibee86! Befejeztétek? Köszi
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
16 gigás kék 5c-t 150K-ig hol ajánlotok venni? Készülékbiztosítás sem lenne rossz, ha lehetne kötni ahol veszem. iStyleban már sehol sincsen kékben, gondolom az akció miatt mindet elkapkodták. -
five90
csendes tag
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy ha más sim kártyával regisztrálok mint a sajátom, mert egyenlőre még nincs nano simem, utána áttehetem majd a sajátom bele? (nem lesz annak hátránya, hogy nem a saját sim kártyámmal regisztráltam be a telefont?)
-
shigg89
csendes tag
A győri Árkádban egy sima mobilos boltban. Én is meglepődtem hogy volt, azért is mert ez még akkor volt amikor tavaly ősszel megjelent az 5C. Egyébként ami volt hozzá első fólia az fél év után feladta, ilyen dupla rétegű volt szerintem és az egyik réteg levált. A mostanival mintha szebb is lenne a kép
-
shigg89
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám adódott, hogy a telefonom kijelzőjének jobb felső részén egy függőleges sárga folt jelent meg nemrég. Olvastam hasonló problémákról iphone esetében, ha jól tudom a kijelzőhöz használt ragasztó hő hatására sárgásodik. Az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetben cserélik a készüléket? Előre is köszönöm!
-
Navaren
aktív tag
Amennyire én tudom, a szenzor nem megy folyamatosan, a sleep/wake button nyomogatásával aktiválódik. Unlock közben dolgozik, állít, aztán a menü már a belőtt fényerővel üdvözöl. A szenzor meg szépen megy pihenni, mint aki jól végezte dolgát.
Ettől függetlenül nem tartom kizártnak, hogy a tényleges tapasztalatok jobbak lehetnek a Te módszereddel. Sőt. Ki is próbálom a sajátomon.
-
cirx
senior tag
válasz
koxminator #1119 üzenetére
mivel számomra a védelem a legfontosabb, a kinézet csak harmadlagos vagy inkább az az utolsó, ezért én az UAG termékei közül választottam! profin illeszkedik, véd, és ha küllemet is figyeljük, szerintem egész komolyan néz ki a kis cucc! Hajrá!
-
Simi87
senior tag
válasz
koxminator #1119 üzenetére
nekem most csak bumper van rajta. vettem egy átlátszó/fehéret, és egy átlátszó/feketét. nagyon jól néz ki benne a telefon. mondjuk nekem van hátul is fólia, anélkül nem merném így használni.
-
koxminator
senior tag
Korábban érdeklődtem itt tokokról. Nos, az eltelt időben sikerült megnéznem egy Spigen Hard Case-t, de annyira csúszós volt, hogy azt mondtam, arra nem fizetek ki 6000 Ft-ot. Közben nem adtam fel a számomra megfelelő tok keresését, és mivel az Optimus G-men is már 1 éve hibátlanul teljesít szolgálatot egy Nillkin Frosted Shield, gondoltam megnézem i5c-re is. Szerencsére a gigatelnél volt, ma reggel megvettem, most örö bb bódottá. Az előzőleg vett kínai csoda elkezdett "engedni, lazulni", szóval már nem tapad stabilan a telóra, kezd róla leválni
Ez viszont kokemenyen, patentul ragaszkodik
Tehát ha valaki esetleg ismeri, tudja, milyen a Nillkin, akkor nem kell kingkongból megrendelnie. Remélem segítettem, aki esetleg erről nem tudott.
-
Danny750
őstag
Értem, lehet i5s lesz belőle, mert a 16gigàs már alig drágább, mint a hasonló tarhelyu i5c..
Az idotallosag miatt jobb döntésnek is ígérkezik
(talán kihuznam a 8 GB-os 5c-vel is, de, ha már újra iphone ,akkor ne legyen kompromisszumAm furcsa, de nekem nagyon bejön az 5c fiatalos design-ja is...csak lenne olcsóbb egy 40k-val és nagyon megérné
-
sajby
senior tag
válasz
Danny750 #1116 üzenetére
8 gigás telefnról azért tudni kell,hogy kötöttségekkel jár.
Ha keveset videózol,konkrét elképzeléseid vannak a használt appokkal kapcsolatban.(aminek a száma nem 150)és viszonylag kis mennyiségü zenei anyagot tárolnál rajta,akkor megfelelő.(5c nél kevesebb hely áll rendelkezésre mint a 4snél.) -
Simi87
senior tag
nem fogok szélmalom harcolni. próbáljátok ki. nekem folyamatosan 50%-on van, valaki manuálisan állítgatja, és mind a két megoldással jobb üzemidőt lehet elérni.
-
kaszassz
csendes tag
Már jó ideje világgarancia vonatkozik az iPhone-okra: "Az iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5s és iPhone 5c készülékek világgaranciásak. iPhone 4 készülékek esetén kizárólag EU országaiban, valamint Norvégiában és Svájcban értékesített készülékek javítását vállalhatjuk az Apple előírásai szerint." [link]
-
Fryskitt
addikt
Úgy tűnik, hogy lehetőségem lesz anyukám számára telefont venni. A 4S 30e, az 5C 80e. Ő főleg telefonál, nem nagyon fogja az AppStore-t használni. Kérdés, hogy úgy, hogy szinte nem fog internetezni, megéri-e plusz 50e forint, mondjuk a hosszabb támogatás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest