Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobby_30
tag
Sziasztok!
A telefonom egy ideje elég zavaró jelenséget produkál, gondoltam megosztom veletek hátha tudtok rá valami megoldást. Mostanában sűrűn előfordul hogy nincs internet a telefonomon annak ellenére hogy van moboilnetem, illetve a wifit is hajlamos elveszíteni. Gyakorlatilag a kijelzőn látom hogy csatlakozva van a wifihez, mégsincs netem, illetve mikor mobil netet használok látom az lte jelét, mégsem tudok netezni. Hozzáteszem hogy egy újraindítás lényegében mindíg megoldja a problémát, viszont elég zavaró hogy naponta többször is ezért kell újraindítani a készüléket. Ha van valami ötletetek azt szívesen fogadnám, emiatt nem szívesen cserélném le, ugyanis ezen kívül meg vagyok vele elégedve. Előre is köszi a segítséget. -
bobby_30
tag
Sziasztok!
Sikerült beújítanom egy ilyen telót xperia arc s után, hát mit mondjak megváltás volt ez nekem. Annyit viszont kérdeznék hogy ha jön az ios 8 akkor érdemes lesz rá frissíteni? Nem kell lassulással számolnom, vagy bármi más negatívumra? Csak azért érdekelne mert nekem a jelenlegi szoftver ami rajta van tökéletes, és nem biztos hogy megéri nekem váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest