Hirdetés
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fujifilm X
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen széket vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
Érdemes még venni ezt a típust,második telefonnak?
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
elég rég nincs itt mozgás..
egy kérdésem lenne..adott egy icloudos alaplap azt kivettem házból beleraktam egy tisztát,egy a bibi ez nem hajlandó tölteni sajnos.
Semmihez nem nyúltam csak alaplap ki másik be
köszi -
Zeki
nagyúr
.... fel magának az apple a védelmét!
Elfelejtettem mi volt a jelszó a fiókhoz, nem tudom visszaállítani, végig megyek a folyamatokon, aztán jön sokára az email hogy majd sokára küld a telóra sms-t, vagy hív, hogy mi legyen tovább. Eljön az idő, bacik lenni bármi jönni...
Sajnos a bankkártya mi hozzá volt rendelve, már nem él.
Most már többször el lett játszva ez a folyamat. Mi a rákot csináljak ezzel a sz.r rendszerű telefonnal?
Szétverném már dühömben! -
Diokhan
addikt
válasz
Aventador91 #2109 üzenetére
A safari jobban van optimalizálva egy hardverre és oprendszerre, ezért gyorsabb. Tudom, mert 5s-rol váltottam note4-re majd s6Edge-re.
-
Aventador91
őstag
kicsit meglepődtem, mert a bőngészés sokkal gyorsabb az 5c-n mint a galaxy s7-en
DDDD vicces
nekem most ideiglenesen jó lesz ez az 5c. -
Diokhan
addikt
válasz
Aventador91 #2107 üzenetére
Az ilyesmit már eBay-ről szokták vásárolni és csak utángyártott van.
-
Diokhan
addikt
válasz
Aventador91 #2104 üzenetére
Egyéni igények alapján kell eldönteni, hogy szeretnél - e új telefont, vagy nem. Mivel nem pesti vagyok, így szerviz témában nem tudok tanácsot adni.
-
wardemi
senior tag
válasz
Aventador91 #2104 üzenetére
ha teheted válts feljebb szerintem
de sok helyen lehet idk BP stb van csomó szervíz árat azok alapján lehet nézni.
-
Aventador91
őstag
sziasztok! hol lehetne akksit cseréltetni 5c-én? és mennyibe kerülne kb? érdemes még cseréltetni vagy vegyek másik telót?
-
Joda89
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Nokia Lumia 925-öst használok. Lenne egy lehetőség, hogy egy Iphone 5C-hez jussak, beszámítanák a Nokiámat meg egy picit rá kellene fizetnem.
Érdemes lenne ezt a cserét megejteni vagy ti mit csinálnátok a helyemben?
Volt már androidos készülékem de olyat sose többet, windows phone-al nincs bajom el vagyok vele DE kíváncsi vagyok hogy milyen egy Iphone.Mit vagy miket nézzek meg a készüléknél?
Használt Iphone vásárlásánál mik a teendők?Segítségeteket előre is köszönöm.
-
endruboy1
senior tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy a mennyit bír a telefon akkuja, ha kikapcsolt nettel van használva? Napi 1-2 telefon, esetleg pár SMS-el. Bele számítva, hogy az akku nem új hanem 2-3 éves. -
druzil
tag
Egyébként szerintem használható, nem idegesítően lassú
-
jani70
aktív tag
Üdv!
10.3-al hogy működik az i5c?
Páromnak akarok venni,mert az androidos telefon be sza..!
Mennyire akad vagy lassú? -
K.Tamas89
aktív tag
Sziasztok.
Szeged környékén tudtok olyan embert aki cserél kijelzőt érintővel együtt? Köszi
Sárgul a kijelzőm, meg a ragasztás enged el az egyik oldalt. -
Istuu15
senior tag
Mennyire jellemző lagg? Pl facebook, messenger, viber használatánál? Gondolom a third party appok jobban leterhelik.
-
keshudioo
csendes tag
Sziasztok.
Szeretném visszatenni az iOS 9-et az 5c-re, amely jelenleg második telefonként funkcionál, de folyamatosan 3194-es hibába ütközöm. Volt ezzel valakinek személyes tapasztalata?
Próbáltam az itt leírtakat:
https://support.apple.com/hu-hu/HT201442
Buheráltam a hosts fájlban, újratelepítettem az iTunest stb., vírusirtó, tűzfal ki, mindent, amivel a neten találkoztam, de egyik se jött be.
Egy dolog, amire nem volt lehetőségem, az a rúter kikerülése, ugyanis a rúterünk egyben a modem is (és a telefon+wps), és nincs rá mód, hogy külön a modembe dugjam az UTP-t kábelt. -
Köszi szépen a válaszokat mindkettötöknek!
-
Diokhan
addikt
Szia!
1.) Ha a fenyképezés és a zenehallgatás nem fontos, akkor menniyre gáz az a 8GB?
Semennyire nem gáz a 8 Gb. Nekem is volt 8 gigás 5C-m, teljesen jól elfértem rajta, igaz nem játszottam, nem voltak több gigás alkalmazások rajta.
Lenne fent egy térkép alkalmazás (waze, sygic, netán here we go), illetve 7-8 egyéb progi (játék nem).
Mennyit hagy szabadon az OS?
Ez relatív. Attól füg, hogy mekkora a szóban forgó alkalmazás mérete. De ha jól emlékszem alapból majdnem 6 giga van szabadon friss telefonnál.2.) Bluetooth-on keresztül meg tudom osztani a netet egy androidos tabletre?
Ez mennyire zabálja vajon az akksit?
Van ilyen funkció, de egyszerűbbnek tartom wifin megosztani. A bluetooth csak abban az esetben jobb, ha nincs wifi a tableten. Ha van, akkor szerintem gyorsabb és egyszerűbb wifin megosztani. Az akkut enni fogja, mert wifi és mobilnet egyszerre megy, érdemes töltőn hagyni ilyenkor.3.) Általában milyen akksi idők jönnek ki, ha keveset nyomkodom a telót? Napi 2 óra kijelző idővel számolok átlagosan. OS verziónként van eltérés akksi időben?
Egy napig biztosan ki fogja bírni, ha nem nyomkodod agyon és figyelsz arra, hogy wifi, GPS és BT ne legyen feleslegesen bekapcsolva. Azt hozzá tenném, hogy elég öreg készülékről beszélünk, csodát nem szabad már várni az akkutól.4.) Mennyi az akksi élettartama? Tudom, hogy "csak" 3 éves a teló, de ez alatt sokaknak volt már szükség akksi cserére?
Ha nem lett rá téve az iOS 10, akkor elvileg egy akku diag program meg tudja mondani, hogy hány ciklus van az akkuban, abból tudsz következtetni, hogy nagyjából meddig lesz még használható az akku mielőtt cserélni kell. Hogy sokaknak volt-e szűksége cserére, azt nem tudhatom.5.) Meghibásodásra mennyire hajlamos, és milyen területeken? Ha pl. gari nélkül veszek (új) telót, akkor mikre kell odafigyelnem, hogy mielőbb kiderüljön ha gondja van?
Amire mindenképpen oda kell figyelni és a megvétel előtt ellenőrizni kell:
-Gombok
-Kamerák
-Wifi, BT,
-Kijelző épsége
-Hangszóró és mikrofon
-Csinálni kell próbahívást
-iCloud legyen kilépve, find my iPhone kikapcsolva.
-Diagnosztikai bejegyzések között ne legyen "panic" kezdetű bejegyzés.Hirtelen ennyi jut eszembe, ha valami még eszembe jut majd megírom.
-
keshudioo
csendes tag
Nem vagyok szakértő, csak átlagos felhasználó, de pár kérdésedre megpróbálok válaszolni.
1.) Ha a fényképezés és a zenehallgatás nem fontos, akkor menniyre gáz az a 8GB?
Volt lakótársam 8 GB-on fotózott, zenét hallgatott, játszott, nyilván mértékkel, sok törléssel, de két éve használja a telefont, és nem gondolkodik új vásárlásán egyelőre, szereti.
2.) Bluetooth-on keresztül meg tudom osztani a netet egy androidos tabletre?
Ez mennyire zabálja vajon az akksit?Van benne ilyen opció, szóval lehetséges, bár én sosem próbáltam, mindig csak wifivel osztottam meg netet. Zabálja az akksit, sajnos minden zabálja.
3.) Általában milyen akksi idők jönnek ki, ha keveset nyomkodom a telót?
Nekem egy nap. Ebben minimális messenger van benne általában, de nekem 2 éves a telefonom.4.) Mennyi az akksi élettartama? Tudom, hogy "csak" 3 éves a teló, de ez alatt sokkaknyak volt már szükség akksi cserére?
Nem volt akksi cserém, igazából nem érzem szükségét. Naponta töltöm, estére 10-20% alá merül, és nagyon ritkán merült le eddig teljesen (szerintem nem volt 5 ilyen alkalom). Napközben messengerezek, néha játszom pár percet, facebookozom, böngészek. Bár én nem vagyok hardcore felhasználó. Értesítéseim szinte minden alkalmazásnál ki vannak kapcsolva, csak Vibernél meg Whatsappnál kapok real time notifikációt (de ezeket is ritkán használom, viszont messengernél vagy facebooknál tiltva vannak). Ha a gps sincs bekapcsolva, akkor mondjuk másfél nap, ha viszont unatkozom, pl. vonaton, egyetemen, akkor mondjuk 8 óra. Hamar merül sajnos. Alacsony töltöttségű móddal ennél jobban bírja.
5.) Meghibásodásra menniyre hajlamos, és milyen területeken? Ha pl. gari nélkül veszek (új) telót, akkor mikre kell odafigyelnem, hogy mielöbb kiderültjön ha gondja van?
Ezt passzolom, ilyen jellegű problémám nem volt. A gari lejárta után egy héttel éreztem, hogy az akksi talán szarakodik, de azóta is úgy használom, és nem tapasztaltam, hogy rosszabbra fordult volna a helyzet. Egyszer koppant a jobb felső sarka, a kék keret picit eldeformálódott, és kipattant a kijelző.
De visszanyomtam és semmi baja. Nekem igazából semmilyen hardveres problémám nincs vele, inkább szoftveres (iOS 10-zel nem hasít igazán...)
Remélem valamennyit segítettem.
-
Sziasztok!
Én is gondolkodom egy ilyen telón 8GB-os verzióban.
Lenne pár kérdésem:
1.) Ha a fenyképezés és a zenehallgatás nem fontos, akkor menniyre gáz az a 8GB?
Lenne fent egy térkép alkalmazás (waze, sygic, netán here we go), illetve 7-8 egyéb progi (játék nem).
Mennyit hagy szabadon az OS?2.) Bluetooth-on keresztül meg tudom osztani a netet egy androidos tabletre?
Ez mennyire zabálja vajon az akksit?3.) Általában milyen akksi idők jönnek ki, ha keveset nyomkodom a telót? Napi 2 óra kijelző idővel számolok átlagosan.
OS verziónként van eltérés akksi időben?4.) Mennyi az akksi élettartama? Tudom, hogy "csak" 3 éves a teló, de ez alatt sokkaknyak volt már szükség akksi cserére?
5.) Meghibásodásra menniyre hajlamos, és milyen területeken? Ha pl. gari nélkül veszek (új) telót, akkor mikre kell odafigyelnem, hogy mielöbb kiderültjön ha gondja van?
Kössz!
-
keshudioo
csendes tag
válasz
Rabbit96 #2083 üzenetére
iTunesszal tudod szinkronizálni a gépen lévő zenéket, illetve van egy AnyTrans nevű alkalmazás, ami kb. pendrive-ként kezeli a készüléket és bárhol, bármikor le- illetve rámenthető.
Időtállónak időtálló, pedig én csak hátlapi tokkal és ebayes üvegfóliával használom, de az iOS 10-zel már döcög, ahogy előttem is írták.
-
Diokhan
addikt
válasz
Rabbit96 #2083 üzenetére
Szia!
Egész jó a készülék, bár én már váltottam 5S-re egy jóideje, de volt nekem is 8 gigás 5C-m.
Elég strapabíró, gyors készülék, nekem iOS8 volt rajta.Zenét legegyszerűbben iTunes-al tudsz feltenni rá, bár ha csak 8 gigás, akkor sok nem fog rá férn, akkor inkább apple music vagy Spotify. Az appstore-ban lévő fizetős appokat máshonnan nem tudod feltenni, de sok fizetősnek van lite verziója, attól függ, mit akarsz használni.
-
Rabbit96
csendes tag
Üdvözletem!
Beléptem én is az Iphoneosok klubjába, azáltal, hogy vettem egy 5C-t....
Szeretném megkérdezni Tőletek, hogy egy pár dolgot esetleg el tudtok róla mondani? Mennyire vagytok megelégedve vele, időtálló-e a készülék stb...
8 gigás a memo, ami lehet kevés..sőt
Még egy kérdés, a zenehallgatást hogy tudom megoldani? Pl gépről tudok zenét rakni a telóra? Vagy pl olyan alkalmazásokat, amik az app storeban fizetősek?Köszönöm a válazokat előre is!
Tisztelettel: SzZs
-
wardemi
senior tag
válasz
Mastershifu #2080 üzenetére
5C-ben egyetlen megoldás a GPS alapú számlálás... aku és pontosság igen nagy kérdés.
-
Mastershifu
tag
Ejj, de nagy mákod van, hogy benéztem. Én is szombathelyi vagyok. Lehet, hogy értelmes szerviz nincs, de van egy Apple-re, s persze iPhone-ra szakosodott srác, aki javít iPhone-t. Nálunk a családban az egyik iPhone pont egy 5C. Tegnap cserélt nekem kijelzőt pont az 5C-ben. Letesztelte, s mondta, hogy rendben van, jó stb. A lényeg, hogy a cserélt kijelző után nekem jobb és bal sarokban is elállt a kijelző; megragasztotta. Ott előttem, végignéztem. Fél napot pihent a telefon, ma már hoztam magammal ezt is melóba. Ha érdekel a száma, írj privátot!
Más, ami miatt jöttem:
5s-em van, de szeretném használni egy picit az 5C-t, mert speciel nekem jobban tetszik. Kvázi mindent tud, amit az 5s-em, nem vagyok "poweruser", kameraként rendes fényképezőt használok amúgy is... Egyetlen dolog hiányozna nekem, a lépésszámláló. Az az 5C-ben nincs. Hogy oldjátok meg?
Köszönöm előre is, ha valaki ír.
Cheers.
-
bobie
tag
válasz
bladekettő #2078 üzenetére
Az nekem egy kicsit messze lesz, mert szombathelyi vagyok és a környéken egy értelmes Apple szerviz sincs. Délelőtt tesze egy próbát a telekomnál.
-
bobie
tag
Esetleg valakinek valami tippje az alábbi dologgal kapcsolatban:
Vanegy iPhone 5C-m Telekomos. Nylván használtan vettem így papírom nincs hozzá. Az alábbi problémám van vele. Néha néha be remeg a kijelző, és ahogy jobban megnéztem a bal felső sarkot elengedte a ragasztás.
Gondoltam teszek egy probát felhívtam az Apple-t. Mondák, hogy okt 08. ig elméletben él a korlátozott gari, de mivel Telekomos velük beszéljek. Van értelme a bemenni a Telekomhoz? Csinálnak egyeltalán valamit vele? -
keshudioo
csendes tag
írtam az apple supportnak twitteren, a sablon troubleshooting stepeket linkelték be, sajnos csak a restore segített, de most már legalább telefonálni tudok.
nekem nem tetszik. a zárolt képernyőn jobbra húzva előjön a kamer, balra widgetek, csak a home-mal lehet feloldani, itt vastagbetűt kapott a kijelző. az applikációk ablakai nagyon hamar felugranak, szinte eltűnt az animáció, de a betöltés lassú. az oldalak lapozása is akadozik. és úgy tűnik, sokkal gyorsabban merül.
-
zuioch
aktív tag
Akkor tehat marad a 8.3 (örökre!)
-
-
zuioch
aktív tag
Én meg pont azon filózok hogy frissítsek-e 8.3-ról.
-
domerator
veterán
válasz
30z.Samu #2065 üzenetére
No feljebb léptem... vettem egy SE-t.. ennél jobb választás jelenleg nem létezik számomra, nagyon ott van...
Az i5c eladósorba kerül, mert a családban is aki mostanság akar majd váltani, annak is 6s kell, nem 5c.
Azt írják pár helyen, hogy az i5 pöpecül megy az ios 10-zel... ha nem lenne eladó kipróbálnám.
(SE már 10-essel fut, természetesen annak meg se kottyan... 125ezres antutut csinált)
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 5C készülék ami nem hajlandó csak kikapcsolva töltődni!Amint bekapcsolom leáll a töltés!Valakinek valami ötlete? -
domerator
veterán
válasz
30z.Samu #2065 üzenetére
Nekem is megvan, 9.3-nal megalltam, azzal tok siman fut. Utott kopott szerencsetlen, mar nincs rajta vedofolia meg tok se, a kijelzo jobb felso sarkanal sargult egy csikban, de naponta becsulettel teszi a dolgat, navigal, zenel, emailezik, telefonal, stb. Nagyon vagyom egy SE-re, de ha oszinte akarok lenni akkor azt kell mondjam hogy csak a lelkemnek esne jobban az uj telo, mert igazabol meg ez is megcsinal mindent ami kell.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Valaki nyüstöli még az 5C-t?
Én igen, most már bő egy éve és imádom!
A legfrissebb rendszer van rajta, nem lassul, nem fagy. Ennyire stabil rendszer még volt a kezemben, nem vitás hogy a következő telefonom is iPhone lesz.
-
visszacsatlakozom a táborhoz , anno volt már 5c-m most megint lett
-
Diokhan
addikt
válasz
antalnorbert #2062 üzenetére
Ezek szerint mégsem független ...
-
antalnorbert
újonc
válasz
bladekettő #2061 üzenetére
Ez az Iphone független, azért nem értem miért írja ki ezt... :/
-
bladekettő
tag
válasz
antalnorbert #2060 üzenetére
Nekem akkor írt ilyet ,amikor egy t-mobile függő 5S-be próbáltam Vodafone-os kártyát tenni. (azt hittem, hogy független a teló
)
-
Diokhan
addikt
válasz
antalnorbert #2057 üzenetére
Akkor ki írná hogy nem támogatott SIM kártya.
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Iphone 5c készülék ami leesett a földre, azóta a kijelzőnek kezdetben még a fele működött a másik fele sötét volt, azóta viszont egyáltalán nem működik a kijelző. Kijelző romlott el esetleg? Ha rendelek egy kijelzőt netről azt kicserélik nekem fog működni nekem? Vagy amit küldenek kijelzőt azon nincs rajta minden olyan alkatrész aminek baja eshetett?
Segítséget előre is köszönöm!
-
antalnorbert
újonc
Mikor belerakom a Sim kártyát észeli a hálózatot, ha függő lenne akkor is így lenne?
-
antalnorbert
újonc
Igen, független.
Még nem próbáltam, először tájékozódtam tapasztalt-e már valaki ehhez hasonlót. -
Diokhan
addikt
válasz
antalnorbert #2054 üzenetére
Biztos, hogy független? Másik szolgáltató kártyával próbáltad?
-
antalnorbert
újonc
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, külföldön (Ausztriában vásárolt, FÜGGETLEN iphone 5c telefonom hazahozatala után Telenoros Sim kártyával szerettem volna használni.. itt jelentkezett a probléma, hiába van érvényes előfizetésem a telefon aktiválásánál érvénytelen sim képernyőt dob fel és sehova tovább...
Utána olvastam, láttam régebbi telenor-iphone bug problémákat, de elvileg újfajta sim-mel ezt orvosolták.Valaki tapasztalt már ilyet?
Létezik erre valami megoldás? -
Zeki
nagyúr
válasz
Blackmirror #2051 üzenetére
köszi!
-
Zeki
nagyúr
Na ez a bajom. Felismerte, mondtam megbízható a gép, bejött pendrájvként, és nem engedett semmit átmásolni.
Az iTunesban sikerült némi guglizással, meg hogy a gépen beraktam az icloud mappába, és amikor az iTunesban a képeket szinkronizálta, akkor ezt onnan beszinkronizálta magába.Hülye apple b@szki!
Bármit akar az asszony a telójával, mindig ideges leszek... -
druzil
tag
-
Zeki
nagyúr
Hogy a fenében lehet bluetooth nélkül képet küldeni PC-ről Iphone 5C-re?
A tököm tele ezzel a céggel,hogy mindent agyonbonyolít. -
bobby_30
tag
Sziasztok!
A telefonom egy ideje elég zavaró jelenséget produkál, gondoltam megosztom veletek hátha tudtok rá valami megoldást. Mostanában sűrűn előfordul hogy nincs internet a telefonomon annak ellenére hogy van moboilnetem, illetve a wifit is hajlamos elveszíteni. Gyakorlatilag a kijelzőn látom hogy csatlakozva van a wifihez, mégsincs netem, illetve mikor mobil netet használok látom az lte jelét, mégsem tudok netezni. Hozzáteszem hogy egy újraindítás lényegében mindíg megoldja a problémát, viszont elég zavaró hogy naponta többször is ezért kell újraindítani a készüléket. Ha van valami ötletetek azt szívesen fogadnám, emiatt nem szívesen cserélném le, ugyanis ezen kívül meg vagyok vele elégedve. Előre is köszi a segítséget. -
törölt tag
Valaki találkozott 5c-nél a készülékház repedésével? Konkrétan a némító gombnál van egy apró az enyémnél, a felső-hátsó csücsöktől a hátlap felé, illetve a jack-aljzatnál az előlap felé egy másik. Földhöz nem vagdostam, zsebben hordom úgy, hogy nincs mellette más. Különösebben nem zavaró és nem is feltűnő egyébként, nyilván a használatot se befolyásolja, csak bosszant egy kicsit.
-
nikos21
aktív tag
Sziasztok! egy ismerősöm 5C iphone problémáját szeretném megosztani veletek, kapott egy 5c-t az ismerősétől használtan amit csak ő használt az elejétől elkezdett gyorsan merülni az aksija olyanokat produkált már az új aksival ,hogy kb 4 óra alatt töltött fel 10% ról 100%-ra és ez után pár perc használat után le ment 70%-ra.kis idő elteltével vissza rakta a töltőre és utána már csak 30% lett pedig a töltés előtt még 70 volt
Volt hogy éjszakai módban este 80-ról reggelre 20% esett.
Lett cserélve egy vadi új aksira azóta és szinte ugyan ez a hiba, lassú töltés és extrém merülés illetve a töltésnél mindegyik aksi nagyon melegedett. A 2 új aksi nem lehet ugyan olyan hibás főleg hogy gyári aksik
mi okozhatja ezt a jelenséget? Minden ki lett kapcsolva ami okozhatná ezt de semmi változás. Ja és csak azzal a töltővel és kábellal hajlandó tölteni ami a sajátja. -
Zeki
nagyúr
Valahogy felugrott az asszony telója valami korhatár beállítás. A rajta lévő videotube nem mükszik, eltűnt, merthogy 17 év felett engedélyezett. Le sem tudom tölteni. A youtube sem megy rá.
Ezt hogy lehet megszűntetni? -
törölt tag
válasz
biznisz-elek #2035 üzenetére
Reggel felraktam, pörgős a rendszer, az üzemidő eddig jónak tűnik. Egy lehelletnyivel valahogy jobb az összhatás amúgy, mint eddig.
-
wardemi
senior tag
válasz
Eddig nem tapasztaltam különösebb bugot stb-t
De előrelépést sem a 9.2.1-hez képest (lock note kívül persze)
-
zuioch
aktív tag
válasz
Engem is érdekelne, eddig csak jókat írtak róla, de a jelenlegi 8.3-al annyira jól pörög nálam a rendszer hogy nem tudom megéri-e.
Ráadásul night shift funkció 5/5C-n amúgy sincs, ami esetleg érdekelt vola. -
biznisz-elek
tag
sziasztok.az uj 9.3as szoftvert megéri feltenni? valami hiba esetleg? hasznos újítások?
-
misuti
tag
kijelző sárgulás miatt érdemes gariztatni a telefont?
5c-8gb-os,tudtommal az ips panel sajátossága a sárgulás,más probléma nincs a telóval.
Még garis a teló! -
bmilan20
csendes tag
Srácok!
Instant help kéne. Adott egy I5C. Bekapcsolásra megáll az Apple logónál, majd elsötétedik pár másodperc után. Néha újrakezdi, ha töltőre rakom. Home+Power kombóra, ha sokáig nyomom, teljesen elsötétedik. DFU-ba sem megy: 3 másodperc Power, 10 másodperc Home+Power, utána csak Home, de erre újra elsötétedik, de a gép meg se pittyen. Home gomb közben Itunes-ra csatlakoztatásra semmi reakció. Vissza kéne hozni az evilágra. Adatok nem fontosak, csak működjön.
Előre is köszi -
edina1985
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy problémára megnyugtató választ kapni...Ugyanis most vettem egy használt 5c-t és itthon láttam, hogy hát szerintem az enyémnek is ugyanaz a képernyőelválós problémám lehet.
És valóban szinte észrevehetetlen, a milliméter törtrésze, de ujjal kitapintható és igazán akkor vehető észre, ha közelről megnézed és lenyomod a kijelző szélét, ami ekkor visszasimul a keret síkja alá, majd elengedés után újra visszajön... Szervízre biztos nincs pénzem, garancia nincs rá... -
Fecc91
tag
szerintetek ez mennyire jó érték?
-
kovjan
csendes tag
válasz
tamasgal #2020 üzenetére
Szia! Kijelző probléme miatt nekem 1.5 éven belül ez a harmadik 5c-m. Nyomásra ropogó hangot adott ki. Azt mondták az iStylban ez típus hiba mert elválik a ragasztás.Mindig kicserélik és cserétől számítva indul újra az 1 év gari. Ez kb 1 hetet vesz igénybe persze csere telefont nem adnak. Üdv Kovjan
-
Fecc91
tag
Sziasztok nektek mennyi keszenlet illetve akku hasznalat jon ki egy map alatt? :/
-
tamasgal
senior tag
Sziasztok! Lányomnak 2 hónapos az 5C-je és felül bal oldalon elkezdett mocorogni a kijelző!
Szerintetek garanciában javítják ezt a hiba jelenséget vagy elhajtanak mint a legyet?
Köszönöm szépen
Tomi -
Koniman
tag
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy a garancia időn belül a sárgulás miatt cserélt telefonnak mennyi ideig van garanciája?
Köszi.
koniman
-
wardemi
senior tag
válasz
Kickass #2015 üzenetére
4 nap üzemidő ? Az igen, nekem a 24 óra is már happy
jó mondjuk nálam midnen be van nyomva kb meg jön sok üzenetes értesítés ami mindig felvillantja a kijelzőt (pl az 5s-ben van olyan funkció, hogy ha fejjel lefele rakod a telefont nem ébreszti fel a kijelzőt, persze 5c nem tudja így meg zabálja a massenger meg a telegram az aksit, másik funkció amit hiányolok nagyon xd ..
)
Bici:
Amúgy ha nem olyan sürgős a dolog én lehet megvárnám a márciust, elv akkor jön az új "5se", lehet a többi telefon árát kicsit lenyomja majd -
válasz
wardemi #2014 üzenetére
Kössz!
Alap okostelefonos dolgokra használnám. Netezés, térkép nézegetés, nagy ritkán navi, chat, ilyesmi.
Az ujjlenyomat nem érdekel, és a fém házat sem szeretem, nem az én asztalom az elegancia, és nem is akarok rá anniyra vigyázni, mint amenniyre az alu ház igényli.
(#2015) Kickass: Kössz!
-
Kickass
őstag
Ha 3-4 évre nem is de egy 2 évre még biztos jó lesz.
Befektetésnek meg nem telefont vennékEgyébként ez valószínűleg nem az a típus lesz ami még pár évesen is megéri újkori árának 40-50%-át.
Üzemidőben nekem most olyan 4 nap telefonálással, minimális Viberrel, sms meg némi facebook de csak a Messenger, maga a facebook kliens nincs telepítve.
Apple Id törölhető viszont az Iphone keresés legyen kikapcsolva és érdemes a telón egy telje visszaállítást csinálni még a tulaj jelenlétében lehetőleg. Én cska így vennék használtan bármilyen iPhonet. -
wardemi
senior tag
Hát támogatás foronton az 5c, 5 a végét járja így valszeg lassan vége az sw támogatásnak. 4-5 meg nagyon sok idő telefonnál, jelenleg napi használatra simán akadás mentes most a dolog. (nagyon ritkán volt, hogy eldobált appokat stb de az is nekem az elején és jó ideje nem tapasztaltam)
Attól is függ, hogy mik az igényeid stb
, mondjuk én a helyedbe egy 5s-t próbálnék beszerezni. Sok olyan funkció van benne amit én hiányolok az 5c-ből pl. ujjlenyomat feloldás.
-
Sziasztok!
Egy 5c beszerzésén gondolkodom valószínűleg használtan.
Sosem volt még alma telefonom, és most is csak azért vetemedek ilyenre, mert WP/Android fronton nincs normális méretű, de még modern-nek mondható okostelefon.
A kérdéseim:
- Mennyire jó befektetés így 2016 elején ez a teló (hardver, szoftveres támogatás, stb.)? 3-4 évre akarom venni.
- Mire kell figyelnem vételkor, milyen típushibák vannak?
- Az akksija mennyire bírja az évek múlását? Csere mennyibe fáj?
- Apple ID-t lehet törölni a telóról? Tulaj váltásnál vannak ehhez köthető gondok?Kössz!
-
-
rakloo
aktív tag
Nagyon gyors kérdés srácok.
Ha szervízbe megy a telefon, de én már nem tudok bemenni,hogy kijelentkezzek, és valószínűleg csere lesz. Akkor megéri icloudról nullázni? -
schumi
aktív tag
Van egy magyar oldal ok azt allitjak h hivatalosan,legalisan tudjak fuggetleniteni a keszuleket applen keresztul,de kell hozza az imei szamom. Ezt megadhatom minden tovabbi nelkul , tenyleg kell hozza? nem ertek hozza: nem tudnak ezzel visszaelni?
Azt irjak h hivatalos teljesen ahogy csinaljak, hihetek nekik ? -
schumi
aktív tag
hali
vettünk svédországban anno egy iphone 5c-t függetlenbe.
Kinnt svédkártyával ment is gond nélkül, most hazahoztuk, magyar kártyával nem megy. Most akkor mégsem független a készülék ?És tényleg visszakéne mennünk svédbe h ott függetlenítsék hivatalosan (mert most ezt hallottam, h hivatalosan csak így fogom tudni megoldani, márpedig buhergálni nem fogom...). Vagy bármit is át kéne állítani a telóban (nem buhergálásra gondolok, meg illegal törésre, csak egy egyszerű hálózati beállítás vagy bármi, mivel független a készülék -ezekután teszem hozzá "elvileg" független-, de azért lenne fura ha nem az lenne mert telefonos szolgáltatótól vettük)
-
egyiket sem, a telekom szervizes szekciója megszűnt, küldik tovább a szerződéses szervizbe (tmx), ott intézik a szervizelést, majd onnan vissza a szolgáltatóhoz.
az apple üzletpolitikája az, hogy javítás (itt) nincs, hanem gyárilag felújítottra cserélik a készüléket.
javítás csak abban az esetben megoldott, ha nem kell alkatrészt cserélni - például az iphone 6 elcsúszott előlapi kameráját az apr szervizekben is a helyére teszik.
az a javaslatom, hogy ha megoldható a dolog, akkor direktben egy apr szervizben add le a készüléket, gyorsabb és rugalmasabb lesz az ügymenet, hamarabb megkaphatod a cserés készüléket. -
Thom!
veterán
Van egy telekomos garis keszulekem, az akksi haldoklik kerdesem az ha beviszem t-homehoz kicserelik a telot vagy csak az akksit?
-
-
30z.Samu
félisten
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
-
válasz
biznisz-elek #2001 üzenetére
Én feltenném.
Nem vesztesz vele semmit, és a helyet sem foglalná.
-
30z.Samu
félisten
válasz
biznisz-elek #2001 üzenetére
Akkor nincs ötletem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest