Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuioch
aktív tag
Akkor tehat marad a 8.3 (örökre!)
-
zuioch
aktív tag
Én meg pont azon filózok hogy frissítsek-e 8.3-ról.
-
zuioch
aktív tag
válasz
biznisz-elek #2035 üzenetére
Engem is érdekelne, eddig csak jókat írtak róla, de a jelenlegi 8.3-al annyira jól pörög nálam a rendszer hogy nem tudom megéri-e.
Ráadásul night shift funkció 5/5C-n amúgy sincs, ami esetleg érdekelt vola. -
zuioch
aktív tag
9.1 tapasztalat valakinek?
-
zuioch
aktív tag
válasz
szekfizsolt #1861 üzenetére
Sokan használunk itt battery doctor-t, az is törli a szemetet, de azért ránézek erre is
-
zuioch
aktív tag
válasz
biznisz-elek #1836 üzenetére
Nem hinném, én is letöröltem és azóta nem jött vissza. (Általános/használat/tárhely kezelése)
-
zuioch
aktív tag
válasz
biznisz-elek #1833 üzenetére
Töröld le. Nem kell az még neked.
-
zuioch
aktív tag
Jól látom hogy a t mobilnál már nem kapható 5c?
-
zuioch
aktív tag
válasz
univerzita #1688 üzenetére
Úgy még nem is próbáltam.. Valami app kell hozzá?
-
zuioch
aktív tag
válasz
komistvan #1680 üzenetére
Tudsz rá tenni zenét, filmet, de kell hozzá az iTunes nevezetű program, amit pc-re kell telepítened. Ugyanezzel tudsz pl biztonsági másolatot is készíteni a telefonról, vagy annak tartalmáról. Elsőre furcsa, később már rutin.
https://eyeephone.wordpress.com/2011/01/01/az-alapok-itunes-hasznalata-stb/
-
zuioch
aktív tag
válasz
Dr.Zola #1603 üzenetére
Hol hallottad hogy iOS9 "ad" 2GB-ot?
...
Nekem ez az 5C meglesz kb 3-4évig, és ha jól tudom az Apple fog még gyártani 4" kijelzős telefont, ami nekem abszolút ideális. Android kimaradt az életemből, sose volt, egyesek úgy mutogatnak rám hogy: "..Nézd, ott megy az a szerencsés ember !.." , és ha őszinte akarok lenni nem is vonz.
iOS-ben megleltem a békémet -
zuioch
aktív tag
Nálam is hasonló a helyzet ... , nekem 5C, havernak 930.
Mivel azt írta : "mert kicsi a kezem" én a 930-at nem ajánlanám, mert azt bizony nem annyira jó fogni, ráadásul a műanyag hátlapja köszönőviszonyban nincsen az 5c -vel minőség terén.Emellett egyszerűen nem értem, hogy pl egy egyszerű időjárás-t miért tölt be a 930 kb 2-3X annyi idő alatt mint az 5c
(nálatok is?)
-
zuioch
aktív tag
válasz
NoilDwen #1548 üzenetére
Szia! A felsorolásodból talán egyedül a file-nézegető nincs. Más a szisztéma, ha egy dokumentumot vagy egy mp3-at teszel a telefonra pc-ről, akkor azt oda rakja, ahova kell, az adott program "alá". Jelzőled nincsen, de be lehet állítani, hogy a vaku villogjon ha kapsz valamit. Egyéni csengőhang: számítógépen megfogom, behúzom egy programba, és felrakta a telefonra.
(ugyanitt dokumentumokat, képeket, videókat bármit ugyanígy /iTools/)
Az 5C egy nagyon jó fogású, nagyon szép, nagyon kézbe illő és rendkívül stabil/gyors telefon. Én bátran ajánlom, nekem is az első almás készülék, csak én WP-ről jöttem át. -
zuioch
aktív tag
Helyzetjelentés:
Továbbra is tökéletes, megbízható és gyönyörű -
zuioch
aktív tag
válasz
univerzita #1483 üzenetére
megtaláltam, honnan szedtem le én: [link]
-
zuioch
aktív tag
válasz
univerzita #1483 üzenetére
Na.. szerintem verziószámmal eltévedtem.
Próbáld ezt, ennek angolnak kell lennie: [link] -
zuioch
aktív tag
A legújabb verzió, ha minden igaz itt elérhető: [link]
1.8.4.9 (jobb oldalon)
(simán tudsz felrakni/törölni office dokumentumokat, pdf-eket, multimédia tartalmakat, szerintem bármit, és oda teszi a telefonon, ahová való, tehát ha megnyitod telcsin az alkalmazást, ott lesz a file, nincsen vele különösebb dolgod) -
zuioch
aktív tag
Hmm.. nálam nem fordítja meg a képet.
Rámegyek Win7-ben a "Sajátgép"-re, az Iphone-ra jobb klikk, és "képek és videók importálása".Egyébként pedig nem használok iTunes-t, mert nem jön be.
ITools2015-öt viszont annál inkább... abban töltögetek fel, meg törlök le képeket, videókat, csengőhangokat, stb.. Ha kedved van, próbáld ki, de az iTunes-t ne töröld le, mert bizonyos file-jai kellenek az iTools működéséhez! -
zuioch
aktív tag
Akkor már csak meg kell álmodnod a megfelelő színt, begyűjteni róla jó pár képet, meg naponta nézegetni youtube-on.
Én ezzel kezdtem: Pic
aztán maradt is ez a szín.. -
zuioch
aktív tag
Aki 8GB-os telefonon gondolkodik, annak itt egy 8.3-as ios, frissen telepítve, szokásos appokkal.
A telefonon fotó, videó és zene jelenleg nincsen... de továbbra is halkan jegyzem meg az Office csomag méretét (900MB), amit nem feltétlenül használ mindenki, illetve ennél jóval kisebb méretű, word és excel dokumentumokat felismerő app létezik, igaz kevesebb szerkesztési lehetőséggel.(enélkül kb. 3,7GB maradna szabadon) -
zuioch
aktív tag
Én már több mint 10 éve T-s vagyok, kamatmentes részlet, előfizetés, olcsóbb percdíjak, nekem nincs gondom velük
na mindegy ...Szerintem 3990-es előfizetéssel 50880.- ft-ért nagyon jó vétel, a havi 2120 ft-os részletet is ki lehet bírni.
(8000 ft-os csomagban még vonzóbb a 30480 ft-os ár, már ha tutira lebeszéli az illető) -
zuioch
aktív tag
Ém windows phoneról jöttem át, szintén tmobilos 8gb-os 5c-re, szintén a nagyon jó ár miatt. (50e ft) Minden appot megtaláltam amit ott használtam, ingyen. Mire belaktam a telefont, 2 GB-om maradt. Nekem bőven elég, de én nem vagyok nagy fotós, videós, sem zenehallgató. Office irodai programokat viszont használok, amik 900 MB-ot foglalnak a telefonon, tehát ezek nélkül 3GB-hoz közelítenék. Teljesen felhasználófüggő hogy neked elég lesz-e, vag nem. Igo-t nem, waze-t viszont használok, nekem tökéletes, de van nokia here maps is, ami offline. Nem bántam meg a váltást, pedig a wp sem instabil, de hozzám közelebb áll az ios.
-
zuioch
aktív tag
Ez a topik elhalálozott
-
zuioch
aktív tag
Érdemes a rendszert frissíteni 7-esről?
-
zuioch
aktív tag
válasz
Zooliegsm #1419 üzenetére
Én csak a barátnőm 4-eséről tudok nyilatkozni, ami szintén 8 GB. Kb 80-100 zene van fent neki folyamatosan, nem játszik, nem néz rajta filmet (vicces is lenne akkora kijelzőn), de múlt nyáron iszonyú sokat fotózott vele nyaraláson, és még így is 800MB(!) szabad hely maradt neki mire hazaértünk. Ezen kívül alap programok vannak rá telepítve, Skype, Viber, facebook, Máv menetrend, meg a többi.
Nekem a Lumiám szintén 8GB, most hogy minden fent van amire szükségem van, beleértve a GPS programot + térképeket, 2,64GB szabad helyem van. Az SD kártyát az életben nem használtam, pedig van benne.
-
zuioch
aktív tag
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget. Zártabb rendszer nem gond, jelenlegi Windows Phone-om sem annyira nyitott mint egy droid. Hajlok a vételre.
-
zuioch
aktív tag
Üdv emberek!
Telefon vásárlás előtt vagyok, jövő hónapban hosszabbítok a T-nél és a NextS előfizetésre odaadnák ezt a készüléket 30e ft-ért. Nem mondom hogy kifejezetten ezt akarom venni, de ennyit szerintem megér, meg zöldben kifejezetten tetszik. Na majd meglátom... addig is lenne pár kérdésem.
1. A bejövő hívás felvétele után meddig csörög még a telefon, mert hallottam 3mp-ről is, meg egy hajszálról is. Akkor most melyik igaz?
2. A jelenlegi Lumiámon 2 email fiókot használok, ezek külön ki vannak rakva a főképernyőre, mindig az dobja ki a kis "1"-est, amelyikre érkezett az email. Itt hogy van? Képeken nézve alul látok egy email ikont, de mellé lehet tenni még egyet, vagy teljesen más elven működik?
3. Még mindig emali. Ha küldenek egy mailt, azonnal megkapom, vagy 15 perc a legkisebb frissítési idő?
4. GPS. Jelenleg (Lumia) Nokia Here-t használok. Ingyenes, Offline. Ennek kéne valami alternatíva. Ha nem túl drága, fizetnék is érte, csak legyen jó.
5. Saját csengő, - és értesítési hangokat lehet használni?
6. AVi kezelés megoldható?
7. Létezik-e valamiféle filekezelő? Ez elsősorban azért érdekel, mert dokumentumokat és excell file-okat gyakran használok, illetve másolnék rá. Szóval könnyen meg kéne találnom (és használnom) őket.
8. Fent van az asztali gépen az Itunes, a barátnőm szokta használni a 4-eséhez. Ugyanezzel a programmal használhatnám az 5C-t? Nem fogja keverni a két telefont?
9. Onedrive, Dropbox?
10. Fólia gondolom ajánlott rá, de amúgy karcolódós? A hátlap mennyire sérülékeny?
11. Aksi simán hozza az 1 napot, vagy éppen hogy? (egy átlagos használat mellett)
..
Hát első körbe ezek jutottak eszembe, max még kérdezek ha beugrik a többi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.
- Milyen processzort vegyek?
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Milyen monitort vegyek?
- Robot fűnyírók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB - Deep Purple - Ajándék 40.000 Forint értékben
- samsung galaxy z fold 3
- Xiaomi Redmi 12 8+8Gb ram/256GB Dual-Sim független /Dobozos,hibátlan /Garancia:2026.04.
- Független Iphone 13 Pro 128GB 88% Akku Hibátlan Működés Dobozos Olcsón Eladó
- iPhone 11 64GB Független Karcmentes Fóliás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest