Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diocles
aktív tag
Üdv!
Engem olyan GRID verseny érdekelne, ahol minden segítség (kivéve az automata váltót) ki van kapcsolva. Én egy olcsó, analóg gamepaddel játszom, de állítom, sokkal nagyobb élmény, amikor az autók teljes fizikája szerint kell végigmenni a pályákon.
Emellé - a játékban rejlő minden lehetőséget kiaknázva - a törésmodell teljes bekapcsolása is jó volna. Ez utóbbi természetesen csak zártkörű játékban, megbízható társasággal működik (ezért hozom fel a dolgot itt). Rendszeresíthetnénk a versenyeket, ahol minden helyezésért megfelelő pontok járnának, illetve az esetleges ütközésekben a hibás félt pontlevonással büntetnénk.
Ha van, aki közöttetek hasonló szabályokkal játszik, vagy vannak olyanok, akiket ez érdekelne, írjatok.
-
AtaWrc
aktív tag
Sziasztok
Vettem 1 x-fiextrém audiót feltelepítettem,s azóta nem indul el a dirt, meg ez a játék.
Légyszi segítsetek hogy mit csináljak, /mit rakjak még fel.
köszi
-
JColee
őstag
van szerver, gyertek
-
fanfany65
tag
Uraim 19-órátol inditom a szerot!
Név:fanfany
Jelszó:gridSzámitok a megjelenésetekre ,minél többen vagyunk annál jobb!!
-
x63
aktív tag
Én elég sokat játszom online, de amikor ki van kapcsolva a törés azt nem szeretem, szerintem teljesen irreális és az igazi versenyhangulat odaveszik.
Privát szervereken ha az emberek nem idióták és főleg használják a féket igen jó lehet.
Néha éjjel összejön egy-egy jó, normális csapat akkor nem lehet abbahagyni a játékot és a törés nem ellenség ilyenkor. -
fanfany65
tag
válasz
pcguru1 #5191 üzenetére
Rajtam nem fog múlni a dolog egy két próbát mindenképpen megér!
Nem ragaszkodom ahoz ha én csinálom a szerot az lessz amit én akarok elvhez!
Minden jó szándékú ötletre nyitott vagyok!
Itt szeretnék szólni ,hogy valoszinűleg este megint lesz verseny ,hogy pontosan mikor még nem tudom megpróbálom időben jelezni!
Minden versenyezni vágyó embert várunk! -
pcguru1
őstag
válasz
fanfany65 #5190 üzenetére
Találkoztam már én is ilyenel,elöször az online rangsoroltban kezdtem versenyezni,de néha rémálom volt az egész.Szerintem ha a törés opció belene kapcsolva mondjuk ha te csinálsz szerót,a gyengéb játékosoknak is több esélye lenne esetleg egy dobogós helyett elcsipni mivel mindenki egy kicsit ovatósaban versenyezne gondolom
-
fanfany65
tag
válasz
pcguru1 #5188 üzenetére
Hali!
Igen teljesen igazad van!Személyes szervereken játszol(mint ahogy mi is játszunk)rendben is van a dolog,elnézést kérsz ha bénázol vagy véletlen csapotsz a másiknak!De az online szerverek nagy része ahol ez az opcio be van kapcsolva sürün fogsz találkozni önjelölt kamikázékal!Kiváncsi lennék mit szolnál ha az utolso körben 200 -zal szemböl beléd rongyol valaki!Én speciel ezért probálom csinálni a szervert szinte naponta mert normálisan szeretnék játszani normális emberekkel!(az utolso mondattal nem akartam megsérteni senkit ne értse félre senki)
Sok rossz tapasztalatom van hidd el,egy kezdő játékosnak pedig rémálom!! -
fanfany65
tag
Hali!
Lehet hogy ez igy van és használni is kell mert néha elöfordul,hogy felakad az auto valamilyen tárgyra!De azt pofátlanságnak tartom(ha nem csalás),hogy egyesek arra használják ha kicsuszik egy kanyarban rögtön nyomni kezdi és a gép oda rakja vissza ahol volt,a másik tiszteséges versenyzö elé!Szerintem ha kicsusztál vagy falnak mentél akkor vállald a következményeket!
Tudom ez játék ,de legalább probáljunk meg tiszteségesen játszani! -
CarrGomm
aktív tag
Kell hogy legyen vmi (legalábbis derby-ben), mert spectator módban látom hogy a többiek kocsija felborulás után egyszerűen visszaperdül, mármint látom hogy visszaforog egyből 0mp alatt. Nem úgy van, hogy egyszer csak ott van visszafordulva. De ha jól emlékszem, akkor versenyzés közben is láttam ilyet, hogy előttem visszaperdült vkinek a kcosja és ment tovább.
Vagy ez vmi csalás lehet? -
fanfany65
tag
Hali!!
Örömmel jelentem ma negativ rekordot döntötünk itt voltunk mind a 2-ten zodo meg én!
Azért elvoltunk,tudom késön hirdettem meg de sajnos nem mindig tudom elöre mikor tudok kezdeni!
Remélem legközelebb többen leszünk!! -
fanfany65
tag
Hali elinditottam a szerot kb 21 óráig ráérek!
Jelszó:grid -
zodo
nagyúr
válasz
Embiman #5172 üzenetére
Szia!
Nem tudom mikor nézted, mert én 8-kor kiléptem és hogy ők maradtak-e tovább vagy milyen néven ment a szeró 8 útán nem tudom ,mert fanfany is addig ért rá és ilyenkor valaki örökli a szerót, így megváltozik a szeró neve.
Lehet,hogy csak az utóbbi miatt nem láttad.
Valamelyik Patch-et végül fel tetted ? pl.: 1.2 -est ?Szerk: most ránéztem a privátra, de nincs már ismerős szeró!
Szerk 2: ok. vagy tedd fel az 1.2-est patch-et.
-
zodo
nagyúr
Gyertek bátran !
-
fanfany65
tag
Jelszó:grid
Lehet jönni,most inditom! -
samu74
addikt
Én nem látom,mi a szeró neve?
-
CarrGomm
aktív tag
Nem vágja vki, hogy derbyben, de gondolom minden más versenyen is, hogyan kell visszaállítani gyorsan a kocsit, ha felborul.
Mert nekem mindig kell várnom vagy 5 mp-t is mire visszaáll, míg spectakor módban látom, h a többieknek egyből visszaáll a verdája... Hogyan? -
fanfany65
tag
Akkor 19 -órátol indul!
-
fanfany65
tag
Hali
Ha van igény rá csinálok szervert!! -
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok!
Köszi a tegnapi multit! (PyzooMan voltam vagyok és leszek)
Akinek fagy a drift az probálja ki a gcw-n lévő proper-theta verziós exe-t 13Mb 2008-11-04-ikei.
Nekem azzal nem fagy. Ha valaki nem találná irjon privit átküldöm. -
fanfany65
tag
Hali!
Köszönöm a megjelenést mindenkinek,szerintem a mai verseny király volt!!
Végre elég sokan is voltunk,ha ráérek szerot csinálni szolok!Üdv: Mindenkinek
-
Enton
addikt
Zsír volt de a végén gyorsan eltüntünk.
Pedig akkor már én nyerésban voltam. Drift meg usa muscle, Ford Mustang-gal.
-
Neoteric
addikt
eszméletlen királyság volt, köszi mindenkinek
-
pcguru1
őstag
Köszönöm a mai versenyeket,szétkapcsolt de már amugy is indulnom kéne.Majd hétvégén ha lesz szeró benézek.
-
Enton
addikt
Jönnék én is de én sem látok egyet sem abból amit most csináltatok.
Eddig 1.0 és 1.1 -gyel próbáltam ha nem megy akkor lesz 1.2 is. -
pcguru1
őstag
Nem látom egyiket sem,nem tudom mi a gond
Csinálok én egy szerót hátha ti látjátok,Nick.pcguru
-
pcguru1
őstag
Semmi
-
pcguru1
őstag
újra raktam az 1,2 patch-et de még mindig nem látom
-
fanfany65
tag
Elindult!! lehet jönni!
-
LA_COSTE
senior tag
18:00 órától vállalom a private session megcsinálását!
Még a biológia szakos hallgatók is jöhetnek!
Név: Nathan-Scott
Minden a szokásos, csak az újak kedvéért írom ki. -
fanfany65
tag
Hali!
Valószinüleg ma 19 órátol ráérek és csinálok szerot!!
Azért irom most ,hogy mindenkinek legyen ideje felkészülni! Sajnos nincs idöm mindenkinek privit irni,bocsi! !Minden a szokásos módon lessz!! -
pcguru1
őstag
Ha valaki csinál hétvégén szerót,küldjön egy privit mert már én is jönnék de mindig csak késöbb nézem a fórumot
-
LA_COSTE
senior tag
Köszönjük a türelmet a szervernek! Így kell csinálni!
-
leytner
csendes tag
Húha.
Szerencse, hogy rátaláltam erre a topicra, mert én is szoktam Grid-ezni multiban, csak sajna újabban ritkán. Asszem fel kéne néznem egy-két általatok létrehozott sessionbe.
-
JoolsNOS
veterán
Hi!
Délelőtt játszottam párat online, és eljutottam Sr.Pro szintig kb 285 ponttal. Namost előbb beléptem és csak Pro szinten voltam 175 ponttalEz miért lehet?
-
fanfany65
tag
Most inditom!
Jelszó :grid -
fanfany65
tag
Hali!
Ha senki nem tud szerot csinálni szóljatok!
Ha van rá igény én hajlandó vagyok csinálni,9- óráig ráérek -
Neoteric
addikt
csináltam sessiont
sessionname: RazerDeathstar
pass: gridlehetséges hogy nem vok ott mer közbe netezek, de egy 10percenként odalesek.
kb este 7-8ig ott vok
-
fanfany65
tag
Hali!!
Köszönöm a részvételt ma kimondottan nagy párharcok folytak,sajnálhatja aki kimaradt!!
Itt szeretném megjegyezni,hogy valamilyen más módon kéne meghirdetni a versenyeket mert így szét off-oljuk szegény topikot és kidob benünket a moderátor!
Várom az ötleteket(új topik nyitása estleg)Üdv: Mindenkinek!!
-
creedszl
senior tag
jó gém volt ma, köszi a részvétet mindenkinek
-
fanfany65
tag
21 óráig él a szero ,ha lessz versenytárs!!
-
fanfany65
tag
Inditottam egy szerot lehetet jönni!
jelszó:grid -
Neoteric
addikt
megpróbálkoznék énis a szerverkészítéssel
ma délután 4től indítok egyet
neve: Razer Deathstar pass: grid
6megás netem van szal sztem kéne hogy bírja, meg én multkor láttalak benneteket szal sztem ti is fogtok engem.
-
pcguru1
őstag
Megint lemaradtam
sajnos nem tudom minden nap reggeltöl estig a ph-t lesni,hogy mikor lesz party
-
glutamin
őstag
Most sikerült végigtolnom a játékot. Tetszett a kis képi összeállítás a programozó csapatról a végén. Jó kis gamma.
-
fanfany65
tag
Köszi mindenkinek a részvételt
Egyszer már lehetnénk többen is! -
fanfany65
tag
Hali!!
Sikerült hamarabb elvégezni a dolgom ,mostantól él a szero a szokásos módon! -
fanfany65
tag
Hali urak!!
Ugy tervezem,hogy ma 20-órátol inditok szerot! Ha nem jön közbe semmi!!(Szolok ha változna a helyzet)
Mindenkit várunk egy kis versengésre!Név:fanfany
Jelszó:gridÜdv: Mindenkinek
-
fanfany65
tag
Hali!
Kösz a megjelenést mindenkinek!! -
fanfany65
tag
Kis változás!!
Jelszo:grid -
fanfany65
tag
Hali megprobálom én is hátha nekem sikerül!
Jelezze aki lát vagy be tudott lépni!
Mostantól 20 percig ott leszek várom a jelzést!Név: fanfany65
Jeszó:grid
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Villanyszerelés
- Ukrajnai háború
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Újszerű ThinkPad E14, core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB RAM,256-512GB SSD,
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,240GB SSD,Jó akku
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,128-512GB SSD,Jó akku
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest