Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yan25
csendes tag
Ma délután idul a szeró
Csak azért irom le mégegyszer mert nem tudok aludni.
-
Papi74
aktív tag
Ki csinál szerót és mikor
Ha lesz ma party küldjetek privit mert a fórumot nem percenként nézem.Valszeg yan25 is jönne,neki is mehet privi
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Nem akar vki jáccani?
Ha jönne vi azért egy [HUN] előszócska jó lenne -
JColee
őstag
ma ha más is akar játszhatnánk egy kicsit
-
kefizor
tag
Én nyomnám a gridet. Megvettem ma, nagy örömmel rakom fel és amikor már felrakta elakarom indíntani. Erre nem indul el. Se a autorunról se a lemezről, se a mappából, SEHONNAN
Csak forog párat a disc és semmi sem történik. Esetleg valami segítség? Történt valakivel ilyesmi?
-
Gery8503
csendes tag
Sziasztok!
Én még nyomom online a gridet Csak van egy elég nagy gondom. A gond pedig hogy elég sűrűn ledob a net és nem tudom mért. Mást is? ÉS elég idegesítő mikor jó helyen megyek és egyszer csak kidob a francba.
Vista 64 bites változatát használom SP1-el
A játékom eredeti.Létszi segítsetek mert szeretnék ez a hiba nélkül játszani.
Köszi -
Papi74
aktív tag
Már senki nem nyomja,online a grid-et
-
yan25
csendes tag
Hali! Én 1 angol nyelvtudással rendelkező kolegát keresek aki tudna nekem segíteni.Találtam a GRID-hez 1-2 cuccost [link] Le is töltöttem néhányat,bemásoltam ahova kell (mert van leirás csak angol) de valamiért nem működött. részletesebben el kellene olvasni a redme-t. Valaki segítsen plíííííííííz
és itt 1 kép a sok közül:
-
JColee
őstag
müxik, kösz yan25
-
JColee
őstag
multizni én is tudok, csak a tieteket nem látom
Papi74 privi ment
-
JColee
őstag
gondoltam h ez lesz én se láttam a ti szervereteket
na ez van akkor lekapcsolom -
yan25
csendes tag
Én se látom pedig mindkét patch-el probáltam
-
JColee
őstag
nyitottam egy privátot
név: JColee
pass: prohardver -
yan25
csendes tag
Találkoztam ma rangsoroltba néhány magyar kolegával és irtam nekik hogy ma lessz party,remélem nem baj.Hogy jönnek-e azt nem tudom mert kiléptem a game-ből
-
yan25
csendes tag
Én uninstall-tam a gamet,újraraktam 1.1-es path-el, ha nem látom mehet az 1.2-es
Igy tuti ott leszek -
Papi74
aktív tag
Akkor lesz szombaton party
Én már a pilota kekszet is bekészitetem
-
yan25
csendes tag
Rosszul csináltam valamit? Leirhatnátok hogy kb. mit? Hogy lehet 1 szerót elb***ni?
Game feltelepit,magyrositás,és patch. (még azt is kiirtam h. 1.2) és ezek után főleg h. már magyar a game igazán nem lehet "valamit" elrontani..PFFFFFFFF.......... -
Papi74
aktív tag
Szombaton kéne csinálni egy partyt,mondjuk 17:00-tól
Akit érdekel jelentkezen
-
bognar110
őstag
Valaki jön ma a seróra ?? jó lenne
-
Papi74
aktív tag
még megy a szeró
-
JColee
őstag
már mind1
-
Ironed
csendes tag
incorrect password
-
yan25
csendes tag
Még mindíg egyedül vagyok
-
Papi74
aktív tag
név változás papi34
jelsz:kis a
-
JColee
őstag
mi a helyzet a szerverrel
-
yan25
csendes tag
Látom senki nem vállalja
Akkor holnap (hétfő 19:00)-kor csinálok 1 szerót,akinek van kedve autókázni az jöjjön
nick: Sgt-yanika
jelszó: anem tom mennyit számit de én 1.2 patch-t használok
-
Papi74
aktív tag
Ki csinál szerót és mikor
-
Papi74
aktív tag
Mikor is lesz a party
-
Moretimer
aktív tag
Sziasztok!
Lehet csatlakozni a csoportos gémhez? -
Papi74
aktív tag
Hy
Hétvégén kéne csinálni egy partyt,nagyon kevés party szervezés van mostanában
-
DerStauner
senior tag
már csak pár drift van hátra az egész játékból. Némelyik könnyű, de a drift GP-k, azok nehezek. most, hogy majdnem végigvittem a játékot, most jövök rá, hogy a belső nézetes autóversenyzés milyen jó is tud lenni.
-
MS74hu
tag
Hy.a héten felraktam a gamét.csak érdeklödnék hogy merre szoktatok boklászni az online részben általában? még kezdö szinten vaok,de naon zsir a game.
-
yan25
csendes tag
Skacok mi van????Nem lessz már GRID party?????
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok,segítséget szeretnék kérni: már egyideje kisérletezek egy tökéletes beállítás megtalálására a játékhoz,de egyszerüen nem megy.
Logitech driving force pro kormányt használok és a problémám a következő: a legsúloysabb,hogy nem tudom úgy beállítani az irányítást,hogy a kocsi az első kanyar után megmaradjon,egyszerüen az első kanyar után nem tudom egyenesbe hozni a kocsit,rángat jobbra balra.. A másik,pedig,hogy a kézifék gombja(amit a játék állít be a 2es gombra azt hiszem)nem megy(a kormány hibátlanul teljesít minden más játékban).
Hogy tudom a játékra ráeröltetni az én billentyű kiosztásomat a kormányon(próbáltam game profile-t létrehozni a kormány driverében,de nem használt)?
Illetve kéne vmi optimális beállítás,hogy tudjam rendesen vezetni a kocsikat,mert így tényleg játszhatatlan.Előre is köszönöm,és hálám iszonyatos lesz,mivel rég óta akarok játszani a játékkal,de nem tudok!
-
Bubika30
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy nem engedi feltelepíteni a magyarítást a játékhoz. Egyszerűen hiába írom be a játék elérési útját, a telepítés gomb inaktív marad. Mi a bibi? Előre is köszi.
-
TomiLi
addikt
Na sikerült megcsinálni, most már csak egy apró bosszantó dolog van, hogy belső nézetben nincs soför...és nem tekeredik a kormány .
mármint nem a vezérlés nem működik, hanem ha eltekerem a kormányt akkor az autó fordul de a belső nézetben nem mozdul a kormánykerék...
-
TomiLi
addikt
-
Kommy
veterán
-
leftyke
aktív tag
Hogy lehet multiban nyomni milyen szerverkereső program kell hozzá? Az xfire nem tud rá keresni?
-
Enton
addikt
-
wesker24
senior tag
2008-ban az Év legjobb Autós játéka a Race Driver GRID lett !
-
TomiLi
addikt
Sziasztok! Nagy segítségre lenne szükségem:
Ami adott: vista 64 op rendszer, eredeti Grid + 1.2 patch, Logitech Formula Force EX Kormány. A problémám: A játék indításakor kikapcsol a kormány...Akár ha használom a logitech profilert, akár ha nem... Tud valaki valamilyen ötletet??? Köszi!!! -
Enton
addikt
Mindenki a saját profiljával játszik szóval nem hátráltat senkit ha a másiknek nincs kijátszva, csak neki nem lesz meg minden verda online.
Viszont most hirtelen elbizonytalanodtam, mert én csak japán Driftet szoktam játszani, nagy ritkán USA-at és WorldWide-osat, szal lehet hogy, ezekben nincs benne a Corolla de hisz ezek már nem is japán versenyek így kicsit érthető. (De akkor a nissan miért van ott? mert kevés a drift járgány.)
-
Supr@
senior tag
nah, már tudpok én is neten jáccani, 1.1 patchet raktam fel, nem lesz vmikor egy kis driftelés?
csak az a baj h a neten nincs corolla
-
Supr@
senior tag
na, ha vki priviben kicsit felvilágosít h is kell beállítani h tudjak neten játszani, akkor nagyon szívesen csatlakozok a ph-s grid csapathoz
főleg ha driftelünk soakt, az a kedvencem
amúgy szabályok vannak? már mint h milyen segítséget lehet hzsnálni, vagy szabadon, aki ahogy akarja? csak azért kérdem, mert neten még nem játszotam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest