Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
azt hogy csinálja aza ruszki játékos rankeden hogy egyszerűen feldobja az autóját?
így kb 5-6 métert felrepül az autója a semmitől.
tuti hogy gombnyomásra megy neki mer mindig a célegyenesbe ugrál uccsó körbe.
-
Neoteric
addikt
válasz
Syrius XIX #9819 üzenetére
kár hogy a második képen letört már az első lökhárítóm
-
Neoteric
addikt
lesz ma futam?
-
Neoteric
addikt
válasz
motormouse #9712 üzenetére
kerestelek titeket 10után pár perccel, de nem találtalak, egy euroracinget adott be, arra joiningolta, és meglett életem első ranked winje
screenshot sajna nincs róla
-
Neoteric
addikt
jövök énis ha csinál szerót vki
-
Neoteric
addikt
hát nem jött senki pedig majdnem 1 órán át vártam.. akkor majd máskor.
-
Neoteric
addikt
indítottam privateba 1et
RazerDeathStar
pw grid -
Neoteric
addikt
ma lesz este verseny?
-
Neoteric
addikt
tegnap még 11fele felmentem eu rankedre, volt német svéd amcsi olasz is köztük és tök normálisak voltak, nem löködték ki egymást, meg engem se
még szoknom kee a gamepadet, de mosmár sztem egyrejobban megy.
amúgy mér mindenki lacettivel megy? jobb mint a bömi?
ma is lesz verseny?
-
Neoteric
addikt
eltudná mondani nekem vki hogy mégis mik a hátrányai az 1.3as patchnek?
mert mondátok itt multkor hogy nem valami jó, de hogy mért nem azt már nem sikerült megtudnom.
-
Neoteric
addikt
billentyűn én meg jobbkézzel kanyarodok és nyomom a gázt is féket is, ballal csak a spacet ütöm ha kell a kézifék.
most vettem egy xbox360 kontrollert, ott ballal irányítok jobbal adok gáz, ballal fékezek.
amúgy balkezes vagyok.
-
Neoteric
addikt
be lehet állni ebbe a ph-s teambe?
most vettem gamepadot, még szoknom kell szal nemigazán vok még 100%os, de igyekszem minél hamarabb az lenni.mindenképp muszáj lenne felpakolni az 1.3-as patchet? mik a hátrányai?
-
Neoteric
addikt
lesz mostanába verseny?
jönnék énis meg öcsém is.
1.2es patchvan fen, láttam páran írtátok hogy 1.3 nem túl jó, szal nem frissítettem.
-
Neoteric
addikt
Csinálok sessiont 20:30ig.
RazerDeathStar
pass: grid
fél8ig ha nemjön senki akk lépek.
-
Neoteric
addikt
ma csinál vki sessiont?
-
Neoteric
addikt
van igény ma is egy-két menetre?
ha igen, csinálok 8ig sessiont
-
Neoteric
addikt
nah akk mek ma is kicsit játszani
-
Neoteric
addikt
eszméletlen királyság volt, köszi mindenkinek
-
Neoteric
addikt
csináltam sessiont
sessionname: RazerDeathstar
pass: gridlehetséges hogy nem vok ott mer közbe netezek, de egy 10percenként odalesek.
kb este 7-8ig ott vok
-
Neoteric
addikt
megpróbálkoznék énis a szerverkészítéssel
ma délután 4től indítok egyet
neve: Razer Deathstar pass: grid
6megás netem van szal sztem kéne hogy bírja, meg én multkor láttalak benneteket szal sztem ti is fogtok engem.
-
Neoteric
addikt
-
Neoteric
addikt
üdv lenne egy kérdésem:
egyik haverral akarok játszani neten privát sessionbe, de nem tudjuk megtalálni egymást, ugyanis mind2őnknek totál más sessionöket mutat (szla ami neki van azt én nemlátom, s fordítva) és egymás sessionjét se látjuk.
nemtom mi lehet a probléma, mind2őnknek 1.2es patch van fenn
pls help me
-
Neoteric
addikt
nemtudjátok mér van az h beraktam a logitech momo racingemet, elindítok egy single racinget, aztán fullon nyomom a gázt, de az van hogy az első sebességbe megy rendesen, aztán 2es be marad végig és tök lassan gyorsul, 3asra csak akkor ált ha vmi nagy lejtőn lefele megyek ,de ottis max megyek 125-el, azt lejtő végén visszavált 3asra..
próbáltam billentyűzettel és most azzal is ien.
kormány opciókat meg nem lehet állítani, csak h mien legyen a force feedback
vki help pls?
-
Neoteric
addikt
énis köszi a tegnapi játékot (RazerDeathStar voltam)
ha mais lesz, akkor jelezzétek itt pls.
-
Neoteric
addikt
rámek hogy create new acc, és aszondja h az userem nem valid..
mér nem?már megy.
-
Neoteric
addikt
válasz
pcguru1 #4730 üzenetére
én kormánnyal eddig csak a DIRT-öt próbáltam, ott sztem nagyon faja, bár sokkal nehezebb, mint billentyűzettel.
amien éles kanyarok itt vannak, még billel is alig tom bevenni, nemhogy kormánnyal.
amivel nemtok megbékélni az az h ha kimegyek kavicságyásra és adok neki gázt (de nem kanyarodok), akkor elkezd farolni összevissza.
máma sztem megpróbálom GRID-et is kormánnyal, kiváncsi vagyok rá azért..
-
Neoteric
addikt
ha vki elmondja részletesen hogy mit kell tenni ahhoz hogy onlineon tudjak játszni, akkor szívesen megyek, bár tegnap kezdtem a játékot, szal nemvok vmi tapasztalt sofőr.
-
Neoteric
addikt
Üdv
Van egy problémám.
Végre megcsintam singlebe a saját csapatomat, rámegyek az első muscle versenyre, megcsinálom elsőre, és mikor az van hogy Continue, View replay, meg Exit, és rámek a countine-re hang elkezd kerregni, kép rövidideig vmi kékhátteres szart mutat, aztán újraindul a gép. (nemtom elovlasni mit ír ki mer túl gyors ahhoz)Mondom biztos túlmelegedett vmi, de proci is 45fokos, vga is 50alatt van, szal nemtom mi lehet a gond.
Megpróbáltam megin megcsinálni és megin azt csinálta, de csak akkor mikor a Countine-re megyek. (replayt +exitet nem próbáltam)1.2es patch fennvan.
vki help pls
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Windows XP
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Újszerű ThinkPad E14, core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB RAM,256-512GB SSD,
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,240GB SSD,Jó akku
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,128-512GB SSD,Jó akku
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest