Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
x63
aktív tag
válasz
motormouse #7298 üzenetére
Ilyenkor nem beszélgetünk, hanem nyomjuk a Ranked -ot.
-
kpal
nagyúr
Van itt olyan aki patchnélkül hasznája a játékot ?
-
motormouse
aktív tag
válasz
motormouse #7297 üzenetére
...
látom mindenki alszik, v játszik, v csajozik... mindegy én közben elbeszélgetek magammal
...na megvan a 87ezres zéro töréssel és 225km/h lett -
motormouse
aktív tag
...hmmm, most rápróbáltam és véletlen dobott be egy 81ezrest zéró töréssel (eddig 84ezer alatt nem is találtam töretlent
), és hát 5próbálkozásból is a legjobb (1x) 216km/h
-nekifutottam kézifékkel és anélkül is, de sehogyse dobta a tábla h 239nemértem
...inkább vadászok tovább legalább egy 87közelire -
motormouse
aktív tag
...az állat, és ezt komolyan egy 81ezressel?
...biztos jó pályán voltál? meg nem kanyarodtál? meg kézifékkel tiltáson pörgetve engedted útjára? és az uccsó rajtkockából indultál, nem hátrábbról? és ezt mutatta a tábla? és mivel is kezeled a dolgot, bill v. pedál v. pad v mi?(ha ez ilyet megy én már nem adnám el
)
...amúgy igen gyakorlatilag nagyobb tempóval látod becsapódni, de lassít rajtad a gumifal elnyelőképessége, így a táblán már kissebb becsapódási sebességet ír ki. -
zodo
nagyúr
Ok. Megtörtem.
Ütközés sebessége: 239
Ereje: 147,21G
Kár: 87%Milyen értekeket is kellene kapjak ?
Hunman:
Köszi a tippet.
Egyenlőre csak az eladás-váráslás menetét teszteltem.Szerk: megcsináltam újra a spa-s törés tesztet, de tuti, hogy nem 239-el megyek a falnak, km/h óra szerint.
-
V.L.
aktív tag
Ha vki arra vetemedne, hogy szervert indít, egy sms-el megdobhatna, hogy tudjak róla, mert a P.H.-t nem nagyon olvasgatom mostanában. Ja és azt is leírhatnátok, hogy tudok csatlakozni a szerverhez. Köszi.
-
-
zodo
nagyúr
Eladtam a Lacettimet, csak úgy.
Vettem egy másikat, nem volt törve 81k -ért.
Most kell lezúzni, hogy kiderüljön mennyire jó ?Szerk: Jaaa, nem tudok Zylion szerójára bemenni.
-
zodo
nagyúr
Gondoltam: néha kicsit kezd uncsi lenni az aszfalt és kéne valami változás.
Feltettem a Dirt-t és hát nem estem hanyat csak mikor csontmerevre fagyasztotta a gépemet, medium-on. Uninstall. -
csuccso
tag
Jamby kapcs msn mert felvettelek ha nem baj
-
Syrius XIX
addikt
csáó a népnek! 17:00-kor szeró blackfireXIX a szeró jelszót tudjátok de azért le írom kód:grid! na cső..
-
- = Zk = -
félisten
Szevasztok!
Kicsit kiteszem a lábam, máris olyan dolgokat alkottok, hogycsak lesek
Nah, de amiket gyorsba akartam kérdezni:
- van a HW settingsben egy ilyne sorom: <graphics_detail level="medium" /> ->miért médium, mikor fullon játszom fullhd-ban
- tudok jelszóval védett több pályás szerót csinálni?(pl ebay, vagy touring, gt1) ha igen, hogyan. (pl igy szeretném kiküszöbölni ki azt a sok "JÓKÉPESSÉGŰ" brazilt pl -
zodo
nagyúr
válasz
,,no name" #7275 üzenetére
Vista a selejt.
Xp , win7 rc alatt tökéletess.
-
Syrius XIX
addikt
Csináltam szerót, GYERTEK!!!
Szeró neve: Zyllion, vagy Taylors.
Jelszó: grid.
Mostantól minden egésztől 5 percig. -
motormouse
aktív tag
...én bíz eladtam, és elöször 84,500ért szereztem egy 1törésest, majd késöbb hajtott a kíváncsiság és sok próbálkozás után max 85,000ért egy 0törésest sikerült venni
...gyakorlatilag nem is éreztem a kettő közt különbséget, mint ahogy a teszten is mindkettő 224-esre vizsgázott. ...hétvégén eljátszadozom majd még az adok/veszek dologgal, bár ha eddig is tudtam érvényesülni és élveztem a futamokat, továbbra sem fog zavarni ha nem én nyerek. ...a startnál való legyorsulásról meg annyi a véleményem, h azzal még közelsem biztos h nyer az illető, kanyartechnika a lényeg (tiszta szituációra értem, mikor nem akadályoz/za más, v nincs bekapcsolva az ütközés), egyből kiderül ki hoz a másikon és mennyit, attól független h mennyire vert oda rajtnál. -
válasz
motormouse #7263 üzenetére
Pár hsz-el feljebb már kaptam a sárga cuccra választ, azért kösz.
Tegnap vettem ebayen Lacettit 84.000-ért (az új is ennyi) , akkora sz@r volt..... Rajtnál kb 20 méterrel lemaradtam mindenki mögött.Fel is tettem rögtön eladni. tegnap 72.000 volt a licit , ha nem megy feljebb akkor is jobb mint a közvetlen eladás.
-
dokar
addikt
válasz
motormouse #7246 üzenetére
én félek eladni a 225-ös lacettimet, mert lehet, hogy csak rosszabbat találok. sztem még ennél egy picivel jobb van (ami nem cheat), mert nagy nehezen tudtak csak legyorsulni páran milanban.
-
x63
aktív tag
válasz
,,no name" #7273 üzenetére
Azt a Webupdate filet amit letöltöttél azt el is kell indítani.
A videókártya miatt menni kéne, találtam tesztet róla.
http://pcgamingcorner.com/wordpress/?p=820
Ha a végén kiírta hogy frissítette a Dx -et akkor jó. -
KőkorSzaki
tag
válasz
,,no name" #7273 üzenetére
Hát lehet hogy előbb utóbb elindul (pl. megnézném BIOS-ban mennyi memóriát adsz a GMA-nak), de inkább hagyd a fenébe.
Az INTEL azt írta a notidban szolgálatot teljesítő GM45-ös chipsetről:
"Great 3D graphics performance for corporate and consumer laptops."
Ez annyit jelent, hogy Office és internet böngésző megy rajta, de játékra sajnos nem jó.
Ez az összes integrált VGA-ra igaz, a legjobbak (és az Intelesek messze vannak a legjobbaktól) is csak erős kompromisszumokkal jók játszani. -
x63
aktív tag
válasz
,,no name" #7271 üzenetére
A Patch -et sorban de anélkül is menni kell, viszont Dx frissítés nélkül nem megy.
-
x63
aktív tag
válasz
,,no name" #7269 üzenetére
Megy az Sp1 -el is. Az nem lehet baj.
-
x63
aktív tag
válasz
,,no name" #7266 üzenetére
Dx9 Webuptade, próbáltad már ? http://www.ipon.hu/utils/tag/friss
# Set este 9-10 -ig játszom és be vagyok kapcsolva.
-
x63
aktív tag
válasz
0414setsuna #7261 üzenetére
Szia Set!
Visszavonultál a versenyzéstől és már csak tanácsadóként vagy a csapatnál ? -
motormouse
aktív tag
....jajj vágom mik a kihívások, most ugrott be csak ez így utólag nem látszik már, azokra a tálcák alattiakra gondolsz asszem. aham azok is megvannak, én most hírtelen kevertem a versenyajánlatokkal
-
motormouse
aktív tag
válasz
0414setsuna #7261 üzenetére
...most momentán nekem a Bridge meg az Acer is megvan
...a kihívásoknak van vége? -
0414setsuna
tag
válasz
motormouse #7260 üzenetére
jah minden verseny kész + a kihívások is mondjuk azokért nem is kapsz szponzort.
de van aki ezt kapja a nagy szponzorok közül, van aki mást pl. lehet vki megkapta az acert de a bridgestonet meg nem, a játék dönti el mit ad be -
motormouse
aktív tag
válasz
0414setsuna #7259 üzenetére
...hmm, de minden arany meg minden nem?, ...gyakorlatilag olyan mintha végig lenne víve nem? ...ki tudja h statisztikailag mikor teljesen 100%os a játék? ... én kezdem úgy érezni h sok-sok hónappal ez elött tévhit támadt bennem h ez végig van víve. ...vmi statisztikát honnan a fenéből szedek elő ebből a játékból? esetleg mod rá?
-
0414setsuna
tag
válasz
motormouse #7258 üzenetére
az acert énse kaptam meg meg még vmi B&O-t sem és összesen 153db van
-
motormouse
aktív tag
...engem mondjuk most az gondolkoztatott el, h van-e vmi slusszpoénja annak, ha a versenyesemények közül egyet kiválasztva a dicsőségtáblán felvinném magam az első helyre?
...m ugye mindegyiknél ott van egy ai-arc aki pl: 8nyeréssel áll az élen
azé én kapnék vmit, v csak elmondhatom h olyan jó vagyok h én nyertem azt a versenyt a legtöbbször? mert számolgattam akár két szezon is elmehet rá (v több) mire első lennék azon a listán...a másik h kinek mennyi szponzora van összesen??? (mindet beleértve, azt is ami az autón van meg ami nincs,teljesen összesen) ...csak azért m az egyik haveromnak, hiába vitte végig az egész játékot, az ACER-t mint szponzort nem kapta meg
nekem összesen 156 db van -
zodo
nagyúr
válasz
motormouse #7255 üzenetére
Na ,majd meglesem.
Nekem is összejött vagy 200 milcsi.
-
motormouse
aktív tag
...köszi a hasznos tanácsot a mappamásolással kapcsolatban
én eddig mindig eladtam végleg...ha valaki végig vitte már a játékot annak a pénz tuti nem számít, én most néztem közel 100millióm van
, ennyit nyertem volna össze még annak idején?
...már nem is emlékeztem rá, meg soha nem lestem a pénzt, me vhogy mindig elég volt sorjában mindenre
-
x63
aktív tag
A Codemasters mappát - ahol a mentések vannak- másold át valahová és ha nem tetszik az új autó, csak visszamásolod.
Az ebay autók egyébként folyamatosan javulnak fel szerintem a vásárlás után.
Menni kell vele és észre fogod venni a javulást.Az eladás meg gyorsabb ha nem ebay -en adod el, ha a pénz nem számít.
-
zodo
nagyúr
válasz
motormouse #7249 üzenetére
Igazad volt ,már az elsőre elvitték őket.
Egyenlőre a kedvenc Lacettimet, nem mertem feltenni. -
zodo
nagyúr
válasz
motormouse #7249 üzenetére
Köszi, tesztelem.
-
motormouse
aktív tag
...ha szépen ebay-en eladásra bocsájtottad a verdát utánna látsz az autón egy cetlit, majd amit belőttél neki eseményszámot licitre annyi verseny után a carrierben elvileg ha nem túl magas árat lőttél be neki , ki fogja írni h nyertes ajánlat : vki és elvitték a verdát a garázsból
...majd már csak a versenyeseményeknél menj egy olyan eseményre ahol azt kellene használnod és muszáj megvenned, akkor ebay-en vegyél egy olyat ami a legdrágább v ha nagyon sz@..ok vannak akkor menj megint egy versenyt és változik a kínálatén annyit mondok, h az alap eladási licit időt (egy esemény) meg a kezdő licitet (elég alacsonyár) ne bántsd , akkor tuti h egy versenyt nyomsz és a bal alsó sarokban, mikor vissza lépsz a menübe a versenyből, már el lesz adva
-
motormouse
aktív tag
...én úgy vettem észre, h hatással van az autó teljesítményére ha ebay-en próbálsz venni egy viszonylag drágábbat, ami a statisztikája szerint nem volt egyszersem hazavágva és minnél jobb a nyerés/indulás hányadosa. Na most ugye ha visszaolvastok, Dokar egy igen pofonegyszerű megoldást talált arra, miként is mutatható ki ez
(7151es hozzászólás+plusz további teszteredmények lejjebb).
Nekem még makulátlan autót nem sikerült kifognom (kb 5-6 próbálkozás), de szereztem egy 84,500€-s verdát ami szép sokat nyert és csak egyszer csukták meg. Hozzávetőleg 4500 futamot nyomtam le rangsoroltban a teljesen sima "bolti" alap géppel, és vakartam is néha a fejem h kínkeservesen tudok csak nyerni, de azóta tényleg mintha könnyedebben futna a verda. Azé leszögezném, h most ettől a kis különbségtől ne várj sokat, rendkívűl fontos az eddig megszerzett rutinod, előfordulhat h valakinek a vezetési stílusából kifolyólag csalódásként éri majd, h gyakorlatilag ha jobban is megy nem lesz előrébb (sry)....próbálkozzatok és majd meglátjuk ki mit tapasztal a továbbiakban....én szorítok
-
x63
aktív tag
Az ebay -en vegyél olyan autót amelyik drágább mint az új, az jobban megy, jobban kezelhető.
Olyat keress amelyik nem volt összetörve (jobban rajtol) ill. a verseny / győzelem aránya magas (40 % felett).
Ha éppen nincs ilyen indulj másik autóval, add fel, és nézd meg a kínálatot újra.
Pl.: 87000 eurós Lacetti már nagyon jó. -
Syrius XIX
addikt
Szeró neve: Zyllion.
Mostantól kb. 5-10 percig él, azután minden egésztől 5 percig.
Addig, amíg nem jön valaki! -
zodo
nagyúr
Ez az E-bay-es adok -veszek engem is érdekelne.
Hogy is van ez ?Valaki leírhatná pár sorban a tapasztalatait. Thx.
-
válasz
motormouse #7240 üzenetére
Már ATi-m van lassan egy hete , csak elfelejtettem átírni az adatlapom
x63: Kösz
Huh, hát elég fura így, még hozzá kell szoknom
mod: van hatással a kocsira , ha ebay-ről veszem , vagy semmi különbség?
-
x63
aktív tag
-
motormouse
aktív tag
...én amennyire tudom (nem vok jártas benne) de simán nv-vel, a vezérlőpaneljén játszhatsz a képernyő fényerejével, gammájával, kontrasztjával és ha mossa ha nem sokkal szebbet tudsz belőni mint amit kifotóztál, ömmm és ati-val volt egy olyan lehetőségem h kimondottan csak a játék milyen beállításokkal fusson.
(de bocs ha ezzel most hülyeséget írtam, én mással nem szoktam próbálkozni ha nem tetszik a kinézet) -
-
-
-STIKE-
csendes tag
kilépett most meg nem látom a szerót!
-
-
zodo
nagyúr
válasz
motormouse #7228 üzenetére
akkor most gyere.
-
*Silence*
csendes tag
Nem is tudtam,hogy van mini autó is derbiben
[link]
-
Hello!
Valaki töltse fel nekem pls azt a fájlt, amiben elmenti a Grafika beállításokat a Grid, mert mióta feltettem az 1.2-es Patche-et , csak Mediumot rak be, hiába állítom át
mod: Jamby18: neked mitől ilyen elés a kép? Nálam tök mosott az egész ...
-
motormouse
aktív tag
válasz
Syrius XIX #7227 üzenetére
...ok egészkor rápróbálok
-
Syrius XIX
addikt
Szeró neve: Zyllion.
Mostantól kb. 5-10 percig él, azután minden egésztől 5 percig.
Addig, amíg nem jön valaki! -
Syrius XIX
addikt
És megint. Csinálok szerót, aki akar jöhet.
Minden 1/2 órában 5 percig él. (Ha még nincs!) GYERTEK!!! -
C.Brigante
veterán
válasz
motormouse #7223 üzenetére
thx bro
-
motormouse
aktív tag
válasz
C.Brigante #7221 üzenetére
...hát huhh jókérdés, én ezt már nagyon elfelejtettem, de ha minden igaz:
--> Nagyonkezdő --> Kezdő --> Középhaladó --> Haladó --> Tapasztalt --> Szakértő --> Bajnok --> Szupersztár --> Elit --> Legenda, de ponthatárokat végképp ne kérdezz -
Syrius XIX
addikt
És megint. Csinálok szerót, aki akar jöhet.
Minden 1/2 órában 5 percig él. (Ha még nincs!) GYERTEK!!! -
C.Brigante
veterán
srácok a rangokat nem tudja valaki sorrendben?
-
Syrius XIX
addikt
Csinálok szerót, aki akar jöhet.
Minden 1/2 órában 5 percig él. -
motormouse
aktív tag
...je meg is javult
nem értem
-
motormouse
aktív tag
...hát izé , kapcsolat megszakadt nálam legalábbis és most azt játsza mikor nem volt jó a szerver
-
zodo
nagyúr
Látom, elvoltatok a holtídőben.
Ma végre mentem egy pár tréning kört.
Első índulás érdekesre sikeredett, mert az összes írányítása vonatkozó beállításom visszaállt alapértelmezésre a gameszerver próblámák ídeje alatt.
Szóval egy páran ( akik mögötem álltak a rajtrácson, kicsit elakadtak. -
JohnnyMaggot
csendes tag
Jó estét! ^^
Szeró: JohnnyMaggot
Pass: grid -
Syrius XIX
addikt
Csinálok szerót, aki akar jöhet.
-
motormouse
aktív tag
...ja és h mi sem igazolja jobban, be mertem ezután próbálni a patyolat profilomon az ebay-es eladást/vételt és annak az eredménye h csak "222-es" lett a verda, a +20%os az "260-as" volt törésteszten.
...lesd meg a 7151-es Dokar feladatát és nézd a teszt eredményét a 7154es hozzászólásomnál, aztán tedd meg ugyanazt a te verdáddal
...kiváncsi leszek -
x63
aktív tag
válasz
motormouse #7211 üzenetére
Csak versenyezz vele majd meglátod hogy belelendül
-
motormouse
aktív tag
...oks megmutatom estefelé, m most egy kissé besürüsödött a mai program
...dede visszatudtam csinálni, szereztem eredeti ebay.xml-t és eladtam csak simán a verdát, majd vettem egy teljesáras simát újfent, visszaált a gyári ereje és utánna rápróbálkoztam az ebay-es vételre és csak minimálisan lett erősebb, tehát kiiktattam a 20%ot
(nem visszaélésre használtam hanem a TIGER-TEAM-esekkel nyomtuk külön szerveren csak ilyenekkel, csak egymás ellen, m annak idején beléptem a csapatukba de mióta elb@..tam azt a profilom ezzel, azóta nem mentem rangsoroltra vele, így ki is írták a honlapjukra h elhagytam a csapatot
)
-
x63
aktív tag
válasz
motormouse #7208 üzenetére
Azt a 20% os dolgot nem tudod eltűntetni csak újratelepítés és új profile.
"Kísérteni" fog minden ebay autónál, meglátod.
Ezt jobb nem elkezdeni, mert nagyon nehéz leszokni róla, ha valami sérelmed van valakivel szemben rögtön ugrasz a csúcsverdába bosszút állni, és sosem lesz vége, a jó versenyekről meg lemaradsz.
Veszel ebaycart 87000 eurós ami nem volt összetörve már teljesen jó, lehet vele nyerni. -
dokar
addikt
válasz
motormouse #7208 üzenetére
mutasd már meg azt a +20%-os dolgot
-
motormouse
aktív tag
-
C.Brigante
veterán
nem tudom miért mondják, hogy a lacsetti jobb mint a bmw, most nyertem 3 futamot bömössel, megvárom amíg a sok ökör az első kanyarban összemegy, addig figyelek óvatosan a háttérből, majd go az 1 vagy 2-dik helyre, ha elhúzok egy kicsit a bmw vel a lacsetti már nem ér be utána... ez friss experience!!!
-
Jamby18
senior tag
Megint xarok a szerverek??? megint új felhasználót akar bejelentkeztetni.. este játszottam reggel már nem létezik a profilom, csináljak újat hát persze, online játék szintén nincs.
-
x63
aktív tag
válasz
0414setsuna #7200 üzenetére
Dolgozom
-
dokar
addikt
válasz
- = Zk = - #7201 üzenetére
másik forrásból a kategória legjobbjai:
Pro Muscle category – Ford Mustang GT-R Concept
Prototype category – Ford Doran JE4
Touring Cars category – BMW 320SI
Drift category – Toyota Soarer
GT2 category – Panoz Esperante
GT1 category – Saleen S7R
LMP2 category – Lola B05/40
LMP1 category – Audi R10 TDI
Prestige category – Pagani Zonda R
Pro Tuned category – Nissan Skyline GT-R Z-Tune
én nem értek ezzel egyet, sztem:
Pro Muscle category – Ford Mustang GT-R Concept
Prototype category – Mazda 787B
Touring Cars category – Lacetti
Drift category – Mazda RX-7
GT2 category – Spyker
GT1 category – Lambo
LMP2 category – Lola B05/40
LMP1 category – Audi R10 TDI
Prestige category – Pagani Zonda R
Pro Tuned category – Nissan Skyline GT-R Z-Tune
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest