Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-76-
tag
Akkor mindegy milyen autót veszel ebayen?
-
eszgé100
őstag
gyerekek ez nagyon gyatrán megy
. bocs, de még csak nagyon kezdő vagyok
-
Neoteric
addikt
eltudná mondani nekem vki hogy mégis mik a hátrányai az 1.3as patchnek?
mert mondátok itt multkor hogy nem valami jó, de hogy mért nem azt már nem sikerült megtudnom.
-
Jamby18
senior tag
Nah gyűljön a nép 18.00-ra,legyünk sokan,remélem 1indulatoktól mentes PHs race lesz.
-
-STIKE-
csendes tag
Ceru és VViktor!
Bocsánat nem vettem észre, hogy írtatok privátba!
VViktor nem igazán tudok mit írni, én csak bedugtam és játszom!
A véremben van!
Ceru már nem emlékszem, hogy milyen voltam! -
eszgé100
őstag
válasz
Syrius XIX #9489 üzenetére
köszönöm, tegnap már sikerült kipróbálni.
még kezdő vagyok, úgyhogy az esetleges balesetekért már most előre elnézést kérek
de persze a korrektség egyértelmű online társaságban -
Neoteric
addikt
billentyűn én meg jobbkézzel kanyarodok és nyomom a gázt is féket is, ballal csak a spacet ütöm ha kell a kézifék.
most vettem egy xbox360 kontrollert, ott ballal irányítok jobbal adok gáz, ballal fékezek.
amúgy balkezes vagyok.
-
zodo
nagyúr
Furi.
" a jobb kezesek a jobb kezüket használják kanyarodásra és a balt pedig gázra/fékre. "
Jobb kezes vagyok, de ezekszerint valami hibryd.
Életembe még meg se mertem probálni, jobb kézzel írányítani.
Mindig is a Ball kézzé volt az írányítás, abban valahogy jobb a Ball.
( bill.-en is jobb kézre esik az A,W,S,D írányítás, nem beszélve a konzolok, kontrollereinek digitális padjairól )Nekem nincs autom, se jogsim így nem tudom ott, hogy vezetnék, de kiskoromba, biciklivel is csak jobbra tudtam farolni.
Ebből látszik, hogy nekem a Ball kezem a biztonságosabb ilyen téren. -
dokar
addikt
a jobb kezesek a jobb kezüket használják kanyarodásra és a balt pedig gázra/fékre. egyébként a kanyarodás sokkal precízebb műveletet igényel, mint a gáz/fék adagolása.
ellenben a valóságban szinte 90%-ban csak bal kézzel fogom a kormányt, a jobbal pedig a váltót, rövid fokozatok.
-
-76-
tag
újratettem a játékot, elég ha csak az 1.3 patch-et rakom fel a többit nem ?
-
fireproof
őstag
válasz
Axel pRo #9460 üzenetére
ja jót mentünk bár volt néhány rossz pillanat
mondtam hogy majd belinkelem hogy nekem milyen gamepadom van és hogy mik a beállításaim... a gamepadom egy Trust Predator Ezek pedig a beállításaim.
-
eszgé100
őstag
tehát akkor patch sem kell?
ma este megy még valaki?
-
Axel pRo
aktív tag
Köszönöm mindenkinek az esti játékot!
Gurultunk pár nagyon szép kört.És még a Spa-Lacetti összeállításban is új rekordot állítottam fel magamnak: 2:00:71
-
fireproof
őstag
válasz
Syrius XIX #9455 üzenetére
Na jövök én is szerintem
Visszatérek grid-be bár szerintem nem sokan emlékeznek régebbről rám mert sok az új srác
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #9453 üzenetére
-
Syrius XIX
addikt
Csináltam szerót.
Indulás: 17 : 40-kor
Szeró neve: Xenomorf
Jelszó: grid
-
amigo8519
csendes tag
üdv mindenkinek!
nem rég kezdtem el játszani, sikerült is Legends lenni, de hiába, nem megy úgy ahogy kéne, ez a 1.3 furább, nem tudnátok segíteni Game Pad hoz valami jó beállítást mondani, nagyon megköszönném, további jó játékot mindenkinek
-
Axel pRo
aktív tag
Új profil. Összesporolt pénzecskémből vettem egy jó kis 87K-s Lacettit
Ritka darab -
V.L.
aktív tag
Szia Bielik!
Elismerem, "túl érzékeny a kicsiny lelkem". DE. Én úgy érzem elég korrekt voltam (vagyok) veled és másokkal is egyaránt. Én mégis csak a pofonokat kaptam tőled. Mind a kanyarokban, (és előfordult, hogy egyenesben is) lesodortál, leszorítottál, direkt nem direkt most már mindegy. Amikor rákérdeztem, hogy miért, akkor mindig azt a választ kaptam, hogy "bocs, de nem tudtam megállni. nem direkt volt.". Egy ideig ezt el is hittem, és adtam neked mindig egy újabb és újabb esélyt. Hittem neked, de nem változott semmi. Ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy nem vagyok veled hajlandó egy szerveren tartózkodni. Így én se kapom fel a vizet rád, és te is mehetsz úgy, hogy ne kelljen rám vigyáznod. Ha megsértettelek eme viselkedésemmel, az elnézésedet kérem, de úgy érzem ezzel a magyarázattal még tartoztam neked.
További jó gurulást kívánok neked!
Üdv Ceru
-
mck7
csendes tag
(én vagyok a bubus bielik
) Valamelyik nap panaszkodtak egyesek, hogy tul agressziv vagyok
meg kilokom oket. Nos az hogy agresziv vagyok azt belátom de nem mindig.
Kilokni azt nem! Én nem lokom ki senkit direkt ill magyart nem. Kanyarban elofurdul, hogy már messzirol
becsuszok es ha olyankor valaki a kulso iven halad már nem tudom visszahozni az autot es repul, de ha idoben látom, hogy magyar akkor lassitok. Cerunak meg uzenem, hogy nem kell menekulnie ha engem meglát en nem eszem meg en csak haladok. De Cerura már nagyon fogok vigyázni. Sajnos nagyon hamar felkapja vizet. Amugy ez meg csak egy tetves játék nem kellene véresen komolyan venni. A ph team-et befejeztem nem a csapattársak vegett hanem a kulfoldiek igy rogton beazonositanak es rogton megjegyzések sora röpköd a cseten.
Én meg nem szeretem, ha rolam beszélnek vagy a csapatrol ph így, ph úgy fak ph-team. Meg be sem lépek egy seroba máris szavaznak fak faker ph team go out hungarian. Szoval a ph csapat megtett mindent a jo hirert. ( persz en is koztuk voltam). Amugy meg utálok vigyázni, de fogok
-
JJános
addikt
válasz
LittleSteVe #9441 üzenetére
Én is voltam kicsit!
-
LittleSteVe
csendes tag
Tegnap este mi is jót gurultunk Axellel meg a többiekkel privát szerón.
-
JJános
addikt
válasz
vviktor1 #9436 üzenetére
Engem is ez a bielik löködött mindig. Lehet, hogy leszek kezdő, de ez a ph-s Team nem nagyon jön be. Akkor is kilöködnek, amikor nem ismertek között vagyok. Lehet azért, mert a nevem nem tetszik? Akkor pedig az ilyenek, mint bielik teszik tönkre ezt a nevet.
Én már a festést is változtattam, de nem jött be. -
Chrys_
addikt
Tegnap 2x lezúzott egy Volker nevű német b...i, amíg bent maradt utána, addig toltam kifelé... És az a poén, hogy egy másik német is rászállt
-
dokar
addikt
válasz
vviktor1 #9436 üzenetére
nem tudom, különösebben nekem sincs bajom vele, csak előtte nagyon kényelmes volt a versenyzés, mert a 12 főből kb 10 úgy versenyzett, hogy figyelt a másikra, nem szorította le, nem lökte meg... stb. azért nem egy utópia, de mégis kellemesebb.
azt vettem még észre, hogy ha a PH-Team-es nick-el megyek, akkor sokkal nehezebb, mert nem szeretik a csapatot.
-
fireproof
őstag
Ceru val jót gurultunk ma rankeden
-
Chrys_
addikt
csinál vki szervert?
-
LittleSteVe
csendes tag
Végre összeszedtem egy kis pénzt lacettire és vettem egy 84 kilósat.
Gondoltam megyek vele egy két kört és megpróbálok javítani az eddigi Spa rekordomon (2:03.56). 10-15 kört mentem és sikerült 2:02 alá bemennem, az új rekordom: 2:01.34 -
-76-
tag
válasz
LittleSteVe #9426 üzenetére
legalább nem lenne ellenfelem rankeden
-
zodo
nagyúr
Kerestelek fél nyolc körül, de nem láttalak, így megálltam az egyik euro shorton.
Később megérkezett Tibcsi és gurultunk.Ph-Team téma.
Lehet, hogy nem csak az új patch tehet róla, hogy megcsappant a létszám.
1.2-el menők nem tudom mennyien lehetnek, de gondolom ők is írnának a topikba, ha játszanának. Iskola is elkezdődött, megjelentek az új játékok.
Jöhetne már a Grid folytatása, mert néha már nekem is uncsi.
Vagy mi a baj? -
dokar
addikt
régi profillal régi versenyzőkkel a vége felé már egész jókat lehetett menni.
kezdek kiábrándulni ebből a "PH-Team" dologból. -
dokar
addikt
mentem vissza rankedre, jön vki?
-
-76-
tag
SAJNA EGYENLŐRE NEM MŰKÖDIK ONLINE FORMÁBAN !!!!!
DE MÉG DOLGOZOM RAJTA !!!
-
dokar
addikt
van most vki ranked euro lacetti shorton?
-
-76-
tag
válasz
LittleSteVe #9405 üzenetére
elment
-
-76-
tag
majd írjatok,hogy egyáltalán működik - e ?
mert , ha nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest