Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanfany65
tag
válasz
JohnnyMaggot #11899 üzenetére
Miért erre mi mást irhattam volna!Különben meg rájöttem igazatok van azzal és akkor játszik mindenki ahol akar!Tudom hogy nem nekem szolt ,de gondolj bele máskor együtt gurulsz a társakkal és semmi baj veled legközelebb meg nem tudsz belépni.Nem csak az bünhödik akinek szerintetek kéne hanem más is ezen is el lehet gondolkodni!Ja és nem azért irok ,hogy nekem privibe megadjátok a kodot,ha nem azért mert elég szarul eset!
Te sem örülnél nagyon ha ilyesmivel találkoznál!
Részemröl ennyi!! -
fanfany65
tag
válasz
JohnnyMaggot #11896 üzenetére
Igen értem,én vagy is mi a buták akik vitatkozunk nem érhetünk fel az okosokhoz!
Mindent értek és ehez tartom magam!Azthiszem befejezem az ide irkálást mert én hülye vagyok!! -
fanfany65
tag
Hali!!
Almacsavo azt azért megtuthatom miért igy nyomjátok,lehet hogy semmi közöm hozzá csak érdekel!! -
JohnnyMaggot
csendes tag
De bazzeg, ha kaptál volna pass-t akkor meg azért nem jöttél volna...
Tökre nem kéne keresni a támadási pontot.
Én amugy a tartozkodom az itteni vitáktól, mer' kicsit gyermeteges amit müveltek. Tegnap elött voltam a Zyllion szeron és Ti még egymásközt is képesek vagytok balhézni... Szal lehet gondolkozni. -
vviktor1
aktív tag
válasz
Syrius XIX #11861 üzenetére
Almáék megint külön nyomják, még azt se irták ide h. aki menne kérjen passt, aztán eldöntenék adnak-e. Ők a külön csapat, az a 8 ember gondolkozzon el ezen akik ott vannak most.
Mentem rankedre, végülis nekem nem hiányoznak nem vagyunk egy súlycsoportban de azért csak ide kellett irnom. -
Sziszifeca
őstag
válasz
0414setsuna #11874 üzenetére
Írok privit...
Sikerült megnézni a videót, hát így nem jó..
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Nálam nem indul el a video.
-
Syrius XIX
addikt
Megcsináltam megint.
-
WASPZotya
tag
Hali!
Most kaptam meg a Gridet gyáriban régen fent volt nem origi, és szenvedek mint állat most rakom 4edjére mert az 1.3 patch után nem csinál semmit. Direktx frissítés megvolt, vgatelepítés is.
Ha valaha sikerül mi kell ahhoz hogy nyomathassak veletek? -
Syrius XIX
addikt
Csináltam szerót, GYERTEK!!!
Nézzétek meg a privit jelszóért!!!
Ha valakit kihagytam, írjon privit. -
zodo
nagyúr
válasz
LA_COSTE #11880 üzenetére
Ne próbálkozz, már vége a játéknak.
11779. hsz.-ben a helyes válasz.
Igen, a jobb szélső volt.
Kb. azonos erőviszonyok mellett küzdöttünk, de vigyáztunk egymásra és így tudott a rossz ívről, elsőként kanyarodni.
Én, pedig 260-nál még fotóztam is közben.(#11884) x63
Én, értem.
Egyszer kiprobáltam ezt az analog kormányos vezetést, de mivel kicsi a tenyér ill. új méretem ezért nagyon fárasztó volt a kezemnek. Így visszatértem a digitálisra. -
x63
aktív tag
válasz
0414setsuna #11883 üzenetére
A holtjátékot állítod vele, magyarul a joy középállásból kimozdítása után mikor kezd el működni, gázt adni, vagy fordulni, vagy fékezni.
A saturation pedig azt mutatja hogy meddig műküdjön a joy ha kimozditod, magyarul hol legyen a teljes gáz, 100 -nál a végén, 50 -nél a felénél már full gáz van.
Talán érthető lett. -
0414setsuna
tag
na végre sikerült, manuallal és automatával is én inkább az automatánál maradok
csak annyi volt a lényege hogy nagyon lrzékenyen kellett nyomni a gázd amég fel nem pumpáltam azokat a fehér csíkokat
és a deadzonet is levettem habát még mindig nemtom az mire jó -
x63
aktív tag
válasz
Ne csodálkozz a beállításaiddal digitális gombot csináltál a joy -ból szerintem.
A gáz deadzonát tedd 0 -ra, a saturation -t meg 100 -ra akkor jó lesz, és ne csinálj ekkora deadzonákat, mert akkor nagyon nagy a holtjáték, elveszti értelmét az analóg irányítás. -
LA_COSTE
senior tag
válasz
0414setsuna #11877 üzenetére
Próbáld meg ezzel, ha gondolod. Az én beállításaim. Én tudom tartani 3/4 nél a fordulatszámot, hogy jól induljon. Az biztos, hogy manuális váltóval még gyorsabb lehetne a dolog...
Azt még gyakorolni kell.zodo: (biztos nem Te lehettél
) akkor a jobb szélső? kafán tolta, ha ő fért be elsőnek. Ha meg Te, akkor jól csináltad.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Nem túl magasak a holtjátékok neked?
Amugy balkezes vagy?
Nekem pont fordítva van a gáz/fék meg az elfordulás. -
0414setsuna
tag
válasz
Sziszifeca #11851 üzenetére
de miért nem tudok úgy rajtolni? fail
ha csak egy kicsit is nyomom a gázt az a szar mutató egyböl 8000nél van és ugrál mint a fene
a beállitásaimmal van a baj? -
Rolly Dy07
senior tag
Ezer hála annak aki betévedt a RollyDy szeróra.
Nagyon Fair Play meccsek vannak, köszönöm!
Holnap vagyok és folyhat a harc. -
Rolly Dy07
senior tag
Aki nem tudna csatlakozni.
Menjen rá a szeró nevére és várjon addig amíg meg nem jelenik jobb oldalon a 3 pötty. Utána tud csatlakozni szerintem. Én mindig így csinálom. de kikapcsolhatom a tűzfalat is ha kell. -
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #11861 üzenetére
Én jövök Zyl!
Talán nem ártana másik topic sem! (ezt humornak szántam, és nem gondoltam komolyan)Én nem haragszok senkire, még akkor sem ha rám páran. Én csak egy öreg megrögzött pc-s vagyok. Lassú is vagyok, és sokak szemében vörös posztó is. Vezetni sem tudok, és a kanyarokban is más íveket használok. Szeretek a belső íven menni. Ezért elengedhetetlen, hogy legyenek pitty-puttyok. Hangyám is gyorsan felmászik, és ha megcsíp, akkor a türelmem is elfogy. Mindezt beismerem, és sajnálom.
Ebben a korban vátozni sem sok mód van, sajna.Bárki kéri, szívesen bocsánatot kérek, mert tudom, hogy rigolyás megrögzött csont vagyok, és sajna szeretném, ha a széthúzás helyett inkább békében gurulgatnánk.
Egy csapat álmom van, amiről nem mondtam le, bár egyre inkább álomnak tűnik, de mégis szeretnék mindenkit arra kérni, hogy cstlakozzatok ahhoz a mozgalomhoz, hogy legyünk egy csapat. Please! JJ -
D@ni88
addikt
válasz
Rolly Dy07 #11863 üzenetére
gyertek Rollyhoz
-
Rolly Dy07
senior tag
Dúrván 2, 2:15-ig leszek.
Aki addig akar jöhet meccselni.
Szeró: RollyDy
Jelszó: goodEgy darabig várok.
-
D@ni88
addikt
megyünk hozzád na
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Syrius XIX #11808 üzenetére
Már csak azért is, mert tegnap amikor 1/2 8 körül elfogytunk, megnéztem van e privát szeró.
És volt! Dugójancsi volt a szeró, 3-an voltak, de a szokásos grid jelszóval nem tudtam belépni.Na most akkor hogy is van ez?
Valahonnan tudomást szereztek a bajnokságról, idejöttek szórakozni, de mivel kiderült, hogy egyenlőre nem lesz bajnokság, máris külön privát szerót csinálnak?Akkor maradjanak a BS-Team-en belül és kész.
Én igazán meg vagyok elégedve azokkal, akiket eddig ismerek, nekem nincs szükségem az ilyenekre.Én küldök majd privibe jelszót annak akinek gondolom, hogy ne az ilyen idegenekkel játszak, akik csak szórakozni jönnek, aztán már külön is vonulnak. Úgy látszik a megszokott grid jelszó használatának az ideje lejárt!
-
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #11857 üzenetére
-
Rolly Dy07
senior tag
Köszi fiúk jó volt a meccs. Nagyon nagyon Fair Play!
Kb. 13:00-kor megint meccs
Szeró RollyDy
kód : good -
Sziszifeca
őstag
válasz
Rolly Dy07 #11853 üzenetére
Format Factory vagy a Winavi-val. Változó.
-
D@ni88
addikt
válasz
Sziszifeca #11851 üzenetére
azta, akkor azért vagy te olyan gyors
én is próbáltam rászokni. de azért megvolt a laza 3 másodperc hátrány/kör
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Sziszifeca #11843 üzenetére
Mivel kódoltad át mp4-be? Én is csináltam videókat.
-
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #11847 üzenetére
Keresem.
-
Rolly Dy07
senior tag
A szerónál hogy állítsam be a coll-t?
Hogy jobb on vagy forward? -
D@ni88
addikt
válasz
Rolly Dy07 #11844 üzenetére
elég jól megy már neki
múltkor toltam vele
Sziszifeca. Te is manuálváltóval tolod?
-
Rolly Dy07
senior tag
Tegnap játszottunk egymás ellen emlékszel Némethi.
-
Rolly Dy07
senior tag
Zodo ha itt vagy csinálok szerót, és szeretettel várom a többieket is, akinek van kedve.
11:00-kor megcsinálom a szerót
Szerver neve: RollyDy
jelszó: good -
nemeth989
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #11844 üzenetére
Kösz a biztatást
-
nemeth989
senior tag
válasz
Sziszifeca #11843 üzenetére
Szia
Ha lehetne Nürb-ről csinálnál. Nagyon megköszönném
ZODO
Heloka
-
Rolly Dy07
senior tag
Ha már egy ideje játszol nagyjából tudod melyik kanyarban hányadik sebességben tudsz haladni, ha megfigyeled. A gond ott van, hogy a lassuláskor neked kell vissza váltanod és kanyarodni is. Meg persze kigyorsításkor is te kapcsolsz. De ezt csak gyakorlással fogod tudni elsajátítani. Nem kell elsőre világrekordot menni, nem kell kapkodni! Sokat fogsz még rontani. Vagy nem váltasz vissza időben, vagy elbambulsz és nem kapcsolsz fel időben.
De kitartást, és sok sikert hozzá. Nem fogod megbánni. -
nemeth989
senior tag
Szaisztok
Néhányan ismerhettek már nemethi néven tolom és játszottam már néhányotokkal.SZISZIFECÁHOZ lenne olyan kérdésem, hogy van még ilyen kézi váltós videód, mint amilyet az almacsávóval nyomtál?
Mert én is most akarom elkezdeni a kézi váltós témát, és örülnék ha tudnál küldeni nekem még ilyen videót. -
Jamby18
senior tag
válasz
jelszót fogok változtatni, mert már kezdünk tele lenni idegenekkel
Csak nem én lennék az?? fel mertem menni a szerótokra 20percet legközelebb már pénzt is fogtok kérni? Esküszöm úgy beszéltek rólunk mit ha valami betegséget terjesztenénk "idegenekkel"
pfffff
2részre szakadt a csapat, az a gond,hogy van olyan a 2csapat közül akikkel szívesen játszanék, csak hát aki próbál normális az szopj@ a legnagyobbat.
Halálán van a topik az biztos,pár nap alatt,sajnálom. -
D@ni88
addikt
mondjuk elég szomorú hogy már titkos jelszavak vannak... sztem belehetne írni ide is. nemtudom minek kell titkolózni. Vagy most csak az kap kódot aki "megérdemli"
-
zodo
nagyúr
Fent voltunk Fanfany-al a titkos jelszavak híányából adódóan Euro-n.
( Most tényleg ez lesz ? Mondjuk nem érdekel a privi téma, mert rankedon is szeretek veletek menni, de másokat lehet hogy érdekelne )Persze csak a törés zúzás jutott első körben, de lekoptak az idióták és így tudtunk jókat menni, mármint Fanfany pl. döntetlenre hozta Krivbass-al a szériát, aki ugye tud valamicskét, mert ma nem voltam valami nagy formában.
Szerk:
Rolly Dy07 megigérem holnap benézek hozzád, ha lesz még kedved szerót készíteni.
-
JJános
addikt
Mindegy.
-
Rolly Dy07
senior tag
Senki nem akar?
Elmentem zúzni Rankedre. -
Rolly Dy07
senior tag
Aki jönne hozzám Személyes szeróra priviben üzenjen! 22:00-kor verseny
Mentem tusolni! -
Sziszifeca
őstag
Jó vót a verseny: SPA
-
Rolly Dy07
senior tag
Tényleg! Ha itt a gép előtt iszunk és nyomjuk a Gridet, az ittas vezetésnek minősül?
He heIttam egy sört. Ahogy a jó öreg borsodi bontó mondá"Hát fiúk ma sem éltünk hiába"
-
vviktor1
aktív tag
válasz
fanfany65 #11821 üzenetére
Csak akit kifelejt az meg rosszul érezheti magát... Nembaj majd csináljon mindenki saját privátot azt körözzön egyedül...
Ezért nem lesz ez egy csapat sosem. Majd rankeden összefutunk. Eddig se komáltam a privátot igazán.
Viszlát PH-team, ennyi volt, már tudom ezért törölte Ted is a honlapot -
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #11825 üzenetére
Felmegyek rankedra.
-
Rolly Dy07
senior tag
csinálok egy szerót jöttök 22:00-kor?
Addig lefürdök meg ilyesmi.
Akartok jönni?
jelezzetek priviben és megadom a kódot. Úgy mennék már egy jót.A szerver neve tuti RollyDy lesz.
-
Rolly Dy07
senior tag
Adjatok privát jelszót légyszi.
Velem jól jártok, mert tényleg Fair vagyok. Azt írtátok kell még ember.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Sziszifeca #11815 üzenetére
Almacsávó szeróját látom de mi a jelszó?
-
fanfany65
tag
Bocs fiuk nem tudtam a jelszó váltásrol azt hittem vicc de látom nem az!
Megértettem csak az mehet be akinek privibe elküldi aki csinálja a szerot! -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Adjatok Privát szeró nevet és kódot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak előbb iszok egy sört.
Amúgy nem vagyok ideges csak szakmailag a versenyezni nem tudókat megelőzöm, és a célegyenes végén BOOOOMMMMM hátulról nekem. Nah ilyenkor szoktam 10-ig számolni és kitaposni a gép belét, ha még utolérem adok neki.Nah megyek sörért! Ha még lesztek nyomok veletek. Ráérek sokáig.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Bocsi smile-kért. Nem most kezdtem a rankedet, hanem vagy 2 éve. De az utóbbi fél évben nem játszottam vele, akkor aztán tényleg sok idióta volt. Most meg még rosszabb lett.
-
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Rolly Dy07 #11814 üzenetére
Ez egyiket töröld lécci!
Persze ha még tudod.
Nem kell ez a sok ()
Figyu, te még most kezdesz játszani ranked-en, ott vannak ilyenek, ezért nem szabad véresen komolyan venni.
Mért nem jöttél privát széróra,ott nyomtuk egy ideig, és még lehet most is megy. -
Rolly Dy07
senior tag
Nincs egy nyavadt szeró ahol ha 6-nál többen vagyunk ne löknének ki. Rohadt ukránok meg mitudom én kik. NEM LEHET NORMÁLISAN JÁTSZANI(B)!!!!
KÖNYÖRGÖM HA VALAKI LECSÚSZIK AZ ÍVRŐL, MIÉRT KELL VISSZAHÚZNI A KORMÁNYT ÉS KERESZTBE MENNI A KANYARBA, MIKOR TUDJA(EZT KÉTLEM AZ IDIÓTÁKTÓL) HA MÖGÖTTE JÖNNEK MÁR ÍVEN KANYARODNAK ÉS MARADJON A ROSSZ ÍVEN, MERT BELÉMENNEK!!!!!!!!!!!!!!!!
A TÖ...ÖM KI VAN AZ IDIÓTÁKKAL!
NORMÁLIS VERSENYEZNI TUDÓ HANGSÚLYOZOM TUDÓÓÓÓ(U) EMBEREKKEL AKAROK HOSSZABB ETAPOKAT. -
Rolly Dy07
senior tag
KÖNYÖRGÖM HA VALAKI LECSÚSZIK AZ ÍVRŐL, MIÉRT KELL VISSZAHÚZNI A KORMÁNYT ÉS KERESZTBE MENNI A KANYARBA, MIKOR TUDJA(EZT KÉTLEM AZ IDIÓTÁKTÓL) HA MÖGÖTTE JÖNNEK MÁR ÍVEN KANYARODNAK ÉS MARADJON A ROSSZ ÍVEN, MERT BELÉMENNEK!!!!!!!!!!!!!!!!
A TÖ...ÖM KI VAN AZ IDIÓTÁKKAL!
NORMÁLIS VERSENYEZNI TUDÓ HANGSÚLYOZOM TUDÓÓÓÓ(U) EMBEREKKEL AKAROK HOSSZABB ETAPOKAT. -
zodo
nagyúr
válasz
Syrius XIX #11774 üzenetére
Te még nem jártál olyan ranked szerón, ahol fair játékosok játszanak vagy mi ?
Mert van olyan
(persze, egyre ritkábban) , de nem is a többiekről volt szó, hanem JJ saját vezetési stílusáról.
Más:
Amúgy 21:00 körül már ráérek, szívesen beneveznék egy tagnapihoz (késő esti) hasonló futamra.
-
vviktor1
aktív tag
válasz
Szvsz. nem baj az ha gyarapodunk, jórészt korrekt embereket ismertem meg ma.
FECA: a kedv még meglenne, de kell egy(több) jó szervező. Az oldalt meg különösen sajnálom... Ted lécciiiiiiiiiii
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Sziszifeca #11804 üzenetére
Nekem lenne, de csak a jól megszokott csapattal!
Idegenek kizárva!
Bővebben privibe, ha érdekel. -
Syrius XIX
addikt
Na asszem itt az ideje annak, hogyha szerót csinálok jelszót fogok változtatni, mert már kezdünk tele lenni idegenekkel!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Sziszifeca #11806 üzenetére
A kormányt kaptam, és gondoltam csinálok hozzá cuccot. Megmondom őszintén számítottam is rá és muszáj is volt. A pedálok elég kemények a gázt kivéve, és ha nem csavarozod oda valahova be se tudod nyomni, mert eltolod az egészet. Képzelheted.
De nem azért írtam, mert vagánykodok csak kicsit kijött belőlem a düh, emiatt a verseny mizéria miatt. Nah megyek próbálkozok valamelyik szerón. -
Sziszifeca
őstag
válasz
Rolly Dy07 #11805 üzenetére
K@bbe.. G27-ed van meg állvány hozzá!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Sziszifeca #11804 üzenetére
Nekem lenne és talán a szervezésbe is be tudnék szállni.
De csak akkor lesz verseny ha előtte el lesz próbálva minden és online mindenki mindenkivel tud komunikálni VentriloMix Team speek progival. Amúgy értelmetlen próbálkozni. Élő beszéddel jobban lehet irányítani.Most megyek kajolni fél óra és itt vagyok.
Nem azért csináltam Cocpitet -10 fokban a G27 kormányomhoz, hogy Cod-ozzak! Értem(South Park)!!!!
-
Sziszifeca
őstag
De jó, a [PH-TEAM] oldala is megszűnik. Ez nagyon f@sz@.
Ha már TED így feladta, akkor másvalakivel elkezdhetnénk szervezni, vagy rendberakni ezt a társaságot.NEKTEK MÉG LENNE KEDVETEK VERSENYEZNI?? -(TED féle.)
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX #11797 üzenetére
Szerónév jelszó?
Én mennék.Majd írjatok ha van valami, addig megyek Rankedre!
-
-STIKE-
csendes tag
Ezt a veszekedést sem értem igazán. Lehet, hogy én vagyok túl jóhiszemű, de szerintem aki itt van ebben a topicban, azok közül nem hiszem, hogy szándékosan lökdösődne valaki. De ha még így is lenne, akkor sem a topicot kell teleflame-elni, hanem privátban szépen higgadtan megbeszélni, hogy akkor mi is történt...
Ezzel teljes mértékben egyetértek !!!!!
-
Az előző nem válasz akart lenni, csak rossz gombot nyomtam meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok