Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
motormouse #13698 üzenetére
XD XD XD Hát ez besz...rás! Isten vagy!
Az viszont igaz és ezer hála!
Ilyenekről beszéltem.
Nah most már bőrt a szemre! éjfél??
-
motormouse
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #13696 üzenetére
...az uccsó spa-nál tuti nem volt fair az a piros lacetti, letolt a fűre, az első kanyarban már kapta is a feladatát, tereptárgy rendezés múrva gereblyézéssel
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
motormouse #13692 üzenetére
Ja de én szerényebb vagyok.
Pont meccsben voltam azzal a nácival, amikor az uccsó kanyarban ki akartam kerülni erre elém húzta a kormányt én meg telibe. Utánna meg írta piros lett a kereke. Hát csessze meg én b....tam el! Tisztességes úton akartam a végén nyerni, de úgy látszik ezek nem komplettek. Már a végén én is untam, hogy mindig nekinyomtak a korlátnak vagy valami.
Egy párszor én is megmentettem az írhátok a nagy kavarodásban, de ez asszem oda-vissza ment. Csak én úgy hogy meglöktek a magyar fele én meg nehogy már nektek menjek alapon padlófék, padlógáz jobbra balra vót minden.
Jó soká lett megint basszus!
-
x63
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #13693 üzenetére
Hehe ezeket jól elvertük .
-
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #13693 üzenetére
Pont ezt a képet akartam linkelni.
Köszi srácok!
Kár, hogy a korábbi futamokról lecsúsztam.
-
motormouse
aktív tag
-
x63
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #13685 üzenetére
Csinálj másik ranked szerót.
Euro -t, azt megyünk .Motor Én mindig sejtettem hogy "válámi ván" de nem akartam kötekedni.
-
motormouse
aktív tag
...az gyönyörű
, mi vok én??? csíter??? ...kitiltottak és az utólsó rémképem h első lettem holott 4dik
, wtf
,azt mondja Geffe mindenki ki lett kick-elve
...na mindegy kereslek titeket -
Rolly Dy07
senior tag
Úgy ki vágott mint macskát szarni.
Mi történt?Privát esetleg 23-ig?
Ott valami szakadt online, mert mindenki ki lett penderítve. Amúgy ha jól emlékszem felküzdöttem magam az 1. helyre.
-
x63
aktív tag
Most mi van, benneteket is kidobott ?
-
dzsavermadar
senior tag
Keresgéltem egy kicsit. hiába. Jó éjt, és jó gurulást!
-
x63
aktív tag
Csinálok ranked szerót TVR Tuscan -t.
Gyertek.Mentem euro rankedre keresni benneteket.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
motormouse #13678 üzenetére
az a neve, hogy BMW stb .beléptem egy be de nem ti voltatok. mindegy majd máskor. köszönöm a mai versenyeket .nagyon jól szórakoztam.Szuper volt
-
motormouse
aktív tag
...dzsave te lettél a szeró és kidobott engem, de gondolom Hun-t is, és nem tudok visszamenni
, menjünk rankedre (rangsorolt,online ezt jelenti)
csinálok egy BMW kupát, keressetek, 10perc múlva vissza nézek ide ha nem jöttetek -
mester32
csendes tag
thx mindenkinek jó kis buli volt főleg a roncsderby
-
vviktor1
aktív tag
válasz
Syrius XIX #13673 üzenetére
Szintén köszi mindenkinek !
-
JJános
addikt
Ilyenkor már másképp nem lehet. Nem akarok veszekedni. Én inkább minden esetben elmegyek, mintsem veszekedjek. Ezt itt többen tudják tanúsítani.
VVikti ment előttem, és megkoccolta Norbit. Vikti fékezett, és én léptem a helyére. Vikti jött mögöttem. Őt kérdezd, mindent látott sztem.
Norbi meg nem látta, hogy ki volt. Kék autó-kék autó. Én meg nem értettem semmit.
Azért írtam Norbinak, hogy elmondja. Mit látott, vagy valami infó.
-
zodo
nagyúr
Most már jöhettek, én lettem a szeró!
Aki nem ismerne: Jrzodo - grid párossal be tud lépni!
-
vviktor1
aktív tag
válasz
dzsavermadar #13663 üzenetére
én se tudok..
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #13663 üzenetére
Ott vagyok!
-
dzsavermadar
senior tag
Szeró kész : dzsavermadar, jelszó: grid
-
JJános
addikt
válasz
drifter001 #13660 üzenetére
Műxik eredetinél is. De nekem nincs. Egyébként is az warez lenne. Azt itt tilos.
Majd aki tud meg fog keresni privátba sztem.mivel nem jött senki a szerót törlöm. 19.00-kor csinálok megint, ha addigra más nem csinál.
-
drifter001
csendes tag
Esetleg egy cracket nem tudnál küldeni? (vagy eredetinél nem műkszik?)
-
JJános
addikt
válasz
drifter001 #13658 üzenetére
Hát akkor nemtom. Lehet nem tudja beolvasni. De tutti, hogy azt akarja.
Egy DVD tisztítás?Mondjuk nekem 2 DVD eszköz van a gépben. Átrakom, és megtudom.
-
JJános
addikt
válasz
drifter001 #13655 üzenetére
Az eredetiséget akarja ellenőrizni. Gyári dvd-t tedd be.
Urak a szerót most csinálom. grid jelszóval.
JJ-PH-Team a név. Ha át tudom adni. Ide megírom a szeró nevét.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
drifter001 #13655 üzenetére
Szia ! Segíteni nem tudok sajnos,
csak üdvözöltelek.
-
drifter001
csendes tag
Sziasztok! 2 éve játszok a játékkal, szívesen jönnék, ha lesznek versenyek, de 1 gondom van kb. 3 napja, ha rákattintok az ikonra egy ideig tölt utána egy 1x1 cm-es pörgő cd jelenik meg a helyén és semmi, mi lehet a gond?
-
dzsavermadar
senior tag
Ha igen, szervernevet kérek, mert nem ismerem még a neveket. A jelszót igen.
-
dzsavermadar
senior tag
Csinál valaki versenyt? Én ráérek.
-
dzsavermadar
senior tag
Én tényleg mindenhol egyformán megyek/tudok, csak a körülmények és autók változnak.
Lejjebb írtam az auto váltót, nem minden pályán egyforma a sebességfokozat probléma. A másik meg, gondold át, hogy azon a pályán, amit úgy ismersz és szeretsz, és rengeteget toltad, azon azonos képességű autókkal szinte lehetetlen megverni téged, legfeljebb, ha hibázol, vagy a másik is ennyire tudja. Én kb február óta játszom a Griddel, előtte persze néhány NFS, meg a TDU megvolt, de itt még a pályákat sem ismerem jól, névről meg egyáltalán nem tudom azonosítani. Majd kiforrja magát. -
Steady74
addikt
a rangsoroltnál a kapott pontok alapján különböző szintek vannak: rúki, amatőr, csempion, szupersztár, elit, és legend. Kb ez a sorrend, ezeken haladsz végig, a vége a legend, nincs tovább. Sok a p@r@szt néha ezeken a szerókon, de hamar meg fogod tanulni ki fair, ki nem. A nem rangsorolt versenyeken is kapsz pontokat, de azok nem gyarapítják a rangodhoz tartozó pontokat.
Remélem Pepi nem talál ebben a hsz.ben sok hibát -
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #13635 üzenetére
Én is örültem az új tagoknak, bár du. csak pár futam erejéig volt velünk zsombor és este is csak egy órácskát töltöttem a társaságotokban. De klassz volt!
A szerény duma tetszett
kb.: " minden pályán ezt tudom "
Aztán a muscle verdáknál meg csak pislogtunk Rolly-val.(#13643) Steady74
Tegnap 23 óra körül lett vége és valamikor kora du. indult a szeró.
Hol voltál ? -
Steady74
addikt
viszonylag egyszerű: megkeresed a multiplayer menüt, ott meg fogja kérdezni, hogy létező fiókkal kívánsz belépni, vagy csinálsz egy újat. Nyilván csinálsz egy újat, utána play online és online almenükön át jutsz el ranked (rangsorolt), non ranked (nem rangsorolt), és a privát szerverekhez. A privát szerókhoz kell tudni a jelszót, a szeró neve a játékos neve, aki indította. A másik két lehetőségnél is értelemszerű, Quick match, itt bedob egy tetszőleges játékba, a Costum match, itt te tudsz beállítani paramétereket (pl verseny hossza, ütközés módja, stb), illetve harmadik, hogy Te indítasz szervert. Jelszó itt nem kell, ezek nyilvános szerók, (sajnos) bárki beléphet. Általában a damage on, race lenght short, collosion forward, asssists allowed, catch up off beállításokkal szoktam szervereket keresni. Remélem segítettem
-
Terkk
tag
Jó játék, pár hónapja kezdtem vele játszani, de az online részét nemvágom mit hogyan kell!
Drift mód a kedvencem tetszik
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #13641 üzenetére
Amikor tudsz, jössz. Ha 18.00-ra jössz, az is jó.
-
JJános
addikt
Tisztelt társadalom, és pilóta urak! Ma is kéne gurit csinálni. Akinek kedve volna, írjon ide.
17.00 tájban csinálok szerót, amit majd átadok, mert hozzám sajna nem mindenki tud csatizni. Bár nem virágbóti verzióm van.Addig is gyakorolni.
-
mester32
csendes tag
gr 19 ,tegnap azt hittem washingtonban lacettivel sikerűl megelöznöm,de nem jött össze ,
pedig 2 körön át próbálkoztam ,nyomtam mint a csoda,3x- 4x majdnem össze is értünk .Nem gondoltam ,hogy kibírod ezt a nyomást ,gratula most láttalak a legjobban menni lacettival ,nem tudtalak hibára kényszeríteni ,mégegyszer gr. -
Ventur@
senior tag
Megy a NODVD patch-el is a multi rendesen. Én is úgy használom pedig eredeti a játék. De így jobb mer nem kell a lemezt előhalászni
.
Köszi srácok a tegnap estit. Oltári jó volt végre ennyi hazafival csapatni
. Továbbra is elnézést ha valakit kilöktem meg ilyesmi de hát bill-el nem olyan csapatni mint gamaped-el vagy kormánnyal. Egyemlőre egyikre sincs keret szal marad a bénázás
.
Viszont arra adjatok már tippet mér a fenéért van az h kb oan 15-20 percenként futam közben 1-2 mp-re belassul a játék aztán jó
. Már próbáltam azt hogy megokosítom de még így sem az igazi
. Gépem adatlapon. W7 van fent legfrissebb vga driver meg minden ami kell alá. Netem nem hiszem hogy kevés lenne neki (Digi 20/10). No előre is gráciász ha valaki tud valami okosat mondani rá
. Ha lesz szeró ma is és tudok akkor megyek csapatni
.
-
dzsavermadar
senior tag
Tegnap este jót gurultam veletek. Még egyszer köszönöm az élményt! Remélem többször is be tudok szállni. Sajnos csak lassan tudok írni, úgyhogy keveset írok játék közben, és a kérdésekre is lassan tudok válaszolni. Nézzétek el ezt nekem. Sok rövidítést nem ismerek, de majd megtanulom. esetleg nem foglalkoztatok versenyek közben audio kapcsolat létrehozásával? Gondolok én Team Speak, Skype, stb. Mi zsomborral csináltuk, és remek. Nem kell írni sem, a kapcsolat folyamatos, több idő jut játékra, és rögtön meg lehet az adott helyzetet tárgyalni. Én pl. verseny közben nem tudok írni, mint mások, pedig jó lenne, ha legalább egy "sorry"-t néha leírhatnék. Tegnap általában az utolsó helyen végeztem, majd igyekszem előrébb kerülni, de valószínűleg nem sokkal, mert nem tudok manuális váltóval menni, és a kigyorsításoknál, kanyaroknál ez jelentős hátrány. hallom, és érzem a fordulatszámon, hogy vissza kellene váltani. A másik, meg az, hogy inkább az élvezetesebb kanyarvételt használom, mint a gyorsabbat. Majd kialakul valami, de addig is igyekszem tanulni a jobbaktól, és megfelelően beilleszkedni a csapatba.
-
Chrys_
addikt
A NO DVD Patch-csel az eredeti játék megy rendesen multiban, csak nem fogja kérni a lemezt?
-
zodo
nagyúr
válasz
Syrius XIX #13631 üzenetére
Tudom. Ott a smile.
(#13632) Syrius XIX
-
x63
aktív tag
válasz
Syrius XIX #13627 üzenetére
Sokszor lehet találni normális szerókat, normális emberekkel, Coll : on -ban is.
Ha tudják hogy kell kickelni semmi probléma nincs.
Amúgy meg ha vadásznak rád akkor élesednek az érzékszerveid, gyorsul a reflexed. -
zodo
nagyúr
válasz
Syrius XIX #13626 üzenetére
Tudom, hogy coll off ellenes vagy!
Hsz. azon része már nem ( csak ) neked szólt.
Vitát ebből nem akarok nyitni, de hidd el óriási csatákat lehet vívni.
Tudom a választ => Nem életszerű. És ?
Aki jó az ott is jó!
Én speciel bírom ezeket "ghost" szerókat." Rankeden, versenyezni? "
Akármelyik ligába lehet találni, normális ( fair ) szerót.
Azokon egy húzása van a rosszalkodónak.zsomboor
Öröm és bodottá.
-
zsomboor
tag
Juhhhúúú kösz mindenkinek sikerült az volt a baj (én hülye) hogy a magyarítást rátettem
-
Syrius XIX
addikt
Az enyém is eredeti, de miután az 1.3-as patch-et felraktam, mégsem ment, amíg be nem tettem a crack-et!
Na most akkor hogy is van ez
Már végképp nem értem!
(Így viszont nem kell hozzá lemez! Nem kopik, nem karcolódik, mert csak akkor van előszedve, ha telepíteni kell valamiért
!)
-
JJános
addikt
Szeró neve: csimpifon. jelszó: grid.
Gyertek.
-
Syrius XIX
addikt
18 : 00-tól készítek szerót!
Gyertek
ni!
Természetesen, ha valki már csinált, akkor mehetünk oda is (ha beengednek
).
-
JJános
addikt
Szeró kész. Ha úgy gondoljátok, lehet jönni.
-
JJános
addikt
válasz
Rolly Dy07 #13614 üzenetére
Most csinálok. Lehet gyülekezni. Nemtom Zyl hol van.
-
zodo
nagyúr
válasz
zsomboor #13612 üzenetére
Fent van a játék, előzőekben 1.2, most pedig már az 1.3-as patch is.
Letöltötted amit le kellett és mindkét fájlt bemásoltad a játék könyvtárába.
Esetleg frissítetted a direktx-et.
Talán a Windows xp sp2 -re átállítottad a kompatibilitási módot.Kb. itt tartasz ?
Rolly Dy07
Gondolod, megcsinálom.
-
Rolly Dy07
senior tag
Ha lesz szeró írjatok addig gyakorolok!!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
zsomboor #13608 üzenetére
A videókártyád?
Nem akarlak semmire rábeszélni, de ha lehetőséged van rá akkor próbáld ki a Win7-et. Annyi hardware támogatás van már hozzá, hogy makulátlanul működik. Valami directX összeakadásod lehet, de hogy pontosan mi mivel azt nem tudom. Csak annyit, hogy nem fogod tudni elindítani sztem. Ha csak rá nem jössz te magad. Van ilyen. Mert nem találni megoldást a mienken kívül.
A Win7 minden ilyenfajta problémára megoldást nyújt.
-
JJános
addikt
Ceru forró üdvözletét küldi, minden kedves grid rajongónak.
Mi is köszöntünk téged Ceru, és nem feledjük az együtt az együtt töltött gurikat!
-
dzsavermadar
senior tag
Sziasztok! Látom, és köszönöm, hogy megpróbáltok segíteni a versenyzőtársamnak az 1.3 patch problémájában. Én jobban drukkolok talán mint ő, mert ha sikerül, én is azonnal felrakom / remélem én nem járok így, mint ő/, és már itt is vagyok köztetek. Én is imádok vezetni, versenyezni, mert ez szórakoztat, plusz egy megmérettetés. De ha csak a középmezőnyre futja, akkor annyit tudok. Ezen nem mérgelődni kell, hanem igyekezni javítani, vagy ha ennyi telik, akkor ennek örülni. Soha nem értettem azokat a csalókat, akik 1 mp alatt célba érnek, hogy mi a fenétől boldogok, hiszen mindenki tudja,/ ő is /, hogy csalt, tehát elismerés nuku. Én valóban úgy állok hozzá, ahogy az aláírásom mondja. Jobb egy jó társaságban, jó hangulatban eltölteni valamennyi időt, mint csak a helyezésre gondolni mindenáron. És ha a csapat jó, akkor fel sem merülhet olyan kérdés, hogy pl."szándékosan löktél ki, majd visszaadom", mert nem ez a cél. Persze kilökhetjük egymást véletlenül is, még egyenesben is, ha elbambulunk kicsit, de nem lehet ok haragra, mert az megmérgezheti a légkört, és ezt senki nem akarja.Üdv mindenkinek!
-
zsomboor
tag
válasz
Rolly Dy07 #13607 üzenetére
op rendszer: Windows Xp
Intel Core 2 duo 3.00Ghz. 3,25GB RAM... -
zsomboor
tag
válasz
Rolly Dy07 #13602 üzenetére
Nem sajnos nem sikerült
De hogy miért az már jó kérdés -
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #13603 üzenetére
Persze, igazad van.
, de ezt nem tudtam kihagyni, bocs!Nem fogom, többet szóba hozni. Viszont az nem baj, ha folyton nyersz vagy szinte mindig, mert van kihez javulni. ( ahogy említetted )
Már akinek sikerül, pl. nekem nem.
Lassan nagyobb net csomagra váltok, hátha azzal gyorsabb leszek. -
Rolly Dy07
senior tag
Zodo te egy végtelenül kedves ember vagy!
De ne túlozzunk a mindig nyeréssel.Én is mint mindenki más próbálom a maximumot kihozni a vasból. Ha egyszer ennyi van benne.
És bárki, aki itt összeröffen és gurul együtt van olyan gyors mint én, csak nem jött még rá, hogy hol veszít időt a pályán. Ismerek olyat, aki bizonyos pályákon még gyorsabb mint én. Valamit máshogy csinál ennyi.Én mindenkit egyenrangú félként tisztelek, és nem számít mivel irányítja a gépét. Ha gyorsabb ellesem hol gyorsabb, ha lassabb akkor ösztönzöm.
Írjatok mikor gurulunk!!!
-
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #13589 üzenetére
" És talán furcsának tűnhet, de szinte jobban élvezem a felzárkózást és küzdelmet, mint 20 mp-es előnnyel célba érni az első helyen. "
Én hiszek neked, dög unalom lehet folyton nyerni.
Szerk:
Még anno 1.2 alatt én is élveztem ezt a felzárkózós témát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- E-roller topik
- Parfüm topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- OLED TV topic
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Újszerű i5-1135, 24 Gb RAM, 1TB SSD
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest