Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
Sziasztok! Látom, és köszönöm, hogy megpróbáltok segíteni a versenyzőtársamnak az 1.3 patch problémájában. Én jobban drukkolok talán mint ő, mert ha sikerül, én is azonnal felrakom / remélem én nem járok így, mint ő/, és már itt is vagyok köztetek. Én is imádok vezetni, versenyezni, mert ez szórakoztat, plusz egy megmérettetés. De ha csak a középmezőnyre futja, akkor annyit tudok. Ezen nem mérgelődni kell, hanem igyekezni javítani, vagy ha ennyi telik, akkor ennek örülni. Soha nem értettem azokat a csalókat, akik 1 mp alatt célba érnek, hogy mi a fenétől boldogok, hiszen mindenki tudja,/ ő is /, hogy csalt, tehát elismerés nuku. Én valóban úgy állok hozzá, ahogy az aláírásom mondja. Jobb egy jó társaságban, jó hangulatban eltölteni valamennyi időt, mint csak a helyezésre gondolni mindenáron. És ha a csapat jó, akkor fel sem merülhet olyan kérdés, hogy pl."szándékosan löktél ki, majd visszaadom", mert nem ez a cél. Persze kilökhetjük egymást véletlenül is, még egyenesben is, ha elbambulunk kicsit, de nem lehet ok haragra, mert az megmérgezheti a légkört, és ezt senki nem akarja.Üdv mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest