Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motormouse
aktív tag
válasz
---20LI--- #14898 üzenetére
...szintén hamann által kezelésbe vett ferrari-ról, de 430as
-
Syrius XIX
addikt
17 : 45-kor készítek
szerót (ha nincs), gyertek
ni!
-
---20LI---
csendes tag
válasz
motormouse #14897 üzenetére
xDDD kicsi a világ.. én [erről] a ferrariról nyúltam le :Đ
-
motormouse
aktív tag
válasz
---20LI--- #14896 üzenetére
...beszarás
(ki a kicsit nem becsüli az a nagyot nem érdemli)
...felni ismerős126pink (egy csajnak készítettem rendelésre)
-
---20LI---
csendes tag
válasz
motormouse #14895 üzenetére
csináltam pár képet..
ez a rács se eredeti:
mint ahogy ez sem, és a kipufogó is máshová került innen:
ezek meg már magukért beszélnek:
ez meg ilyen régi virtualtuningos alkotásom
-
motormouse
aktív tag
válasz
---20LI--- #14894 üzenetére
...
pedig megnézném, én csak virtuálisan foglalkoztam vele de mire kezdtem belejönni meguntam, túl sok piszmogás van vele főleg ha nagyon beleássa magát az ember a részletekbe pláne ha még irtó minőségben akarja azt produkálni
...mi mindenre nem jó egy Suzuki
-
---20LI---
csendes tag
válasz
motormouse #14893 üzenetére
nem rossz fotóbolt, hirtelen azt hittem tényleg megcsináltad
én egy 1:18-as porsche (mi más..? xD) cayman s-nek estem neki még régebben, de azóta se fejeztem bemármint nem képnek, hanem a valóságban értem. nem tudok felnit, meg versenyülést szerezni hozzá :'( pedig n2o palackot, bukócsövet, meg működő(!) hangrendszert is csináltam bele
-
motormouse
aktív tag
válasz
motormouse #14892 üzenetére
-
motormouse
aktív tag
válasz
dzsavermadar #14890 üzenetére
...hehe én a hvtm-en nyertem egyszer egy 3.helyezéssel egy VW New Beetle Convertible-t (1:24)
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #14890 üzenetére
Nem piskóta ez az autó! Tyű.
-
Syrius XIX
addikt
Kész van!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #14886 üzenetére
Ok
! Várlak
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX #14885 üzenetére
Egész nap nem volt net, mert az áramszolgáltató karbantartást végzett.
Most jött meg nemrég. és egy csomó netes elintéznivalóm van még.
Amikor végzek, jövök-ni.
Mostantól kb 23-47 perc. -
Syrius XIX
addikt
17 : 00-kor készítek
szerót (ha nincs), gyertek
ni!
-
Rototti
senior tag
Úgy tudom, hogy ez nagy problémát nem jelent. Csak az országnál nem Mo-t kell választani, hanem olyat, ahol elérhető a LIVE, Angliát pl. és akkor már jó is. A lényeg az, hogy véletlenül sem szabad Mo-t kiválasztani, mert ha a Mo-i accounthoz lett csatolva a serial, akkor már b@szhatod
Azon már nem tudsz módosítani!
-
D@ni88
addikt
válasz
Rolly Dy07 #14878 üzenetére
ott van akkor a Hamachi, és akkor "LAN"-ban toljuk
Meg is kerülve ezzel a Live-ot
vagy ez a mai játékokkal nem működik? -
JJános
addikt
válasz
Rolly Dy07 #14873 üzenetére
Jobb volt az eredeti. De ezt is elfogadhatónak tartom!
-
Rolly Dy07
senior tag
Na ez már populárisabb! Hihi!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #14870 üzenetére
Lehet hogy le kéne cserélnem. Ez nem én vagyok.
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #14868 üzenetére
"vívtam én itt valakivel unfair meccset?"
Hát... könnyebben elhinném ezt, ha nem az lenne az avatarod, ami...
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
motormouse #14832 üzenetére
motormouse: A k...a any..át a sok csíternek! Akkor én már nem is vagyok jó pilóta? Jönnének ezek szimulátorozni a GTR2-be, megtanulnák a kutyafittyet!!
Zyl: Szívesen, de való igaz egy jó körnél még ne add majd fel hanem fussad amíg bírod a koncentrálást! Becsúszhat még jobb idő is! Gratula!
Le a csíterséggel!
Ha valakinek gondja van a belső nézettel, tudnám ajánlani a füles használatát. Ha nem látod legalább halljad hol közelítenek! Nagyon szoros meccseknél főleg kanyarokban én sem tudok sokat kukkolni, inkább hallgatózok. Példa: vívtam én itt valakivel unfair meccset? Jó nagy füles fennt és kész!
-
motormouse
aktív tag
...a felhő bekaphatja a rolex-el együtt
-
D@ni88
addikt
Daniel-PH-Team
gridGyertek gurulni
-
válasz
Rolly Dy07 #14830 üzenetére
Sorry, de nem olvastam a topikot
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #14861 üzenetére
Ok, még +van!
-
Syrius XIX
addikt
Hát ennyi!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX #14860 üzenetére
KB néhány, valamennyi perc és én jövök.
-
Syrius XIX
addikt
Kész van!
-
Syrius XIX
addikt
17 : 00-kor készítek
szerót, gyertek
ni!
-
motormouse
aktív tag
-
Ventrue
csendes tag
válasz
motormouse #14856 üzenetére
Jah igen valóban, mi is veled örülünk, és hatalmas gratula.
-
Steady74
addikt
válasz
Ventrue #14853 üzenetére
Az én véleményem pont a Tieddel ellentétes.
A coll off nem gyakorlásra, hanem a PB idők hajszolására jó. És pont azért, amiért írod, hogy nem löksz ki senkit.
Egy priv, vagy egy ranked versenyre úgy kell gyakorolni, hogy van ütközés, hogy megtanuld nem kilökni a másikat. Az mutatja valós felkészültséged, ha úgy vagy gyors, hogy nem mész neki senkinek. A Coll off pont ezt nem segíti elő. -
Ventrue
csendes tag
válasz
Steady74 #14852 üzenetére
Ez mind igaz, amit írsz. Én külsőből megyek, mert én így jobban látom, hogy ki merre van, mintha nézelődnöm kéne. De a lényeg, hogy igazad van tényleg nem lehet előzni, viszont ugye coll off, és átmész az ellenfeleden a plusz sebességeddel. Viszont amint ez megtörténik, ő is kapja a szélárnyékodat. Gyakorlatilag oda-vissza húzzátok egymást. Másik, hogy ennél fogva, ha valaki nem veszi tökéletesen a kanyart, a másik viszont igen, akkor visszahúzza magára a kanyar után, és a következő kanyarban kezdődik minden újra. Ha ehhez még hozzáveszed, hogy egyszerre 5-en mennek egymás mellett, akkor születnek az igazán elborult idők.
Egyébként ne értsd félre, teljesen megértem, hogy valaki nem szereti a coll off-ot, akár azért mert semmit nem lát belső nézetből, akár azért, mert ez neki nem valós. Én is csak azért szeretem, mert véleményem szerint gyakorlásra nagyon jó. Ha lemaradok az élmezőnytől, akkor tudom, hogy azt a pár kanyart lehet jobban is venni, és rágyúrok. Viszont mindeközben nem kell a másikra figyelni, és ha ne adjisten véletlenül kilöksz valakit, akkor nem rágod magadat, hogy bazz ezt jól elnéztem. Nálam már volt, hogy egy ilyen után teljesen szétesett a játékom. Nyilván fejben értem. -
Steady74
addikt
válasz
Ventrue #14851 üzenetére
Az ok, hogy szélárnyék, de az elsővel mi volt? Annak mi adott szélárnyékot? Lacettinél tapasztalatom szerint- ami nem mérvadó - a szélárnyék előzéshez semmilyen pluszt nem ad, az autó végsebességéhez +5 km/h sebességet jelent. Ez persze akkor igaz, ha az előtted lévő nem hibázik.
coll off-ot nem szeretem, mert motorháztető nézetből nem látok semmit, ha benne vagyok egy másik autóban.
-
Ventrue
csendes tag
válasz
Steady74 #14850 üzenetére
Nincs. Természetesen szélárnyék van, nem is kevés, ha éppen úgy fogod ki a kört, hogy mondjuk 4-en utaznak előtted egy csoportban. Viszont a pályák gyakorlásának én ezt tartom a legjobbnak. Ha kordában tudod tartani az autót masszív szélárnyék közben is, akkor ez menni fog coll on-on is, és tudni fogod az autó határait. Ezt bizonyítandó az 1.34.19 istambul park grand prix b pályán szélárnyék nélkül. Viszont azt is hozzátenném, hogy én lacetti-re szakosodtam.
-
Steady74
addikt
válasz
azt kellene tudni, hogy a Catch off be van-e kapcsolva. Nem nagy dolog ilyen időket futni ezzel az opcióval, Nürin is meg lehet futni az 1:34-et, csak sok értelme nincs, mert nem valósak ezek az idők.
-
motormouse
aktív tag
...úúú Ted basszus én megtaláltam Őket, nagyon bíztam benne vhogy ránk találsz, hozták a fiúk a hangulatot ma is, a "nagybetűs" SRÁCOK, itt lehet aztán igazán hengerfejesre hajtani a verdát!!!!! ...ma végre megtört a jég, és volt h a 4-5. hely környékéről feltévedtem a 3.ra is párszor
, ...Ventrue Köszönöm!!! ...Te egy állat vagy!!!! ...nemtom mivel táplálkozol de rettenet gyorsan közlekedsz
(meg kell h osszak Veletek pár képet, nekem a mai nap mérföld kő és ezért az öröm)
...az egyik 3.helyem, mostanában ilyen közelről sem sikerült
...mikor Ventrue-nak elmentek otthonról...beszarás
...és egy PB-m, el sem hittem...ja majd Ventrue légyszi priviben v vhogy meséld el nekem h mit kell tennem MoTo felé
-
D@ni88
addikt
srácok, valamiért kidobott..
csináltam újra privátot, ha valaki akar majd jön -
D@ni88
addikt
Csináltam szerót.
Daniel-PH-Team
grid a jelszó -
D@ni88
addikt
Privát?
-
motormouse
aktív tag
válasz
Syrius XIX #14843 üzenetére
...megértem, örültem én is, és nem is vettem zokon, de amekkora lendületben voltál én nem számítottam rá h kihúzódsz, jó lett volna még az a harmadik kör is
(főleg ha Rolly nem félgázzal megy
)
-
Syrius XIX
addikt
válasz
motormouse #14839 üzenetére
Lehet & sry!
De ez volt az első
2 : 00 alatti időm, remélem +érted!
-
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #14837 üzenetére
Kész van!
-
Ventrue
csendes tag
Jó szélárnyékkal lehet menni 57.70 körüli időket, természetesen coll offban. Gmach sem csal szerintem, egy időben sokat játszottam vele. Egyedül a foliatc ideje a nagyon elvetemült. Az a gyerek spa-ban tegnap is első lett, viszont a többi pályán már nem igazán fakított. Ha csal, akkor lehet ez a sok egyenes miatt ki is jön, de egy eredmény alapján még nem ásnék el senkit. Ha egymás nyakán mentek végig, akkor ez coll off-ban lehetséges. Peace.
-
motormouse
aktív tag
válasz
Syrius XIX #14838 üzenetére
...de Zyl, legközelebb ne örülj annyira a második kör végén, v fusd le a harmadikat is v nézz körbe mielőtt kipenderítesz
, sztem a harmadik körben még ennél is jobbat futhattál volna
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX #14835 üzenetére
Na most már ráérek.
Legalábbis fél nyolcig.
-
Rototti
senior tag
válasz
motormouse #14834 üzenetére
Hát McGuppy-ról én is is azt tudom nyilatkozni, hogy nem csíter. NSL-el is sokszor összefutottam, ő sem tűnt annak. Hát 57 közepét még talán csíter árnyékkal sem lehet csinálni, de ahogy Rolly korábban is mondta nem csak szélárnyék számít hanem a "tolás" is. És a beérkezési időkből látszik, hogy egymáson mentek, vagyis árnyékot és tolást is kaptak. Így jöttek ki az idők. Mondjuk kár ezekről sokat beszélni, mert mindenki tudja, hogy milyen időket lehet menni rendes vezetéssel. Ezek az idők semmire sem jók.
Én jobban örülök a sima árnyékkal futott 58 közepének, mint egy olyannak, amiről tudom, hogy nem valódi. -
Syrius XIX
addikt
17:30 kor csinálok szerót gyertek
ni!
-
motormouse
aktív tag
válasz
Rototti #14833 üzenetére
...mivel összetörtem magam, néztem őket és nem vagdostak, folia meg csak az utolsó körben lett első, mikor megfogtam az első kör végén a sikánban a falat akkor került , ott még együtt mentem az első 5el, bekocogtam piros kerékkel a célba de inkább kinyírtam magam és pont figyelővel a vagdosós részt csíptem el és bevették rendesen, szóval vki kurva gyors volt köztük, csítelnek tuti, ...NSL, Guppy meg Loggy sztem szerencsésen ment szélárnyékban, őket azért tudom tartani többnyire(mondjuk azt hozzá kell tenni h őket sem értem m ha van vki nagyon gyors elöttük ők tudnak is kapaszkodni utánna én meg semmi, mintha rám nem hatna a csaló szélárnyéka), ...GMach meg folia a hunyó
-
Rototti
senior tag
válasz
Az 57-esek levágják az "órúzs" utáni kanyart és/vagy csalnak (vagy csalót követnek).
-
Rototti
senior tag
válasz
dzsavermadar #14811 üzenetére
Én pedig újra leírom, hogy semmi gond.
Nem azért írtam, hogy hatszor kelljen bocsánatot kérned.
Régebben is írtad, hogy nem tudsz még versenyzés közben ide-oda nézegetni. Én csak azért írtam, hogy segítsek neked, mert közel harcokban fontos, hogy tudd, hogy nagyjából hol az ellenfél.
Természetesen tudom, hogy nem volt szándékos, de pl rankeden már nem biztos, hogy a többiek is így fogják gondolni, ezért a későbbiekben ha majd jobban beleszoksz, akkor próbálgathatod a társakra figyelést.De télleg jó meccs volt. A videóból látszik, hogy a skyline elhúz egyenesekben, viszont a kanyarokban a viper úgy siklik ahogy azt kell...
-
Rolly Dy07
senior tag
Zyl már ideadta a versenytérképet, köszi Jim-74!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX #14827 üzenetére
Látom!!!!
De a fene egye meg, most nem tudok jönni egy percre sem. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX #14827 üzenetére
Csak 2-en leszünk?
Heló nép! Guriga?
-
Syrius XIX
addikt
Kész van!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX #14825 üzenetére
kis türelmet a Dirt2-ben befejezem az X gamest amit elkezdtem! De jövök 10 perc max. Csak nem lehet félbehagyni.
Vagy mégis tudok jönni? Rohadt Dirt2. Visszaléptem tálcáról és eldobta a kormány beállításokat. Nem tudtam folytatni.
-
Syrius XIX
addikt
Készítek szerót mostantól egy fél órára talán, akinek kedve van
ni, az jöjjön!
Szeró neve: Zyllion-PH-Team
Jelszó: grid -
Winne
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #14821 üzenetére
Persze, ezzel nincs is baj, elméletben nagyon megy.
Elég sok pályát nem ismerek még annyira, hogy tudjam melyik oldalra és ott melyik ívre érdemes kihúzódnom. Azért így elsőre gyk minden versenyen utánatok 3. lettem, talán nem olyan rossz.
-
Rolly Dy07
senior tag
Jim-74 most látom, hogy én lemaradtam a versenytérképről.
Valahonnan le tudnám tölteni még? -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #14821 üzenetére
Guriga ebéd előtt? Vagy ünnep van?
-
Rolly Dy07
senior tag
Hát ja. Kb. ez az egyik ok amiért gyorsabbak vagyunk, mert nem hagyjuk hogy a gép nagyon csússzon. Próbáljuk megfelelő sebességgel a megfelelő íven tartani a gépet, különben időt vesztünk. Ezért jó mondjuk a kormány. De billel is lehet csak nehezebb. Ne az utolsó pillanatba rakd keresztbe a gépet a kanyarba, hanem próbálj az íven maradni és szépen kigyorsítani!
Ezt nehéz elmagyarázni.
-
dzsavermadar
senior tag
" A baj az, hogy döglenek a nyulak."
Dehogy baj, legalább én is és más is láthatja, mi minden történhet verseny közben,
amiről úgyszólván csak sejtjük hogyan is történt, azt is csak utólag.
Le kell vonni a tanulságot az ilyen esetekből.Én levontam.
Maga a csata nagyszerű volt,kár, hogy így végződött.
-
Baluuuka
tag
Moto exe hibám volt aztán nem találtalak sehol...nekem mára ennyi azt hiszem...jó éjt!
-
Winne
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #14816 üzenetére
Van kormányom is, de nem használom.
Amit észrevettem, hogy nektek kanyarokban se nagyon füstöl a verda csúszás közben. Ez mitől van?
-
Winne
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #14814 üzenetére
Persze, akkor vagyunk inkább csak fennt, ha játszunk, amúgy nem nagyon.
Majd adhatsz tippeket...
-
GuruZone
őstag
válasz
köszi a játékot mindenkinek
-
zozyk
addikt
válasz
Remélem nem baj hogy felraktam...
Ha gond,már törlöm is.
Szerintem jó kis meccs volt kettőtök között.
-
Winne
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #14809 üzenetére
Írtam, hogy gyere utánam az új hostba, vártunk is rád.
Ventri 2.1.4 kell mindenképpen, a server fülre kattintva a host részhez ez: ventrilo.silencegaming.com, a port részhez 4005, adsz neki vmi nevet és oké. Majd connect, ott kikeresed a ^ _ ^ nevű szobát, oda kell majd az asdasd passt beírni és már hallassz is minket.
Amúgy 4-5 másodperc hátrányom van sajnos, az nagyon sok.
Azért köszi a játékot, jó volt. (amikor nem hátulról indultam és nem löktek ki.
)
-
válasz
Rolly Dy07 #14788 üzenetére
Sajnos azokat nem adják le külön szerintem
-
zozyk
addikt
Mai menet egy részlete:
dzsavermadar vs Rototti -
Winne
nagyúr
Na most ráérnék picit, sztem kreálok mindjárt lobby-t. A pass nálunk mindig asd, a ventrire a ^_^ szobába jöjjön aki jön, ott asdasd a pass ha jól emlékszem.
-
Winne
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #14799 üzenetére
ventrilo.silencegaming.com 4005, itt szoktunk lenni, amikor megy a game. Este sztem leszek majd, addig még van egy kis dolgom.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
enginev3.0 #14800 üzenetére
Nem a szerót a Ventrilót kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- SzoftverPremium.hu
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest