Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motormouse
aktív tag
-
Steady74
addikt
válasz
Ventrue #14853 üzenetére
Az én véleményem pont a Tieddel ellentétes.
A coll off nem gyakorlásra, hanem a PB idők hajszolására jó. És pont azért, amiért írod, hogy nem löksz ki senkit.
Egy priv, vagy egy ranked versenyre úgy kell gyakorolni, hogy van ütközés, hogy megtanuld nem kilökni a másikat. Az mutatja valós felkészültséged, ha úgy vagy gyors, hogy nem mész neki senkinek. A Coll off pont ezt nem segíti elő. -
Steady74
addikt
válasz
Ventrue #14851 üzenetére
Az ok, hogy szélárnyék, de az elsővel mi volt? Annak mi adott szélárnyékot? Lacettinél tapasztalatom szerint- ami nem mérvadó - a szélárnyék előzéshez semmilyen pluszt nem ad, az autó végsebességéhez +5 km/h sebességet jelent. Ez persze akkor igaz, ha az előtted lévő nem hibázik.
coll off-ot nem szeretem, mert motorháztető nézetből nem látok semmit, ha benne vagyok egy másik autóban.
-
-
dugojancsi
tag
válasz
Ventrue #14457 üzenetére
"Szerintem egyértelmű csalás."
ez az a gyerek, aki 2 mp-el hamarabb indul rajtnál, mint a többiek.
olyat csinált spa-ban, hogy elindult előttünk hamarabb, aztán 300-al egyből beállt a hosszú egyenesben keresztbe és szétzúzott mindenkit.
direkt rámentem spectate módba és nem lehetett látni semmit, a textúrában lebegett...jah igen és beszéltem vele chat-en, azt írta delphi-vel csinálta a csítet.
-
válasz
Ventrue #14271 üzenetére
Nem fogom a topikot órákig olvasgatni, hogy utólag eltávolítsak hsz-eket, nincs arra időm. De most már abba lehetne hagyni az offtopik hozzászólásokat, mert ez egy szakmai fórum, ami a Grid című játékról szól.
A kérdéses paragrafusokat nem azért említettem meg, mert az itt elhangzottak azokba a kategóriába tartoznának, hanem azért, hogy demonstráljam, nincs korlátlan szólásszabadsága senkinek. Egy magánterületen pedig még annyi sincs, mint közterületen, mivel a terület tulajdonosa határozza meg a szabályokat.
A Prohardver, a családjába tartozó lapok, és hozzá tartozó fórumok mind magánterületnek minősülnek, ezért itt szigorúbbak a szabályok, mint közterületen.
Szabályok pedig azért vannak, hogy a többségnek jobb legyen, vagyis nyugodtan lehessen társalogni - ebben az esetben - a Gridről, és - a topikot meglátva - ne menjen el a kedvük még a játéktól is a fórumozóknak.
Tehát még egyszer felszólítok mindenkit, hogy hagyja abba a vitatkozást és maradjon a topik témájánál!
És ne használj vulgáris szavakat.
U.i.: van különbség a között, ha az ember poénosan beszól a haverjának (ezt nem tiltjuk), meg a között, ha szándékosan kelti a feszültséget, és vitatkozik (ezt tiltjuk)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Opel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Proxmox VE
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest