Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemeth989
senior tag
Ezzel egyetértek
Habár nekem a dirt 1 irányítása jobban bejött.horváthkrisz
Ezekről a patchekről már én is hallottam. Habár nekem GeForce kártyám van úgyhogy ezeket a lassulásokat én nem nagyon éreztem.
Nekünk is Audink van egy 2003-mas A4-es 1.8Turbos. Az az autó egy veszet állat, ha beül az ember akkor olyan mintha egy erődbe ülne. Az anyagminőség és az összeszerelés első osztályú. Egyszerűen tökéletes verda, vezetni is nagyon komoly
Én még az Olasz autókat is szeretem
. A családban van még egy 156-os Alfa. Ha azt vezetem mindig vigyorgó fejjel szálok ki. Az érdekes módon egy teljesen más stílus, az érzelmekre hat az a verda. Megértem azokat akik Alfa fanok
-
Ventrue
csendes tag
Azért a felsoroltaknak nem sok köze van ahhoz, hogy egy játék fórumán milyen beszélgetések zajlanak le. Ez kb. olyan mintha beírnám, hogy ne lopj csirkét, mert levágják a karodat.
Na de a témára visszatérve. Elismerem, a hozzászólásom erősen provokatív jelleggel született, amely el lett távolítva, bár kétségtelen, hogy eléggé adta. De azért azt is vegyük figyelembe, hogy 1 hét fórum olvasgatás után, ami annyit takar, hogy minden hozzászólást elolvastam, elég nyilvánvaló, hogy ebben a topic-ban anélkül is megy a [moderálva], hogy bárki, akár én, akár egy BSteam-es, akár Juli néni esetlegesen egy vitát gerjesztő kommentet írna. A [moderálva] epicentruma elég gyakran ugyanott van, amit szerintem alapszintű megfigyelési képességekkel észre lehet venni. Ahogy néztem, pár ember ezt észre is vette (nem, nem BS tagról beszélek), majd jött a reakció, hogy hát az nem is úgy volt, és a többi, és a többi. Akkor az ilyen jellegű hozzászólásokat is illene eltávolítani, hogy hééé, miért törted be a féklámpámat a 4. kanyarban te [moderálva]. Ez sem tesz jót a topicnak. Ezt is el fogod távolítani? Figyelmeztetlek, hogy akkor megszakad a szívem![ Módosította: ollie ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- LED világítás a lakásban
- Autós topik
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Monitorkalibráló eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Direct One (műholdas és online TV)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest