Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Winne
nagyúr
Nekem meg nem hiányoztál, mert hát nem ismerlek.
(még)
-
Winne
nagyúr
Majd megpróbálom elkapni én is a pillanatot, amikor az enyémet kiírja, mert én egyszer sem adtam el autót és mindig újat vettem.
-
Winne
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #14968 üzenetére
Áhh, az asszonnyra kellett várnom és szénné untam a fejem. A codot nem bírtam már többet tolni, zavart már a füles, így pár kis versenyt lenyomtam, már amikor nem hívtak közben telón vagy akármi.
Lényeg a lényeg akkor már megy a ventrid, nemsokára toljuk tuti. (elverhetsz...
)
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #14821 üzenetére
Persze, ezzel nincs is baj, elméletben nagyon megy.
Elég sok pályát nem ismerek még annyira, hogy tudjam melyik oldalra és ott melyik ívre érdemes kihúzódnom. Azért így elsőre gyk minden versenyen utánatok 3. lettem, talán nem olyan rossz.
-
Winne
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #14816 üzenetére
Van kormányom is, de nem használom.
Amit észrevettem, hogy nektek kanyarokban se nagyon füstöl a verda csúszás közben. Ez mitől van?
-
Winne
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #14814 üzenetére
Persze, akkor vagyunk inkább csak fennt, ha játszunk, amúgy nem nagyon.
Majd adhatsz tippeket...
-
Winne
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #14809 üzenetére
Írtam, hogy gyere utánam az új hostba, vártunk is rád.
Ventri 2.1.4 kell mindenképpen, a server fülre kattintva a host részhez ez: ventrilo.silencegaming.com, a port részhez 4005, adsz neki vmi nevet és oké. Majd connect, ott kikeresed a ^ _ ^ nevű szobát, oda kell majd az asdasd passt beírni és már hallassz is minket.
Amúgy 4-5 másodperc hátrányom van sajnos, az nagyon sok.
Azért köszi a játékot, jó volt. (amikor nem hátulról indultam és nem löktek ki.
)
-
Winne
nagyúr
Na most ráérnék picit, sztem kreálok mindjárt lobby-t. A pass nálunk mindig asd, a ventrire a ^_^ szobába jöjjön aki jön, ott asdasd a pass ha jól emlékszem.
-
Winne
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #14799 üzenetére
ventrilo.silencegaming.com 4005, itt szoktunk lenni, amikor megy a game. Este sztem leszek majd, addig még van egy kis dolgom.
-
Winne
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #14791 üzenetére
Okés, mi ventrizni szoktunk, amjd adok akkor elérhetőséget.
-
Winne
nagyúr
Ebédeltem, most vagyok egy kicsit, ha valaki menne. Ventrizni vagy ts-ezni nem szoktatok közben?
-
Winne
nagyúr
Köszi a tippeket, majd meglátom mire leszek képes köztetek.
Törni nem szoktam senkit, erre nagyon igyekszem figyelni, ha pedig véletlen kilökök valakit, akit így előzök azt vissza szoktam engedni.
Billel tolom amúgy, a kormány valahogy nem is tetszik, meg lusta is vagyok elővenni/féltem az asztalt.
Ja és steamen eredetin is megvan a játék, de a haverok miatt tört van fennt, ez gond?
-
Winne
nagyúr
Na jó, ebben az esetben benevezek majd.
Betettem kedvencek közé a topicot, így talán észre fogom venni, ha mentek.
Kérdés: nekem minden alapon van. Semmi autóbeállításba nem nyúlkáltam, meg semmi ilyesmi. Ezzel sokkal lassabb leszek vajon, vagy ebben a játékban abszolut nincs is ilyen?
-
Winne
nagyúr
Siker, köszi még 1*!
Amúgy milyen módokat toltok általában? Lehet benéznék majd egyszer, csak sztem nem sok esélyem lenne... Minimálisat multiztam vele, és inkább csak szeretem, mint tudom játszani.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok. Lehet volt már, de nincs időm visszaolvasgatni. Grid multis accomat hogy tudom elérni, hogy ne jelentkezzen be automatikusan? Egy másik névvel szeretnék játszani, mert a mostani elég félreérthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest