Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shinjike87
aktív tag
válasz
Immolatiel #10 üzenetére
Lehet igazatok van abban, hogy unalmas a téma. De nekem ismét jöhet egy SH2 szintű dolog. Akár ez az új rész, akár egy másik epizód remake-je. Éledjen fel a Konami, mert egy rakás szar volt már az utóbbi években.
Nincs gameplay, persze. Ez azért engem is aggaszt. -
Immolatiel
kezdő
válasz
Shinjike87 #6 üzenetére
Nem feltétlenül kell belső démonokról szólnia, pláne nem a főszereplő belső démonairól, többek közt az első rész sem ilyen volt. Valami frissebb megközelítés kedvéért akár teljesen is ejthetnék ezt a belső démonos témát, már elég unalmas és kiszámítható, hogy még el se kezdődött, de már előre tudni lehet, hogy mire megy ki a játék.
A hírhez pedig: tényleges játékmenet persze nuku... jellemző. Remélem nem a sokadik RE2R-klónt kapjuk meg ismét (bár egy nyomorult sétaszimulátornál még az is elfogadhatóbb volna).
-
Citrone39
csendes újonc
válasz
Shinjike87 #6 üzenetére
Japánokról beszélünk, ahol a tinédzserkor jelenti a középkort, attól felfelé pedig már öregnek számítasz.
Lényeg, hogy meg tudják oldani, rengeteg animében is tinédzserek a főszereplők, mégsem komolytalan tőlük a story.
-
gejala
őstag
válasz
Shinjike87 #6 üzenetére
Heathernek se voltak belső démonai, csak a szokásos kamasz dolgok. Aztán mégis eldurvult a helyzet.
Én örülök, hogy megint egy tinilány lesz a főszereplő, Heather is remek volt. -
Shinjike87
aktív tag
válasz
rottenbull #4 üzenetére
Engem inkább az zavar, hogy mi belső démonai lehetnek egy tizenévesnek, hogy így kell bűnhődjön, szembeállnia a sötétséggel?
Kicsit erőltetettnek nézem ezt a japán iskoláslány témát, de hátha jó lesz.
-
gejala
őstag
válasz
rottenbull #4 üzenetére
A 4-nek mi köze volt Silent Hillhez? Aztán mégis az egyik legjobb rész lett a legmenőbb gonosszal.
-
rottenbull
senior tag
Mi koze ennek Silent Hillhez? Kesz vicc.
-
lordEVO
tag
En mar annak is orulok, hogy jon xbox-ra. Remelem , hogy a nem regiben megjelent Silent Hill-t is kifogjak adni xboxra. Ha jol olvasom a pletykakat eleg nagy esely van ra.
-
Bad Pritt
félisten
A trailer jó. A probléma inkább a fejlesztőstúdió: a Neobards neve eddig főleg a Capcom berkein belül merült fel, nekik köszönhetjük a méltán híres Resident Evil Resistance és Re:Verse multiplayer komponenseket a Resi 3 Remake-hez majd a Resi 8-hoz, bár ez utóbbi végül később jelent meg és idén lőtték le. Nem írom le előre ezt a Silent Hill f-et, de kíváncsi leszek, fel tudnak-e nőni a feladathoz.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A PC-re és konzolokra érkező, japán témájú epizód egyeslőre nem kapott megjelenési dátumot.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest