Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
FrozeN` #13175 üzenetére
Szia Kekee, megtaláltál
Ma is toltam fent egy picit, dugujancsival meg 2olival, de az utóbbi időben nem sikerül a futamgyőzelem valahogy... de közeledik az 1000. futam
Ma este passzolom a gammát sztem, mert este real meccs 8tól, holnap meg Pepi-vel megyünk pecázni egy komolyat, szal készülődök, de vasárnap este csapathatunk egyet.Üdv Mindenkinek,
Szilárd -
JJános
addikt
Zyllion! Lesz ma szeró?
ni kéne.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Syrius XIX #13192 üzenetére
Kösz a mai futamokat!
-
zodo
nagyúr
válasz
Syrius XIX #13191 üzenetére
Most miért ?
Arra jó, hogy lássa képekben a folyamatot.
Ő nyilván, majd a helyes jelszóval próbálkozik és be tud lépni. -
Syrius XIX
addikt
Kész van!
-
Syrius XIX
addikt
18 : 30-tól készítek szerót
, gyertek
ni!
-
datten
csendes tag
Köszi.
-
zodo
nagyúr
válasz
datten #13186 üzenetére
Én se ma kreáltam a fiókomat, de azt hiszem csak a játék főmenüjében:
Multiplayer => Online -ra Enter-ig kell eljutni és felajánlja a Fiók létrehozását vagy már Meglévő fiók használata lehetőséget.
Ott megadsz egy tetszőleges nevet, jelszót és még egyszer a jelszót és kész is van.
Lehet, hogy újra kell indítani a játékot.Szeróra, pedig:
Multiplayer => Online =>Online Játék => Rangsorolt vagy SzemélyesRangsoroltnál: Egyedi keresés vagy Verseny létrehozása közül választhatsz
Egyedi keresés: Itt szűkítheted a kört
Végül kiválasztod a tetszőt és elvileg bent is vagy a szerón
Személyes szerónál, kiválasztod a Multiplayer => Online => Online Játék => Személyes => Versenyek listája menü alatt az itt a topikban megadott név és jelszó párost és kész.
Kb. ilyesmit látsz majd. vagy kreálsz egyett te és ideírod a topikba a szeró nevét és az általad megadott jelszót. -
datten
csendes tag
válasz
Syrius XIX #13179 üzenetére
Szeretnék én is játszani.Hogyan mükszik ez a szeró?
-
datten
csendes tag
válasz
Rolly Dy07 #13184 üzenetére
Köszönöm szépen.Szeretem ezt a játékot,ez a legjobb, nagyon szép a grafika.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
datten #13183 üzenetére
Nem tudom pontosan, de mintha létre tudnál hozni az online résznél egy fiókot magadnak. Azért gondolom, mert a többiek is szoktak csinálni másik fiókot.
Az enyémet még a ToCa3-ban csináltam, itt csak bejelentkeztem és ennyi volt.
A többiek is biztos tudnak valamit mondani.
Üdvözlünk a nyílt sisakos küzdelemben! -
datten
csendes tag
Sziasztok.Új vagyok még ebben a témában,de már régóta játszom a Griddel.
Szeretném megkérdezni hogy hogyan kell online játszani vele.Felhasználói fiókot kér ami nekem nincs sajna. -
Syrius XIX
addikt
válasz
Rolly Dy07 #13181 üzenetére
-
Rolly Dy07
senior tag
Köszi a futamokat fiúk!
Minden rendben van a játékkal. Nem volt semmilyen akadály. -
LA_COSTE
senior tag
válasz
Syrius XIX #13179 üzenetére
Végre sikerült, kösz a pár futamot!
-
Syrius XIX
addikt
Bejelentkezett, úgyhogy kész van a szeró!
-
motormouse
aktív tag
...tegnap későeste felugrottam rankedre és semmit nem tapasztaltam a gondjaitok közül, esetleg annyit h Lorant laggolt de ez előfordul nála (nem para)
-
Syrius XIX
addikt
18 : 30-tól készítek szerót
, gyertek
ni!
(Persze csak akkor, ha sikerül!)
-
FrozeN`
tag
Nem is tudtam hogy itt ilyen GRID-es élet van.... ezentúl remélhetőleg rám is számíthattok. @Steady74: én vagyok kEkEE-coduo
-
vviktor1
aktív tag
Ranked megy nekem kb 8-tól fent vagyok. Néhányan erősen laggolnak, magyarral is találkoztam
-
LA_COSTE
senior tag
Ez egyre gyanúsabb nekem, hogy senki nem tud mit kezdeni a bejelentkezéssel. Elfelejtették karbantartani a központi szervert.
-
Syrius XIX
addikt
Most még csak be sem jelentkezik!
-
zodo
nagyúr
Na ez tuti Grid szerver hiba!
kb. 2 órája nyomtam, eddig és egyszer csak a szokásos üzi " Kapcsolat megszakadt "
Már kezdtem anyázni, hogy ez milyen Cheat már, mert ép volt egy idióta a szerón.
Bevárt és mikor mellé értem persze, hogy ki akart lökni.
Hozzáértem, de még nem lökött ki, mert már felkészültem rá, de jött az előbbi üzi.Amúgy, köszönet fodrasznak, hogy Kft-t alapított így pincer01 -el játszhattam.
Köszi pincer01, igen jókat mentünk. -
Steady74
addikt
online interactions not rated by esrb
ez van kiírva ha be akarok jelentkezni online. Ez mit jelenthet? -
Steady74
addikt
válasz
Syrius XIX #13164 üzenetére
én nem tudom mi van a GRID-del, de nem enged be sehová, a jelszót nem fogadja el, ami a fiókomhoz tartozik... nektek van/volt ilyen?
-
Syrius XIX
addikt
Mégsincs kész! Újraindítoma gépet!
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #13161 üzenetére
Megszakadt. Pedig jókat
tunk. Azért nézem a szeród.
-
Syrius XIX
addikt
Most csinálok újat, 1 perc!
-
Syrius XIX
addikt
Kész!
-
Syrius XIX
addikt
Most csinálok újat, 1 perc!
-
Syrius XIX
addikt
Pedig ott vagyok most is!
-
JJános
addikt
Megfagytál Zyllion? Mert éppen csatiztam. Kidobott, és nem volt a szeró. De folyamatosan nézem.
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #13156 üzenetére
Már várom a szerót!
-
Syrius XIX
addikt
18 : 30-tól készítek szerót , gyertek gurulni!
-
vjdani
csendes tag
válasz
Rolly Dy07 #13154 üzenetére
Én is szurkolok vettelnek de ha "Zsiguli,, motor lesz benne akkor alig van esély!Mondjuk egy
Ferrari motorral többet érne! -
JJános
addikt
Én meg körömrágósan végig izgultam. Örültem a Ferrarinak, de sírtam Fetli miatt. (Vettel)
Figyeltem a Mercit, de Kubicát is. A mester finoman vezetett, de sajna nem vezetett.A kiscsapatokat sajnáltam. VVikti barátom, ha a régi piros ladájával elindult volna, lehet több kört tudott volna megtenni, mint némelyek.
Nagyon elszarták, hogy nincs tankolás. Most meg maguk után vonszolnak egy benzinkutat, hogy végig érjenek. Veszélyes volt? Az, de ettől nem kell megszüntetni. Az F1-ben minden veszélyes. Láttunk elszabadult kerékanyát, rugót, de ez nem ok arra, hogy ne legyen kerékcsere, meg rugó.
Remélem a Merci még feljebb jön, és remélem a Mestre storgalmasan gyüjti a pontokat.
Vettel sajna rönyó motort kapott. Innentől aztán minden szem a motoron lesz.
A Ferrarinak eszméletlen szép hangja van. -
Rolly Dy07
senior tag
Én is néztem a versenyt, de csak néztem, mert nem láttam versenyt.
Lehet, hogy csak próba verseny volt mindenkinek. Senki nem tudta hol a gumi határa. Ha picit megnyomta 2 körig vissza kellett venni. Egyszerűen rosszak a gumik, mert ugyan sokáig bírják, ha lassan mégy velük, de gyors körből párat bír ki csak. Régen sem lehetett tankolni, nyomták ahogy kifért, aztán mikor lassultak, mentek friss gumikért. Több koptatható felület volt a kerekeken. Mindegy volt "lassan" vagy határon ment elkopott és kész. Tojásokon lépkedve soha nem lesz verseny. -
Syrius XIX
addikt
Gyertek most, 5 percet tudok várni!
-
vjdani
csendes tag
Ki nézte a F1-et vasárnap?
-
Nekem kétszer úgy megfagyott, hogy kék halállal újraindult a gép...
-
LA_COSTE
senior tag
Szerintem a játékkal volt tegnap bibi, ha ennyiünknek baja volt vele.Nekem még soha ilyen problémám nem volt, mindig be tudtam lépni Zyllhez. És pont tegnap ráértem volna.
-
--Lorant--
aktív tag
Nagyon rosz az internetem
de majd csak el mullik,fuj a szel vagy nem tudom vagy ra feszkelt a golya az antennamra
Kosz a jatekot Zodo!
-
vviktor1
aktív tag
-
zodo
nagyúr
válasz
Syrius XIX #13138 üzenetére
Nem csinálok, mert folyton ledobál !
Felmentem rankedre és kb 1 perc útán : "Kapcsolat megszakad" akárcsak a te szeródon.
Netem jó.
Talán, majd este felé vagy majd csak holnap. -
LA_COSTE
senior tag
Nem tudok csatlakozni a szerverhez.
-
válasz
Syrius XIX #13128 üzenetére
Megpróbálom szabaddá tenni magam
-
Syrius XIX
addikt
16 : 30-tól készítek szerót
, gyertek
ni!
15 percet tudok
várni!
-
D@ni88
addikt
valaki online?
-
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #13120 üzenetére
Alig várom
Monaco egy igazán jó pálya, pláne visszafelé.
(#13121) Jim74 & (#13122) Rolly Dy07
Igen, ebben a szériában mindig is az auto setupja volt a legkritikusabb rész.
Mindenesetre, én a fizika miatt aggódom a legjobban, remélem nem cseszik el.
Nem bánom, ha a grafika rovására megy, de ne egy rFactor F1 szintű fizíka legyen mert akkorfogok. Szeptemberben kiderül, addig is írány a Grid aszfaltjára.
-
válasz
Rolly Dy07 #13122 üzenetére
Kár, hogy a GRID-hez nem csináltak F1 mod-ot
-
Rolly Dy07
senior tag
Én is remélem a jó multit!
Remélem nem kell az utolsó csavart is beállítani ahhoz, hogy normálisan menjen az autó. Legyenek az ilyen dolgok kapcsolhatók, mert ha csak pár kört akarok gurulni ne kelljen már az autót setupolni. Legyen minden pályára és autóra elkészített setup. Nem vagyunk forma1-es versenymérnökök.
-
A Dirt 2-t még ki sem próbáltam
. Az NFS szériát meg szerintem nem kellene erőltetni, de hát annak a vonalnak is biztos megvan a saját felhasználói rétege...
Az F1-től azt várom, hogy jól játszható multis része lesz, amiben összehozhatunk egy PH-GRID-F1 Championsip Season-t -
Rolly Dy07
senior tag
Remélem, ha lesz rá alkalom, akkor az F12010-ben is össze jön ez a kis csapat és csapatunk egy 10-20 körös Monaco-t.
-
zodo
nagyúr
" Új korszak " Nagyon remélem!
Bezzeg a f.s Dirt folytatását már bejelentették, Nfs szériát meg jó ha szoba se hozzuk, de a Grid 2-ről miért nincs már infó.
Nem hiszem, hogy mindenki boldog lenne (legalábbis én nem) a mai és az elmúlt jó pár év auto-s szimulátor szoftvereinek felhozatalától vagy mindenki csak gyilkolni akar a virtuális világba.Szóval sokat várok az új F1-től, bár nem a kedvenc szériám.
-
Syrius XIX
addikt
Kész van!
-
válasz
Syrius XIX #13111 üzenetére
17:30 van és sehol a szeró
-
Syrius XIX
addikt
17 : 30-tól készítek szerót
, gyertek!
-
Syrius XIX
addikt
Gyertek, csináltam szerót!
-
fanfany65
tag
válasz
vjdani #13106 üzenetére
Ez pedig öreg hiba már 2000 HUF-ért hozzád vágják és megéri az árát,lessz 201-dik játékod!
A virágboltival meg mindig csak a baj van!(nem tudod patch-elni ,kidobál a szerorol,nem tudsz szerot csinálni vagy ha tudsz nem látja majd senki stb.....)Ezektöl a nyügöktől sok idegeskedéstöl megovod magad potom 2000-ért! De te tudod nem akarlak rábeszélni semmire!! -
Rolly Dy07
senior tag
Igen igen időmérő!
Én megnéztem a tegnapi 2 szabadedzést és a ma délelőtti szabadedzést. Azt kell mondjam, hogy Alonso a ferrarival és Rosberg a Mercivel áll a legjobban.
A McLaren nyögdécsel, sokat panaszkodnak rá. Az öreg Schumi meg azt mondta 1 körön még picit javulnia kell, de hosszabb etapon jól ment.
Még a RedBull okozhat meglepetést.
De majd meglátjuk mi sül ki délben az ebéden kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- E-roller topik
- Parfüm topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- OLED TV topic
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Újszerű i5-1135, 24 Gb RAM, 1TB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest