Hirdetés
-
GAMEPOD
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Az enyém is eredeti, de miután az 1.3-as patch-et felraktam, mégsem ment, amíg be nem tettem a crack-et!
Na most akkor hogy is van ez
Már végképp nem értem!
(Így viszont nem kell hozzá lemez! Nem kopik, nem karcolódik, mert csak akkor van előszedve, ha telepíteni kell valamiért
!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ukrajnai háború
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest