Hirdetés
-
GAMEPOD
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Syrius XIX #11808 üzenetére
Már csak azért is, mert tegnap amikor 1/2 8 körül elfogytunk, megnéztem van e privát szeró.
És volt! Dugójancsi volt a szeró, 3-an voltak, de a szokásos grid jelszóval nem tudtam belépni.Na most akkor hogy is van ez?
Valahonnan tudomást szereztek a bajnokságról, idejöttek szórakozni, de mivel kiderült, hogy egyenlőre nem lesz bajnokság, máris külön privát szerót csinálnak?Akkor maradjanak a BS-Team-en belül és kész.
Én igazán meg vagyok elégedve azokkal, akiket eddig ismerek, nekem nincs szükségem az ilyenekre.Én küldök majd privibe jelszót annak akinek gondolom, hogy ne az ilyen idegenekkel játszak, akik csak szórakozni jönnek, aztán már külön is vonulnak. Úgy látszik a megszokott grid jelszó használatának az ideje lejárt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Óra topik
- Asztrofotózás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest