Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
-STIKE- #10698 üzenetére
Szia Stike!
Az xp-hez tudnék ajánlani olyant, amit szabadon letölthetsz, és dvd-t, és hangot, és minden formátumot visz. Jetaudió a neve.
A legtöbbször ezek a virágbolti verziók kavarnak be. Bár itt ellentmondásba keveredek, mert van gyári Grid dvd-m, és nem műxik. Kénytelen vagyok a muskátlisat hajtani.Hmm. Dokart már rég nem láttam. Biztos sok a munkája.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #10689 üzenetére
Köszi a játékot srácok, de mennem kellet, jó volt!
-
Jamby18
senior tag
-STIKE- Ez a csíkozódás általában VGA hibára ad gyanakvást azon belül is ram hiba, tegyél fel más VGA drivereket régebbi újat,vagy más op. rendszerrel is próbálkozhatsz,hogy kiszűrd mi a gond.
Thomaster12 Szerintem a routered kavarhat be,engedélyezd a windowsba hogy mit engedjek ki-be a hálózatnál vagy a router beállításainál szintén mit engedjen ki és be, illetve még próbálkozhatsz vírusirtóval és tűzfallal is, hogy ne blokkoljon, pl ha haver csinál cod-ba szervert és megy a tűzfala akkor nem látjuk,és ki kell kapcsolnia.
Remélem segítettem. -
Jakesz
addikt
A bolti verziót, lehet Steam-en aktiválni?
-
Sziszifeca
őstag
Na csinálok egy szérót, de nem sokáig leszek. Ok!
Sziszifeca
jelszó: gridmax 10 percet várok!
Mert most már lehet mindenki Ranked-ra ment.
Jim74: Hát, lökdösnek mint állat, és ha véletlen így ő szívja meg, akkor kiszavaz, meg ilyenek!
-
válasz
Sziszifeca #10685 üzenetére
A bunkóság miben mutatkozik konkrétan? Csak, hogy mire számítsak, ha oda merészkednék?
-
vviktor1
aktív tag
válasz
Thomaster12 #10682 üzenetére
Egyforma patch van mindegyikőtöknek ? (ajánlott az 1.3-as azzal megyünk mi is)
Ennek ellenére előfordul ilyesmi, én pl. Jjánoshoz nem tudok kapcsolódni, ő meg hozzám.
Mindenki máshoz tud mindegyikőnk
Olyan is volt hogy hibás esemény üzenet után párszor még próbálkoztam csatizni és egyszercsak bement.
Ez egy örök rejtély marad a gridbenHova tűntetek, mindenki havat lapátol ? Én már a forralt bort is bevettem lapátolás után
Szétnéztem euro-n is de senki, csak JJ-vel köröztünk egyet. Később még benézek.
-
Thomaster12
tag
Sziasztok!
Kéne a segítségetek! Próbálok a barátaimmal nyomulni multiplayerben de egyszerűen nem látjuk egymás sessionjait! Sőt nem ugyanazokat a sessionokat látjuk! Mindannyiunknak patchelve van! Én 2 elképzelhető dolog tudok elképzelni: a haveroknak 1 mbit-es meg mobil netjük van, nekem meg 8 mbit-es, a másik meg, hogy nekem van routerem, nekik nincs! És érdekes módon ők látják egymást! Szóval várom a megoldási javaslatokat!
Előre is köszi! -
JJános
addikt
válasz
Sziszifeca #10674 üzenetére
Te is csinálhatsz. Csak aztán írd ide, hogy tudjak menni.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Sziszifeca #10674 üzenetére
Ilyen időben ?
[link] -
Sziszifeca
őstag
Lesz ma este széró? Vagy Ranked?
-
motormouse
aktív tag
...Sonja Te miért nem akarsz online jönni játszani? ...töröm a fejem de nem értem, legalábbis az én véleményem az h 1000x nagyobb élvezetet nyújt online mint offline
...v mi a titkod , h nem unod meg a karriert?Ted: itt is esik elég jól, kb 15centinél tart a dolog, asszem kiviszem délután a mastert és pörgök vele egy nagyot a parkolóban
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
motormouse #10668 üzenetére
ez nálam, majdnem mindig így van, úgyhogy általában 2-3 mp hátrányom van az első körben alapból
wazze, szakad a hó
-
Ted-Mosby
senior tag
Bocs srácok, hogy csak úgy leléptem tegnap. Szar volt a játék, laggolt mindenki, nálam nagyon akadt is.Utána meg már nem is tudtam visszamenni.Pedig biztos jó volt.
Szóval még egyszer elnézést. -
JJános
addikt
válasz
motormouse #10667 üzenetére
Elég jó voltam ahhoz, hogy a középmezőnybe legyek, de a lengyel srácot miután az utsó kanyarban megelőztem, már harmadik voltam. Azt még elhiszem, hogy valahogy megelőzött, de a harmadik helyről rögtön az ötödik lettem. Láttam először engem írt harmadiknak, majd villant kettőt a névsor, és ötödik lettem.
Az én öreg szívem ilyen izgalmakat már nem bír elviselni. Ez sok.
Legközelebb majd hátul kullogok, aztán nem ér meglepetés. Egyébként jókat vívtunk Sziszifecával, Tedd-el, VViktorral, és örültem neked is Motor. Gyors voltál, jól mentél. Figyeltem néha a hátsódat. -
motormouse
aktív tag
válasz
JohnnyMaggot #10665 üzenetére
...bazz, bocs mindenkitől de közben meg fuvart szerveztem, állandóan az a k***a telefon
, szóval bocs ha vártatok rám sokat, meg aztán azt írta megszünt a kapcsolat a szerverrel, azóta nem találom a szerót
VV: lag volt ott minden, nem cheat, én is rombolok a 3.helyen és azt írja enyém a legjobb idő és hozzám képest az elöttem lévő kettő arc minuszban van , tehát mögöttem, vizuálisan meg elöttem, kajak mintha én lettem volna a csaló, mármint ha nem változik a sorrend nem bírom lehagyni őket akkor b***hatták volna és hopp én lettem volna az első
-
vviktor1
aktív tag
válasz
JohnnyMaggot #10665 üzenetére
Viszont a hatodik meg én lettem, fura volt az biztos, van ilyen cheat, vagy csak a lagg miatt (mert laggolt is rendesen mindenki) ?
-
JJános
addikt
válasz
Sziszifeca #10663 üzenetére
Nem értem. Istanbulban negyedik helyen értem be, és ötödik lettem.
Innentől én nem játszok. Azért gürcülök, hogy jót tudjak felmutatni, és valaki csalással, hipp-hopp megelőz. Akkor minek igyekezni? -
Ted-Mosby
senior tag
Sehol , senki ? Jönnek az ünnepek ?
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #10655 üzenetére
Igen, a törés miatt dobált ki!
Szóval nem tudom érdemes-e feltenni. -
-76-
tag
válasz
Sziszifeca #10653 üzenetére
Köszönjük
-
-76-
tag
Ma nem sokan voltunk, mindenki dolgozik?
-
Sonja
nagyúr
válasz
Sziszifeca #10650 üzenetére
Nem játszok, akkor maradok az 1.2-nél!
Köszi!
-
Sonja
nagyúr
Ha nem játszok NET-en, akkor is érdemes az 1.3-as patch-et feltenni? Vagy akkor elég az 1.2-es is?
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #10646 üzenetére
Most már rankeden vagyunk --> euro.
-
vviktor1
aktív tag
válasz
Syrius XIX #10645 üzenetére
Ilyen hibrid volt az enyém is, a 775DualVsta, jelentősen megkönnyítette az átállást agp-ről pci-e-re és ddr1-ről ddr2-re (nem kellett mindent egyszerre megvenni)
Mindvégig satbilan jól működött, teljes mértékben meg voltam elégedve vele, már kicsit bánom is hogy eladtam, még ma is jól ki tudnám használni. Az említett tuning hiánya meg engem nem zavart, a mostani rendszerem sincs húzva elég ez alapon is nekem, ennél fontosabb szempont a megbízhatóság.
Én biztos vagyok benne hogy jó cucc lesz az. -
Sziszifeca
őstag
válasz
Syrius XIX #10644 üzenetére
GYERTEK!! Ne csak 2-en nyomjuk!!
-
Syrius XIX
addikt
Az ASROCK alaplapokról (hogy miért ASROCK?):
ASUS P4S333M alaplappal kezdtem (amúgy az egész gép ASUS volt, kompletten vettem).
Először váltásnak PCI-Expresses videókártya jött szóba, mert ami előtte volt (NVidia GeForce V9570 256 MB) már egyre több játékhoz lassúnak bizonyult.
3 évig használtam, gond nem volt veleA régi gépemből egyedül az optikai meghajtót lehetett volna átteni az új gépbe, az úgy + sok (nekem).
Így jött szóba a hybrid alaplap, ami átmenetet képez a régi és az új rendszer között.
Alaplap+proci cserével megúsztam.
Így lett az új alaplapom: ASROCK 4CoreDual Sata2.- DDR + DDR2;
- AGP-s + PCI-Expresses videókártya;
- IDE + Sata2 winchester fogadása.Szép lassan megvettem a (nekem) korszerűbb alkatrészeket:
- PCI-Expresses videókártya,
- Sata2 winchester,
- DDR2-es memória.
Egyetlen hátránya volt, csak 2 GB-ig bővíthető a memóriája.A legfrissebb alaplap, amit már említettem 16 GB-ig bővíthető DDR3 1600 MHz-s memóriával.
Az ASROCK alaplapok miért nem ASUS név alatt futnak, ha az ASUS gyártja?
Egyszerű: ha vehetek 2 rendszert támogató ASUS alaplapot, akkor nem veszem meg az egy rendszert támogató alaplapot, vagyis saját magának lenne konkurenciája.Ennyi a történet. Amúgy az új alaplapom az ár/teljesítmány miatt ASROCK és nem ASUS. Az jóval drágább lenne.
-
Syrius XIX
addikt
Csináltam szerót. GYERTEK!!! (A szerelő csak 1/2 5 - 5 körül jön, addig is......)
junk.
-
JJános
addikt
válasz
Sziszifeca #10636 üzenetére
Én is, én is. Oldjack, feketén. És az is kellene, hogy hogyan is kell.
Lesz ma szeró?
-
-76-
tag
válasz
Sziszifeca #10640 üzenetére
Köszi...
[link] -
Sziszifeca
őstag
Tessék, akár ezt is feltöltheted a honlapra:
[Sponsor_pic] -
-76-
tag
válasz
Sziszifeca #10638 üzenetére
Tökéletes.
Én is kérem. -
-76-
tag
válasz
Sziszifeca #10636 üzenetére
Jobban értesz hozzá mint én.
Nekem kellene ez, de "FECA" nélkül és fekete betűkkel. -
Sziszifeca
őstag
Na jól elszórakozok, módosítottam picit a feliraton:
Ha valaki szeretné, hogy csináljak neki, írjon nyugodtan.
-
-76-
tag
Aki esetleg még próbálkozna valamivel:
-
-76-
tag
válasz
Sziszifeca #10633 üzenetére
Szia!
Most már jó. Köszönöm -
-76-
tag
válasz
Sziszifeca #10623 üzenetére
-
JJános
addikt
Én is csak szeretnék, de nagyon szeretem görögországot, és próbálok nyaranta tanulni valamit.
Egyszer napfelkelte után megyek vissza az apartmanba, köszönök egy öreg néninek, és elkezd hozzám beszélni. Mondom neki magyar vagyok. Á mondja, és szed nekem egy csomó fügét. Amit persze én nagyon szeretek. Rendes népek laknak arrafelé.Bocsi topic, az off-ért.
-
JJános
addikt
válasz
Sziszifeca #10626 üzenetére
Hát ez az! Erről van szó kérem szépen!
Naon cép! -
Sziszifeca
őstag
És sikerült a felirat a kocsira, csak addig szenvedtem!
[FECA] -
Én meg elnézést a bénázásokért. Gondolok itt a dukkózásgyilkolásra
Azt már megfigyeltem, hogy Lacettiben nagyon ott vagytok -
dunc
nagyúr
válasz
Syrius XIX #10618 üzenetére
Én ezzel foglakozok,ha jösz Pécsre megcsinálom ,nagyon szívesen...
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #10618 üzenetére
Én is elmegyek vele, és segítek.
Én csak a procihoz nem nyúlok. Minden mást szívesen szerelek, és telepítek is, ha kell. -
Syrius XIX
addikt
Csináltam szerót, GYERTEK!!!
-
-76-
tag
válasz
motormouse #10614 üzenetére
-
Levin01
őstag
válasz
LA_COSTE #10612 üzenetére
Szívese, de billel már nem tudnék úgy menni. Teljesen átált kormányra a kezem. Valamelyik nap próbáltam poénból billel menni ,de iszonyat béna voltam
F3-at még nem nagyon mentem sehogy, csak talán pár kört.
BMC-ben mehetünk. Én éjszaka dolgozom, úgyhogy ha mondjuk holnap napközben valmaikor ráérsz akkor mehetünk. Én kb de. 10óra és du. 3óra között érek rá.Nemtom, hogy patch mennyit számít. Ha tudok ilyen időket menni akkor nem hiszem, hogy ez patch-el másképpen lenne. Megpróbálom felrakni az 1.3-ast.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Levin01 #10609 üzenetére
Szia!
Esélytelen, hogy akár billentyűzettel, akár kormánnyal akárki 2:14-es 2 kört menjen Jaramán. Ez csakis valamilyen fairy tale lehet. Nekem billel a rekordom szélárnyék mellett is 1:08.18, ami azért nem gyenge eredmény. Kormánnyal soha nem láttam senkit, hogy 1:05 körüli időt menjen, mert ugye első körben el is kell indulni. Ha 1:10 alá behúzod kormánnyal akkor már csak kis javulás és profi vagy. -
Levin01
őstag
Sziasztok!
BMC Formula, amivel szoktam menni. Nemrég vettem MOMO kormányt és nagyon szeretem. Soha nem akarnék billel menni, pedig több mint másfél évig azzal toltam és szerintem a billt használók között igen szép eredményeket értem el. Összesített világranglistán az első 100-ban is voltam már.
Ami a problémám, hogy komránnyal és manuális váltóval megyek, jól vezetek, jól váltok, mégsem tudom azokat az időket autózni amiket sokan (Jarama 2kör alatt 02:14 02:15-ös idők).
Erre sokan azt mondják, hogy a G25-el lehet ilyen jól menni, mások meg az ebay autóra fogják (ami szerintem csalás).
Van valami egyéb olyan vezetési trükk, amivel ilyen sokat lehet javítani?Most már végre megvan a 106-os FullHD tv meg a MOMO és nagyon nagy feelingje van azon játszani
-
Sziszifeca
őstag
Ja, jó lenne valami széró estére, lehet beugranék én is!
-
JJános
addikt
Ezt szeretem, ha pörög a topic! Remélem lesz ma szeró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok