Hirdetés
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Assetto Corsa Competizione
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- GTA V
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Az ASROCK alaplapokról (hogy miért ASROCK?):
ASUS P4S333M alaplappal kezdtem (amúgy az egész gép ASUS volt, kompletten vettem).
Először váltásnak PCI-Expresses videókártya jött szóba, mert ami előtte volt (NVidia GeForce V9570 256 MB) már egyre több játékhoz lassúnak bizonyult.
3 évig használtam, gond nem volt veleA régi gépemből egyedül az optikai meghajtót lehetett volna átteni az új gépbe, az úgy + sok (nekem).
Így jött szóba a hybrid alaplap, ami átmenetet képez a régi és az új rendszer között.
Alaplap+proci cserével megúsztam.
Így lett az új alaplapom: ASROCK 4CoreDual Sata2.- DDR + DDR2;
- AGP-s + PCI-Expresses videókártya;
- IDE + Sata2 winchester fogadása.Szép lassan megvettem a (nekem) korszerűbb alkatrészeket:
- PCI-Expresses videókártya,
- Sata2 winchester,
- DDR2-es memória.
Egyetlen hátránya volt, csak 2 GB-ig bővíthető a memóriája.A legfrissebb alaplap, amit már említettem 16 GB-ig bővíthető DDR3 1600 MHz-s memóriával.
Az ASROCK alaplapok miért nem ASUS név alatt futnak, ha az ASUS gyártja?
Egyszerű: ha vehetek 2 rendszert támogató ASUS alaplapot, akkor nem veszem meg az egy rendszert támogató alaplapot, vagyis saját magának lenne konkurenciája.Ennyi a történet. Amúgy az új alaplapom az ár/teljesítmány miatt ASROCK és nem ASUS. Az jóval drágább lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest