Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mck7
csendes tag
(én vagyok a bubus bielik
) Valamelyik nap panaszkodtak egyesek, hogy tul agressziv vagyok
meg kilokom oket. Nos az hogy agresziv vagyok azt belátom de nem mindig.
Kilokni azt nem! Én nem lokom ki senkit direkt ill magyart nem. Kanyarban elofurdul, hogy már messzirol
becsuszok es ha olyankor valaki a kulso iven halad már nem tudom visszahozni az autot es repul, de ha idoben látom, hogy magyar akkor lassitok. Cerunak meg uzenem, hogy nem kell menekulnie ha engem meglát en nem eszem meg en csak haladok. De Cerura már nagyon fogok vigyázni. Sajnos nagyon hamar felkapja vizet. Amugy ez meg csak egy tetves játék nem kellene véresen komolyan venni. A ph team-et befejeztem nem a csapattársak vegett hanem a kulfoldiek igy rogton beazonositanak es rogton megjegyzések sora röpköd a cseten.
Én meg nem szeretem, ha rolam beszélnek vagy a csapatrol ph így, ph úgy fak ph-team. Meg be sem lépek egy seroba máris szavaznak fak faker ph team go out hungarian. Szoval a ph csapat megtett mindent a jo hirert. ( persz en is koztuk voltam). Amugy meg utálok vigyázni, de fogok
-
mck7
csendes tag
Sziasztok! En csak most regisztráltam ide magam mert már többen nyaggadtak hogy miért nem olvasom meg ilyesmi. (A griden: Bielik) Cerunak tettem ide egy kepet a kormány beállításról.De szerintem ahány kormány annyi féle beállítás. A Kormányom tipusa : Logitech formula wheel. Tavaly ősszel vettem meg a gridet a kormánnyal eggyütt. Már rég akartam kormányt. Anno amikor a Toca 2 -t nyomattam nagyon szar volt billel.
A Gridet meg sem próbálltam kormány nélkul. Ami azt illeti jó pár napba telt míg sikerült teljesen beállítanom de mostmár profin nyomom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Windows XP
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Újszerű ThinkPad E14, core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB RAM,256-512GB SSD,
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,240GB SSD,Jó akku
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,128-512GB SSD,Jó akku
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest