Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireproof
őstag
Na újra tudok gamelni.Kiderült hogy nem a hőmérséklettel vojt a baj hanem a játék nem szerti a videókari tuningot.
-
fess
őstag
valaki próbálta már ezt a módot?
én feltettem,de jelentős különbséget nem észleltem,max h nem annyira homályos -
v!ct0y
veterán
válasz
kevlarvest #6290 üzenetére
Nézd meg a virágboltit hátha az jó ( bár nem tudom, hogy van különbség a pc gurus és a virágbolti között)
-
zodo
nagyúr
válasz
kevlarvest #6290 üzenetére
Asszem, innen tőltöttem le a patch-et.
-
kevlarvest
csendes tag
-
fess
őstag
most van szerver csak én nem látom?
-
fess
őstag
válasz
kevlarvest #6286 üzenetére
én úgy emlékszem a patch magától megtalálja az install mappát,nem nekem kellet kikeresni..
ha te nem állítottad,akkor c/program files/codemasters elvileg itt lesz -
kevlarvest
csendes tag
Én nem tudom, hogy van ez, kb 3 patchet is leszedtem, az egyik nem indult el, annak utánanéztem és írták, hogy régen volt valami gond az 1.2-vel, hogy megjelent ugyan a feladatkezelőben, de nem csinált semmit, azóta ezt megoldották. De a másik kettő meg ugyanazt csinálja (error message). A registry-s cuccokhoz meg nem nagyon értek. Azért is kérdeztem, hogy valaki tud-e mondani pontos install-helyet, hogy alapértelmezettként hova telepít.
-
fess
őstag
válasz
kevlarvest #6284 üzenetére
esetleg más verzióju patch? nem tudom ebből van e eus,amcsi + ilyenek,lehet ez a probléma...
-
kevlarvest
csendes tag
Valaki mondjon egy pontos telepítési helyet légyszi. Tehát C:\Program Files stbstb, mert nekem nem egészen ott van, és alapból se oda akarja rakni. Ezért kíváncsi lennék az igazira.
-
zodo
nagyúr
-
Almacsavo
tag
Csináltam szerót, elméletileg most már nem lesz semmi baj, gyertek / keressétek nyugodtan.
Almacsavo
grid -
v!ct0y
veterán
válasz
kevlarvest #6275 üzenetére
Kell hozzá az 1.1 es peccs is
-
Sonja
nagyúr
válasz
kevlarvest #6277 üzenetére
Úgy csináld, hogy feltelepíted, majd 1.1-es patch-et teszed fel és csak utána az 1.2-est!
-
Sonja
nagyúr
válasz
kevlarvest #6275 üzenetére
Uninstall, majd telepítsd fel, majd rögtön a patch-et. Utána már jó lesz.
-
kevlarvest
csendes tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Tönkrement a grid-lemezem (az én hibám volt) és amíg nem veszek újat, inkább virágboltival tolnám. A baj csak az vele, hogy nem tudom feltenni rá a patch-et (1.2), mert ezt írja ki: The setup has detected that no version of GRID is installed.
This update requires that a previous version of the application be installed.
Először arra gondoltam, hogy kellhet hozzá az 1.1, azért nem megy. De utánaolvastam és nem kell. Aztán eszembejutott, hogy azért nem megy, mert nem eredeti az exe, így hát visszatettem azt, de így sem megy. Hálás lennék, ha valaki megfejtené ezt. Előre is kösz.
-
fess
őstag
ez vajon azért volt mert benne voltam 1 kis koccban,vagy bug?
-
zodo
nagyúr
Köszi az esti villám party-t !
-
x63
aktív tag
válasz
echterion #6265 üzenetére
Dugd be, a windows alatt kalibráld be, majd a játékban a vezérlésnél állítsd át a kormányt, féket stb.
Az advenced beállításokat is állítsd be neked megfelelőre, tesztelj egy autót és közben ha esc -et nyomsz engedi állítani az értékeket.Ki tudod kísérletezni a neked megfelelőt. -
pcguru1
őstag
Ezt nem értem,megint nem látom a szerót
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Nemrég telepítettem ezt a játékot, nagyon tetszik. De nem tudom, hogy az USB-s gamepadomat hogy tudnám használni a játékban. Segítenétek?
Előre is köszi. -
Almacsavo
tag
Gyertek gyertek megy a szeró
-
Almacsavo
tag
Csináltam szerót, gyertek játszani
Almacsavo
grid -
fess
őstag
a gridhez motorhangokat honnan kell leszedni?
-
x63
aktív tag
Bocs, hogy az este nem mentem vissza, ill. el sem köszöntem, de 15 perc helyett 1,5 óráig használták a gépemet.
-
pcguru1
őstag
Volt egy kis gondom a grid-el,és amire megoldotam már nem volt szeró
-
Thomaster12
tag
Most senki nem játszik?
-
fireproof
őstag
válasz
Fortissimus #6246 üzenetére
Ne mrég volt kitakarítva.
-
fireproof
őstag
NEm tudjátok miért va naz hogy játszok egy kicsit kb 10 percet aztán befagy a grid?:S és uraidul a gép?
-
Jamby18
senior tag
Jó volt a mai game!!!!!
Hát van mit tanulnomHolnap majd kormánnyal is nyomulok,hátha
-
Almacsavo
tag
Köszi mindenkinek a játékot, tök jó volt.
Bocs HunMan, hogy nem vártalak meg, de a sorozat az nagy úr -
CarrGomm
aktív tag
Kezdek rájönni, hogy a gyakori koccanások oka leginkább nem az elfékezések miatt van (ez is van bőven), hanem amiatt, hogy olyan helyen is előzni akarnak, ahol nem is lehet.
Le merném fogadni, hogy ha pl lenne egy monte carlo-i F3 pálya is a gridben, akkor ott is minden kanyarban próbálnának előzni... -
fess
őstag
válasz
Thomaster12 #6234 üzenetére
pedig már 2en betudtak... :S
-
Thomaster12
tag
de most meg én nem tudok fess-hez belépni
-
fess
őstag
míg megoldódik a probléma,szervert indítok: fess : grid
-
Thomaster12
tag
na,most próbáljatok belépni
-
Thomaster12
tag
jó, bocs kicsit várjatok, megpróbálok vmit
-
Jamby18
senior tag
Hibás esemény
Nem tudsz kapcsolódni az eseményhez
Tűzfal,Nod32 kilőve....... -
pcguru1
őstag
válasz
Thomaster12 #6227 üzenetére
Nekem azt irja hogy hibás esemény
-
fess
őstag
engem nem enged csatlakozni
-
Thomaster12
tag
Hy All!
Én 19.00-kor indítok szervert. Gyertek.
Név: PredatorX
Jelszó: grid
(lehet kicsit késni fogok de 19.10-kor bizos menni fog)
-
Fortissimus
őstag
2 napja elovettem egy kicsit a game-t, de Gta utan nagyon benan ment
este lesz vki fenn? -
fess
őstag
este várható szerver?
-
fireproof
őstag
Pl van hogy hogy rajtál a chevrolet jobban gyorsul mint a Bmw mi ugye hát nem így van.Meg nagyobb tapadást is tudnak.Meg van hogy ha a kanyart elcseszik és egyenesen kimennének a pályáról mert pl elfékezték magukat akkor nem tom hogy te hirtelen beállnak a kanyar ívére.Ilyeneket lehet látni néha ranked szerókon amikor nézel egy két embert.
-
dokar
addikt
válasz
pcguru1 #6217 üzenetére
tehát ne lépjek ki addig? vagy kiléphetek és aszerveren jegyzi meg vhol?
én a ranked-on szoktam versenyezni. tegnap toltam egy 24 perces le mans-t. második lettem nagy nehézségek árán. hogy a csudába van, hogy egyesek a sikánokat úgy le tudják vágni, hogy csak kamillázok. van hogy az út szélén a salakon alig tapadok meg, aztán mellettem a sokkal csúszósabb füvön lazán elmennek nagy sebességgel. tehát egyesek úgy tapadnak pályán kívül, mint az aszfalton. ez vmi csalás?
-
Jamby18
senior tag
Hali
Van most szeró vagy lesz?? -
csuccso
tag
válasz
Thomaster12 #6212 üzenetére
Hát nekem már nincs
Jó volt a mai game is!Megtanultam pár új dolgot! -
dokar
addikt
nyertem pár versenyt, de még mindig 0 az exp, miért?
-
Thomaster12
tag
hello! Van valakinek kedve még játszani?
-
csuccso
tag
válasz
JohnnyMaggot #6208 üzenetére
Wazze hát fenn vok msn-en
-
Thomaster12
tag
Én most ott vok Johnny!
-
dokar
addikt
játszottam egyet, harmadik lettem, kaptam 7 pontot (exp), a következőre már nem mentem, kiléptem, mikor visszamentem látom, hogy még mindig 0 pontom van. miért nem mentette el?
-
JohnnyMaggot
csendes tag
]Szép jó napot mindenkinek!
Látom nincs szerver, ugyhogy akkor csinálok egyet.
Név: JohnnyMaggot
Jelszó: gridCsuccso, maga meg jöjjön már msn-re!
-
csuccso
tag
Estig lenyomom a GRIDet 100%-ra harmadszor is
Utánna mehet a party -
fess
őstag
betelt volna,mert én se látom...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest