Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Fortissimus #30632 üzenetére
Steam-s GRID!
És mi van, ha +veszed (veszitek) eredetibe??
1. 000 Ft-!
Amennyiben nem tudod beszerezni, GRID.iso képfile-om van a saját eredetimből és mivel nem kódhoz kötött, azt tudom felajánlani (végszükség esetére)!
3 éve a lemezt elő se szedtem a dobozából, mert rendszer telepítés után (ha szükség van rá valamiért) is a képfile-ból telepítem. Felteszem a patch-eket, + magyarítást, + crack (mert az 1.3 patch után crack nélkül nem fog elindulni a GRID). Ezután lemez sem kell hozzá!
Más:
(#30630) Fortissimus:
Akarmelyikunk probalt hostolni nem lattuk a szervert.
A HOST-on kívűl akinek ferde a szobában a neve, az a GRID-ben nem fogja látni a szerót!
A +oldás az szokott lenni, h:
1. akinek ferde a neve, az saját magánál újraindítja a GR-t, vagy
2. Ha még akkor sem jó, akkor a HOST indítja újra a GR-t saját magánál!
Itt nem elég, csak a szobát újraindítani és újra "Join"-olni, hanem magát a GR-t kell bezárni és újraindítani!!!aki a gr-ben csinalja a szobat az legyen a host a jatekban is?
Az legyen a HOST a játékban is? Ez nem kérdés, mert az lesz a HOST!
Gondolom azt tudjátok, h a GRID-et senkinek sem kell elindítani, mert a HOST fog indítani és amikor ő már kiválasztotta az első futamot, bent vár benneteket a garázsban!
A többieknek addig azt írja, h: "Waiting for HOST".
Amikor a HOST kész az első futamra, akkor fogja a többiek gépén is elindítani a GRID-et! Addig semmi tennivalója nincs senkinek, csak várni a HOST-ra! -
Fortissimus
őstag
válasz
Fortissimus #30630 üzenetére
na talaltam egy problemat, amit nem tudom, hogy javitsak.
nalam a grid a D:\Steam\SteamApps\common\Grid\grid.exe utvonalon van telepitve, de ezzel a grid.exe-vel nem indul el a jatek(havernal ugyanez az utvonal es indul vele a jatek), viszont ha steambol vagy ikonrol inditom akkor siman megy. Az ikont viszont nem tudom hozzarendelni a gr-ben, mert nem az csak egy url-re hivatkozik.
Integritas ellenorzes, sot ujratelepites is volt, ugyanugy maradt. -
zolee5016
őstag
válasz
Fortissimus #30630 üzenetére
Namost aki a Host azé a szoba...ha így gondoltad......
-
intercooler
őstag
válasz
Fortissimus #30625 üzenetére
Patch ugyan az van fent?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Fortissimus #30625 üzenetére
Szobát hol?
Most sem írtál eleget..
menet:
Gr-ben hozzárendelni az Grid exe-t a GR-hez, hogy lássa, majd ott szoba (meg lehet próbálni máshoz menni, ha nem megy, akkor nem tudom, ha megy, akkor azt nem ...), majd hosz indít;
Host : a dridben csinál egy LAN szobát.
Kiszolgált: vár, aztán belép a LAN-ba..Ennyi semmi egyéb....(abból, amennyit írtál, kiindulva csak ennyit tudok írni..)
Írdd le, hogy kinél mi történik stb.. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Fortissimus #30596 üzenetére
Én azzal tolom, és megy... írj többet!
-
fireproof
őstag
válasz
Fortissimus #6246 üzenetére
Ne mrég volt kitakarítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Autós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Újszerű i5-1135, 24 Gb RAM, 1TB SSD
- HP SPECTRE X360,4K Touch,core i7,IntelHD+RX VEGA 4GB!!!VGA,8-32GB RAM,256-512 SSD,ÚJ AKKU
- Macbook Air M2 15 8/256 Apple garancia
- Újszerű ThinkPad E14, core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB RAM,256-512GB SSD,
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,240GB SSD,Jó akku
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest