Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- Elden Ring
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
-
GAMEPOD
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
na itt a mai kinlódásom tárgya:link tehát a kék kormi meg a z a gamepad is tökéletesen megy nfs-ekkel de a Grid -be egy gombnyomást nem tudok csinálni velük.A nagy genius meg nem mozog se igy se ugy, bármit teszek vele??? Sorry hogy itt az nfs-eket emlegetem
-
zolee5016
őstag
Most pókháloztam le gép ujrainditása vagy 2 szer de semmi egyenlőre....pedig megpróbálnám a Grid-del milyende lehet az a baj ,hogy 64 bit-es a win?
-
zolee5016
őstag
HI :bedugom kiirja az usb eszköz sikeresen telepitve de a nevét nem irja ki.. ha elinditok egy játékot halott a kormány...(próbáltam a carbonnal is mivel anno azt ezzel játszottam eredmény 0)meg se nyikkan.Ami drivert meg találok mégha a cimben win7 kompatibilis is ha lejön csak vista xp mappa van és nem mozdul egyikkel sem.
-
zolee5016
őstag
genius speed wheel formula driver win7-re lenne szükségem.merthogy ehhez az xp-ig találok drivert.Nem mai darab még gameportos ,de van usb-s átalakitóm hozzá még anno xp-n ment.vagy ezzel nem is érdemes már kisérletezni?
-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler #28687 üzenetére
Több* újra lett már telepítve a win, de nekem az XP-vel sem ment együtt!
sose szerette a 2 egymást! Igen ezt (sem) értem.
-
Doomgiver
aktív tag
Akkor a magyar tag kamuzott vagy mi?
-
tomsics
senior tag
válasz
intercooler #28688 üzenetére
Kb ja
-
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX #28673 üzenetére
Na ezek a szám.tech. nagy rejtélyei! Nekem pl. tök 11111111, h fut-e közben a torrent, vagy nem. Így is, úgy is megy és abszolút nem befolyásolja! Na én meg ezt értem!
Hogy tovább menjek, nekem még az xfire-al is megy. Ami ha jól tudom neked még mindig gond
-
pepe10.10
tag
nem érdekel valakit egy eladó Speedwheel 5 Pro vibrációs kormány? alig használtam, megvettemm GRID eztem rajta egy kicsit, majd beszartak a szerverek, utána nem használtam (írjatok rá PÜ-t)
valaki lenne oly szíves, és leírná hogy hogy tudok újra gridezni? köszönöm !
-
Strezi
őstag
Sajnos nem volt a játék semmilyen formában jelen az E3-mon
Viszont! A csapat akik eredetileg a GRID-et csinálták egy az egyben lelépett már a Codemasterstől (pont két éve) és megalakították a PlaygroundGames-t.
Namos, ők viszont bejelentettek egy játékot az E3-mon: Forza:Horizon!
Szerintem nem lesz rossz, a linken nyilatkozik ugyanaz a Ralph Fulton, aki anno a GRID-et is bemutatta.
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Tud valaki olyan linket, ahol online élőben meg lehet nézni a teljes Le Mans-i 24 órás Versenyt? (Ami ugyebár most hétvégén esedékes...) Gondolom a Eurosport csak a rajtot, a leintést meg esetleg részleteket közvetít a versenyből...
-
Doomgiver
aktív tag
Az E3 an bemutatták a készülő Grid2 őt? vagy legalább megemlítették a sz*ros F1 2012 mellett?
-
tomsics
senior tag
válasz
Syrius XIX #28673 üzenetére
Én meg azt nem értem,ha 2 vagy több torrentet töltök le egyszerre,neki áll mikro laggolni a gép.De ha csak 1 megy akkor nem.Na erre valami ötlet?
dzsavermadar:melegszik a hangulat
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Bjørgersson #28666 üzenetére
Ezt már hallottam tőletek többször is: uTorrent közben nem fut a háttérben? Nekem ez volt a baja, hogy vele együtt nem volt hajlandó elindulni.
Na ezek a szám.tech. nagy rejtélyei! Nekem pl. tök 11111111, h fut-e közben a torrent, vagy nem. Így is, úgy is megy és abszolút nem befolyásolja!
Na én meg ezt
értem!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Daniel_TRH #28655 üzenetére
Ettől nem kell megíjjedni, mert az 1.3-as patch telepítése után a game nem indul el, amíg nem crack-eled meg! Ennyi!
Viszont, ha meg crack-elted utána már a lemez sem kell hozzá, mert anélkül fog futni a game!
TeamViewer-ed ha van, akkor olyan formában is tudok segíteni, h megcsinálom, beállítom neked az egészet. Látni fogsz mindent, h mit csinálok, bármikor lelőheted a programot, ha nem tetszik amit csinálok.
Interaktív program, ami annyit jelent, h tudok turkálni a gépedben, te meg látod mit csinálok, sőt szükség esetén bele is tudsz nyúlni. Skype-od ha van, esetleg beszélni is tudunk közbe.A többi rajtad múlik!
-
Daniel_TRH
csendes tag
válasz
Ezer hála
Ha kikapcsolom a Torrentet, működik
-
Syrius XIX
addikt
Jim74!
Én az összes patch-et a CM oldaláról töltöttem le, sőt tovább megyek! Azt a crack-et, amit be is szoktam linkelni, még azt is onnan töltöttem le! Azt hiszem 1 pár* ezt már leírtam.
Innentől viszont én már nem is próbálom megérteni, mi a hivatalos és mi nem, amikor maga a játék gyártója ad ki crack-et a saját játékának patch-éhez!Valószínűnek tartom, az lehet a háttérben, h valamit eltoltak az 1.3-as patch-nél és egyszerűbb volt a crack-et megcsinálni hozzá, mint mondjuk még 1 patch-et 1.4 néven!
Igazából csak találgatok, de tudod mit? Nem is érdekel, ha így működik, akkor így működik és pont!
Az a lényeg, h fut a game és kész!
illetve a VGA-d driveréből sem árt a legfrissebb
Ne mvitatkozni akarok, de előfordult, h feltettem a VGA-hoz +jelent legfrissebb driver-t és onnantól csak a problémák sorozata jött elő! Saját (!) tapasztalatom szerint ez 100%-ig nem állja meg a helyét. Nekem X idővel ezelőtt pl. a 275.xx volt fent az NVidia VGA-hoz, feltettem a 280.00-et és finoman szólva nem volt jó!
Visszaraktam a 275.xx-et és megvártam a 283.xx driver kiadását. Hangsúlyozom saját tapasztalat, ha valaki ilyennel még nem találkozott, örülök neki én meg így jártam!
-
Syrius XIX
addikt
Jim74!
Én az összes patch-et a CM oldaláról töltöttem le, sőt tovább megyek! Azt a crack-et, amit be is szoktam linkelni, még azt is onnan töltöttem le! Azt hiszem 1 pár* ezt már leírtam.
Innentől viszont én már nem is próbálom megérteni, mi a hivatalos és mi nem, amikor maga a játék gyártója ad ki crack-et a saját játékának patch-éhez!Valószínűnek tartom, az lehet a háttérben, h valamit eltoltak az 1.3-as patch-nél és egyszerűbb volt a crack-et megcsinálni hozzá, mint mondjuk még 1 patch-et 1.4 néven!
Igazából csak találgatok, de tudod mit? Nem is érdekel, ha így működik, akkor így működik és pont!
Az a lényeg, h fut a game és kész!
-
tipriso
csendes tag
válasz
nem kinyomtam ezt probáltam .. most egyszer elindult graf beállitás után vége megint :-(
-
tipriso
csendes tag
Sziasztok guruk..
Lenne egy oriási problémám a Grid- nevü kitünö játékkal .Azt csinálja egy pár napja ha olyan kedve van elindul , ha olyan akkor megáll indulásnál a demo elött... exe hibára hivatkozva..
Rendszer ujra rakva windows 7 x64 ultimate
hardverasus m5a97 uj efi bios amd 970 chipsett
4 gb ddr 3 1333
gigabyte radeon hd 6850 oc 1 gb ddr5
phenom II x4 be 3400 mhz 8m cash
hang alaplapi realtech hdKérlek segitsetek ha tudtok..
Ismétlem ami vicces ha épp rájön elindul. Ha nem indul elején a kis logo és átvált nagy felbontásra ami 1280*1024 alap és támogatott és váltana a kezdö demora de azt már nem adja be ki fagy és a windows-ka megoldást keres a problémára természtesen eredménytelenül .segitség ..... köszönöm elölre is ..
-
válasz
Daniel_TRH #28661 üzenetére
Akkor passz...
-
Daniel_TRH
csendes tag
Létrehozni mentést, hogy lehet? Csak mert nem enged be a játékba ugye.
-
Daniel_TRH
csendes tag
Nincs mentésem a játékban. A Dokumentumok/Codemasters mappárban csak egy Hardware Settings nevű mappa van, benne két fájllal. Letöltöttem egy mentést, kicsomagoltam és ezt a Savegame mappát bemásoltam a Codemasters mappába de nem történt semmi változás
-
válasz
Daniel_TRH #28658 üzenetére
Van mentett állásod a játékból? Ha nincs, akkor keress egyet a neten és írd felül a dokumentumok mappában a mentést (hozz létre egyet, ha nincs). Ha van és már visszamásoltad, akkor lehet, hogy sérült. Nekem pl. az f1 2011 csinálta ezt állandóan....
(#28659) ledgeri: ebből jött:
...miután letöltöttem és telepítettem a RELOADED verziót...Ha rákeresel a "reloaded release" kifejezésre a neten, akkor megérted
-
Daniel_TRH
csendes tag
Köszönöm a gyors választ! Ellenőriztem a programmal a directx verziót és azt írja, hogy naprakész. Amúgy a hiba paramétereihez ezt írja ki AppName: grid.exe AppVer: 1.3.0.0 ModName: grid.exe
ModVer: 1.3.0.0 Offset: 0046e08fVan esetleg ötletetek?
-
válasz
Szia!
Javaslom a fórumra vonatkozó szabályzat tanulmányozását, különös tekintettel a "warez" részre vonatkozóan... Nem okoskodás, csak jó tanács, hogy elkerüld a bannolást...
Próbáld meg frissíteni a DirectX-et a dxwebsetup.exe programmal, illetve a VGA-d driveréből sem árt a legfrissebb, ha esetleg nem az lenne fent.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Az előbbi kalandozás ellenére ez az eredeti Grid topik... nekem Steam-es van, a szakik meg hamarosan útba igazítanak...remélem..
-
Daniel_TRH
csendes tag
Sziasztok!
Bocs ha nem ide kéne írnom de ezt a Race Driver Grid fórumot találtam. Az lenne a problémám, hogy miután letöltöttem és telepítettem a RELOADED verziót és a hozzá illő 1.3 patch-et, a játék elindítása utána a fekete Grid logó megjelenése után kidob a játék és azt írja ki, hogy a Windows hibát észlelt. Korábban már fent volt ez a game és akkor működött szépen, bár ha jól tudom a patch nem volt fent. Patch telepítése nélkül is kidob.
Előre is köszönöm válaszotokat, remélem tudtok segíteni!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Bjørgersson #28648 üzenetére
Az Ősi magyar hang-hang??
-
tomsics
senior tag
válasz
Bjørgersson #28652 üzenetére
Hát én láttam a discoveryn egy gáznitrátos dok. filmet.Ott az volt a lényeg,hogy a tenger mélyén a feltörő gázok a nagy nyomás miatt össze állnak.Úgy néznek ki mint sok kő darab.De felhozni nem lehet,mert ahogy csökken a nyomás, vissza alakul gázzá és el illan.Nem tudom érted-e
Na de mindegy ehez sok köze nincs szerintem -
tomsics
senior tag
válasz
Bjørgersson #28650 üzenetére
Ennyiért biztos nem fogok mostanában beszerezni.
Amugy nem sima acél,valami gáznitrált acél-os izé
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Futás, futópályák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Villanyszerelés
- EA Sports WRC '23
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest