Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
intercooler #28999 üzenetére
Na jó, az nVida driver volt elállítva, bár nem tudom mi köze volt hozzá de most már jó. Milyen szervernéven szoktátok tolni, és mikor?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zolee5016 #28994 üzenetére
Na ma már megy, este nem tudom mi baja volt. De most meg más problémám van, az hogy mindenhol lagolok....Felraktam ezt a Game Booster 3-t, ha elindítom a progit, de nem nyomok ott rá hogy gyorsítás, hanem mikor joinolok egy szerveren és úgy indítom el a játék, azaz nem a programból közvetlenül, így is használja a progit? Remélem érthető...
Mit tudok kezdeni amúgy ezzel lagolással, (gondolom nálam van a gond mert ma 4 szerveren voltam mind a 4 lagoltam) gépem elég hozzá, mivel full grafikán vittem végig szaggatás nélkül, netem 15 megás, torrent meg ilyen sz@rok nem mennek közbe, de így játszhatatlan...
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok.
Én is multizni szeretnék és kezdő vagyok, de utána olvastam nagyjából, de valamiért nem akar összejönni.
GameRanger leszedtem, beregisztráltam, találtam egy szervert rajta, joinoltam, játék ugye elindul na és eddig jutottam, betölt és ugyan úgy van minden mint mikor simán játszok, multira rámegyek de semmi. 1.3 patch van rajta ezt szedjem le?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
zolee5016 #28990 üzenetére
Nem lehetne az első hozzászólást módosíttatni?
belerakni azt, hogy mit kell csinálni, a topikcímet meg pl Race Driver: GRID -a multihoz olvasd el az első Hozzászólást-ra módosíttatni...?Keresek is rá moderátort, ha egyetértetek ;vagy keressetek ti akik egyetértetek...
-
vampre
csendes tag
Hali!
Régen sokat játszottam neten de leállították a szervert.
Valaki tudna valami ötletet hogyan lehetne neten játszani?
Köszi -
ledgeri
nagyúr
válasz
Syrius XIX #28986 üzenetére
Az fp-team-es szerónév végéről nekem hiányzott egy Running vagy valami hasonló...
(#28987) dzsavermadar
-
Syrius XIX
addikt
Akinek esetleg van kedve 1 kis délelőtti
ásra, jöjjön!
Szeró van!
-
ledgeri
nagyúr
-
Syrius XIX
addikt
Egyenlőre nyitott szeró van!
Amennyiben lezárásra kerül sor, akkor a kód:
Grid1971
(P
)
(/P)
-
ledgeri
nagyúr
Livekodok.hu-ról vett valaki már kontrollert?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Syrius XIX #28978 üzenetére
Én hét-szinten hamarosan, beújított kontrollerrel
!!!
-
Syrius XIX
addikt
Szeró az van, am. senki nincs!
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Shootmania storm béta... mint a trackmania csak .... egyértelmű..
Mindíg is amikor már online toltam a TM-et, gondltam egyszer leszek első a nationssel valahol... puff neki: 3 menet egy órában- ra lett limitálva a game, ez még béta, kijött és picit megtoltam, ma már WW 50-dik vagy úgy hogy akkor játszotam utóljára, demár 14000 vannak ww 140 magyar, és 14 HB-megyei... -
tomsics
senior tag
Bocs,valamiért 2-szer küldte el
-
tomsics
senior tag
Látom mindenki melozik 1000-rel.Nálam is ez a helyzet,egész nap nyomjuk a báláz,már a tköm is ki van vele.De legalább jól megfizetik és viszik mint a cukrot
-
válasz
Syrius XIX #28966 üzenetére
Nem volt vele semmi különösebb bajom. Akartam építeni egy micro ATX-es konfigot és most jött el az ideje. Az AM3-as platformból még ki lehetett szállni normális áron, a Sandy Bridge-nek is normalizálódott az ára. Gyakorlatilag 20k-ból megúsztam a váltást és azért az i2500k agyonveri a Phenom II 955-öt, be kell látni.... Az i2500k jó pár évig ki fog még szolgálni, pláne, ha felrántom 4 Ghz-re
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #28968 üzenetére
Én személy szerint csak amennyibe a kamion kerül (a trailer-rel együtt), annak az árával kiegyeznék!
+ a lakórész ára már csak hab lenne a tortán!
-
válasz
Syrius XIX #28963 üzenetére
Nem, nem. Megváltam a jó öreg (2,5 éves
) AMD konfigtól és összeraktam egy Z77-es i5 2500k-s intel gépet
-
Syrius XIX
addikt
Mi az, h konfig-ot cseréltél? Csak nem felraktad a Win8-at?
3. hete betegállományban vagyok, de Hétfőtől már megyek
- Mivel a Topic ennyire bővelkedik HSZ-ekben úgy döntöttem, h az aktuális GR kódot ide fogom kiírni és az újaknak sem adom meg A GR-ben priviben, hanem regeljen be ide és már jöhet is!
-
-
zolee5016
őstag
Nekem folyamatos ...hatnékom van
De itt a melóhelyen nem lehet egyik ...hatnékot sem folytatni
ráadásul a kollégám is beteget jelentett igy 99%,hogy a szombatot is bebuktam -
Doomgiver
aktív tag
-
Syrius XIX
addikt
Jelszó a szokásos, ha valaki versenyezni is akar a zúzdán kívül )
-
Syrius XIX
addikt
Jelszó a szokásos, ha valaki versenyezni is akar a zúzdán kívül )
-
Syrius XIX
addikt
Akinek esetleg
6nékja van, a jelszó: 1
Ennyi csak
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
Syrius XIX #28948 üzenetére
Pont a születésnapomon lessz
-
Syrius XIX
addikt
Úgy látom abszolút behalt a topic!
Ez van, ha az újaknak nem mondjátok el, h ide azé be kellene regelni!
-
Syrius XIX
addikt
Úgy látom abszolút behalt a topic!
Ez van, ha az újaknak nem mondjátok el, h ide azé be kellene regelni!
-
Syrius XIX
addikt
Ezután indítom a szerót GameRangerben.
Nem tudom használsz-e olyat, mint nekem az ExperTool, de én jobbnak láttam magam kezelni a VGA ventilátorokat, mert a rendszer kb. 70°C fokig magasan szarik a hőmérsékletre!
Ezután kezdi csak emelni a fordulatszámot! -
zolee5016
őstag
Ez most off lesz egy kicsit...nagyon..
Tegnap este mentem volna játszani...de elinditom a Gridet és a videokarik rögtön 100% pörögnek ...mindkettő...csináltam vagy 3 leállitást meg vagy 5 újrainditást és minden ugyanaz...nem értem ....most single-eben próbáltam minden ok .Kiváncsiságból fel a GR-be megint pörögnek, na most mi van ????Ők azok
De megyek a 460-as topicba is hátha érti ezt valaki.... -
Syrius XIX
addikt
Tisztelt Fair Play Team tagság!
A szezon utolsó futama 2012. 07. 14.-én lesz 18 : 00-tól!
Számítok minél több tag megjelenésére!Legfőképpen azért, mert 99%-os valószínűséggel ez nem csak 1 szezonzáró futam lesz, hanem a Fair Play pályafutásának lezárása is!
Már kétszer megpróbáltam, de a kezdeti lelkesedés (sajnos) 3-4 futam után alábbhagyott! Okát nem tudom, mivel a tagság mindenről meg lett kérdezve és csak ezután kezdtük el a szezont!
Részemről mindenkinek nagyon szépen köszönöm a részvételt
és remélem a szép emlékek között fog megmaradni a
"FAIR PLAY TEAM"!
Nekem egy élmény volt veletek!Ne feledjétek (egyik őstagunk mondását):
"A versenyzés nem (csak) a győzelemről szól!"
-
tomsics
senior tag
válasz
dzsavermadar #28942 üzenetére
Syr szeroján én szinte mindíg ferde vagyok amíg nem restartol.Utána már jó vagyok.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
dzsavermadar #28942 üzenetére
Értem.. és mit jelent a halvány?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
dzsavermadar #28934 üzenetére
Akartam is kérdezni: az és a többi féle mit jelentenek?
(#28935) Syrius XIX nekem ami feltűnt, hogy lelehet görgetni elég sokat oldalt.... a gyártó weboldalán nincs regi, hogy megkerüld ezt?
-
Syrius XIX
addikt
válasz
tomsics #28936 üzenetére
A teljes verzió kb. 350. 000 Ft.! Valamennyit biztos megér (mert am. jó, bármire használható, ami dokumentumokkal, táblázattal kapcsolatos), mert olyat nem igazán tudsz kitalálni, amit ne lehetne megcsinálni vele (persze az ésszerűség határain belül, pl.: palacsintát azért nem fog sütni még akkor se, ha megparancsolod neki!), de ez az én viszonylatomban kb. 3. 500 Ft-ot jelentene! Ennyit hajlandó lennék adni érte!
-
tomsics
senior tag
válasz
Syrius XIX #28935 üzenetére
Ez arra hajt,hogy addig idegesíted magad ,míg nagy dühödben meg veszed a teljes verziót
-
Syrius XIX
addikt
Erre adjatok valami tippet!
Akármilyen hivatkozásra nyomok, nem a böngészőben nyitja meg az oldalt (ahol ugye kellene), hanem a Worw-öt nyitja meg! oké, szuper, de minek??? És onnantól vége is van, nincs tovább!
-
dzsavermadar
senior tag
FP-Team!
Kicsit késtem, de akármit csinálok, ferde a nevem! -
ledgeri
nagyúr
válasz
intercooler #28930 üzenetére
Jó autós lennék, mert az nekem is hiányzott..
Ja és még a gridben is kint van -
tomsics
senior tag
válasz
intercooler #28930 üzenetére
Szerintem nem merték ki írni.Azért a sünök biztos jól megkergették párszor
-
tomsics
senior tag
válasz
ledgeri #28928 üzenetére
Egy van eladó is
SKODA OCTAVIA 1.8 Turbo RS MERT ZSARUNAK LENNI JÓ -
ledgeri
nagyúr
válasz
dzsavermadar #28927 üzenetére
Volt pár meglepő (pl nekem a toyota..)
-
válasz
intercooler #28924 üzenetére
Túl nagy reményeket nem fűzök hozzá, de ne legyen igazam...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
intercooler #28924 üzenetére
A remény hal meg utoljára, szerintem ezzel mindenki így van.
-
intercooler
őstag
válasz
Bjørgersson #28908 üzenetére
Csak el ne baltázzák
Könyörgök
de komolyan, ha ilyen dirt meg f1 féleség lesz akkor kuka
-
tomsics
senior tag
válasz
Syrius XIX #28918 üzenetére
Én annyinak is örülnék ha csak a sima Gridhez adnának ki plusz pálya és kocsi pakkokat.Nekem az is bőven elég lenne
-
Syrius XIX
addikt
válasz
tomsics #28916 üzenetére
Szerintem nézzük meg milyen lesz és ha nem jó (legalábbis az alap verzió, gondolom az első patch-ig), akkor marad a mostani, amíg a 2. ki nem forrja magát!
Éjszaka, több pálya (estleg utcai versenyek, de szó szerint, mint pl. NFS: MW), időjárás változás (netán évszak változás), ezeket én is remélem.
Beállíthatóság egyáltalán nem hiányzik, az ilyen szarokból már van éppen elég, sőt több is, mint kellene!
Miért?
Azért, mert aki szimulátorozni akar, az már most is tucatszám válogathat közöttük. annyi van belölük, hogy Dunát lehet vele rekeszteni.
Az igazán jó (és viszonylag reális) autós játékokból nagyon kevés van, mint pl. a GRID!!!Legalább ezt az 1-et hagyják már meg nekünk!
-
tomsics
senior tag
a Codemasters már gőzerővel hegeszti a Race Driver GRID második részét
Hát hegeszthetnék már gyorsabban is.
Remélem nem olyan lesz mint annó mikor multiztam egy játékkal.Ott is az első részt imádtam,össze haverkodtunk a srácokkal rendesen.Majd jött egy második rész féle,és annyi hibája volt,hogy csak na.A csapat fele a régivel akart a másik fele elviselte volna a hibákat,csak az újjal játszunk.Hát szépen veszekedések lettek és feloszlott a brigád.
Remélem itt nem lesz ilyendzsavermadar:Ez gusztustalan és ráadásul egy nő.Pffúúúú
-
kovsol
titán
válasz
Bjørgersson #28913 üzenetére
-
Ventur@
senior tag
Én sem hiszem, hogy túl erős vas kellesz majd alá. Az Ego Engine, nagyon jó még mindíg. Látványos, szép és jól optimalizált. Gondolom kicsit fejlesztenek még rajta a GRiD 2-ig.
Amire vágyom a GRiD 2-ben:
- eső
- éjszaka
- ugyanolyan törés modelt, mint az 1-ben volt
- esetleges setup lehetőség (nem kell az rFactor/Simbin irányba elmenni, de azért legyen valami)
- sok, sok autó
- PC-hez is DLC-ket (pályák, autók, egyedi festések)Amire nem vágyom:
- nitro (eddig sem volt, most se legyen)
- minden váltásnál lángoló kipuffogó (bár ez csak szőrszálhasogatás részemről)
Ja és, hogy ne legyen túl drága
.
-
drr
őstag
válasz
-
drr
őstag
válasz
Remélem nem kell alá majd egy atomerőmű...
-
Bjørgersson
félisten
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Syrius XIX #28895 üzenetére
Én azért kértem, hogy honnan szedted a speedes hacket, mert néhanapján csak a móka, és a normál szerókról való elszívás végett indítottam volna cheat szerót....
-
kutga
nagyúr
válasz
Syrius XIX #28903 üzenetére
Gamerangert javasolták, de köszi a kimerítő választ!
-
Syrius XIX
addikt
Kezdőknek segítség: (#27153)
Nem tudom segített rajtad azóta valaki, de ha
, akkor ezt neked:
Amióta bezártak a Dedicated server-ek a GRID-ben (2011. 06. 01.) azóta 2 +oldást találtunk Lfogad6ónak:
1.: GameRanger (az esetek 98%-ában itt tanyázunk esténként,
vagy
2.: Tunngle-n, ha éppen senki nincs GameRanger-en, amikor nagyon
6nékod van.
amihez LNgedhetetlN a
Amennyiben problémád van a GRID futásával, pl. akadozik, akkor tudsz 1 kicsit gyorsítani a rendszereden az
Lag, egyebeken pedig segíteni szokott a
Esetleg ha elakadnál, akkor interaktívan tudok segíteni a
Amennyiben elfogadható a net sebességed, akkor a legegyszerűbb megoldás (ha mindent letöltöttél), a TeamViewer, mert nem kell magyarázni órákat, hanem kb. 30-60 perc alatt megcsinálom!
Legutóbb 5/1-s net-tel pont 1 óra volt, de az 1.3 nem lett letöltve, hanem én toltam át TV-n keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós kamerák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest