Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Syrius XIX #29996 üzenetére
Valóban nincs olyan verseny a valóságban, ahol coll off-ban mehetsz, de olyan sincs sok, ahová bárki benevezhet. Nekem is van sok olyan napom a Grid-ben, amikor egy rendes versenyem sincs, mert tele van kezdővel a szeró. Na azt senki sem élvezi, mert azt nem lehet. Engem nem érdekel, hogy a 8. helyen küzdök, vagy a 1.-n, de onnantól kezdve, hogy nincs érdemi küzdelem, élvezhetetlen katyvasz lesz a játékból.
A coll off-ot pedig azért tartják az igazi versenyzők asztalának, mert ott csak egy dolog dönt, hogy ki mennyire gyors. Ott egy hangyafasznyi hiba és ugrott a pozíció. Ott nincs olyan, hogy hibáztam, de nagyjából az íven maradok, így a másik nem tud elmenni.
Ott kijön, hogy ki a leggyorsabb, pont.
Személy szerint a coll forward-os versenyeket szeretem jobban, ha valódi versenyzőkkel mehetek. Ennek ellenére be kell vallanom, hogy a coll off nagyobb kihívás és sokkal megterhelőbb. 5 coll off futam úgy elfáraszt, mintha 2-3 órát mennék coll-onban. Ezt el kell fogadnod.Plusz van még egy baromi nagy előnye a coll off-nak, az hogy összerendezi a mezőnyt. Mindenki a saját szintjének megfelelő versenyzővel harcol. Ha pl van két erős versenyző a mezőnyben, akkor coll forward esetén, szinte sosem tudnak megmérkőzni egymással.
Azzal nincs semmi baj, hogy nem szereted a coll off-ot és ha megkérdezik a szerón, hogy legyen-e, Te a nemre szavazol. De azért na...
szerk: 30000. hsz!
-
válasz
Syrius XIX #29997 üzenetére
Á, csak törnék zúznék, annyira ki vagyok idegileg....
-
Steady74
addikt
válasz
Syrius XIX #29986 üzenetére
Hát, ha olyan buta lesz a fizika mint az utolsó F1-é, vagy a grid,é, akkor a csilli-villi grafika egyedük sz@rt sem ér.
Esetleg néztétek az F1 Stats játékot?
Jim: részvétem! Nálunk a gyerekek általánost és ovit kezdtek, de a feleségemmel kész vagyunk..
-
Syrius XIX
addikt
Készítettem szerót GameRanger-ben
, akinek van kedve
jöjjön
ni!
WW Blade szeróján voltam eddig, ahol azon sírtak folyamatosan, h Coll: OFF legyen, mert az való az igazi versenyzőknek!
Komolyan sírva fakadok az ilyeneken!
Aki Coll: OFF-ban akar menni, az tolja a GRID-et Test Drive-ba! Ahhoz nem kell feljöni online!
+ Sírok a röhögéstől, amikor nekem mondják, h én sírok a Coll: OFF ellen!
Könyörgöm hol láttatok már olyan "igazi" versenyt, ahol átmennek egymáson a versenyzők???Én nem tudok ilyet!
Akkor melyik a reális a Coll: ON, vagy a Coll: OFF???Költői kérdés volt, nem kell rá válaszolni!
-
válasz
Syrius XIX #29993 üzenetére
Hát én mindjárt egy egész "gyógyszeres" kúrát fogok magamon alkalmazni...
Két gyerekem ma összeesküdt ellenem és úgy döntöttek kicsinálnak...
Az egyik nemrég kezdte az ovit és tiszta rinyp*na hisztigéppé változott (pedig fiú), a másiknak meg most jön a foga (no comment...)
Rojtosak az idegeim... -
tomsics
senior tag
válasz
Syrius XIX #29993 üzenetére
Így van
-
válasz
Syrius XIX #29986 üzenetére
Szerintem inkább szim lesz, mint arcade, de engem akkor is nagyon érdekel
-
drr
őstag
Gurira valaki?
-
penge edy
tag
Sziasztok !! Thodee mikor volt ilyenről szó ? érdekelne engem is mit lehetne álitani , legalábbis hogy mások szerint mit lehetne,mert szerintem alap beálitáson is jó. Zolee5016 ,Glaci merre vagytok
-
drr
őstag
Dél körül remélhetőleg lesz már szabadidőm. X-et be fogom nyomni, ha valaki csinálna szerót, akkor szívesen mennék
-
zolee5016
őstag
be szeretnék nevezni egy futamra....
Ezzel -
Rototti
senior tag
válasz
Syrius XIX #29973 üzenetére
Jó ötletek.
-
ThodEE
őstag
válasz
Syrius XIX #29973 üzenetére
Volt róla szó hogy állítsak be valamit ha billen tolom, de nem írtátok meg privibe
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Rototti #29969 üzenetére
Rammer: Én az ilyenekkel azt szoktam csinálni (ha előre nem tudom, h ilyen, mert nem ismerem, ezért előfordul, h 1* - 2* benyalom a baromságát), h:
1. csak annyira nyomom mögötte, amennyire ő megy, de nem előzőm meg, hanem elkezdek vele "hintázni", ez az, amit ő is csinál, jobbra-balra, de mindig ellentétesen, mint ő, de közben 1-re jobban nyomom. Így ő is és általában (nem mindig de) bejön, mert a sebesség folyamatos növelésével 4-5 "hinta" után elveszti(-k) a fonalat és olyankor mindig én vagyok a köcsög!
2. Vagy: csak annyira nyomom mögötte, amennyire ő megy, de nem előzőm meg, hanem az első kellően (min. 90°-os) éles kanyar előtt +tolom 1 kicsit, és ilyenkor is én vagyok a genya, szemétláda!
Általában 1-ik +oldás sem szokott tetszeni az ilyeneknek!
-
Rototti
senior tag
Új vidi (rendezői kommentárral
)! - [link]
Az Extrákat mindenképpen tessék megnézni a végén. A Grid több lehetőséget rejt, mint gondolánk...Steady: 6:40-től lemásoltam a tegnap linkelt manőveredet. Na persze nem lett olyan epic, de én ezzel is beérem.
-
Rototti
senior tag
válasz
Syrius XIX #29967 üzenetére
Hát nem ok, de legalább már értem, hogy miért csinálod.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Rototti #29966 üzenetére
A különbség csak annyi, h ha 7-0-ig veszem fel, akkor ott automatikusan elsötétül a képernyő, amire ráhagyok 2 mp.-t mert oda jön az effekt, ami 2 mp. 7-5-ig is az effekt miatt veszem fel! tehát amit te az eredményekből látsz (az általában) tisztán 5 mp.!
Ezért az utolsó 7 mp.-t veszem fel, ami valójában 9, 7 - -2-ig! Így már ok?
-
Rototti
senior tag
válasz
Syrius XIX #29965 üzenetére
Nem igazán értem, hogy mi a különbség, hogy 22 és 15 mp között veszed fel azt a pár mp-t a videó végére, vagy 7-0-ig (persze ha addig nem érkezett be mindenki, akkor ok, de egyébként időpocsékolás).
A lobbyban tudom, hogy kell várni 10 mp-t, de az a számláló csak akkor kezdődik el, amikor végre mindenki hajlandó volt visszatérni.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Rototti #29964 üzenetére
11:10-es start elég mázlis volt.
Általában utolsó helyről rajtolok és ilyenkor azt szoktam figyelni, elindul-e mindenki! azért csak 1 kis kocc lett belőle, mert amikor rájöttem, h nem mindenki indult el, azonnal leszálltam a gázról és nyomtam a féket 1. 000-rel.Am miért várod meg a verseny után, hogy leteljen az idő? Állandóan arra kell várni, hogy megérkezzen mindenki a lobby-ba, mert addig nem lehet menni a következő versenyre...
Azért, mert visszatérés a garázsba 10mp. Akkor készítek 1 képet az eredményekről, visszatérés a garázsba 7 mp. azt pedig felveszem a verseny vége videó miatt! Így azt a részt nem kell vágni, mert az 1:1-be mehet ahogy van! szerkesztési időspórolás!Amikor pedig már mindenki a garázsban van megint kénytelen vagyok megvárni, h leteljen az idő, mert azt írja, h: X mp. az új esemény kiválasztásáig! Ott + ugye 10-től számol visszafele! ezzel viszont nem tudok mit csinálni, mert akármit nyomok ezt meg kell várni, amíg letelik és csak ezután jelenik meg a panel, amin be tudom állítani a következő versenyt!
-
Rototti
senior tag
válasz
Syrius XIX #29963 üzenetére
11:10-es start elég mázlis volt.
Am miért várod meg a verseny után, hogy leteljen az idő? Állandóan arra kell várni, hogy megérkezzen mindenki a lobby-ba, mert addig nem lehet menni a következő versenyre...
-
Syrius XIX
addikt
Nem találtam szerót, ezért készítettem!
Akinek van kedve (és ideje), jöjjön
ni!
Ma délelőttről már van 86 GB nyersanyagom!
21 : 30-ig leszek!
Indulás: 19 : 45. -
ThodEE
őstag
válasz
Syrius XIX #29959 üzenetére
Mi most filmezünk egyet aztán majd kiderül hogy milesz, ha ma nem akkor majd jövünk holnap
-
Syrius XIX
addikt
+sétáltatjuk az uncsit, utánna go!!
Ha lesz szero akkor csatlakoznék, ha nincs akkor készítek. X-Fire be lesz nyomva, legalábbis addig ameddig nem okoz problémát! -
drr
őstag
válasz
dzsavermadar #29957 üzenetére
Tiszta milliomossal vagyok körülvéve...
-
Steady74
addikt
válasz
dzsavermadar #29952 üzenetére
Köszönöm
-
Steady74
addikt
Csak a nosztaliga kedvéért:
Egy barom 0:13-nál bűvészkedni kezd.
És most nézem 1:47-nél mekkora mázlim volt.. illetve milyen nagyszerű manővert mutattam be
-
Steady74
addikt
válasz
ledgeri #29944 üzenetére
Hát az kemény
Talán vagy 3 éve csinálta 2 török gyerek, hogy a milániói pályán a célegyenesben, ami szűkül, emelkedik, kanyarodik, beálltak fűrészfog-szerűen, a mezőny felét kivégezték, de kisebb extázis volt elszlalomozni közöttük
Persze ha sok volt a barom, és elgurult a gyógyszer, egyszerűen levadásztuk őket. Isztambulban sokszor elbújtak az 1es kanyarban, a korlát mögé, de nem számítottak arra, hogy visszafelé is jönnek
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Steady74 #29943 üzenetére
Én semmilyen szinten nem tudom értékelni csak így: Az eredménye 00 : 00 : 00.
Ezért:
1. vagy elkezdem használni a "HOME CHEAT"-et, vagy
2. +kérem szépen 1*, 2*, 3* az illetőt, h hagyja el a pályát!Amennyiben nem nem hajlandó, akkor én nem kick-elem, hanem "Black list"-re teszem és onnantól nem is fog tudni jönni többet!
Nem érdekelnek a magyarázatok, kifogások, így járt!
2 tipus van:
1. Az értelmesebbje megérti és lelép, vagy nem használja a csalást,
2. Nem érti és tényleg ki kell tiltani!Van egy 3. tipus is, aki nem tudja elviselni, h jobban csalok mint ő és a csalása ellenére sincs sehol, az általában 1-2 menet után ki is lép!
Semmi bajom azzal, ha valaki csal, de akkor viselje el, ha valaki más jobban csal nála, + ne törjön össze senkit és senki versenyét ne tegye tönkre a saját baromsága miatt! Én ha csalok, az általában a HC-k és SH-k miatt van! Magamtól sohasem teszem!
-
ThodEE
őstag
válasz
Syrius XIX #29946 üzenetére
Oksika, hát kedvesem megfázott, és még reggeli gyártás rendrakással foglalkoztam
Itthon leszünk ma, lesem majd a fórumot aztán gyüvünk
ni
-
ThodEE
őstag
válasz
Syrius XIX #29942 üzenetére
Jöhet
-
Steady74
addikt
-
ThodEE
őstag
válasz
dzsavermadar #29940 üzenetére
Azért mert a tökéleteshez kár hozzányúlni
-
Rototti
senior tag
-
Syrius XIX
addikt
Készítettem szerót, akinek van kedve
ni, jöjjön!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rototti #29935 üzenetére
8ez az arc de mosolygósan:
bevallom úgy netezek, hogy minden érdeklő linket megnyitok először, azán megnézegetem, és ki ment a fejemből ,hogy a betöltő menü képe szélesvásznú... még nem néztem végig a vidit....Csak azért írtam alapból ezt, mert azt hiszem Dzsavermadár videói olyanok, hogy kép a képben, full hd-n nézve... (vedd semmisnek)
-
Rototti
senior tag
válasz
ledgeri #29934 üzenetére
Azért, mert 4:3-ban veszem fel, mivel 4:3-as a monitorom, viszont HD lehetőség miatt 16:9-be konvertálom. Így lecsippent a két oldaláról egy kicsit, hogy ne torzuljon a kép. Plusz ha Te szintén 4:3-as monitoron nézed teljes képernyőn, akkor valszeg alul-felül is lesz két fekete csík, hasonló okokból.
-
Rototti
senior tag
Újra videózom!
: [link]
-
Syrius XIX
addikt
1-et értek!
Ezt már leírtam 1 pár*, de most +int kikívánkozik belőlem: Annak idején, amikor a PH-Team indult 1 feltétel volt (amellett, h a versenyzőnek PH-n is fent kellett lennie): Minden fordulóra (bajnokságra, ha az jobban tetszik) frissen vásárolt 0 km-s "Stock car"-ral kellett +jelenni!
Én annak idején (mint utóbb kiderült 1-etlen 1 forduló kedvéért) eladtam a 85%-os 3 töréses verdámat!
- Alapból tudta a 275 km/h-t!!! - A mostaninak ehhez 15. 000 km kellett!
Ez van.
Ezt a mai napig is bánom, mert ha tudtam volna, h az egész csak 1 forduló lesz, bizony nem adtam volna el! Inkább bevállaltam volna, h kitiltanak "szabálytalan +jelenés"-ért!
Mit lehet tenni? Semmit! Így jártam!
-
ThodEE
őstag
válasz
Syrius XIX #29927 üzenetére
Sajna még munkahelyen, de remélem holnap már tudunk jönni gurulni
Igazad van, nekem is a 0kilométeres tettszik, meglátom mit enged a bankszámla
-
x63
aktív tag
válasz
Syrius XIX #29927 üzenetére
Ilyen ebay car kell.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
ThodEE #29926 üzenetére
Akkor 1szerűen "csak" úgy jársz, mint a legolcsóbb eBay-s autókkal. Legyorsulnak!
Ez jó pár évvel ezelőtt napi téma volt köztünk: eBay-s verdák vs. Stock car.
Részemről a "0 km-st veszek és bejáratom" táborba tartoztam (?)! Hittem benne! Ebbe vagy van valami, vagy nincs! Teljesen szubjektív, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie!
+, ha tehetem miért ne vegyek vadi új 0 km-s verdát? Miért vegyek valami X km-s agyonhasznált roncsot?
Otthon vagy? 1 kis délelőtti lazítás?
-
ThodEE
őstag
válasz
Syrius XIX #29922 üzenetére
És ha nem járatom be sikeresen?
Okés figyelni fogok rá, bár eddig mindig a legolcsóbbat vettem, náha érezhető csak hogy legyorsulnak, de ennyi belefér nehezítésnek
-
Syrius XIX
addikt
PowerDirector-ban készül a tegnapi videó (21 : 06 lett), megy fel YouTube-ra, utána kiteszem ide!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
ThodEE #29917 üzenetére
eBay-ről vásárolt autónál érdemes megnézni a statisztikáját! Törések száma, stb. és azt, h ?%-os a verda! Nem mindig érdemes a legolcsóbbat venni (valszeg annak a stat-ja sem annyira jó!), + ha újat veszel, azt te fogod saját magadnak bejáratni és később élvezni a bejáratás sikerességét!
-
Syrius XIX
addikt
Akinek van kedve
ni, jöjjön!
PetAIR M3 E30 szeró van!
-
ThodEE
őstag
Hali
Ha a játékot játszom végig, számitt e a játéknak hogy új kocsit veszek vagy íbéjről a legolcsóbbat
-
törölt tag
válasz
Syrius XIX #29915 üzenetére
Én nem vagyok eredetis, azért Hamachi, azzal pár haverral játszottunk, és tökéletesen ment. Jelenleg nincs VGA-m azért nem tudok játszani
-
törölt tag
válasz
Syrius XIX #29913 üzenetére
Király
Nem tudom ki mennyire F1-es itt, de ha majd megjelenik a teljes verzió akkor hamachival LAN-ba játszhatnánk páran. -
Syrius XIX
addikt
-
törölt tag
válasz
Syrius XIX #29907 üzenetére
Hohhó a Piros füst
Én egy darabig nem leszek, mert VGA nélkül vagyok. Egy kis UPdate lesz a kártyán
-
Syrius XIX
addikt
19 : 10-ig írjon, akinek van kedve (és ideje)
ni, addig várok!
Amennyiben senki nem ír, vagy nem akar
ni (velem), akkor Carrier, vagy F1!
-
ledgeri
nagyúr
PC GURU GRID 2 BEMUTATÓ
Persze a legfrissebb számban!
-
Syrius XIX
addikt
GameRanger-ben készítettem szerót, akinek van kedve (és ideje), jöjjön
ni!
Jövőhéten 09. 18. - 09. 24.-éig szabadságon leszek! Elméletileg, ha valakinek délelőtt van (lesz) kedve, vagy ideje
ni, akkor szerintem +old6ó lesz az is! Reményeim szerint videózni is fogok (sokat), csak írjon, akinek
6nékja van (lesz)!
X-fire benyomva (=re)!
-
törölt tag
válasz
dzsavermadar #29900 üzenetére
=]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós kamerák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest