Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
válasz
dzsavermadar #31298 üzenetére
És gurulni mikor jössz?
Én sem vagyok napi rendszerességgel ,de téged az FP-team óta nem láttalak...........többiek még csak-csak vannak... -
dzsavermadar
senior tag
Jól átgondoltam.
Tudom, hogy sokan látogattak ide a "napi képek" miatt, amit nagyon köszönök mindenkinek.
A Grid 2, akármilyen "nyögve nyelősen" is indul, mégis be fog törni valamilyen szinten.
Itt eddig is kevesen voltunk, akik bármilyen HSZ-el hozzájárultunk a topik életben tartásához, és el kell fogadni, hogy bizony elfogyott a létjogosultság.Ha ez a topik folytatódott volna a Grid 2-vel is, úgy más lenne a helyzet, de nem így történt.
Örülök az itt eltöltött rengeteg időnek, annak, hogy sok jó baráttal találkoztam, és igazán jó csapat alakult ki.
Nyilván nem veszítjük el egymást, mert a PH valamelyik topikja összeköt majd bennünket.Szóval befejeztem!!!
De napi szinten bekukkantok még jó sokáig, és a Grid 2 topikot is figyelemmel kísérem folyamatosan, még akkor is, ha egyelőre nem tudok játszani vele.
Sok sikert mindenkinek, és jó szórakozást!!!
-
Zozzy
aktív tag
válasz
dzsavermadar #31283 üzenetére
Szia!
Légyszi gondold át a döntésed! Nagyon rég nem játszom a Griddel, de én is azok közé tartozom, akinek e kedvencek között van a topic, a napi poénos képeid miatt.Ha egy mód van rá, és energiád illetve időd engedi, akkor inkább nem törölném a témát a kedvencekből.
-
Syrius XIX
addikt
Race Driver GRID 2013-06-14 FullHD with PD10.
Készítek szerót (ha nincs), akinek van kedve (és ideje), jöjjön
ni!
-
Syrius XIX
addikt
A szeró kész! Akinek van kedve, jöjjön
ni!
19 : 25-ig +tartom! Amennyiben nincs senki, akkor kóborlás lesz!
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is benézek minden nap hogy miújság
-
drr
őstag
válasz
Syrius XIX #31284 üzenetére
Szerintem ezt a Topic-ot azért korai lenne temetni...
Ebben biztos vagyok! A RaceDriver GRID olyan lesz, mint a Counter Strike 1.6, vagy a CoD4: sok sok év után is népszerű lesz!
-
Ymdar1111
csendes tag
Sziasztok!
Jó rég nem voltam már, látom a régiek még nagyjából itt vannak. GR-en szoktatok még szerót csinálni?
nék veletek.
-
kovsol
titán
válasz
én minden nap jövök megnézni a képet, mégha írni nem is szoktam olvasom a topicot.
-
tomsics
senior tag
válasz
Én is minden nap meglesem a képeid,és ahogy Syrius mondta elöttem ne temessük ezt a topikot.Most persze nagy a pörgés a grid2-ben,de kíváncsi leszek 1-2 hónap múlva mi lesz...
Köszönjük a sok sok megmosolyogtató képet Dzsav -
Syrius XIX
addikt
válasz
Nekem tuti hiányozni fog, mert napi szinten +mosolyogtam, h "mik vannak"!
THX az eddigiekért!
Szerintem ezt a Topic-ot azért korai lenne temetni, mert amit eddig tapasztaltam a GRID 2-ből, 1 kis pangás után többen vissza fognak ide jönni (szerintem)!
Persze most nagy a lelkesedés, + a mit, hogy, miért, stb., de sok a csalódás is!
-
dzsavermadar
senior tag
Hosszas tanakodás után úgy döntöttem, hogy befejezem a "Napi kép" sorozatot.
Tudom, hogy többen idenéznek még ebbe a topikba, de most felpörgött a Grid 2 topik is,
és itt már egyébként is kevesen voltunk, és a látogatottság is csökkent.Remélem sokaknak egy kis plusz örömöt jelentettek a feltöltött képek a napi "keservek" között.
Nem tűnök el természetesen, mert napi szinten jelen leszek itt is, és a "másikban" is.
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
Syrius XIX #31281 üzenetére
Szerintem nem lett annyira rossz
Kicsit másabb mint az előd de megszokás kérdése.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Doomgiver #31280 üzenetére
Az 1 katasztrófa! Én már kijelentettem ott is, h azért van meg, mert megvan az 1!
Max. arra lesz jó, ha épp az 1-et nem tolja senki sehol, h legyen mivel el.....barkácsolni az időt! Nincs olyan része, amit ne barmoltk volna el, vagy szét!!!
Nagyon nagy csalódás! Ahhoz képest, amennyire vártuk! Azt hittem jobb lesz mint az 1, de ehelyett, pffffffffffffff!
Inkább adtak volna ki az 1-hez GRID 1.4 patch-et!!!
NFS13-at (értsd, az új MW) is +vettem, feltelepítettem, játszottam is vele kb. 6-8 órát!
Grid 2 +van Szombat óta, azóta játszottam vele kb. 2 órát karrierben, és online voltam (tegnap) 3 versenyen! Versenyen, áh inkább hagyjuk!
Sőt! Ahogy az órát elnézem, már annyi az idő, h ma el sem indítom, hanem inkább:
Készítek szerót GameRanger-ben, akinek van kedve (és ideje), jöjjön
ni!
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
Syrius XIX #31279 üzenetére
Azt hittem az új rész jobbal leköt majd
-
Syrius XIX
addikt
Készítek szerót, akinek van kedve (és ideje), jöjjön
ni!
-
Syrius XIX
addikt
Sziasztok! Valaki a GRID2 topic-hoz tud nekem link-et adni?
THX!
Közbe +találtam! STORNO!
-
Doomgiver
aktív tag
-
Syrius XIX
addikt
ACAT mode
Any Car, Any Track:
Lényege, h bármelyik pályán lehet vele menni bármelyik autóval!
Az ACAT mode Fair használata:
Ugyanazt az autótipust választod, mint a többiek.
Az ACAT mode UnFair használata:
Extrém dolgot mondok: Touring-ba beválasztod magadnak az AUDI-t!Sokat gondolkodtam azon, h ennek mi értelme van? A +oldás 1szerűbb, mint első nekifutásra gondoltam volna: Kipróbál6od adott pályán az autót, h ott mire képes! Ugyanúgy, mint Teszt Vezetésben!
vagy letölthető innen eredeti (1920*1080) felbontásban
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
dzsavermadar #31269 üzenetére
Jó utat !
-
Rototti
senior tag
válasz
dzsavermadar #31269 üzenetére
Jó utat!
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
dzsavermadar #31265 üzenetére
-
apollo12
veterán
válasz
dzsavermadar #31265 üzenetére
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Syrius XIX #31263 üzenetére
...mindent (vagyis akármit)...
Picit ellenséges hátteret érzékelek a sorok mögött, de lehet, hogy csak az eddigi "sok program=Káosz (legalábbis idővel)"-féle tapasztalatból volt eleged...
Mindenesetre: Nem tudhatom naprakészen mi van a gépeden...
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Ventur@ #31256 üzenetére
Nekem is ugyanezt írja, még most is!
Gondoltam már a Vimeóra, csak nem néztem utána és nem tudom, hogy működik!(#31257) ledgeri válasza Ventur@ (#31256) üzenetére. Se Dropbox, se vimeó nincs! Nem feltétlen szoktam mindent (vagyis akármit) feltelepíteni a gépre, csak ami feltétlenül szükséges!
Talán még most +próbálom a saját data.hu-s fiókom FTP-s feltőltés módszerét, aztán majd +látjuk hogy műxik!
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
intercooler #31261 üzenetére
Én is így fogok cselekedni
Nem szeretnék zsákbamacskát venni
-
drr
őstag
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Ventur@ #31256 üzenetére
nekem se veszi be, de ha már vimeó:
Ha van Dropbox fiókod , amibe belefér a vidi, vagy a videó 2 gigánál tud kisebb lenni (akkor csinálj egy profilt) , akkor meg tudod csinálni azt, hogy dropboxba (vimeos összekapcsolás után) feltöltöd (felhőként [akkor amikor megy a gép..]), és nem csak a videómegosztósként ˙(addig kell menjen a gép amíg fel nem töltöd)...
-
Ventur@
senior tag
válasz
Syrius XIX #31255 üzenetére
Fél órája is ezt írta ki
:
A videó feldolgozás alatt áll. A videó böngészőben való lejátszásához nézzen vissza néhány perc múlva. Ha inkább le szeretné tölteni a videót, kattintson a Letöltés elemre.
Igaz csak Opera alatt néztem meg
. Ha a Letöltésre kattintasz, akkor meg bejön a SkyDrive login oldala, szóval akinek nincs SkyDrive-ja, az nem tudja letölteni
.
[Vimeo]-ra nem gondoltál még
? Én egy időben használtam és egész jó
.
-
Syrius XIX
addikt
Lejött, +néztem. ugyanaz a méret és minőség, ahogy nekem van a gépben tárolva!
Azt nem tudom, h a letöltés csak akkor működik-e, ha én be vagyok jelentkezve (vagy ettől független), de gondolom igen, mert ez már ilyen felhőtárolásos izé!
-
Syrius XIX
addikt
Feldolgozás alatt áll kb. 1 1/2 napja, de letölthető (legalábbis rányomtam a letöltésre és most töltődik le)!
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Ventur@ #31249 üzenetére
Igazából arra keresek megoldást, h a youTube azt a lapos fost csinálja a videókból (nem tudom miért, mert amit felteszek 1280*720-as 16:9-es).
A SkyDrive tűnt alap megoldásnak, mert volt Windows Messenger-em.Ez a Május 1-jei videó akar lenni abban a formában, ahogy a Powerdirector elkészíti és tárolva van a gépemen!
(#31250) ledgeri válasza Syrius XIX (#31248) üzenetére: Lehetséges, de SkyDrive-on keresztül úgy lehetséges a megosztás, h csak az nézheti meg, akinek az e-mail címét beírom, akkor azzal +osztottam. Így viszont nem az nézi +, aki akarja!
+ nem mindeninek tudom az e-mail címét, és gondolom sokkal macerásabb 1-nként +osztani.Nem tudom, keresem a +oldást!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Syrius XIX #31248 üzenetére
ez más: ez a weblapba illesztős megoldás (amikor te írod a lap tartalmát...)
Egy egyszerű megosztós linkkel biztos jó lenne.. -
Ventur@
senior tag
válasz
Syrius XIX #31248 üzenetére
Nem tudom ez mi akar lenni, de nem jó! Ha kitörlöm a https://skydrive.com...-ig akkor meg Fatal Error-t ad a Skydrive
.
-
Syrius XIX
addikt
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
Syrius XIX #31243 üzenetére
A Racenetes megoldás is olyan lesz elvieleg mint a Battlelog. Multiban csak webről tudsz majd játszani...
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
Syrius XIX #31239 üzenetére
Már 8k ért is elérhető
-
smisa
őstag
válasz
Syrius XIX #31239 üzenetére
már meg is rendelted? nagyon gondolkodom rajta csak félek hogy az asszony kiba... mert akkor megint itt ülnék éjjel-nappal
-
ledgeri
nagyúr
válasz
dzsavermadar #31235 üzenetére
A legjobb megjegyzés üt!
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz
dzsavermadar #31222 üzenetére
-
Doomgiver
aktív tag
Én is megnézem
-
ThodEE
őstag
válasz
dzsavermadar #31224 üzenetére
Én minden nap megnézem mit tettél fel
-
ThodEE
őstag
válasz
dzsavermadar #31222 üzenetére
Nem élvezed?
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
All in one GRID 2 minden, mi hivatalos youtube kiadott volt eddig
-
ledgeri
nagyúr
válasz
dzsavermadar #31209 üzenetére
Lehetne szegényeknek még rosszabb is...
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
dzsavermadar #31203 üzenetére
-
ledgeri
nagyúr
válasz
intercooler #31200 üzenetére
Úgy látom 2012 íilyazásai után 2013 a cemlight éve lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós kamerák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest