Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Sajnos nem volt a játék semmilyen formában jelen az E3-mon
Viszont! A csapat akik eredetileg a GRID-et csinálták egy az egyben lelépett már a Codemasterstől (pont két éve) és megalakították a PlaygroundGames-t.
Namos, ők viszont bejelentettek egy játékot az E3-mon: Forza:Horizon!
Szerintem nem lesz rossz, a linken nyilatkozik ugyanaz a Ralph Fulton, aki anno a GRID-et is bemutatta.
-
Strezi
őstag
Na, még pont egy évet meg egy napot kell aludni a folytatásig
-
Strezi
őstag
válasz
Doomgiver #28313 üzenetére
Na, akkor ezt tegyük már tisztába:
F1 sorozatot a Birminghami stúdió csinálja. Magkapták annó a GRID forrását, oszt elfelejtettük egymást! ... mivel hamarosan mindent kezdtek jobban tudni, annak ellenére hogy nem csináltak előtte autós játékot ... Na mindegy, lassan belerázódnak
Mi meg itt a Racing Team-ben csináljuk(tuk) az összes többi játákot, más helyen más csapattal.
CMR1 - 2 egy programozó. Toca, CMR 3, DiRT, GRID, Dirt2 egy másik programozó az előző segítségével. DiRT, GRID-ben már az én munkám is benne van, DiRT3 és Showdown pedig az én munkám (mások mellett). A most készülő GRID 2-t, DiRT4 és Showdown2-t pedig az a srác veszi át, aki korábban a WRC2-t csinálta.
Sajnos én már nem leszek ott a GRID2-re, mivel találtam más nekem jobban megfelelő munkát.
-
Strezi
őstag
válasz
Bjørgersson #28260 üzenetére
Talán mert ott dolgozom ?!!
-
Strezi
őstag
válasz
Syrius XIX #28238 üzenetére
-
Strezi
őstag
A céges ebédlőnkben van egy ilyen: Grid Arcade
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest