Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #17695 üzenetére
Rolly : Nagyon jó videó lett!
Jó meccsk voltak... csak kár h nemmindig tudtam veletek gurulni...:S
Köszönjük!Racedriver GRID FOREVER!!!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
dzsavermadar #17698 üzenetére
Szívesen!
Köszönöm!
És teljes mértékben megérdemli a csapat!
Sűrűn ki fogom tenni a linket, hogy mindenki meg tudja nézni aki erre jár.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #17693 üzenetére
Nagyon szép munka, gratulálok!
És köszönjük!
-
Sgt.Randall
aktív tag
hello, mostmár vmennyire tudok játszani most teljesen levettem a grafikát hogy a netre ne zavarjon be ha lehet majd benézek egy két meccsre
-
Rolly Dy07
senior tag
Képzeld ezt is most építik.
2 hónapja már legalább, hogy lefektették a kábel tokot a földbe, de még nem húzták bele a kábelt. Itten körülre ígérték, a régit meg lemondtam, mert sokat húztak le rólunk. Most várok és várok az üzletkötőkre, hogy jöjjenek, mert mihelyst bedugták a kábelt az utcára, már kötik be a lakásba és mehet a net. Csak jönne már!!
És akkor ezek után csak HD-s vidiket nyomok fel, mert nem kell napokat könyörögni a netnek.
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #17693 üzenetére
Jóféle!
Grat hozzá!
Fasza, feelinges meccsek voltak.
-
Rolly Dy07
senior tag
Öröm é bódottá!! Itt a videó!!!!!!!
Jó szórakozást hozzá: Grid RollyDy & PH Team Summertime 2010
Érdemes HD-ra váltani, mert úgy szebb. Meg állítólag még + javulhat. Ja meg azt írja, hogy a zenék miatt jogokat sértek. Hát lesz...rom! Én csináltam a vágást meg mindent és bekaphatják. Van benne vagy 12 óra munkám.
-
dzsavermadar
senior tag
Van már jó szeró, gyertek bátran, már 14-en vagyunk, de szélesvásznú,és 24 befér.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #17686 üzenetére
Meg sem rezzentél!
Micsoda, helyzetfelismerés.
Hogy tudnál mások szerójára bemenni, ha nincs jelszavad?
-
dzsavermadar
senior tag
Csináltam szerót, ha tudtok gyertek!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
dzsavermadar #17685 üzenetére
Nyertem! Nyertem!
Az ujjamat nem mertem volna oda tenni.
Azt szeretem Dzsaverben, hogy olyan mint én. Ha kilökik tovább küzd.
Egy jó tanács Dzsaver: Nem szoktál hátra pillantani. Használd a hátra nézés gombot, sok mindent megtudsz belőle!
-
Doomgiver
aktív tag
Lessz szeró?
-
dzsavermadar
senior tag
Nagy bajban vagyok!
Hogyan írjak egy hsz-be rosszat is és jót is.
Ilyenkor szokták megkérdezni melyikkel kezdjem?
A jóval kezdem.
Gratulálok azoknak akik jól tippeltek, de akik másképp gondolták,
azok is csak egy "pi.ahajszállal" tévedtek, tehát nem vészes.
Remélem azért ez a kis téma itt a PH-n egy csöpp színt hozott.
Köszi!
A rossz!!!
Most jövök a Személyes menüből, és sehova nem tudok belépni.
Milyen felelőtlen magatartás ez ??????Én hiába csinálnék szerót, egyedül nem tudok játszani,
hozzám meg alig kevesen tudnak csak belépni, úgy tudom. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
D@ni88 #17669 üzenetére
Megjöttem.
Köszönöm D@ni neked is a tippet. Délelőtt pont kerülték egymást a hsz-ek, azért nem írtalak be a köszönetbe. Mire meg észrevettelek, addigra szerkesztés nuku.
Ha már idáig név szerint ment, Köszi Inv1sus, dugojancsi és zodo, illetve akik érdeklődtek egyáltalán iránta, akár a háttérben is.Ime a videó, lehet elemezni, akár más szempontok szerint is, ugyanis több olyan "probléma" is van benne, amivel nap mint nap találkozunk, és néha még cívódásokra is ad okot.
Nem véletlenül neveztem el így, remekül illik rá.
Tanulmányfilm -
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #17680 üzenetére
Júúúhhé
Kíváncsi vagyok.
Remélem előbb vagy utóbb csak kihúzzák azt a nyavalyás, kábelt a gépedig.Anno 25 napot vártam az optikaira, de az más tészta, mert azt akkor építették ki és egyáltalán nem volt netem arra az időszakra.
-
Doomgiver
aktív tag
Kíváncsi vagyok a videóra
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #17680 üzenetére
Jó lesz, jó lesz, csak elé majd biggyeszd oda a "GRID"-et is
Neked is pont most kell netet váltanod...
-
Rolly Dy07
senior tag
Jelentem elkészült a "Best of RollyDy & PH Team Summertime 2010" videó, ami HD minőségben elérhető lesz a Youtube-on, amint találok valakit, akinél fel tudom tölteni. Jelenleg csak a mobil net van, de azzal meg se próbálom az 1Gb-ot feltolni. Az előző vonalas netet lemondtam, az optikai meg még nem érkezett meg.
A Nagyon jó Zodo harcokban bővelekdő videón sajna nem szerepelhetett mindenki. Ezért előre elnézést kérek, nem mindenkivel keveredtem harcba, hiszen 90%-a verseny közben lett rögzítve ahogy én tolom.
Igyekszek feltolni, hogy mindenki élvezhesse!
Remélem jó lesz a címe!?
-
Inv1sus
addikt
válasz
dugojancsi #17677 üzenetére
megnéztem. Elvileg nem sok mniden történt dzsaverral
-
dugojancsi
tag
válasz
dzsavermadar #17660 üzenetére
én nem tippelek, mert tudom a megfejtést
már linkeltem is be erről a futamról videót -
Inv1sus
addikt
válasz
Nem tudom, hogy milyen grafikai beállításokkal játszol.
1) Ha ki van kapcsolva a féknyom, akkor eltudom képzelni, hogy steroid-ot megpörgeted vagy meglököd finom pöccintéssel, tekintve, hogy steroid mnidig full gázzal megy, akármi történik
. És ahogy látom az első kereket, ő nem tolató állásban van.
3) Be van kapcsolva. Akkor steroid elég lassú állapotba van, így esetleg kitörik a jobb első kereked.
-
Steady74
addikt
válasz
Syrius XIX #17674 üzenetére
nem akarom.
fura, nekem egyik videómat se k@rta el, mindegyik 16:10 képarányú volt és maradt
próbáld ki többféle lejátszóval lejátszani a lekonvertált videót, hátha valami kodek probléma csak
-
Steady74
addikt
válasz
Syrius XIX #17544 üzenetére
most volt szerencsém megnézni a bit-ek elleni küzdelmed. Egy kör alatt 5 kanyarlevágás azért igen csak fekete zászló szagú, azt hiszem...
Ezt a videót is elb@szta a yt? Nagyon amorf -
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #17671 üzenetére
Én, mint nagy Star Trek rajongó (na nem annyira, mint a The Big Bang Theory-ban Sheldon
) a térváltásra szavaznék, de hát ugye az nem nyerő, mivel jelen tudásunk szerint nem tudunk teret váltani
.
Szóval, ha a szívemre hallgatok, akkor a 2-es a tippem. Ismerve a korábban említett problémamegoldós hsz-ed és GRiD-es pályafutásodat
.
Megjelőljük: 2-es
!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Ventur@ #17668 üzenetére
Ez csodálatos válasz. Köszönöm!
Örömöt hozott a délelőttömbe. Nagyon jó érzés volt olvasni.
Viszont ez inkább ragyogó helyzetelemzés volt.
Nagyon tetszett, de ebből még nem tudom, hogy szerinted melyik jött be.
Persze ez nem probléma, ez így is jó.Köszönöm még Rolly-nak és JJ-nek is a tippelést.
-
Doomgiver
aktív tag
Remek videók! Szerintem én is nekiállok egy összefoglalónak
-
D@ni88
addikt
válasz
dzsavermadar #17665 üzenetére
sztem kikerülted
innen még ki lehet
(gázelvétel és balra kanyarodás)
-
Ventur@
senior tag
válasz
Nos az én tippeim:
1.: Sebességet és távolságot figyelembe véve - valamint Stereoid helyzetét is belekalkulálva -ez bizony egy bődületes nagy csatt volt
.
2.: Sebességet és távolságot figyelembe véve - valamint Stereoid helyzetét is belekalkulálva - ezt bizony elkerülted, mégpedig az eddig GRiD-be ölt km-ek és a helyzetfelismerésed miatt
. Mint azt a problémamegoldós topikba írtad, te úgy vezetsz, mintha az életben tennéd (lehet nem pontosan idézek, de nekem ez jött le
). Hagysz helyet és figyelsz a szituációkra
. Szóval ezt bizony egy fékezéssel, valamit balra el manőverrel simán elkerülted
.
3.: Sebességet és távolságot figyelembe véve - valamint Stereoid helyzetét is belekalkulálva - bizony kiadtad az utasítást: 9-es fokozat és teret váltottál
. Késöbb megjelentél a cél elötti jobbos visszafordítóban mindenkit csúnyán beelőzve és bealázva
. De elkerülted a csattanást
!
-
JJános
addikt
válasz
Szerintem nekimégy!
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #17663 üzenetére
igen keveset mentünk együtt sajnos, de az 1:31-es időd Ditroitban az szíven ütött
Vakondot én sem ismer(t)em, a georgeterror nevű gyereket egyszer láttam... ilyen névvel gurulni -
dzsavermadar
senior tag
Ha esetleg még tippel valaki a Stereoid-os képpel kapcsolatban,
ne hagyja figyelmen kívül, a sebességmérő állását.
Ez állókép ugyan, de az autó mint látszik, halad.
És még fordulatszám sem alacsony. -
--Lorant--
aktív tag
Kosz a gamet Stedy jo volt
, a tobbieket nem ismerem,jo ejt mindenkinek.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
dugojancsi #17637 üzenetére
Őrültek a q...a a...át nekik! Ezért utálok rankedre menni! Önelégült kis köcsög az ilyen!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Látom nagyon élvezted a billes szívatást!
Grat szépen mentél!
Megszüntettem a vonalas netem és várom az újat. Addig is készítem a nagy összefoglaló videót. Ami már elkészült volna, ha a program nem köp a levesembe. Pár óra munka van még vele.
Am szerintem elkerülöd Steroidot, valószínű te billentetted fenékbe és a korlátnak fog csapódni.
Hát ilyen ez a Spa.
-
dzsavermadar
senior tag
Megint van néhány elfekvő felvétel.
Itt vannak.
Átlagos versenyke
Kis pöci és lemaradtam végleg
Rolly billes szivatása
Ez a verseny nem jött be
Nem hittem volna
Bokszmérkőzés Hunman-nal
Véletlen nézet váltás
Sérülések dacára élek
Szemből videóztam
Másik nézet váltás véletlenülÉs egy keresztkérdéssel zárom.
Tippeljetek, elkapom Stereoid autóját, vagy elkerülöm a szörnyű katasztrófát.
A válasz felkerül majd videón talán holnap. -
Tigerclaw85
csendes tag
thx a gémet, remélem ma még gurulunk egyet
-
JJános
addikt
válasz
D@ni88 #17655 üzenetére
Megígértem neked, hogy egy privát szerón sem fogok veled gurulni, mert nem vagyok hajlandó azok után, ami történt.
Innentől felesleges engem állandóan macerálnod.Végül is te löktél ki, akár akarva, akár akaratlan, de ezért csak te vagy a felelőse a mi rossz kapcsolatunknak. Köcsögözés satöbbi. Én normálisan közeledtem. Neked azt kellett volna csak mondanod írnod, hogy bocsi.
Innentől megkérlek hagyj engem békében töltenem nyugdíjas napjaim, és ne üldözzél légyszives.
-
D@ni88
addikt
Nem kell egyből lelépned ha fentvagyok, ugyan úgy előzlek meg mint bárkit
kicsit gyerekes viselkedés egy nyugdíjastól -
JJános
addikt
válasz
Tigerclaw85 #17653 üzenetére
ok
-
JJános
addikt
válasz
Tigerclaw85 #17650 üzenetére
Sajna nem látom a szeródat!
-
Tigerclaw85
csendes tag
valaki azé jöhetne ám gurulgatni, név: TooropOne jelszó grid
-
Karajev7
tag
Hello! Valaki valamikor felrakott ide egy linket, ahol irja a Forma 1 játék mennyibe kerul pc-re, x-boxra... Most nem találom
Tudtok segiteni?
-
JJános
addikt
16.00-tól van szeró, ha valaki akarna egyet
.
-Jeshua- és grid.
-
kpal
nagyúr
válasz
dzsavermadar #17625 üzenetére
Én ilyen minőségben akarnék fel venni de ez csak álom
Grid 1080p.
-
0414setsuna
tag
válasz
Az mi? o_O
-
Inv1sus
addikt
válasz
Syrius XIX #17631 üzenetére
Nem tudom Zyl, miért gondolod azt, hogy direkt ellened vagyok.
Nekem ez a vezetési stílusom, én szélről indítva kanyar belső sávjába áthaladva szoktam bevenni a kanyarokat (mostanában). És mivel nem külső kameraállásból játszok, mint te, így nem látok folyamatosan mindent.
-
vviktor1
aktív tag
válasz
Ugyanez a mefistosz@rjancsi tegnap jrc-vel cikázott a lacettik között
És több futamon át nem voltak képesek kiszavazni a többiek.... -
dugojancsi
tag
elképesztő mi megy rankeden megint
-
Steady74
addikt
válasz
Syrius XIX #17633 üzenetére
mondjuk ez valóban fura. yt nekem sose változtatott a képarányon. A feltöltött videónak mi a felbontása?
-
Syrius XIX
addikt
Azt azért nagyon nem értem, ha sikerült a videót 16 : 9-es képaránnyal megcsinálni és átalakítani, akkor a Youtube miért alakítja át 4 : 3-ba???
-
D@ni88
addikt
válasz
Syrius XIX #17631 üzenetére
2. videó alatt mi szól?
-
Syrius XIX
addikt
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Syrius XIX #17603 üzenetére
Ez nagyon nagy kör!
-
JJános
addikt
É meg teljesen új vagyok kormánnyal. Csak csetlek-botlok.
A kormány logitech. Több infó nincs róla.VViktortól kaptam kipróbálni. Annyi már biztos, hogy nem kell annyit gürcölni vele, mint a billel, de még szoknom kell.
-
Rolly Dy07
senior tag
Tetszeni fog a feeling!
Én sajna ebben nem segíthetek, mert vén motoros vagyok G27-es kormánnyal.
Amit előtte használtam Logitech Wingman Formula Force(csak használtan, ha lehet kapni) kiváló volt. Valami hasonlót keresgess! Asszem a Driving Force GT ami még jónak tűnik és tud 900 fokot fordulni, de nem tudom mennyi és milyen.
Sok sikert!
-
Inv1sus
addikt
válasz
dzsavermadar #17625 üzenetére
Mellesleg ezt a jó öreg VirtualDub-bal csináltam. Szerintem a legegyszerűbb progi ilyenekre
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Inv1sus #17622 üzenetére
Ilyen minőségnek én már örülnék.
Nekem nem lesz, mert magán a gépemen a megjelenítés is rossz.
Plusz még azt is feleznem kell felvételnél.
Ez amit csináltál, szerintem szép.
És rájöttem, hogy a progikon viszonylag kevés múlik.
Én már kipróbáltam vagy 4-5 konvertáló progit, különböző beállításokkal,
de alig volt különbség.
Egyelőre a legjobbnak ítélt az, amit Jrzodo-tól kaptam,
az általa kipróbált beállítások szerint, amiket utoljára tettem ide fel,azok azzal vannak.
Köszönöm Jrzodo!
És grat Inv1sus! -
Tigerclaw85
csendes tag
én először a Test Drive Unlimited-hez vettem, de a Gridhez tökélestes !!! A DirtII-nél volt egy pici malőröm vele, de egyébként működött rendesen
-
Inv1sus
addikt
válasz
dzsavermadar #17616 üzenetére
Xvid tömörítés
Beállítások: Advenced Simple L5, Target quantizer: 2.5Úgy vettem észre, hogy ez az a tömörítési szint, ami még szemmel nem nagyon látható változást eredményez a kép minőségén. Szerintem feltöltés után se lett annyira vészes a minőség, bár lehetne jobb is.
Amit még nem értek, hogy 720x450 felbontású videót töltöttem fel, ennek ellenére csak 360p-ben elérhető a videóm. Az előző 600x400 volt, annál meg bekapcsolt a 480p is
-
Tigerclaw85
csendes tag
egy éve decemberben vettem az én Logitech Momo Racingemet, akkor 12.5 volt, most 20-25 körül lehet.
Jó kis cucc, nekem nagyon bejött, pontos, jó kialakítású, nem mellesleg a fogása is kényelmes, a hozzá tartozó Logitech Profiler-el pedig nagyon pontosan be lehet állítani minden egyes szőrszáladra xD
-
Atla
senior tag
Srácok rászántam magam egy kormány vásárlásra!
Szeretném ha adnátok valami támpontot.
Ki mivel tolja,illetve melyek az emlitésre méltó darabok?
Tudom h a G25 ill. G27 a legjobb választás,de sajnos nincs 50k erre a célra,
ráadásul lehet h nem is fog tetszeni a dolog!
Nos kb olyan 30k a maximum amit áldoznék rá! Köszi előre is. -
Tigerclaw85
csendes tag
köszike a tegnapi gurulást skacok, este 9-kor valaki lesz?
-
JJános
addikt
Van szeró, ha akar valaki jönni.
-Jeshua- és grid. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Rototti #17615 üzenetére
Pont erre gondoltam, hogy kéne egy effekt, vagy áttűnés,
mert semmiképpen nem jó nélküle.
Mindegy hogy a környezet hasonló a vágott részek között, mert a pálya két különböző pontjáról szól.
De ezt még nem tudom, majd keresgélek a progikban.
Viszont úgy gondoltam, addig is jobb egy ilyen vágás, mint nézni egy-két percig a "semmit". Csak annak van értelme, ahol történik valami.
Egyedül megyek, előttem nincs történés, és más azt nézze akármeddig, az nem jó.
Sőt még az én autóm se látszik.
Gondolom a pályabejárásos pályaismertetőn már mindenki túl van.
Muszáj kivágni a fölös részeket.
Start - esemény - befutó/végeredmény röviden.
Előbb-utóbb meg fogom találni az effektet a vágások közé. Addig bocs.Az már biztos, hogy a kiinduló, alapfelvételen srófolni már nem tudok.
Felbontás 1024x?, felvétel "half size". Fps - 30.
Mindent mást próbáltam, nem fér bele, ugyanis akkor nem tudok játszani.
Úgyhogy ebből az 512x? felbontású felvételből kell dolgoznom, ami alapból sem csúcsminőségű. -
Rototti
senior tag
válasz
dzsavermadar #17612 üzenetére
Sokkal jobbak a videók minőségei, mint korábban, főleg 1080p-ben. Bár az igaz, hogy a kép még mindig egy kicsit mosott, de ez lehet a fraps "half size"-a, vagy a konvertálás miatt.
A vágásnál arra figyelj, hogy ha az első vágott rész vége és a következő vágott rész eleje nagyon eltér egymástól, akkor kell közé valamilyen átmenet, egy egyszerű átmosódás is megteszi. Persze ehhez szükség lesz valamilyen videóvágó progira vagy abban a progiban kell megkeresni ezt a lehetőséget, amiben vágtál.
-
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #17607 üzenetére
Segítek!
Én biztos, kiestem a listáról.
-
dzsavermadar
senior tag
Köszönöm!
JohnR, Ted-Mosby, Rototti kollégáknak a tippeket.Most majd elkezdem őket kipróbálni, meg a meglévőkkel összehasonlítani,
meg persze előtte megtanulni a kezelésüket.
Ha jutottam valamire, akkor frankó lesz. Ha nem, akkor mindegy.
Most ideteszek pár videót, amikben már van vágott/fűzött, konvertált is.
Esetleg a minőségről, nézhetőségről szívesen vennék bárkitől véleményt.
Nem görcsölnék tovább sürgősen a javítással, hanem ráérősen, ha már elfogadható.Konvertáltak:
Full szeró Milánóban
Merre menjek itt is ott is autó
Sántán és betegen
Majdnem börtönbe kerültem
Nagy csata Norbee-val
Megpróbáltam összevágni
És itt vannak a felvétel alapján feltöltöttek:
Rajt utáni szokásos
Mindenki elment
Nyugdíjasoké az elsőbbség
Ezt a tumultust -
Sgt.Randall
aktív tag
Nah,egyre jobban kezdek hozzászokni az irányításhoz csak az a probléma h nemrég elfüstölt az 1gigás Memóriám és kicsit szaggat az elején
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #17607 üzenetére
Sztem velem beszélted meg, vagyis rákérdeztél, de már akkor is mondtam, hogy nem lesz ez kóser.
Am hol vannak a vidik? Mostanság nem jönnek...
Nem történik semmi érdekes?
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dugojancsi #17608 üzenetére
Igaz, hogy én voltam a lassabb, de thx! Jó volt!
-
dugojancsi
tag
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #17595 üzenetére
Arra számítottam, hogyha multin összefutunk, akkor a régi szép idők emlékére finomak és előzékenyek leszünk egymással. De ha meglátlak téged egy Ferrariban ülve magam mögött/előtt, tőlem sok kedvességre ne számíts.
Szóval nem igazán kedvelem a Ferrarit, így ha egy mód van rá, inkább elkerülném a gémben is.dzsaver: A sony vegast nem ajánlanám, mert arra, hogy szépen összevágd és átmenetekkel élvezetessé tedd a vidiket vannak annál sokkal egyszerűbb progik. Mondom ezt úgy, hogy én is vegast használok, de neked elég lenne szerintem a Pinnacle Studio, ami sokkal felhasználóbarátabb. Én is azzal kezdtem anno, de mára kinőttem.
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
Syrius XIX #17603 üzenetére
Áhh vagy úgy ... Camaro? vagy Camaro?
Ajánlom ezt a kis videót Zyl-nek és minden Camaro fan nak
-
D@ni88
addikt
Zyl a szeró lehet jönni
-
Syrius XIX
addikt
Tegnapról, arra az esetre, amikor magam alatt vagyok
Camaro
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dzsavermadar #17598 üzenetére
Hali!
Konvertáláshoz én ezt a programot ajánlom:
FLV to AVI MPEG WMV 3GP MP4 iPod Converter
Mindent te állíthatsz be:
- fájltípusok mp4, avi, asf, vob, mov, wmv (mindegyikből több fajta is van)
- felbontások 128*96 -tól --- 1920*1080 HD1800-ig minden
- a videó minőségét is 6 módon állíthatod konvertálás előtt
- igaz nem magyar nyelvű, de nagyon egyszerű és gyors
(ha link kell privátban tudok küldeni)Összefűzéshez és egyéb egyszerű "mahinálásokhoz" én a NERO-t használom.
pl.:
GRIDVagy ha nagyon bele akarsz merülni a videózás témába akkor pedig ez a legjobb (szerintem):
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest