Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #17696 üzenetére
Reméljük a legjobbakat!
Nálunk, igazából már ki volt építve (27 lépcsőház / 10 emelet magas épület) csak valamiért anno (évekkel ezelőtt) leéget a tesztelés alatt egy "főszál" és a lakóközösség képviselőjével, hosszú ideje nem sikerül(t) megállapodniuk, hogy hol menjen az új kábel. és csak telt, csak telt az idő
Ekkor toppantam be az ügyfélszolgálatra szerződést kötni és ígérték a 30 napon belüli érkezését.
Minden napot lestem a munkásokat hol járhat az a kábelvég.
Sosem láttam egy szerelőt sem a környékünkön.
Gondoltam, biztos kora délelőtt dolgoznak, hogy nem látom őket.
Hozzáteszem 5 éve lakom ebben a házban.Szóval vártam és vártam, se telefon, hogy jönnének bekötni, se mozgolódó szakemberek.
Telefont megeresztettem 3 hét múlva, hogy mégis, hogy az ügy, mert 0 net.
Miattuk, mert erre az időszakra már nem adták oda a modemes net csomagot.
Másnap, természetesen jött is a telefon, hogy mikor jöhetnek bekötni.
Pff. ha tudom már rég telefonáltam volna nekik.
Másnapra kaptam időpontot 17 órára, de nem akart ideérni.
19:30-kor azért, mégis csak meg jött.
Faggattam a múlttal és jelennel, kiderült már csak valami szerelő dobozokat kellett felfurkálniuk.
Ok. , de hol a kábelem?, mert itt tuti nem matattak semmit.
Minden lakásnak, külön, külső szerelvény szekrénye van amiben a villanyóra és egyéb kábelek (tv, tel,) panelja van beszerelve.Benyúl a csávó a szekrénybe és az aljából kihúzza a kábelt.
Mondom ez mióta van itt?
válasz, kb. 2 éve
Pfff, az faszaKonklúzió:
Tehát a lakóközösség képviselője, elmehet oda, ahová gondolom.Lényeg, hogy ideért a kábelvég ill. , hogy nem telt el két hónap sem és emeltek 10Mbit/sec sávszélességet a letöltési oldalon.
Nagyon, nagy videó!
Jó jelenetek, jó zenék, nekem az áttűnések nem annyira jöttek át, de ez az én bajom.
Lényeg, hogy tuti sokat melóztál rajta, amit köszönünk!
Viszont most szembesültem a ténnyel, hogy be lehet ülni a másik autó ülésébe. "képileg"Tanulságos volt számomra, mert olyan jeleneteket is felfedeztem amit nem is hittem volna. Nagyon köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- WD My Cloud NAS
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Le Mans Ultimate
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- További aktív témák...
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest