Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz Rolly Dy07 #17696 üzenetére

Reméljük a legjobbakat!
    Nálunk, igazából már ki volt építve (27 lépcsőház / 10 emelet magas épület) csak valamiért anno (évekkel ezelőtt) leéget a tesztelés alatt egy "főszál" és a lakóközösség képviselőjével, hosszú ideje nem sikerül(t) megállapodniuk, hogy hol menjen az új kábel. és csak telt, csak telt az idő
    Ekkor toppantam be az ügyfélszolgálatra szerződést kötni és ígérték a 30 napon belüli érkezését.
    Minden napot lestem a munkásokat hol járhat az a kábelvég.
    Sosem láttam egy szerelőt sem a környékünkön. :F
    Gondoltam, biztos kora délelőtt dolgoznak, hogy nem látom őket.
    Hozzáteszem 5 éve lakom ebben a házban.

Szóval vártam és vártam, se telefon, hogy jönnének bekötni, se mozgolódó szakemberek.
    Telefont megeresztettem 3 hét múlva, hogy mégis, hogy az ügy, mert 0 net. :(((
    Miattuk, mert erre az időszakra már nem adták oda a modemes net csomagot.
    Másnap, természetesen jött is a telefon, hogy mikor jöhetnek bekötni.
    Pff. ha tudom már rég telefonáltam volna nekik. :D :(((
    Másnapra kaptam időpontot 17 órára, de nem akart ideérni.
    19:30-kor azért, mégis csak meg jött.
    Faggattam a múlttal és jelennel, kiderült már csak valami szerelő dobozokat kellett felfurkálniuk.
    Ok. , de hol a kábelem? :F , mert itt tuti nem matattak semmit.
    Minden lakásnak, külön, külső szerelvény szekrénye van amiben a villanyóra és egyéb kábelek (tv, tel,) panelja van beszerelve.

Benyúl a csávó a szekrénybe és az aljából kihúzza a kábelt. :F :Y
    Mondom ez mióta van itt?
    válasz, kb. 2 éve
    Pfff, az fasza :))

Konklúzió:
    Tehát a lakóközösség képviselője, elmehet oda, ahová gondolom. :W

Lényeg, hogy ideért a kábelvég ill. , hogy nem telt el két hónap sem és emeltek 10Mbit/sec sávszélességet a letöltési oldalon. :DD

:R :R Nagyon, nagy videó! :C :C

Jó jelenetek, jó zenék, nekem az áttűnések nem annyira jöttek át, de ez az én bajom.
    Lényeg, hogy tuti sokat melóztál rajta, amit köszönünk! :R
    Viszont most szembesültem a ténnyel, hogy be lehet ülni a másik autó ülésébe. "képileg"

Tanulságos volt számomra, mert olyan jeleneteket is felfedeztem amit nem is hittem volna. Nagyon köszi.

Új hozzászólás Aktív témák