Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Zyl bocs, hogy kilöktelek a kanyarba, de tényleg nem direkt volt. Beragadt a gamepadom gombja. De ne félj, többet nem fogsz látni
-
Inv1sus
addikt
válasz
dzsavermadar #18663 üzenetére
És az a poén, hogy még tovább pörögtél volna, ha nem jön a fal.
-
Inv1sus
addikt
Én utálom a forma 1-et, szóval ha játszani akarok, rám majd számíthattok. Bár mostanság egyre kevesebbet vagyok
.
-
Inv1sus
addikt
Köszönöm szépen a segítségeket.
Le is tesztelem most nyomban -
Inv1sus
addikt
Valaki eltudná nekem magyarázni hogy a driving options-on belül az advanced menübe melyik menüpont mire való? Érdemes állítgatni?
-
Inv1sus
addikt
Na megvan a kontrollerem. Reszkessetek
-
-
Inv1sus
addikt
Na én úgy döntöttem, hogy kormány helyett veszek egy Logitech Dual Action Gamepadet. Az is jobb elvileg a billnél, úgyhogy reszkessetek
-
Inv1sus
addikt
válasz
Syrius XIX #18002 üzenetére
Na hol az a szeró zyl?
-
Inv1sus
addikt
válasz
Syrius XIX #17920 üzenetére
Erre lehet azt mondani, hogy epic volt.
-
Inv1sus
addikt
Látom, már nincs szeró
-
Inv1sus
addikt
m-motorsport a szeró lehet jönni
-
Inv1sus
addikt
Valszeg ezt a Logitech Formula Force EX kormányt venném meg a közeljövőben, de úgy olvasom, hogy pont nemrég vonták ki a forgalomból. Már sehol nem lehet kapni?
-
Inv1sus
addikt
válasz
drevin_71 #17837 üzenetére
Bocsi, nem emlékeztem rád, hogy írtál volna előtte. Most már, hogy visszanéztem, láttam. A jókívánságom meg csak arra az esetre vonatkozott, ha igazam lenne.
Mindenesetre nem félek tőled, legalább lesz kin kiélni az elfojtott agresszív vezetési stílusom, amit mások ellen próbálok elfojtani több-kevesebb sikerrel.
-
Inv1sus
addikt
Megyek. van egy kis időm.
-
Inv1sus
addikt
válasz
dzsavermadar #17802 üzenetére
Játszottam Need For speedel, szal vágom a témát.
Arra voltam kíváncsi, hogy ezt hogy játszod ki? Manuálisan váltasz?
Másik:
Feltöltöttem egy videót, ahol mindenki elemezheti, hogy az ott az elején az mi akart lenni.
dzsaver azt is elemezheti, hogy kent fel a falra
-
Inv1sus
addikt
válasz
dzsavermadar #17797 üzenetére
Ezt nem értem
-
Inv1sus
addikt
válasz
Steady74 #17792 üzenetére
Jó hát hol a bizonyíték a csalásra? Vannak jó páran, akik videóznak folyamatosan a játékok alatt. Tedd te is ezt és legközelebb mutasd meg, ha látsz valami furcsát.
Ja és szerintem dzsaver is csal (
), mert volt amikor a hátam mögött hirtelen felgyorsult a nagy semmitől. De van egy olyan tippem, hogy csak szimplán lag volt. Lehet Zyl is lagolt, ti meg már egyből hupákoltok itt.
-
Inv1sus
addikt
válasz
dzsavermadar #17769 üzenetére
Geez és még a kanyarba is majdnem nekem sodródott O.o'
-
Inv1sus
addikt
-
Inv1sus
addikt
válasz
--Lorant-- #17747 üzenetére
Hú ezt durván bekaptad zodo
Mi a link ahhoz a topikhoz, ahol a kormányokról tárgyaltok?
-
Inv1sus
addikt
válasz
Rolly Dy07 #17739 üzenetére
Én meg bánom. De ha ettől jobban alszik, élvezi egy csaló, hogy nem az ügyessége a tényező, hát nosza... Az ilyeneket hívják loosereknek.
Mindenesetre nekem semmi bajom zyl-lel, egyelőre csak szimpla vádaskodásnak tűnik mr lorant ügyködése... Biztos fiatal még...
-
Inv1sus
addikt
csatlakozzatok dzsavermadarra
-
Inv1sus
addikt
válasz
dzsavermadar #17713 üzenetére
Lol, túl sokat Tony Hawk Skateboarding-oztál.
Az első jelenet üt.
-
Inv1sus
addikt
válasz
Syrius XIX #17710 üzenetére
Ma lesz szeró?
-
Inv1sus
addikt
válasz
Rolly Dy07 #17693 üzenetére
Engem meg az fogott meg a videóban, hogy milyen simán tudsz kanyarodni kormánnyal. Milyened is van?
-
Inv1sus
addikt
válasz
dugojancsi #17677 üzenetére
megnéztem. Elvileg nem sok mniden történt dzsaverral
-
Inv1sus
addikt
válasz
dzsavermadar #17660 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen grafikai beállításokkal játszol.
1) Ha ki van kapcsolva a féknyom, akkor eltudom képzelni, hogy steroid-ot megpörgeted vagy meglököd finom pöccintéssel, tekintve, hogy steroid mnidig full gázzal megy, akármi történik
. És ahogy látom az első kereket, ő nem tolató állásban van.
3) Be van kapcsolva. Akkor steroid elég lassú állapotba van, így esetleg kitörik a jobb első kereked.
-
Inv1sus
addikt
válasz
Syrius XIX #17631 üzenetére
Nem tudom Zyl, miért gondolod azt, hogy direkt ellened vagyok.
Nekem ez a vezetési stílusom, én szélről indítva kanyar belső sávjába áthaladva szoktam bevenni a kanyarokat (mostanában). És mivel nem külső kameraállásból játszok, mint te, így nem látok folyamatosan mindent.
-
Inv1sus
addikt
válasz
dzsavermadar #17625 üzenetére
Mellesleg ezt a jó öreg VirtualDub-bal csináltam. Szerintem a legegyszerűbb progi ilyenekre
-
Inv1sus
addikt
válasz
dzsavermadar #17616 üzenetére
Xvid tömörítés
Beállítások: Advenced Simple L5, Target quantizer: 2.5Úgy vettem észre, hogy ez az a tömörítési szint, ami még szemmel nem nagyon látható változást eredményez a kép minőségén. Szerintem feltöltés után se lett annyira vészes a minőség, bár lehetne jobb is.
Amit még nem értek, hogy 720x450 felbontású videót töltöttem fel, ennek ellenére csak 360p-ben elérhető a videóm. Az előző 600x400 volt, annál meg bekapcsolt a 480p is
-
Inv1sus
addikt
válasz
dzsavermadar #17563 üzenetére
Na feltöltöttem az első próbavideóm. Nem lett valami jó a minősége, na de majd legközelebb:
1. kör: Rotatti éles kanyarja o.o, 3. kör: Zyl éles sikertelen kanyarja
A többit megpróbálom élesebben. Meg amibe több mozgolódás van.
dzsaver:
Na ha megfigyeled, akkor jól látszik, hogy hogy a második lökéshullám, ami miatt kisodrodtunk, az nem tőlem jött, hanem a harmadik csávótólUi: Csak nekem akad a saját videóm vagy másnak is?
-
Inv1sus
addikt
Köszi a játékot!
Utolsó játékomért pedig elnézést mindenkitől, akinek hátránya lett belőle!
-
Inv1sus
addikt
Ti hogy veszitek fel a meccset frapssel? ÉN beállítom hogy legyen half-size meg 30 fps, de amikor elindítom a felvételt, akkor lecsökkenti a játék fps-ét is masszív 30-ra, ami úgy nem annyira élvezhető.
-
Inv1sus
addikt
Köszi a ma esti gamet skacok. Jót szórakoztam!
Zyl seggét pedig szeretném látni videó formájában -
Inv1sus
addikt
Remélem nem lesz most harag köztetek, mert én is csak azért foglalkoztam ezzel a játékkal, hogy veletek tudjak játszani. Mert nekem ez az egyetlen autós játék, ami favorit.
-
Inv1sus
addikt
Most valaki nem akar?
-
Inv1sus
addikt
válasz
Syrius XIX #17317 üzenetére
Györtök!
-
Inv1sus
addikt
na ennyi volt?
Azért engem is jól pörgettél zyl a karamboloddal. Csoda, hogy nem lett semmi az autómmal. -
Inv1sus
addikt
válasz
Syrius XIX #17204 üzenetére
Én már bent vagyok
Gyertek, gyertek
-
Inv1sus
addikt
válasz
Syrius XIX #17197 üzenetére
Megpróbálok bejutni
-
Inv1sus
addikt
Hm, akkor jó hogy nem lehet megnézni a kocsik infoját. Honnan tudjam, hogy melyik a jó.
-
Inv1sus
addikt
Na most játszottam végig a gamet, akár mehetnék is veletek tolni. Van esetleg szerver?
-
Inv1sus
addikt
Az a baj, hogy a fraps is már alapból butít a videón. Kicsit mosódottabbá teszi.
-
Inv1sus
addikt
Egyébként a replayeket nem lehet elmenteni vagy valami? csak élőbe lehet felvételt készíteni a mérkőzésekről?
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok! Légy szíves segítsetek!
C:\Program Files\Racedriver GRID\GridGameFiles\tracks\europe\nurburgring\effects.xml fájlt valaki feltudná nekem tölteni valahova, mert elrontottam a kódját és nem töltődik be a pálya
Vagy msnen küldje át valaki pls: inv1sus@hotmail.com
-
Inv1sus
addikt
Hm, biztos jó lehet. Na majd megyek én is veletek nemsoká. A feltöltött vidik is tetszetősek.
-
Inv1sus
addikt
Gondolom csak akkor van értelme menni versenyezni veletek ha végigtoltam a gamet és van már megfelelő gyors autóm.
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Idegesít, hogy olyan fakó a játék. Nem tudtok véletlen valami gyógyírt rá? Több szín kellene bele, mert így olyan mintha sárréteg lenne a a képernyőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest