Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nintendo Switch
- The First Berserker: Khazan
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Elden Ring
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
dzsavermadar #17660 üzenetére
Látom nagyon élvezted a billes szívatást!
Grat szépen mentél!
Megszüntettem a vonalas netem és várom az újat. Addig is készítem a nagy összefoglaló videót. Ami már elkészült volna, ha a program nem köp a levesembe. Pár óra munka van még vele.
Am szerintem elkerülöd Steroidot, valószínű te billentetted fenékbe és a korlátnak fog csapódni.
Hát ilyen ez a Spa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest