Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ni88
addikt
válasz
dzsavermadar #17665 üzenetére
sztem kikerülted
innen még ki lehet
(gázelvétel és balra kanyarodás)
-
Ventur@
senior tag
válasz
Nos az én tippeim:
1.: Sebességet és távolságot figyelembe véve - valamint Stereoid helyzetét is belekalkulálva -ez bizony egy bődületes nagy csatt volt
.
2.: Sebességet és távolságot figyelembe véve - valamint Stereoid helyzetét is belekalkulálva - ezt bizony elkerülted, mégpedig az eddig GRiD-be ölt km-ek és a helyzetfelismerésed miatt
. Mint azt a problémamegoldós topikba írtad, te úgy vezetsz, mintha az életben tennéd (lehet nem pontosan idézek, de nekem ez jött le
). Hagysz helyet és figyelsz a szituációkra
. Szóval ezt bizony egy fékezéssel, valamit balra el manőverrel simán elkerülted
.
3.: Sebességet és távolságot figyelembe véve - valamint Stereoid helyzetét is belekalkulálva - bizony kiadtad az utasítást: 9-es fokozat és teret váltottál
. Késöbb megjelentél a cél elötti jobbos visszafordítóban mindenkit csúnyán beelőzve és bealázva
. De elkerülted a csattanást
!
-
JJános
addikt
válasz
Szerintem nekimégy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest