Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
imádom macy-t, mindig a legváratlanabb pillanatban reagál valamit
ákoska: persze az is bedögölhet, nekem mondjuk már jópárszor elszállt az usb-s winyómról az adat ... a saját gépeimmel nem szokott gond lenni, csak ha idegen géphez csatlakoztatom, akkor néha .. ... bár kerülni szoktam idegen gépeknél az elülső panelos csatikat, tehát amik külön vezetékekkel vannak kötve az alaplapra, mert nem én kötöttem be, aztán lehet valami vadbarom rosszul kötötte be, mégis volt már olyan hogy egy idegen gépnek a hátlapi usb-jére kötve szállt el a partícióm egyből ... akkor restartolt a gép ahogy rádugtam a winyóm, mikor elindult az xp, már láttam hogy nincs meg a winyómon ami volt :/ úgyhogy én igazából csak hordozásra használom a külső winyómat, a fontos adatokat belső winyókon tárolom, itthon is megvannak meg barátnőmnél is, aztán remélem ez így elég ... csak drága a tárhely ... mondjuk nekem nem, neki igen, mert neki van több száz giga sorozat meg etc
ha most hirtelen eltűnne minden a winyóimról, akkor még megvan minden barátnőm gépén, de ha onnan is eltűnne hirtelen minden, na akkor meg lennék lőve, mivel dvd-re utoljára kb 1 évtizede mentegettem ilyen fontos dolgokat persze már gondolkodtam azon a lehetőségen is, hogy kéne még1 winyó amit nem hordozásra hanem archiválásra használnék usb-n keresztül, és akkor akkor is meglennének az adatok, ha hirtelen tűnne el minden mind2 gépről ... de az inkább ne történjen meg, mert akkor ott valszeg más is halott és az sok pénz[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz proof88 #12997 üzenetére
igen,én is tárolom-tároltam vinyón.
3db vinyó volt a gépben.
beszerzek majd egy külső vinyót is,és minden fontosat azon fogok tárolni.
(persze az is bedögölhet)Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proof88
addikt
válasz akoska07 #12995 üzenetére
viszont ilyenkor, ha letöltötted a dolgokat, el kell őket rakni, hogy vész esetére meglegyen legalábbis én minden telepítőt winyón tárolok, onnan egyszerűbb is telepíteni mint dvd-ről ...
egyébként majd valamikor lesz torrent is ...
75%-os károsodás van a szerveren ma reggeltől
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #12994 üzenetére
ja nem
azért nem, mert Speednek meg tudtuk oldani máshogy is, viszont én azt akarom, hogy a kicsomagolt fsone modba beleintegráljam az eddigi frissítéseket meg trackpackot, és ebből az 1 nagy packból legyen torrent, amit aztán mindenki letölt és seedel .... csak erre még nem volt időm meg energiám -
nagyúr
-
nagyúr
válasz proof88 #12992 üzenetére
jahh a letöltögetésről jut eszembe.
nem lehetne vhogy felrakni ftp-re ezeket a cuccokat?
mert siralmas az a sebesség amivel letölthető.és nem is hagyja hogy többet töltsek párhuzamosan.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proof88
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #12990 üzenetére
meghibásodás meg törés az igen, két külön kategória
amúgy mindkettő vezetői hiba volt, mert először a motor érte el élettartamának végét tudjuk miért, kínában meg N-be rakta a váltót mert rossz gombot nyomott véletlenül és automata váltó meg egyből visszarakta 1-be (le kell szokni az automata váltóról )
ákoska: de telepítő neki sem volt ... az volt a gond, hogy semmi telepítő nem volt meg neki mert elkutyulta elvileg és le kellett töltenie mindet újból, azt javaslom hogy nem nagy befektetés egy mentés winyó amire rendszeresen elrakjuk a munkánkat, ez lehet usb-s külső winyó is akár és akkor tényleg csak akkor van használva ha kell ... nekem legalábbis az az egyik legnagyobb félelmem ha elveszne az a sok minden amit csináltam meg gyűjtöttem, ez nem az a kategória mint a film meg zene ami pótolható ... persze a telepítők pótolhatóak csak ha a verseny napján kell letöltögetni mindent újra az már gáz tud lenni
[ Szerkesztve ]
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
Visszatérve: Igen, bár más kategória de két futam alatt farkas legalább vagy 800 de akár 1000 kört is tesztelt és dobhatta ki a kukába azt a rengeteg teszt km-t meghibásodás miatt.Persze ez más tészta és az egyik vezetői a másik meg ki tudja milyen hiba de a lényege ugyan az.
Ha nem törnek össze miért ne mennék végig 100%os törés "szinten", lehet én fogalmaztam rosszul akkor bocsánat.
Nyilván ez nem destruction derby , vigyázni kéne egymásra..Szerk Egy amit nem tudok az autó meghibásodása, ez a kettő külön kategória igaz? Az ha maxon lenne hát bizony én is hamar szétkapnám a motort.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
nagyúr
rfactorom egyenlőre nem müxik,mert a vinyó nem hajlandó müködni.
egyszer csak kilépett a játékból.remélem életre tudom kelteni vhogy. ugrik a játék,benne a sok setup...
remélem nem kell ujra letöltenem mindent.
ja és bukni egy vinyót,az se esne jól.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
JColee
őstag
válasz Szabesz #12985 üzenetére
Előzéssel nincsem gondom. Azzal van, amikor már nevetséges módon próbál feltartani, pl kínában hosszú egyenes végén annyira rövid féktávot akar venni a belső íven, hogy bőven túlszalad, de így én sem tudok elfordulni, stb. stb.
Másrészt meg téged is láttalak hibázni, másba hátulról beleszállni.
Mondtam egy szóval is, hogy belémjöttek? Az az érzésem, hogy kicsit elbeszélünk egymás mellett.
De ez tökmindegy, lényeg, hogy a kelleténél jobban nem kéne harciaskodni.[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
amekkora pofám van mindig, mikor körülöttem be vannak fosva az emberek egy póktól, én olyan lazán megfogom és kiviszem a lakásból ... olyannyira be vagyok fosva most a pókszázlábútól ... már elkaptam és egy átlátszó dobozban van egyelőre, de úgy érzem hogy ha módja lesz rá, megbosszulja hogy elkaptam és megtalálja majd a módját ... kicsit para péntek van ...
-
Szabesz
őstag
válasz JColee #12984 üzenetére
Óvást nem láttam tőled, hogy valaki Kalasnyikovval lőtte ki a kereked, hogy ne tudd megelőzni, etc. Innentől meg nem értem, miért lenne keménykedés, ha nem engednek el. Ha gyorsabb vagy, előzd meg ha tudod. Ez erről szól.
Másrészt meg téged is láttalak hibázni, másba hátulról beleszállni. Ez előfordul.¯\_(ツ)_/¯
-
JColee
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #12977 üzenetére
"Ezt a ne sírjatokot" majd magadnak is mondhatod, ugyanis hátul magas törés mellett sokkal több lesz az elhalálozás. Mellesleg szerintem nem kell túlzásokba esni, mivel boxok után keveredik a mezőny, és ilyenkor szoktak keménykedni a hátrébb haladó pilóták, hogy na most megmutatom milyen jól is versenyzek igazából.
Egyszóval ennek a sérülésnek inkább jelzésértékének kéne lennie, mintsem arra való törekvésnek, hogy valósághű sérülések legyenek, mert olyan ugysem lesz.Gyakorlós részt meg a rajtnál felejtheted el, ott a többiek állatságára vagy utalva (láttam már olyat, hogy két hétnyi gyakorlás után az első kanyarban kellett valakinek feladnia, ugyanis nekimentek hátulról)
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #12978 üzenetére
Megnéznélek 100%-os töréssel egy verseny után, a sok gyakorlásoddal együtt.
-
Szabesz
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #12977 üzenetére
Miért lett volna annyi neki? Letörik ugyanúgy a szárnya, más baja nem lett volna.
Azért nem default 100%, mert hiába szimulátor, modtól függően reáltalanul durván törik, nem törik. Ill. sokaknak még mindig nagyon nagy, és gyors a tempó, képtelenség eléggé figyelni a másikra.[Magánvélemény] Ahogy Webbernek sem volt esélye észrevenni Hamiltont amikor beszúrta mellé (és H.-nak kellett volna nagyobb ívben kanyarodnia, de ő sem figyelt/nem vehette észre/nem jól mérte fel)[/Magánvélemény]
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
HartgeH3-2.8
addikt
Tényleg !! Miért nem 100 % ?? Real F1 ben is úgy vigyáznak egymásra mint a jó magyar hímes tojásra nem? Nyilván mert be akarja fejezni a saját versenyét és pontokat szerezni nem?
Mit 75,9 meg 85,4 toljad fel 100 ra azt ennyi..
Nekem abszólúte tök mindegy, ez olyan mint a Budapesti közlekedés hiába tudok én vezetni és normálisan közlekedni ha a másik barom.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nekem egyébként tök mindegy én körbe tudok menni 100% sérüléssel is a pályán , mivel gyakorolom tehát ha csak szét nem ütnek nem gond.Viszont akkor majd ne sírjatok ha gyenge fuvallatra is körbesárgul majd a versenyszemélygépjárművetek
Frenky szerinted hogy ért volna a seggembe miután ennyire telibeverte Ákoskát?
Elmondom: Sehogy, annak ott akkor annyi.
-
cila1
aktív tag
legyen 74,9%.Akkor támogatom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
lesz ma vmi kis összeröffenés a szerveren ?
-
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #12970 üzenetére
elvileg...
proof88 :
Ja és hozzáteszem, hogy ha én körbepörgőrúgtam volna a falat úgy, mint ace, hát nekem nem sok szárnyam maradt volna az biztos
lehet hogy ace = chuck...
nem ám a fal töri össze ace-t,hanem ace a falat[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz proof88 #12967 üzenetére
remélem sokan leszünk a főgyakorlón.
senki ne mondhassa,hogy nem tudom milyen ha nagyon törik a kocsiegy kis infó,ha vkit nem tudná: [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Aki még nem szavazott jó lenne ha megtenné.
ha lezárulna a szavazás a fő gyakfutamig ki tudnánk próbálni,ha változás lesz.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
nagyúr
válasz Farkas23 #12959 üzenetére
Most ujra kint van a safety car,viz tesztelős körön.
naggyon komoly hangja van annak az autónak#12961 Farkas23 : bemennek a boxokhoz,beszélgetnek csapatokkal,főnökökkel és várnak hátha lesz hamarabb időmérő.
Most épp egy távirányitós autóval szórakozik kovalainen.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Farkas23 #12959 üzenetére
jaja...hát ezért érdemes volt korán felkelni.
de legalább megpróbáltama BBC-n bezzeg még most is megy az F1-es közvetités.
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
Na az időjárás jól kicseszett mindenkivel Kiváncsi leszek, hogy lesz-e egyáltalán vmi belőle a mai napon, vagy átteszik holnapra az időmérőt is.
-
cila1
aktív tag
Remélem,hogy a következő jelszó ilyen hosszú lesz"ipafaipapnakfapipájavan"
-
Zoza24
senior tag
nah látom nektek tetszik a pálya...én meg pont azt gondolom,hogy nekem kevésbé
nem is leszek rajta nagyon gyors szerintemForza Italy!
-
nagyúr
válasz proof88 #12950 üzenetére
jaja , mutatósabb lesz
tényleg jó ez a pálya.
én most megyek rajta először.
2 kanyar van ami csuszós kicsit,de amugy rendben van.
a kemerázás nekem is tetszik.néztem a hotlaps-t,megint 2 másodpercen belül autózik a liga.
ace is hamarosan belép,ő is jól megy ha akar.
jó kis verseny lesz ebből,érzem.[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz akoska07 #12949 üzenetére
szingapúrban még jobban fog kinézni
én most az élő szingapúri versenyen is láttam hasonlót, hála annak, hogy betiltották a kerékfedő lemezeket 2010-ben de csak a mp töredéke ideig láttam a tv-ben :/amúgy rendkívül elégedett vagyok ezzel a bahreini pályával ... az aszfalt is jó, 1-2 helyen huplis de a célegyenes végén sem ráz szét az autó, és a kamerázása is más és nem lehet elvinni a táblákat se
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Kleroo
veterán
Hasonló cipőben jártam. Engem magával ragadott az,hogy mások ellen harcolhatok,és ez nem 10éves gyerekek roncsderbije,és nem is 50évesek full segítséges arcade-játszadozása.
Nagyon jó érzés ilyen légkörben csatázni. És akkor jó,ha folyamatosan tudsz javítani,ect. vágj bele!
2hét alatt bőven begyakorolhatod a pályát. én napis 30-60 percet játszok vele(csak ezzel) tök jó kikapcsolódás,és vasárnapra egész jó tempóm lesz,és eddig volt 2remek versenyem .Ne aggódj,nem kell 14napig minden nap 6órát gyakorolnod,és setupolnod
Hobbiként játszogatsz vele,és előbb utóbb meglesz a tempód a fő futamraHodor. Hodor? Hodooor!
-
Szabesz
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
Weblapunk > Szabályzat olvasd el
fő futamok 2 hetente vasárnap esténként, 7-től kb 9-ig, ebben benne van a gyülekező, időmérő, és a futam olyan vasárnapokon, amikor nem fő futam van, olyankor hasonló időpontban fő gyakfutam van tehát elfoglaltságot jelent a tagság minden vasárnap este 7-től kb 9-ig ... fő gyakfutamokon kötelező a részvétel .. többit olvasd el -
zodo
nagyúr
válasz Zoza24 #12931 üzenetére
Akkor engem is felírhatsz 3. számú pilótának, ha gondolod.
Más:
Az a gondom, hogy eddig nem sokat mentem a játékkal és az auto beállításokig sem jutottam el, mert az új játékokra koncentráltam ill. azt sem tudom hirtelen, hogy mikor is vannak nálatok a futamok.
Kicsit váltanék, mert a Grid már-már uncsi és az új játékok sem lettek az igaziak.[ Szerkesztve ]
-
Zoza24
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #12934 üzenetére
megtisztelő
egyébként meg lehet tanulni billel is tolni,csak kell hozzá pár évForza Italy!
-
Speedg
csendes tag
válasz HartgeH3-2.8 #12916 üzenetére
Én a " The Box Man"-re tippeltem Bár azért sem haragudtam volna meg ha ebből a videóból úgy ahogy van kihagysz De most már nyugott szívvel adnám magamnak a "The Balfék Man"-t A videó egyébként nekem tetszik csak valahogy magamat nem látom sokat. Miért?
Nem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Zoza24 #12931 üzenetére
Zoza olyan vagy mint egy erőbomba csak mész előre a Toyotával, grat hozzá és nem utolsó sorban a megoldás amivel ezt teszed,az külön elismerés számomra.
Nekem ez a hasonlat jutott eszembe a "the power man" :-) Hajrá Zoza
-
proof88
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #12926 üzenetére
csak az a gond, hogy hiába jönnek új emberek, ha elmennek régiek, sosem leszünk elegen
-
HartgeH3-2.8
addikt
I Love This Game és köszönöm hogy ennek a színvonalas ligának lehetek a tagja, nagyon jó veletek versenyezni és szerintem ez csak jobb lesz ahogy összeszokik majd a társaság.
-
proof88
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #12924 üzenetére
nem értem számomra van jelentése a refactor szónak a szoftverfejlesztésből, ennyi nem vágom
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz proof88 #12923 üzenetére
Proof nem érted a lényeget az "jelzés" értékű , éééérted
Elnézést hogy a saját videóm promotálom de állat amikor Szabesz BMW-je 4:47 nél akkorát letilt hogy hallani lehet.Brutál jó hallani a motorféket
Szabesz te jó ég mekkorát fékeztél ott
[ Szerkesztve ]
-
Mastre
tag
válasz HartgeH3-2.8 #12919 üzenetére
Jó lett, grat.
Csak azt tudnám, h Shanghaiban mit keres az autóm pilótafülkéjében az Albert park rajza
-
proof88
addikt
jó lett
a szerzői jogi cucc attól is függ hogy a zene melyik kiadóhoz tartozik, pl van farkasnak videója ami hamar le lett tiltva, de van egy másik ami meg azóta is fenn van pedig az volt először fenn és nem lett szólva érte ott valszeg másik kiadó köthető a zenéhez ...amúgy a videódról jut eszembe, tegnap linkelnem kellett volna Farkas videóját, de kiment a fejemből
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz akoska07 #12918 üzenetére
Köszi Én is várom a reakciókat Elnézést attól aki nem vagy keveset volt képen még csak próbálkozgatok.Igen a kamera annyira bejött hogy túl sok lett
Na és felhívnám a figyelmet 3:50nél amikor a pilóta feje előre bólint fékezésnél, saját styleAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
nagyúr
jó lett a video,a kamera mozgások is nagyon jók,néha kicsit sok,de jó.
jók a nevek is,majd kiváncsi leszek mit szól hozzá Speed
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ha pl a Samsung Omniám van épp a zsebemben akkor nagyon csúnyán pereltem volna őket, bár régen volt egy nagyon drasztikus teszt egy ilyen telefonnal és jól bírta de sose lehet tudni.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok forumtársak! Tisztelettel készítettem újra egy videót de movie maker-el az előző sajnos minőségi romlás miatt nem kerülhetett fel."Pár emberkének" adtam most próbaszerűen egy becenevet remélem nem haragszotok érte
Szavazni minősíteni bátran legalább tanulok.Proof Szerintem ezt szerzői jogok miatt hamar le fogják szedni.
Videa sajnos nem ette meg mert 100mb a határ..[ Szerkesztve ]
-
cila1
aktív tag
-
nagyúr
válasz proof88 #12912 üzenetére
sztem ezt ki fogjuk próbálni a haverokkal.
egyébként ajánlott a game nagyon harcias nagyon lökdösődős F1 pilótáknak is.
na mivan,senki nem dolgozik ?
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #12908 üzenetére
akkor lehet hogy meg akarják enni a macskát
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #12905 üzenetére
olyankor dugnak
vagy harcol 2 hím és kiabálnak egymásra ...[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
[link]
Elvileg Shanghaig frissítve minden adat, aki valamilyen hibát észlel, legyen szíves jelezze. -
Iron Funeral
őstag
Olyan hangokat hallok, mintha nyúznának egy macskát
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
proof88
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #12902 üzenetére
Farkast kérdezd meg hogy ő hogyan szokta kódolni a videót ... mert én ffdshow-t szoktam választani és azon belül választom ki a divx-et és 80%-ra állítom a minőséget, de nagynak tartom így is a fájlméretet, ergo nem értek hozzá és nem tudom úgy csinálni hogy jó legyen, Farkas biztos jobban tudja
-
HartgeH3-2.8
addikt
A jó öreg Movie Maker jobb volt..most elpocsékoltam több órát vele
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Farkas23 #12900 üzenetére
Okés 9383 képkocka és szenvedek hogy milyen minőségben mentse le..hiába DivX elsőre pocsék lett valamit elnyomhattam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- DIGI Mobil
- Trollok komolyan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest