Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
ervin -ről tud vki vmit ?
nem látni szerveren,gyakfutamokra sem jön.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #12389 üzenetére
Frenky Szingapúrban is leszakadt, miatta hoztuk be ezt a kivételt felvezetőre mert akkor ki is hagyta a versenyt, mert nem volt szabad restartolni (ja mondjuk akkor még nem tudtuk a restartwarmupot, azt ő hozta fel )... és most is ő szakadt le ... van egy sanda gyanúm hogy malayban is le fog vki szakadni
-
Szabesz
őstag
válasz proof88 #12388 üzenetére
Azért szerintem annak esélye, hogy valaki leszakad pont felvezetőn <<1%, vagyis minden századik felvezetőre jutna egy restart. Így szvsz vállalható, h leszakadás miatt vissza warmpura, ahogy az régebben is fel volt vetve.
És nem, elrontás miatt nincs restart, ha sírás van (ugya chat stop van), akkor meg szankciók a BT által a köv futamra. Ha valaki ront, és szakadásnak állítja be (és ez bizonyítható) akkor is.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #12387 üzenetére
Egyébként Frenkynél elő szokott fordulni, hogy leszakad ... lehet ez a netje miatt van ... én újraindítanám felvezetőn ... de mégsem, mert más meg a köv alkalommal elcsesz valamit, és restartot kér ... mert ha lenne 1 szabály hogy max 1 restart lehet felvezető körön csakis leszakadás miatt ... akkor legalább tisztázva lenne, hogy csak egyszer van és csak leszakadás miatt ... de aztán ha a kövben egy másik ember szakad le ... aztán megint jön a panaszkodás, hogy éjjel 11kor lett vége a futamnak mert húztuk az időt
-
Szabesz
őstag
válasz proof88 #12386 üzenetére
Abból a szempontból kritikus a felvezető, mert akkor kell hirtelen nagy számú játékost "mozgatnia" az rFactornak, ami olyan hirtelen teljesítmlény ugrás, hogy (mivel rFactorról beszélünk), művelhet csodákat.
De nekem mindegy, én eddig mindig csak futam közben fagytam ki, ment el a net, vágott le asztalra
¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
még csak most látom, hogy nem került bele a szabályzatba egészen konkrétan, hogy mikor is lehet restartolni a fő futamot ... csak annyi, hogy ha benn ragad valaki a boxban, vagy eleve hibásan rak le valakit a rajtrácsra a játék, akkor lehet ... de ez a "leszakadok a szerverről" dolog még mindig nincs konkrétan leírva ... úgyhogy most beírnám úgy, ahogy emlékeim szerint meg lett beszélve, azaz csak a felvezető kör megkezdéséig lehet restartolni, ha valaki leszakadna, felvezető körön már nem lehetne (és mivel eleget hangoztatom hogy mennyire tartom magam a szabályok betartásához, ezért nem is akartam restartolni múltkor, mikor Frenky leszakadt, de Szabesz beírta hogy restart, én meg nem akartam köszívű lenni, ezért inkább segget csináltam a számból és visszaraktam bemelegítőre, hogy Frenky visszajöhessen, de most nézem hogy a szabályzatban ez még ninsc is leírva). Szóval ha nincs ellenvetés, akkor máskor ilyen nem lesz, mert ha felvezetőn leszakad valaki és restartolnánk, akkor a köv felvezetőn vki megtörné a kocsit, vagy más szakadna le, akkor meg jogos lenne a felháborodás, hogy másnak miért nem restartoltunk, stb...
-
proof88
addikt
-
Szabesz
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #12379 üzenetére
Egyébként is projectek között van egy tesla tekercs építése, de ez kész
¯\_(ツ)_/¯
-
Iron Funeral
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #12379 üzenetére
Nem rossz, de ha Iron feldolgozás akkor ez
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nahh ebbe van a nugát kedves barátaim.Épp tegnap néztem meg a Vasember 2-őt szóval feeling..
Lightning Proof MIDI Guitar a címe
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Farkas23
aktív tag
Ma gyakorlo futam 19:00-tól! Időmérő 19:00-19:30. utána rajtgyakok majd futam.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Iron Funeral #12375 üzenetére
Ez az Nvidiás csávó elmebeteg Én régen törzsgyökeres Nvidiás azaz Zöld voltam de hát sajna dajna át kellett térnem annó AGP korszakban Atira ugyanis a zöld befejezte a fejlesztést AGP re..Sebaj.
Én jönnék gyakfutamra ma mert ritka szarul megyek A Scuderia Toroval.
01 Gyakfutamra jelentkező
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
proof88
addikt
hát a bmw hétvégéje nem lesz túl acélos ... mindkét profi pilóta szokásához híven a lehető legnagyobb tempót ki fogja autózni, de nem jó az autó most az az igazság, én meg nem vagyok itthon ki sem tudom javítani a hibáját szóval ez van, előre megnyugtatok mindenkit hogy nem lesz akkora bmw fölény mint ... nem tom hol ... talán soha nem is volt
-
-
cila1
aktív tag
-
JColee
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #12366 üzenetére
Vicc volt, ezek szerint nem ment át. sry
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egyébként igen annak örültem hogy fanatikus tag lettem mert meglepődtem.
Bocs..!!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz JColee #12362 üzenetére
JColee van valami problémád? Nem a hülye haverod vagyok a játszótérről b+ kicsit állítsál vissza magadon..ha lehetne kérni.Gondod van azzal ha valakinek jó a kedve?
Egyébként meg 28 éves vagyok és igen még fogok tanulni mert szeretném képezni magam.Ami úgy gondolom a mai világban nem szégyen hanem inkább pozitívum.
Menjél inkább még 3-400 kört és tegyél engem felejtős kategóriába.
Kössz!!
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
ma felkerülnek a pontok az oldalra, nyugi
-
proof88
addikt
-
JColee
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #12360 üzenetére
Mi ez az össze-vissza halandzsa? Arra tippelnék, hogy még az iskolapadot koptatod, de az adatlapod szerint nem (esetleg törzsvendég vagy).
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Cila Amúgy is megbeszéltük te nyersz én meg leszek második.
Jó az falura
Szerk Ázz bázzz fánátik lettem yeee yeeee Nyomom tövig, keep pushing !!
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz proof88 #12359 üzenetére
Most má hiába hiába..elmentettük a hsz-t és majd felhozzuk ezt korábbi és jövőbeli vétségeidhez
Én meg szerintem csak annyira vagyok szar hogy az már jó..
Amúgy meg ekszöszájzbúúúúúúúk
-
Kleroo
veterán
kinek van kedve jöjjön. Épp Mastre-rel nyúzzuk egymást. Nőhet még a vonatunk
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
cila1
aktív tag
Akkor ezek szerint nem az autó a szar hanem én.
-
Farkas23
aktív tag
Ki jönne gyakfutamra? Ha irná, örülnék neki. Köszi.
-
HartgeH3-2.8
addikt
I Love This Game ()
Jövök én is körözgetni a pajtásokkal ha lesz esetleg gyakfutam
[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
válasz proof88 #12347 üzenetére
Egyébként érzésre más volt menni. Első szektorban jobbat tudtam, mint ferkával (legalábbis emlékeim szerint ilyen nem tudtam ferkával), viszont a középsőben csak 38.8at mentem. Aztán meg sikerült 38.4et menni, amit ferkával is tudok kb. Szerintem a kamera pozíciója lehet esetleg zavaró/más, illetve a motorhang. Engem a williams motorhangja arra késztet, hogy ne váltsak fel, viszont a gyors S kanyarban ez hátrányt jelent, mert lassabb 5ösben, mint 6osban. Szóval ebben más. De egyébként gyönyörűen ment a kocsi, és a hátsó egyenes előtti jobbosban is úgy tapadt, ahogy kell.
-
proof88
addikt
válasz JColee #12342 üzenetére
Igen Sub mondta, de ő azt se hitte el amit én mondtam neki ... pedig annyiban tényleg mások az autók, hogy kanyarodásban különbözhetnek ... de kétségtelen, hogy a pilóta és a setup a lényeges, ahogy azt bizonyítottad a szerveren most a Williams-szel. Majd vasárnap én is megnézem a Williams-et, érzésre gyanítom más lesz kanyarodásilag is, de azért valószínűleg azzal is tudok majd olyan időt menni mint a Bömössel, mert azért ennyire nincs hátrányban egyik autó sem a másikhoz képest.
Az teljesen biztos hogy motorilag megegyeznek az autók, mert bár autónként külön motorfájl van, azok teljesen megegyeznek (nyilván ez is a lényege a multinak). És a szárnyak által termelt leszorítóerő is megegyezik meg minden más, felfüggesztés képességei, minden, tehát csak azért térhetnek el kanyarodásban egy minimálisat, mert a tengelytáv más. Az viszont más. Ezt azért jegyezzük meg, hogy más. De azt is jegyezzük meg, hogy ott a 32-es időd a Williams-szel, tehát a pilóta függvénye az idő, aztán a setupé. És Farkas ideje és versenytempója is ott van, tehát nem a G25 miatt vagy te se gyors meg én sem, még mielőtt valaki azt mondaná, hogy egyébként szarok lennénk. -
cila1
aktív tag
Hát teszteltem 1 kicsit.
Az autók nem egyformán tapadnak,tehát amelyik jobban tapad az jobb időt ér el.
Na most ez az én tapasztalatom lehet,hogy másnak nem ez.Érdemes kipróbálnotok.Jcolee.
Nem kell azt hidjed,hogy személyedre irányúlt ez a kis szösszenet.Te nagyon jól csinálod ezt a vezetést de akkor is jobban tapad a ferka.Próbáltad már a többi autót?A ferka betapad a kanyarba a williams meg sodródik kifele.Néha olyan érzésem van mintha motorcsónakot vezetnék. -
Farkas23
aktív tag
Valamikor lehetne majd még1 vagy esetleg még 2 gyakorló. Elvileg vasárnap lesz egy az éles futam előtt. De ha gondoljátok holnap, v esetleg még ma is lehetne, bár nem tudom,hogy elkell-e mennem v nem.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
JColee
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #12336 üzenetére
Szerintem azért gyorsabb a Ferrari, mert nem mindegy az sem, hogy ki vezeti. Ha rápillantunk a hotlapsra, láthatjuk, hogy a toyota meg még gyorsabb.
Szerk.: jó lázadást, lehet én is beszállok[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Cila!! Szerintem is gyorsabb a Ferrari !!
"Legalább lesz mire fognom miért vagyok csak a középmezőnybe"
Szerk: Goooo BUEMI Goooo Keep pushing (azaz én)
..and Michael Schumacher forever[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Tiszteletem!
Zoza ezt az 1:34.692-t "klaviatúrán" melyik mesében álmodjam meg?
-
proof88
addikt
ezt az 1 seces dolgot fejtsd ki bővebben hogy mi a -1 sec?
Egyébként a kocsiknak azonosnak kell lenniük multis körülmények között. Ha gondolod, kivételesen feljöhetsz egy ferkával a szerverre és nézd meg ott is, menj nyugodtan mért időt vele. Ha ott is annyival jobb a helyzet, akkor gáz van.
Én úgy gondolom, hogy csak egyetlen dologban térhetnek el a kocsik egymástól, az pedig a tengelytáv. Ezt szerintem a 3D-s modell alapján számolja az rFactor, ennek a kanyarodásra befolyása lehet, pl rövidebb tengelytávval élesebbet lehet kanyarodni, de az kevésbé jó asszem az elnyújtott gyors kanyarokra, illetve máshogy melegedik egy minimálisat a gumi. -
cila1
aktív tag
Miért van az,hogy ugyanazzal a setuppal 1-1.5secel jobbat megyek 1 ferrarival?
-
Zoza24
senior tag
mentem pár kört a szerveren,hát billel nem egyszerű az élet,de azért alakul a dolog
Forza Italy!
-
proof88
addikt
válasz proof88 #12318 üzenetére
esetleg arra gondoltam, hogy fel kéne néznem a 2. emeletre, tudtommal ott van a upc-nek az akármije, a szemétledobónál ... nos nem lepődnék meg, ha nemes egyszerűséggel valaki késő délutánonként/kora esténként egyszerűen csak rákötné magát egy elosztóval az én kábelemre, ami lejön ide az elsőre ... aztán lefekvés előtt meg visszaköti, csak nem értem akkor minek köti vissza, na mind1 de akkor mondjuk látnom kéne, hogy megszakad a kapcsolat legalább fél percre vagy ilyesmi, de nem szoktam látni ... na de egyelőre nem vagyok rosszindulatú, és egyébként is késésben vagyok az egyetemről
lehet, hogy vmikor felrakok a comodo tűzfalat is, bár annyira nem kéne erőltetnem a dolgot, úgyse az én gépemmel van a gond akkor sem ...[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Avast! se talált semmit ... hát most csinálgatom az 1 perces ping meg a tracert logokat, és majd elküldöm a upc-nek ... hát igen, olyan nagyon késő este, lehet h kb 11-től megjavul a dolog, és még most is jó ... kíváncsi vagyok, hogy ma mikor fog elromlani ... a kábel modemet el tudom írni IP alapján, ott kiírja a jel erősségét:
Receive Power Level 4.4 dBmV
Transmit Power Level 44.7 dBmVMajd ezeket is megnézem, mikor fos a net.
-
proof88
addikt
egyébként a weblapok betöltési sebességén is érezni a dolgot ... mert most így este még ezen is megérzem ... 3-4 mp kell mire betöltődnek az oldalak, de most pár perce érezhetően jobb, csak 1-2 mp kell... ezért gyorsan néztem is pinget, és bizony jobb értékek is jöttek ki ...
Csomagok: küldött = 62, fogadott = 62, elveszett = 0 (0% veszteség),
minimum = 10ms, maximum = 89ms, átlag = 36ms -
proof88
addikt
válasz Szabesz #12312 üzenetére
szöget ütött a fejembe, hogy miért írja ki hogy határidőn belül nem jött válasz? az az 1. állomás, az én lennék nem? Ha beírom hogy ping sajátip, akkor simán pingelem magam ... akkor itt miért van az hogy nem válaszol az állomás?
Meg az is szöget ütött a fejembe, hogy vajon hálókártya driver okozhatja-e ezt, mert néha-néha felmennek a windows update-ek, és néha látom, hogy van új hálókártya driver, legalábbis a windows update jelzi, gondoltam rakja fel, miért ne, úgyse talál sose semmit más hardverhez, hát akkor végre rakja fel ehhez és már 2x is talált újat, és lehet, hogy egyik driver rontotta el?hát én annyit teszek meg a zombulás ellen hogy néha lefuttatom az összes kereső progit a gépemen, de most avasttal is fogok csinálni tesztet még mielőtt bármi elindulna a gépen ...
aztán ha nem talál, lehet próbálkozni felrakni egy tűzfalat az úgy is ugat, de honnan tudnám hogy mit engedélyezhetek és mit nem, ha pl svchost.exe-n keresztül akarna egy akármi cucc kommunikálni?
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Ace bitang ping-statisztikája:
fogadott, küldött: 141, 141, veszteség: 0
min: 14 ms, max: 19 ms, átlag 15 ms
Ez atom! -
proof88
addikt
egyébként most beugrott, hogy mintha 2-3 évvel ezelőtt néha nagy lett volna a pingem CS-ben, és vmi progit elindítottam néha és az talált talán egy trójait (mindig ugyanazt), letörölte, és akkor 2 hónapig megint jó volt a pingem CS-ben, aztán megint nem, megint megtalálta a program és megint jó volt ... arra sem emlékszem hogy milyen programot használtam akkoriban ... talán avast!-ot már? Mindenesetre lehet azt is felrakom hogy csináljon egy boot-idejű vizsgálatot, de nem hiszem el, hogy ha egy csomó program nem talál, akkor gond lenne, bár a boot-idejű vizsgálatnak pont az a lényege, hogy még akkor találjon valamit amikor még nem tudott elrejtőzni a kis rohadék ... na most fel is rakom gyorsan
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz proof88 #12308 üzenetére
Farkas pingje nagyon jó:
küldött: 111 fogadott: 111 elvesztett: 0 0% veszteség
oda-vissza út: min: 8ms max: 55ms átlag:15msJColee-é csak kicsit jobb mint az enyém, de lehet hogy az öccse netezik.
Most megmértem megint a pinget, katasztrófa
Csomagok: küldött = 62, fogadott = 62, elveszett = 0 (0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 9ms, maximum = 226ms, átlag = 56msés most nem kétszer volt 100 felett ... hanem 10-szer!
-
proof88
addikt
ugyebár már jó ideje vannak ping problémáim ... ezt ti is tapasztaltátok pl gyakfutamokon is, hogy van mikor magas a pingem ... és mint mondtam, nem teljesen tökéletes a tv képe sem ...
ma ismét volt kint egy szerelő a upc-től ... megmutattam neki a tv-t, pl eurosporton tudtam neki mutatni egy sávot ami folyamatosan balról jobbra ment a tv-n ... azt mondta, hogy ez a túl erős jel miatt lehet ... megnézte a csatlakozót, azt kicserélte (nem tom a múltkori szerelő mé nem tette meg, mert ez még mindig az én buherált csatlakozóm volt ), megmérte a jelet a gépével, azt mondta a lehető legjobb a jel, tökéletes ... aztán azt mondta, hogy berak egy csillapítót ... berakta, eltűnt a mozgó sáv az eurosportról. Úgy általában valahogy jobban is néznek ki most a TV-csatornák ... De M1-M2-DunaTV még most sem igazán tökéletes, de végül is jobbak ... igazából ezt a 3 csatornát egyébként is lesz*rom.
Eztán még a többi elosztónál is kicserélte azokat a csatlakozókat amiket én buheráltam, hogy fasza legyen. Egyébként az én TV-mnél még az élesség is viszonylag magasra volt rakva, ami még rásegített hogy a kép zavarosnak tűnjön, erre mondjuk nem gondoltam sosem. De ez részletkérdés. Azt mondta, hogy teljesen jó a jel, minden jó. Mivel sikerült a TV képét megjavítani, ezért valamennyire elégedett vagyok, de a történetnek itt nincs vége, mivel engem a ping érdekel a legjobban.
Tegnap akivel telefonon beszéltem, azt mondta, hogy köztem és (köztük) a upc között tökéletes pingem van. Mivel említettem neki, hogy ugye az utóbbi időben se quakelive-ban, se rfactorban nem vagyok elégedett a pinggel és nem a gépemen van kártevő program és nem a szerverekkel van a gond mivel mindegyik quakelive szerveren van problémám és az rfactoros bérelt szerverünkön is csak nekem van problémám a pinggel, megegyeztünk abban, hogy tracert logot küldjek el nekik, hogy hol jön elő a probléma. Ez ugye megmutatja, hogy milyen szervereken keresztül érem én el pl játék közben a bérelt szerverünket.
Na most, ha ráér itt vki, akkor most csinálhatna nekem pingelést ... ugye a szerverünk IP-címe 84.2.39.240. Futtatásba be kell írni, hogy cmd, enter, és a megnyíló konzol ablakba be kell írni, hogy "ping -t 84.2.39.240", macskakörmök nélkül. Ez a végtelenségig pingeli a szervert, mondjuk 1 percig így kellene hagyni, aztán Ctrl+C-t nyomva meg lehet állítani és ott statisztikát mutat, arra lennék kíváncsi, hogy ott a végén mit ír ki, mert nekem sztem nagyon gány értékek vannak pingre.
Nekem most az 1 perces statisztika így néz ki:Csomagok: küldött = 60, fogadott = 60, elveszett = 0 (0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 9ms, [B]maximum = 108ms[/B], átlag = 34msA tracert meg érdekes, mert ha beírom, hogy "tracert 84.2.39.240", akkor ezt kapom:
Útvonal követése a következőhöz: 84.2.39.240, legfeljebb 30 ugrással.1 * * * A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
2 35 ms 59 ms 96 ms catv-89-135-217-94.catv.broadband.hu [89.135.217
.94]
3 77 ms 68 ms 12 ms 84.116.240.2
4 80 ms 81 ms 12 ms 84.1.103.225
5 112 ms 62 ms 20 ms 145.236.89.186
6 15 ms 15 ms 69 ms 84.2.39.240
Az útvonalkövetés elkészült.feltételezem, hogy ilyen tracert logra gondoltak a upc-nél?
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #12306 üzenetére
igen mert lusta vagyok megcsinálni a táblázatot meg most fontosabb volt az írásnak felkerülnie az oldalra meg még össze kell szednem 1-2 dolgot, amivel segítem a kommentátorok munkáját, szóval a prioritásban csak ezután jön a ponttáblázat sajnálom hogy nem tudsz jönni, hiányzol
-
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #12305 üzenetére
Kúl írás, én ezért variáltam mindig a motor programokkal, kár, hogy 20 kör alatt nem jött ki nagyon az okoskodás
Egyébként csinálok egy klubot, aminek az lesz a neve; "nyerjünk futamot végig letekert motorral"ps.: Még mindig a tavalyi vb állás van az oldalon
ps2.: Látjátok milyen vicces vagyok? Ezt teszi velem a kollégiumi élet
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
feltöltök egy videót a tyúbra és 100% után a feltöltés sikertelen hibaüzit kapom, már másodszorra ... uolyan kódolás mint egy másik, annál nem volt ilyen gond... mondjuk vmi részletesebb hibaüzit kiírhatna ilyenkor...
-
nagyúr
Farkas
nem lehet hogy attól megyek 2008 modban,amit a multkor átirkáltunk a motec miatt ?
nem tudom miben mit irtunk át...
előtte én nem is mentem a pályán még egy kört sem.
igy vszinüsitem,hogy az lesz a bibi,mert előtte nem volt ilyen gond.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest